Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacu nasii la mare,reala !!!
Autor : terz1al1 - 2008-11-29
Citita de 38148 ori - Nota 8.05 (73 voturi)
...pai ,ce mai , ne-am casatorit si pe 10 august am plecat la mare in Grecia eu ,25 ani 1,85/80kg, sotia mea Crina ,23 ani cam 1,65 / 48 kg cu parul negru drept ,sani marisori si tari , un fundulet obraznic si cu pielea un pic bronzata, nasul Mihai 30 ani barbat bine , nasa Dani 27ani cam de statura Crinei doar o idee mai plinuta si cu aceeasi sani mari si fundul inapoi , mama sa fi vazut-o in rochia de nasa ....neagra,mulata pe corp cu spatele gol si luata pe sani ...inebuneai !
Am ajuns la hotel,incurcatura cu camerele , ne-au propus o camera intr-un hotel si cealalta in altul , o mie de nervi dupa care nasa ne-a propus sa luam toti 4 o camera dubla ptr ca una dintre camerele propuse era departe si neconfortabila , in fine am ajuns toti 4 in camera in care aveam sa ramanem 8 zile de vis.
Am aruncat bagajele in camera dupa care am plecat la plaja sa nu ratam nimic .
Ajunsi pe plaja ne-am dezechipat si ne-am intins la soare fiecare pe sezlongul lui cu fetele la mijloc intre noi . Prima zi a fost banala atat ca din cand in cand mai trageam cate o uitatura la nasa care ma atragea si mai ales in costum de baie fiind puteam observa toate formele.Seara am fost la o pizzerie sa mancam si ne-am intors in camera fiind obositi.Ajunsi acasa noi baieti ne-am asezat pe fotolii la tv in timp ce fetele aranjau bagajele dupa care au disparut la baie sa faca dus impreuna .Sau intors dupa o jumatete de ora cu prosoapele facute turbane si imbracate in halate groase albe si s-au asezat pe pat cu spatele la noi dupa care au inceput sa se unga pe spate cu crema.
Fetele stateau cu spatele ca noi sa nu le vedem sanii dar cu ochii pe noi ca nu cumva vreunul dintre noi sa nu traga cu ochiul ,ele chiar glumind pe chestia asta .
Nasul razand le-a raspuns ca oricum de maine pot sta fara sutien ca oricum au sanii cam la fel si mi se adresa razand "nu finule ?"
"Asa e !" am raspuns eu surprins de remarca nasului .
Cam asta a fost in prima seara , am mai glumit un pic am baut cate o bere dupa care ne-am culcat in paturile noastre duble dar apropiate ...
A doua zi ne-am trezit de dimineata , am mancat dupa care am ajuns la plaja ,nasul luandu-le in primire imediat pe fete "hai , a ramas aseara vorba ca stati fara sutiene astazi ! " iar nasa se raspunse imediat "Mihai !!! " certandu-l oarecum la care eu m-am raspuns "salvandu-l " oarecum pe nasul "asa e , am auzit si eu " . S-a facut un moment liniste dupa care Crina a luat cuvantul "da chiar nasa daca pe ei nu-i deranjeaza ..." si-si scoase tricoul cu totul lasand sa i se vada sanii frumosi si tari ,dupa care nasa o urma zambind intorcandu-se chiar spre noi baietii ca sa vedem mai bine perechea ei de sani mai mari un pic ca ai sotiei mele .Ne-am intins la soare dar eu nu-mi mai puteam lua gandul de la sanii nasei iar la un moment dat am unit sezlongurile si am incins o partida de carti toti stand turceste ,eu avand-o in fata pe nasa cu sanii ei superbi.
Nu am apucat sa jucam decat cateva maini caci glandul meu deja incepu sa se scoale iar eu am taiat-o in apa ptr a nu patii vreo rusine, iar dupa mine imediat venii nasul cu aceeasi problema .
Fetele ramase pe mal au inceput sa se sisoteasca si razand ne intrebau ce am patit.
Nasul nu zicea nimic frustrat fiind de situatie dar mi-am dat seama ca din cauza sotiei mele intrase in apa ,atunci eu imi iau inima in dinti si ii zic ,"na , nu ai vrut tu fara sutien? ", dupa care strig la fete sa intre si ele in apa.
Fetele se ridica mladioase de pe sezlonguri si intra in apa fiecare luandu-si sotul in brate.
Fiecare ne tineam sotia in brate pe la spate iar eu mi-am dus mana imediat intre picioarele Crinei excitat fiind ptr ca in fata mea statea Dani in bratele lui Mihai iar apa ii venea pana la sfarcuri ,iar aceasta imi oferea o imagine care ma excita la culme intrucat sfarcurile i se intarisera.Eu ma jucam cu mana intre picioarele Crinei care am observat ca era alunecoasa acolo ,aceasta tragandu-mi mana afara rusinata fiind ca nasii nostri erau in fata noastra dar si ei faceau acelasi joc. Ne-am mai jucat putin toti 4 in apa dupa care ne-am hotarat sa iesim acceptand situatia motivand eu si nasul ca avem cele mai frumoase femei de pe plaja .
Toata ziua am stat numai pe burta iar seara cand am ajuns acasa ma durea glandul , am tras-o pe Crina la baie , motivand ca facem dus, am pus-o in picioare rezemata de zid si am inceput sa-i ling piersicuta ei excitata pana cand a ajuns la orgasm dupa care m-a asezat pe capacul WC-ului si mi-a supto pana cand am explodat pe sanii ei. Am simtit ca si ea a fost excitata de ziua care tocmai trecuse intrucat in timp ce ma sugea si-a dus o mana intre picioare unde este epilata dar mai pastreaza o bentita lata de cativa centimetri de par foarte scurt . Am facut dus si am iesit , lasand si celalalt cuplu sa mearga veseli la dus ,parca spunandu-ne ce urma sa faca acolo . Au iesit si ei dupa un oarecare timp,asezandu-ne toti 4 pe canapea ,noi baietii la margine ,nasa a aparut cu crema cerandu-i sotiei mele sa o unga pe spate ,atunci nasul i-a atras atentia nasei sa nu se mai intoarca catre el intrucat eu oricum o vazusem azi la plaja. Atunci nasa raspunse ca nu se intoarce de rusine ci ptr a nu mai provoca iar incidente si zambi larg catre Crina care deja o ungea cu crema. Nasa avand capodul cazut de pe umeri ii ceru voie Crinei sa se duca sa ia "ceva" pe ia ca sa o poata unge si pe picioare si se indrepta catre baie de unde aparu doar intro pereche de chilotei albi si se aseza in fata Crinei lasand-o pe aceasta sa o unga pe fund si pe picioare.
Eu deja simteam cum mi se unfla glandul in pantalonii scurti cu care eram imbracat,si ptr a ascunde mi-am ridicat un picior peste altul dar fara prea mare succes intrucat nu aveam decat pantalonii pe mine la fel ca si nasul.
Crina masand-o pe nasa se intoarse catre mine si imi spuse "uite iubitule ce fund tare are nasa si ce sani " tot odata ciupind-o pe aceasta de fund iar nasa zambea la care nasul se raspunse "pai lasa-l sa vada !" ...la care eu inlemnisem intrucat nasa se si apleca usor catre mine oferindu-mi un san ptr a incerca .Inghitii in sec si intinsei o mana catre sanul nasei pe care il atinsei timid si aproband ma pronuntai , "da , ca al Crinei !" .
Crina se conforma si scoase de sub capodul gros un san oferindui-l lui Mihai ptr a-l testa .Acesta se uita spre mine si parca cerandu-mi voie se intinse cu mana catre sanul nevesti-mi. Eu cu mana inca pe sanul nasei aprobai dand din cap si stransei un pic sanul ce-l aveam in mana provocand un zambet larg nasei.
Testaram pt...



    Login