Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacu masca n-am complexe(partea a sasea)
Autor : malena - 2009-11-01
Citita de 5079 ori - Nota 8.02 (48 voturi)
Positana este un pitoresc oras italian unde valurile Marii Tiraniene,imbratiseaza indragostite malurile regiunii Campania,in saruturi dantelate.Totul imbie la melancolie,meditatie,la sex..Mai era putin pana la ora 10...
Pe masura ce taxiul se apropia de oras,pe autopista A1,incepeau sa ma strabata ganduri care mai de care mai contradictorii;de la teama si lasitate,la emotie si nerabdare.Forta de atractie a "necunoscutului"insa,era mai puternica decat ratiunea si chiar instinctul meu de conservare.Ma tot intrebam de ce nu-mi spusese Elena,clar,asa cum o stiam eu, directa,"uite ..vreau sa-ti fac cunostinta cu cineva,"ca sa nu mai fierb eu acum in suc propriu.
-Am ajuns "signora"ma anunta soferul trezindu-ma la realitate.
Am platit si am coborat.Poseidon era un hotel impetuos aflat in centrul orasului.Il recunoscusem pentru ca il vazusem,in treacat,cu cateva zile in urma,cand ma indreptam grabita catre plaja Spiaggia Grande,unde Elena avea o ambarcatiune veliera.
Nu-i dadusem prea multa importanta la momentul respectiv,pentru ca eram ocupata cu coborarea sutelor de scari care duceau in port.
Era o caldura torida,parsiva,,tocmai de aceea eram toti imbracati cat mai lejer si mai comod,pentru o plimbare pe mare.Elena mai invitase niste prieteni,asa ca in total eram sase,trei dame si trei cavaleri,in teorie,trei perechi.
Lucia,o bruneta si voluptoasa napolitana,cu parul cret,pana la baza umerilor,era posesoarea unor buze carnoase,care te duceau cu gandul la trasaturile rasei africane(nu era exclus sa fi fost metisa)
Isi abandonase hainele,imediat ce urca pe punte,fara nici o problema,ramanand in tanga.Tatele mari,ca doi pepeni, firme insa,erau atat de bronzate incat mameloanele ii devenisera aproape negre.
Ma intrebam,daca nu cumva erau siliconate,pentru ca nu atarnau deloc,sub imperiul propriei lor greutati.
Iubitul sau,Leonardo,era blond,iar bronzul pielii lui,de un ciocolatiu spre cafea cu lapte,venea in contrast cu pielea de culoarea ciocolatei pure a perechii sale(pentru ca,contrastele se atrag,nu-i asa?)
Apoi ,mai erau ceilalti doi barbati,Antonio si Rafaelo de asemenea, buni prieteni de-ai Elenei,care si incepusera sa roboteasca pe punte,pentru a lansa vasul la apa.
-Nu ma prezinti,Elena..?facu Antonio catre aceasta,privindu-ma insistent.,cand ne aduse doua limonade cu ace de gheta in ele..
Mi-am luat privirea hulpava de pe Rafaelo,privindu-l la randul meu pe interlocutor, cand prietena noastra comuna facu prezentarile.Insa gandul meu ramasese tot la Rafaelo,care mesterea ceva,ocupandu-se de ancora,ce trebuia sa cantareasca destul de mult,pentru ca grupele de muschi herculiene,de pe corpul acestuia sa se puna in miscare in toata splendoarea lor.
Antonio imi lua,cu curtoazie mana si mi-o intoarse gingas,ca sa ma sarute pe interiorul incheieturii ei.Ma strabatu pe neasteptate un fior,din piept pana in ovare,sub gadilarea mustatei lui(se afla oare un punct G acolo..?!)
Hmmm,am gandit,ce vulpe batrana...Antonio era un tip intre doua varste,atletic fara sa fie genul tipului musculos.
M-am trezit din "studiu"cand am auzit un zgomot infundat pe punte.Rafaelo,care incepuse sa se ocupe de panze,arunca cateva caldari de apa,pe punte...
Cand Antonio se indeparta de noi,Elena imi sopti:
-Rafaelo si eu ne cunoastem de cativa ani buni...apoi,lasand privirea in jos,continua cu o voce stinsa,gatuita,de atunci nu stiu cum sa fac sa-l prind in mrejele mele..
Am ramas interzisa,Elena indragostita..?!
-Nu m-a refuzat niciodata un barbat pana la el...
Facui ochii mari de uimire;trebuie sa fi fost nebun un barbat sa refuze o femeie ca ea!
-Te-a refuzat..?!exclamai.
-Nu direct...tacit...
Deodata se asternu o tacere incomoda.Drace,gandii,exact ce-mi lipsea.Barbatul pe care il devoram cu privirea de cand urcai la bord,imi era interzis...
-Nu stiam ca ai un amor platonic..am ingaimat,nestiind ce sa zic
Ridica privirea brusc si ma privi fix.Apoi incepu sa rada.Hai ca asta chiar e dusa...
-Indragostita...?!Draga mea...ce bleguta esti!Simt o nevoie vitala sa-l strang intre picioare,si sa ne futem ca doua animal...Se opri din ras si adauga:trezeste in mine instinctul animalic...
Apoi se apleca,si imi susura la ureche:
-Nu facea greseala sa te indragostesti de el...E periculos...
Conversatia Elenei nu-mi dadea pace,prinzand un ecou de "de ce-uri"in mintea mea.Si e ca dracu,cu cat ti se interzice ceva,cu atat dorinta pune mai tare stapanire pe tine si.cu cat cineva e mai misterios cu atat excitarea si dorinta sunt mai neinfranat.
Cand uscatul abia se mai distingea in zare,ca la un semnal,incepura sa se dezbrace toti.Aproape toti.Rafaelo inca mai trebaluia pe punte,conservandu-si hainele,iar eu ramasesem intrucatva depasita de evenimente,nefiind obisnuita sa ma dezbrac,asa,ca ei,ca si cand ar fi ceva absolut normal.Stateam cuminte,sorbind din limonada,sub umbrela,tragand cu ochiul la vecinele mele care se intinsesera la soare.Ma uitam discret la pizdele lor,curioasa,sa vad cat se asemanau si cat se diferentiau de a mea.Imi cunosteam pizda, pentru ca mi-o filmase Mario,sotul meu,intr-unul din jocurile noastre erotice,intr-un moment de excitare.Si numai vazand pelicula, m-a facut sa-mi dau drumul. Labiile mici si mari,ale pizdei mele,erau desfacute,ca o garoafa roz,cu vulva pofticioasa,vulnerabila,palpitand ospitaliera,la indemana oricui ar fi vrut sa-l patrunda in acel moment...
-Acum stii si tu de ce ma excita pizda ta in mod deosebit...imi spuse dupa care ma trase furios sub el,ifutandu-ma salbatic,pentru ca se excitase si el.
Era imposibil sa nu te uiti la pizdele lor,care erau expuse atat la soare cat si privirii;c.u picioarele larg desfacute ca niste curve rutinate,radeau si palavrageau.Lucia avea pizda "coafata"cu o dunga neagra,pe mijloc,ce pornea deasupra clitorisului,in linie dreapta,lata,urcand spre burta...De-o parte si de alta, lipsite de par,cele doua parti egale de piele se uneau cu labiile mari ,de culoare maron inchis pierzandu-se intre fese.Timid un clitoris de culoare rosie,se itea,mititel si temator.
Elena in schimb,rasa complet,lasa vederii un clitoris mare,care se deschidea in petale peste labiile mari,de culoare maron,oferind o priveliste mai excitanta decat pizda Luciei care parea mai degraba un bobocel in floare.In schimb vulva Elenei era incitanta ca o floare carnivora.Tatele le avea mici ca ale mele.Nu erau atat de apetisante ca ale Luciei,care atrageau privirile ca doi magneti.Dintr-odata,Leonardo se ridica si se apropie cu pasi repezi cu pula semeata ca un catarg,catre Lucia...Aceasta incepu sa rada tentant desfacand mai tare picoarele,atatator,in timp ce iubitul ei incepu s-o ia la lins,pe nasturasii maron ai tatelor,...



    Login