Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacu masca n-am complexe(partea a patra)
Autor : malena - 2009-10-30
Citita de 4489 ori - Nota 8.27 (33 voturi)
Asa,ca,cum nu voiam sa-l pierd,taceam si iinghiteam.Mai ales ca eu eram la polul opus lui,miniona,cu parul scurt,tuns baieteste,o gagalice,ce mai incoace si-n colo...
Partidele noastre de sex,erau speciale...
Ca sa pastram vie pasiunea,sa nu o omoare rutina,asa cum se intampla,in general,iin casnicile unora,nventam jocuri erotice,ne intreceam pe noi insine in pozitii,care mai de care mai indraznete...El era un maestru in felul de a-mi linge pizda..ma aducea in pragul nebuniei,de placere...Nu stiam daca sa plang,sa rad,sa tip,atat era de intens orgasmul..!
Si eu,ca sa-l fac fericit,asa cum el ma facea pe mine,sa-l rasplatesc la randul meu,am inceput ma perfectionam in arta suctionarea pulii.
Incepuse chiar sa-si "reduca"vizitele la bordeluri si stiam asta pentru ca el imi recunostea:
-Ai ajuns atat de buna...incat nici o prostituata nu ma mai satisface...
Mai lipsea,un amanunt in viata noastra intima,nu lipsit de importanta:sexul anal.
Avea tot interesul sa ma initiez in tainele acestei placeri...Si atunci chiar nu ar mai fi trecut pe la nici o curva...ar fi avut-o in casa.
Nu reusisem inca sa punem in aplicare planul de a fi o putoare desavarsita,"gheisa,"cum ii placea lui sa se exprime(,desi eu cand ma excit sunt cam porcoasa)completa, ca o gheisa,deci.Nu practisem sexul anal,pentru ca de cate ori imi desfacea fesele ca sa-mi introduca organul lui gros in orificiul meu primitor,cum ma incerca frica,sa nu ma doara,sa nu-mi rupa curul,sa nu ma imbolnavesc,dracu mai stie,chestii de-astea...ma retrageam din pula.
El intelegea retinerea mea si o respecta,incercand de fiecare data sa ma linisteasca,ca pe o iapa naravasa,mangaindu-ma pe fese,excitandu-ma si jucandu-se iar, doar cu capul pulii in orificiul meu anal,fierbinte si pofticios..Numai ca atunci cand incerca sa o introducadin nou, mai mult,ca din intamplare,eu iar ma retrageam si el o scotea din nou,rabdator,incepand sa ma penetreze cu limba,in rect. Tresaream ca o nebuna...Incurajat de senzatia mea de placere,incepea sa ma excite iarasi, introducandu-mi un deget uns cu crema,apoi si pe al doilea in cur si din nou le scotea ca sa ma futa cu limba,in timp ce eu nu reuseam sa ma opresc din tremurat..ca o isterica....Pare scarbos,vazut din afara,insa simtit pe pielea ta,lucrurile stau altfel...Eram moarta de placere si curiozitate,dar cu prejudecatile astea idioate,cu care ne incarca societatea,familia..mereu bateam in retragere.
Cand imi dadea limbi in pizda,in cinci minute nu avea ce sa aleaga de mine.Incercam sa ma abtin,asa cum facea el,dar nu era chip.Era abil ca un linx,cand era peste mine futandu-ma,cand in secunda urmatoare imi lua la intrebari clitorisul cu limba lui experta,cand labiile,cand particica dintre pizda si cur pana ajungea din nou sa ma linga in anus .trezind in mine placeri neinchipuite,de-a dreptul nesimtite..
-Perversa mica imi soptea cand era deasupra mea pedepsindu-ma cu penetrari mai dure si mai profunde.Eu nici nu mai stiam de capul meu.Tot ce-mi facea era nemaipomenit..!
Gandindu-ma mai bine,nu ma excitau numai sexul lui,modul lui de a ma fute ,sau preludiile...
Ma excita cand se uita in pizda mea ca si cand ar fi vrut s-o futa si cu privirea.Ma excita cu rasuflarea lui fierbinte,sacadata,care sa plimba pe corpul ...



    Login