Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu iubita si cu vecina
Autor : webpage - 2009-07-09
Citita de 7345 ori - Nota 4.55 (11 voturi)
Era o seara torida de vara…Abia ajunsesem de la servici, unde nu fusese tocmai bine. Ma asteptam ca acasa sa o gasesc pe iubita mea, sis a facem ceva in 2… Nu era insa acolo. Am sunat-o sa vad ce e cu ea.
-Alooo…ce faci scumpo?
-Pfff…nu prea am timp de vorba..Ma grabesc. Sunt la service. Te rog nu mai suna.
Si mi-a inchis. Pe fundal era o liniste infernala. Nu se auzea nici un zgomot cu toate ca lucre la un service de masini. M-am intrebat ce era, oare cu ea. Dar nu mi-am pus nici un fel de alta problema. Ma gandeam doar ca nu era nici o masina in service si probabil facea inventarul. M`am dezbracat. Stateam doar in chiloti prin casa. M-am dus si am deschis PC-ul. Automat s-a deschis si programul de messenger unde aveam cativa prieteni online. Cativa chiar de la serviciul prietenei mele. I-am intrebat daca e vorba de vreun inventor la service insa…nici vorba. Ceva era déjà in neregula…Am mai vorbit cu cativa prieteni, dupa care, pe la ora 22:30 intra Ami [iubita-mea] pe mess. Ceva era total in neregula: ea nu avea internet la servici…Sigur era la cineva. I-am dat cateva BUZZ-uri, dar nu raspundea. A iesit de pe mess. Ceva era clar in neregula. Acum ma gandeam sa nu fi fost la un barbat…Am mai sunat-o de doua trei ori, insa imi raspundea apoi inchidea. Cand am sunat-o a patra oara, am auzit niste strigata…Ceva ce se auzea doar cand eram un barbat si o femeie in pat. M-am infuriate ingrozitor, eram sigur ca era cu un barbat, asa ca m-am gandit ca nu ar fir au, daca ea face sex, sa nu fac si eu. Oricum asta vroiam de cand terminasem serviciul. Am vorbit cu o vecina, am chemat-o sa vizionam un film. A acceptat binevoitoare si a ajuns cat de repede a putut.
I-am pus un teanc de filme in fata si am pus-o sa aleaga unul. A ales un film porno. Eram ca in rai..asta ma putea duce foarte aproape de ea. Ne-am intins pe canapé si am ineput sa-l vizionam. Am observant ca ea se mangaia pe la pizda la scenele erotice, asa ca nu m-am ferit sa ma mangai si eu la pula…Am continuat asa vreo 20 de minute, pana cand am intrebat-o:
-Da’ tu numai cu man ate scarpini? Altceva nu ai vrea?
Si se pare ca tocmai asta astepta. Mi-a tras un zambet si a inceput sa-mi desfaca nasturii de la camasa. Eu am inceput sa-I ridic tricoul si, spre suprinderea mea, nu avea sutien. Tatele ei era mari si se vedea clar ca erau siliconate. Nu m-am putut abtine si i-am dat si pantalonii jos, ceea ce a facut si ea. Am inceput sa-I sarut sfarcurile, sis a-I musc pizda prin chiloti, care erau de fapt tanga. Ea si i-a dat jos singura, observand ca eu nu incercam, si mi i-a dat sip e ai mei.
Era foate incantata ca va avea o partida de sex. A incep...



    Login