Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacu fratele meu
Autor : the_dust - 2011-04-09
Citita de 10328 ori - Nota 7.75 (12 voturi)
Eram la mine in camera si faceam flotari… treispe… paispe si m-am oprit. A intrat el, fara sa bata la usa. Eu l-am lasat, si-asa stia totul despre mine si nu mai aveam ce sa ii ascund. Stia ca il uram pe taicameu si ca, atunci cand ma enervam, ma relaxam facand exercitii fizice destul de grele (pentru o fata).
– Mai opreste-te si tu! imi spune el. O sa ajungi cu mainile mai groase decat ale mele… si se asaza pe marginea patului.
– Nu il mai suport. Vreau sa am si eu 18 ani si sa plec de acasa. Chiar nu inteleg de ce tu nu ai plecat inca… (ba da, stiam, dar imi placea sa il mai aud spunandu-mi).
– Dar ti-am zis-o de atatea ori. Nu am plecat pentru ca imi era teama sa te las aici singura. Ce te-ai fi facut, asa, singura?
Era cel mai bun frate si stiam asta. Era chiar frumos si uneori ma mai gandeam la el mai mult decat ca la un frate.
– Stii baiatul ala de care ti-am spus, din metrou? ma trezesc spunandu-i.
– Da, ai vorbit cu el? se mira pentru ca i-am spus ca imi place de el, dar ca sunt timida si nu pot sa intretin o conversatie.
– As fi vrut eu… ii spun. Vreau sa imi spui cum sa incep! Te rog!
– Pai… sta el sa se gandeasca… Il saluti si dupa… ii ceri numarul de telefon. Ridica-te in picioare, imi spune. Imagineaza-ti ca eu sunt el. Cum faci?
Ma ridic si incerc sa fac cum imi spune el. Nu imi iese bine de prima data, dar ma straduiesc. Chiar imi place de baiatul ala…
– Ce faci daca si lui ii place de tine si te cheama la un suc? ma intreaba el.
– As accepta cu cea mai mare placere, zic eu.
– Bine, sa zicem ca se face seara si el te asteapta in fata casei sa mergeti pe jos prin parc spre o cafenea. Tu ce faci?
– Hai ca de aici ma descurc, ii zic eu, luandu-l peste picior.
– Da? pare nedumerit… Arata-mi! imi spune si ma ia de brat.
Hmmm. Tremur putin si nu stiu exact de ce. Doar nu e frig in camera. Si mergem noi de-a lungul camerei, aratandu-i lui ca stiu sa merg…
– Si acum? ma lipeste de dulapul din camera. Imagineaza-ti ca esti cu el in parc, dupa ce ati baut un suc, si vrea sa te sarute… Tu ce faci?
Isi apropie buzele de ale mele si ii simt respiratia dulce. Credeam ca glumeste, dar instinctul lui de mascul nu se juca. Ma saruta puternic si eu ii raspundeam la sarut. Imi descheie nasturii de la tricou si eu incerc sa i-l desfac pe cel de la pantaloni. De multa vreme il doream si stiam ca acum era cel mai bun moment.
Corpurile aproape goale ni se impleticesc spre pat si respiratiile noastre devin una singura. Se urca peste mine si ii simt penisul fierbinte si tare apasand pe corpul meu. Imi stecor mana in chilotii lui. Era umed si simteam sangele pulsat prin vene. Fiori il trec prin tot corpul si geme in urechea mea. Imi sopteste ca ma iubeste si ca nu va lasa sa se intample ceva vreodata.
Imi musca sanii tandru si mainile sale sunt pe pasarica mea umeda. Degetele lui intra si ies si apoi le duce spe gurita mea. Vrea sa imi simt gustul, apoi sa il simta si el pe buzele mele. Sumt stramta, nu am facut-o de prea multe ori, si ma tem ca al lui e mult prea gros pentru gaurica ...



    Login