Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu Dorin și mama lui
Autor : yulet - 2023-12-02
Citita de 8111 ori - Nota 6.96 (93 voturi)
Mă obișnuisem să-i dau muie lui Dorin și tot mai des mergeam la el acasă pentru a-mi satisface bolnavele-mi fantezii. Mă excita ideea că-mi fac mendrele în aceeași casă cu mama lui iar după o vreme începusem să o privesc cu interes și pe ea. Era o tipă cu puțin mai în vârstă decât mine și avea o față foarte drăguță, așa cum au de obicei tipele grase. În general era îmbrăcată cu haine de casă dar mereu îi observam decolteul care lăsa la vedere partea de sus a unor sâni monumentali și nu de puține ori în timp ce-i dădeam muie fiului ei, m-am gândit cum ar fi să-mi bag pula între sânii aceia imenși iar după aceea în gura ei mică si rujată strident. Fanteziile astea mă făceau să am niște orgasme de nedescris iar în scurt timp devenisem dependent de gura lui Dorin. Îl vizitam aproape zilnic și odată ce ajungeam în camera lui se lăsa în genunchi și-mi sugea pula cum știa el mai bine.

Într-o dimineață de sâmbătă m-am prezentat la ușa lui Dorin cu o erecție de zile mari, dar spre marea mea dezamăgire a deschis mama lui și mi-a spus că e plecat încă din seara precedentă iar telefonul îi este închis. Când a văzut că dau să plec, m-a rugat să rămân câteva minute pentru a vorbi despre Dorin, fiind îngrijorată de faptul că mai nou, se droga în neștire. Am intrat în casă fără prea multă plăcere și i-am ascultat păsurile în timp ce-i studiam corpul care începuse să mă atragă din ce în ce mai mult. E o tipă mai în vârstă decât mine cu câțiva ani, foarte drăguță și având un corp de negresă cu sâni mari și șolduri late, fund bombat și o atitudine provocatoare. De data asta era îmbrăcată doar într-un halat prin despicătura căruia puteam să-i întrezăresc jumătate din sâni iar în timp ce o ascultam, ea și-a dezvelit un picior și-i puteam vedea coloritul pielii care lucea ca fildeșul. Tocmai îi spuneam că nu știu de unde își cumpără Dorin droguri și cu atât mai puțin cine i le vinde, când m-a întrerupt:

-Păi și atunci de ce-l cauți atât de des?
-Suntem prieteni, e normal să ne vedem des
-Ca să-ți sugă pula?
-Da, am recunoscut cu îndrăzneală. Ca să-mi sugă pula
-Tu i-o sugi lui?
-Nu
-Niciodată?
-Niciodată
-Mda, de aia trebuie să i-o sug eu după ce pleci. Da, ai auzit bine, nu fi atât de surprins. După ce pleci tu, mă ocup eu de el. Nu-i prea corect, nu?
-Depinde. Poate-ți place pula la fel de mult ca și la el, i-am spus în timp ce-i priveam decolteul.
-Aoleo, te pomenești că ai vrea să-mi dai muie și mie.
-Aș vrea și mai mult, i-am replicat în timp ce-mi lăsam palma pe piciorul ei dezgolit.
-Doamne, toți sunteți la fel. Săptămâna trecută a venit acasă cu niște prieteni și ne-au futut pe amândoi. Iar acuma văd că asta vrei să faci și tu!
-Pe amândoi?
-Da, am și filmare. Unul dintre ei ne-a filmat și de curând mi-a trimis-o și mie
-Pot să văd și eu?

Ea deschise telefonul și-mi arătă un video în care era înconjurată de bărbați cu pulele afară. Nu părea deloc speriată sau nemulțumită ci mai degrabă părea că-i domină pe cei șase bărbați. Le sugea pulele pe rând iar Dorin era futut de un alt bărbat foarte păros. Totul m-a excitat teribil și simțeam cum pula îmi zvâcnește în pantaloni iar ea a privit râzând exact acolo și mi-a desfăcut nasturii jeanșilor iar eu am întins mâna și i-am smuls halatul privindu-i corpul gol. Avea același colorit de fildeș peste tot, mai puțin sfârcurile imense ale sânilor și pizda cu labii pufoase, în formă de piersică. Am simțit că-mi pierd controlul și am dat să mă ridic de pe scaun dar ea m-a oprit susurând:

-Nu te grăbi, nu-i cazul. N-ai să mă fuți
-Cum nu?
-Foarte bine. O să-ți sug pula iar tu ai să pleci acasă. Dacă vrei să mă fuți, o să-i faci lui Dorin exact ce-ți face el ție. Și asta în fața mea. Ce zici?
-Nu știu…

Se ridică de pe scaun și îmi făcu semn să o urmez în dormitor iar odată ajunși se puse în genunchi și-mi luă pula în gură pentru câteva secunde iar eu m-am grăbit să o înșfac de sâni, dar ea s-a retras și s-a pus pe pat, rezemată de spătar și cu un ton dulce mi-a cerut să-i ling pizda. M-am conformat cu zel și în timp ce o lingeam de zor i-am explorat corpul cu mâinile. Îi plăcea să fie linsă și mângâiată, își răsucea corpul și-și împingea pizda pe fața mea în așa hal, încât am ajuns să fiu plin de sucurile ei pe toată fața. M-am ridicat și i-am băgat-o în gură exact așa cum procedam și cu fiul ei, iar reacția a fost aceeași. O sugea exact la fel, dar nu m-am mulțumit cu atât și am încercat să o iau la pulă. Voiam să i-o trag grav, ca unei târfe și i-am spus asta iar ea mi-a replicat că este o târfă și îi place să fie luată exact așa cum merită dar până nu-i sug pula lui Dorin, asta nu se va întâmpla. M-a îndemnat totuși să o ating cu pula pe labii și clitoris și mi-a spus cât de mult o vrea, iar apoi a început iar să mi-o sugă. Am auzit ușa de la intrare iar după câteva secunde, Dorin era cu pula scoasă lângă mine. Fără să spună nimic, mama lui i-o luă lui în gură, privindu-mă insinuant. Dorin îmi prinse pula în mână și începu să mă masturbeze iar mama lui se ridică și își expuse fundul spre mine. Priveliștea fundului și pizdei cărnoase și ispititoare avură darul de a mă scoate din minți și am simțit că nu mai am mult până-mi explodează pula iar Dorin se aplecă și mi-o luă la supt în timp ce mama lui, având un zâmbet obscen întipărit pe fața aceea incredibil de drăguță, îmi spunea:

-Vreau pulă și vreau să mă futeți amândoi. Abia aștept să simt cum îți intră pula în mine și să stau în orice poziție mă pui. Suge-i pula lui Dorin și mă poți fute cât vrei. Ai văzut în video ce curvă sunt, cum stau la pulă și cât de mult îmi place…suge-i pula și apoi bagămi-o în pizdă!

Pierzându-mi și ultima rămășiță de control m-am pus în genunchi și am luat în gură, pula lui Dorin în timp ce mama lui mă lingea și săruta pe bust, iar cu una dintre mâini mă masturba leneș. Deși nu păruse atât de mare, simțeam că gura mi-e umplută de mădularul lui Dorin și nu am simțit nici un fel de repulsie. Ba din contră, eram foarte excitat și voiam să i-o sug cât mai bine. Îmi plăcea senzația oferită de pula lui și mă miram cum poate fi atât de tare si de catifelată în același timp. Nu o simțeam deloc ca pe a mea. Am început să fac așa cum îmi făcea si el mie, sărutându-i pula si mergând cu limba de-a lungul ei, apoi încercând să o înghit si înecându-mă. Dorin nu a rezistat foarte mult și gemând a început ...



    Login