Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu ce mana dai...cu aia primesti (varianta corecta, fara diacritice)
Autor : Saltareata - 2014-08-10
Citita de 13025 ori - Nota 8.39 (75 voturi)
Incep prin a spune ca din punctul meu de vedere, nicio femeie nu inseala daca are langa ea tot ce-si doreste, daca nu ii lipseste nimic si se simte respectata.
De ceva timp, aflasem de o relatie extraconjugala a sotului meu cu o colega de serviciu. Am tacut pana in momentul in care am primit dovezi concrete, iar el le-a si recunoscut, motivand ca "Orice barbat inseala, mai ales daca este si casatorit. Asta nu inseamna ca trebuie sa divortam vreodata."
M-am abtinut cu greu sa nu arunc cu tot ce aveam la indemana in el, m-am limitat doar la cateva replici si apelative zoologice.
M-am facut ca trec peste si intr-un an de zile, nu stiu daca mai facusem sex de 5 ori. Nu mai puteam, nu mai simteam...iar sa ma despart de el era simplu, insa greu dupa. Nu aveam unde sa plec si cum sa ma descurc locuind singura cu chirie.
Revenind la cum am aflat, sotul meu avea un prieten din copilarie si coleg de munca, care statea la etajul 4 (noi la 2), dar fata de care nu mai era atat de apropiat ca odinioara. Inca de cand l-am cunoscut iesind in grupuri de prieteni, ma admira din priviri si il "prindeam" cand ramanea atintit asupra sanilor mei sau cand ma masura din cap pana-n picioare. Totul era pus pe seama ca "Asa e Alex ! Ar f**e orice femeie in afara de maica-sa si sora-sa."
Intr-o zi, dupa ce-am scapat de la munca, m-am intalnit cu el in scara blocului.
- Buna vecina ! Chiar vroiam sa vorbesc cu tine. Trebuie sa-ti spun ceva, dar sa nu te superi.
- Ma sperii. Zi repede !
- Pot sa urc la tine ? Ca peretii au urechi si usile vizor.
- Pai...ok.
Si urcam. Ceva nu era in regula.
- Vrei o cafea ?
- Nu, nu...nu stau mult. (si isi aprinde o tigara) Nu vreau sa te superi pe mine, dar stii ca am fost dat afara de la munca. Vecinu a fost implicat pentru ca l-am prins cand o facea cu sefa de raion...
- Stai putin ! Ce facea ?! Uite, nu ma baga pe mine in problemele voastre, este o ineptie ce spui !
- Si de ce crezi ca avem probleme ? Ca i-am vazut, eu i-am zis ca iti voi spune, el ca sa se razbune mi-a pus in carca niste chestii si am fost obligat sa-mi semnez demisia. Crezi ce vrei, te-am avertizat, ti-am spus, n-am fost marlan sa iti ascund. Crede-ma ca imi pare foarte rau pentru ca nu meriti, iar el este bou ca nu stie sa aprecieze ce are acasa !
- M-ai bulversat...Ai vreo dovada ?
- Dovada este foarte simpla. Stai ca o sun pe sefa de raion si o sa iti dai seama singura din conversatie, ca nu te mint.
Ma lamurisem ca Alex nu ma mintea. Oricum si eu simtitsem ca sotul meu era schimbat. Am simtit cum pamantul mi-a fugit de sub picioare.
Acela o fost momentul in care s-a produs ruptura totala intre mine si omul pe care il credeam sufletul meu pereche, jumatatea mea.
Trecusera cam jumatate de an de atunci, iar intre mine si Alex se legase o prietenie oarecum ascunsa. Putea fi interpretata asa ca, am preferat sa fim foarte discreti. La urma urmei, la acel moment nu greseam cu nimic, doar petreceam timp impreuna in care radeam, aveam discutii lungi pe variate subiecte, ne uitam la un film si nimic mai mult. Dupa aproximativ 1 an de zile, satula de indiferenta barbatului de langa mine, m-am apropiat mai mult de vecinul de la 4. Imi stia toate secretele, toate apasarile, frustrarile...
Intr-una din serile in care sotul meu "avea inventar", eu eram sus la Alex. Alesese el un film si un vin bun, iar eu eram responsabila doar de o portie de paste si cateva clatite cu ciocolata.
Purtam o rochie scurta, mulata, neagra si lenjerie rosie. Parca simteam ca vreau sa se intample ceva in seara respectiva.
- Nu fi trista, o sa te ajut eu, numai divorteaza odata sa nu te mai vad ca te chinui langa idiotul ala. Pe bune, i-o trage strambei aleia si acasa are o nevasta...Doamne, ma abtin !
- Esti dragut, dar daca era asa, nu se mai ducea la alta...
- Nu stiu ce interese si gusturi are el, dar crede-ma ca esti superba, esti frumoasa, ai ochii astia mari, negri si buzele astea care vorbesc si atunci cand taci. Ma abtin cu greu langa tine. Te-am musca toata, te-as mangaia...Iarta-ma daca iti par pervers, nu vreau ca asta sa strice legatura noastra, dar ma atragi foarte mult.
- Recunosc, imi dai incredere in mine si ma simt flatata. Poate sunt vulnerabila acum si tu profiti de asta, dar nu mai am ce sa pierd.
Si ma apropii de obrazul lui, mangaindu-l cu buzele pana ajung la gura lui si il sarut foarte incet, lent, suav...Respira intr-un ritm mai rapid si mai profund, il vedeam cum se framanta in interiorul lui.
- Vreau sa ma abtin dar nu pot.
- Nu vreau sa te abtii ! ( si il sarut din nou, insa de data asta mai provocator, muscandu-i buzele )
- Daca vei vrea la un moment dat sa ma opresc, sa-mi spui. Nu vreau sa regret nimic.
Si imi dezgoleste umarul drept, dand la o parte breteaua rochiei, sarutandu-mi pielea delicata. Imi ridica piciorul si ma mangaie de la degete, pana sus, bagand mana sub rochia mea si plambandu-si degetele pe bikini, insistand pe zona dintre labii.
Imi dezgoleste sanii mari si imi strange tare sfarcurile. Gemeam incet, eram excitata iar pasarica mea deja era uda. Corpul meu simtea nevoia de sex, iar pizda mea abia astepta sa fie patrunsa.
Ma chinuia cu saruturi lungi, cu muscaturi zdravene de sani, cu explorari ale corpului meu cu limba lui uda, tragand de timp. Nu mai rezist si imi bag mana in parul lui si ii imping capul intre picioarele mele.
Imi da chilotii intr-o parte si imi linge pasarica roz si fina. Ma saruta lung cu limba...de un sex oral atat de bun nu mai avusesem parte. Ii placea la nebunie pizda mea si il simteam incantat de gustul ei. Nu se mai satura sa-mi de limbi. Din cand in cand se oprea si isi plimba degetul mijlociu liniar, intre labiile mele, de jos in sus, atingandu-mi clitorisul sensibil, apoi revenea cu limba uda si ma lingea de la anus pana sus si invers, oprindu-se cu limba in vaginul meu si penetrandu-ma foarte usor.
Cu capul pe spate si ochii inchisi, gemeam si imi muscam buzele, iar el ma privea incantat si excitat.
Nu mai rezist, ma ridic si il i...



    Login