Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCrown Management, partea a 2a
Autor : alexgh - 2018-09-05
Citita de 20655 ori - Nota 8.61 (191 voturi)
Am avut un somn fara vise pana dimineata, cand suna telefonul fara oprire.
- Aloooo...am raspuns somnoroasa.
- Ce faci pisi,inca mai dormi?Hai ca in 20 de minute plecam la plaja.
- Sandra?? bagui eu.
Usa se deschisa violent si in prag statea Sandra, in costum de baie, cu ochelarii de soare pe cap si cu o cafea in mana. Uite ce are fata pentru tine. Imi intinse cafeaua si se aseza pe marginea patului, tragand cearsaful de pe mine, nu inainte de a trage draperiile, facandu-ma sa inchid ochii din cauza soarelui puternic.
-Nebunooo, sunt moarta de somn, trage-le la loooc. Mi-am pus mainile la ochi, pana ma obisnuiam cu lumina si nici nu imi dadeam seama ca dormisem goala.
- Dar vad ca ai muncit-o pe asta mica azi-noapte, spuse ea, in timp ce ma ciupi usor de pizda. Am deschis ochii instant si am dat sa ma ridic dar Sandra m-a impins cu usurinta la loc. Hai lasa vrajeala, zi, te-a futut bine Andrei? Parca urcase mercurul din termometrul creierului meu de la 0 la 100 de grade in nici doua secunde.
- Da-l in pizda ma-sii pe Andrei,am spus fara sa gandesc.
Sandra incepu sa rada, in tot acest timp neluandu-si mana de la pizda mea.
- Deci nu a fost Andrei, atunci cine...un timp din club? Cand ai avut timp sa-l agati?
- Nu vreau sa vb despre as..
- Mihai nu avea cum, ca l-a bagat in boala Geanina toata seara cu dansurile ei, deci nu cumva a fost...Tudor?
Ma ciupi tare de clit si am tresarit, arcuindu-mi spatele din reflex. Nu cumva...neaaa Tudor ti-a intorsit pizduta? Stateam si ma uitam inerta cum incepe sa-si miste degetele pe lindicul meu si cum spre groaza mea, incepeam sa ma ud instant, corpul tradandu-ma si raspunzand la atingerile si vorbele ei.
- Nu cumva Tudor ti-a rupt pizda aseara, cat timp ai lipsit? Am inchis ochii si nu i-am raspuns, sa creada ce vrea. De ce nu o opream? Nu avusesem tangente cu alte fete desi aveam colega de apartament o bomba sexy ca Irina. Si dupa ce te-a futut Tudor cat ai lipsit, nu tot el te-a adus acasa si te-a futut iar la coltul casei...in timp ce va uitati la mine si la Ionut? In clipa aia imi baga cu lejeritatea doua degete in pizda deja foarte uda. Am deschis ochii usor si o priveam, in timp ce imi muscam instinctiv buza de jos. Ti-a placut sa vezi cum ma fute Ionut? Ti-a placut sa vezi cum ma pistona ca un disperat? Te-am vazut fara problema draguta, cand ti-o dadea Tudor.Fute bine, nu-i asa? Isi misca degetele din cei in ce mai repede si eu ii raspundeam impingandu-mi bazinul in sus. Ai vazut cand m-a pus capra ce bine mi-o dadea? Cum gemeam si eu ca o curva? Si tu, care faceai pe mironosita in prima zi de munca, ti-o luai la buci la coltul casei ca o tarfa ieftina. Ti-am zis ca eu stau foarte bine cu spiritul de observatie, nimic nu-mi scapa. Deja gemeam si eram aproape de orgasm, degetele pricepute ale Sandrei miscandu-se fara oprire. Aveam ohii inchisi cand i-am simtit respiratia calda si limba catifelata, care imi dezmierda clitul. Dadea limbi mai bine decat orice barbat si cand am deschis ochii se uita la mine cu ochii ei mari, exact ca o felina gata sa atace. Nu mai puteam sa ma controlez, simteam orgasmul cum vine, cum creste,ca o eruptie vulcanica. Sandra a continuat sa ma linga si sa ma curete de sucuri, apoi se ridica si se sterse la gura de parca manca o piersica zemoasa.
- Un adevarat mic-dejun al campioanelor,rase ea.
- Nu esti pe treaba ta, Sandro, a fost tot ce am putut sa zic. Stai sa fac repede un dus. Daca o mai tin asa inca o zi, ajung acasa mai slaba cu 4 kilograme.
Sandra imi dadu o palma jucausa la cur si ma prinse de mana in timp ce ma duceam la dus. Ma saruta cu curaj, direct pe buze si nu se lasa pana nu imi simti limba cu limba ei.
- Nici nu-ti imaginezi scumpo, ranji ea. Te astept jos, ma duc sa vad ce fac astia. Bea niste cafea si fugi repede la dus.

Am intrat la dus si am lasat apa intentionat mai rece, ca sa ma trezesc. Simteam fiori in tot corpul, deci nu visam tot ce mi se intampla, totul era cat se poate de real. In nici 24 de ore, fusesem fututa de 2 barbati, chiar daca primul nici macar de incalzire nu era bun dar na, era la numar acolo iar dimineata avusesem prima experienta cu alta fata si culmea...imi placuse! Ce se intampla cu mine, de ma transformasem asa? M-am gandit din nou la Alin, la ce aveam sa-i zic cand dau cu ochii de el, ce sa ii zic lui Tudor...Am decis sa "merg pe burta". Daca ei nu aduc vorba, atunci nu o fac nici eu. Sa ma dea afara, nu cred ca aveau motive si daca ar fi luat asta in calcul, aveam e gand sa le fac si eu zile fripte.
Afara in gradina era deja toata lumea, mai putin Geanina, care se trezise dis de dimineata ca sa fie la plaja si ne astepta deja acolo.
Cand m-a vazut, Alin a venit si m-a pupat pe obraz si m-a imbratisat vesel, de parca nimic nu se intamplase.
- Ai dormit bine Nati,iti place aici? Intreba el. Mergem toti la plaja, sa vezi ce distractie iese, adauga el.
- Am dormit foarte bine Andrei, i-am raspuns eu nonsalant,in timp ce ma uitam la Tudor. Schita un zambet si imi facu rapid cu ochiul.
- Bun atunci, toata lumea in coloanaaaa,rase el si scoase un fluier, de parca era capitan de vas. Nu imi venea sa cred..
Plaja era aproape, la nici 5 minute si Geanina deja rezervase sezlongurile. Era topless, avand pe ea doar niste bikini minusculi. Mihai se uita hipnotizat la sanii ei iar ea ii intalni privirea si ii spuse zambind:
- Iti place Mihai?
- Aaah,,eu...Ah...scuze, voiam sa..
Pe noi ne pufni rasul, bietul Mihai era rosu ca racu si cauta sezlongul cel mai indepartat de Geanina.
- Nu acolo, acolo sta Nati, langa ea sta Andrei,Tudor, Ionut, Sandra si tu stai aici, langa mine.
Ionut radea in hohote si il batu prieteneste pe umar pe Mihai. Coaie daca tu vrei sa o contrazici, esti invitatul meu. Ce sa mai zica bietul Mihai, se aseza sovaielnic langa Geanina si aceasta ii intinse un tub de crema ca sa o dea pe spate. Urma sa fie o zi lunga pentru el...
- Orice vreti de la bar, se stie, plateste firma, da? Revin imediat am niste treaba spuse el si pleca.
- Gata boss, s-a notat, ridica Ionut mana. Fetele, voi cate o limonada, Misule, tu ca fetele sau ne bagam asa la ceva fin, un cocktail cu putina tarie?
- Pai eu..o sa iau si eu..
- Bun, deci doua Mojito, Tudor tu?
- Trei !
- Asa,uite aici om hotarat !Hai ca iau si cate un hot-dog asa repede sau niste gogosi. Pai ce pula mea, suntem la mare doar nu o ardem ca la munca cu apa plata. Si se indeparta in ritmurile muzicii care se auzea pe plaja.
Ne-am pus la soare si Sandra s-a oferit sa ma dea ea cu crema. Tudor se dusese sa faca o baie asa ca ea era singura optiune, tinand cont ca Mihai o dadea de zor cu crema pe Geanina.
- Da si pe cur Mihaita, da din belsug,spuse ea in timp ce ne facea cu ochiul.
- Hai ma Geany..
- Niciun Geany, da-ma cum trebui ca nu vreau sa ma ard. Cel putin nu asa. Sandra rase si oricat am vrut sa ma abtin, la fel am facut si eu.
M-am pus pe burta si Sandra a inceput sa ma dea cu crema. Dupa cateva secunde mi-a desfacut snurul de la sutien si m-am intors sa ii fac semn sa termine.
- Iar faci pe grozava? Esti la mare, nu ti-ar sta bine cu urme pe bebelusii astia. Eu cum crezi ca o sa stau, spuse ea, in timp ce-si desfacut propriul sutien si il arunca nepasatoare pe sezlong.
-Uffff, se auzi din dreptul lui Mihai.
La dracu, doar nu o sa fiu eu cea mai fraiera, mi-am spus. Oricum facusem cu o seara in urma ce nu credeam sa fac vreodata deci ce mai conta ca stateam topless la plaja? Vorba aia, mai ales daca aveam cu ce. Am lasat-o pe Sandra sa-mi desfaca sutienul si m-am intors sa sa ma dau singura pe fata exact cand se intorcea Ionut.
- Da-mi mama una peste ochi, ca sigur am murit si am ajuns in rai! aclama el.
- Uite porcul!!! ii zi-se Sandra. Animalul!
- Uite..uite ca de aia nu mai pot eu! se ratoi el la ea. Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place, care e problema?
- Te tachinam doar mototolule, ii raspunse ea calma.
- Lasa ca vezi tu, ii arata el degetul.
- Da, lasa ca vad eu, adauga Sandra, in timp ce se uita cum subinteles la mine. Parca eram in universul desfranarii nu alta. Am luat o gura din cocktailul lui Tudor, chiar daca aveam si eu limonada acolo. Vorba aia, what happens in Vegas, stays in Vegas. Si am decis ca weekendul ala sa fie fix la fel.
Bietul Mihai se scuza si se ridica repete, sa faca o baie in mare.
- Nu ti-e nebuno mila de el,ii spuse Sandra.
- Mila?? Imi e mila de mine! Tu ai vazut ce pula are asta?
- Mishu?? Spuse Ionut razand!
- Vai de capul tau. Da, Mishu. Am simtit-o aseara cand ma frecam de el in club, ca sa-l tachinez. Daca nu cumva are un haine indesate acolo, baiatul asta are un sarpe de care am de gand sa ma bucur, spuse ea cu un calm care ma lasa din nou cu gura cascata. De ce crezi ca s-a dus asa repede in apa, i se sculase graaav, spuse ea, victorioasa. Il nenorocesc diseara.
- Sau el pe tine daca e asa cum zici, ma trezesc eu, iar vorbind gura fara mine.
- Da, sau asa rase ea. E mai buna varianta ta. Si am inceput toate trei sa radem, alaturi de Ionut, care mare minune daca nu facea scurt la gat de cate ori intorcea capul sa se uite cu nerusinare la sanii nostri.
L-am vazut pe Tudor cum se plimba cu ski-jetul si mi-a facut semn cand a trecut pe langa noi. Eram foarte aproape de apa dar nu indrazneam sa intru inca, era totusi prea dimineata pentru asta. In schimb a revenit Mihai, care s-a pus pe sezlong langa Sandra si Geanina. Geanina i-a facut un semn discret Sandrei, care se apleca cu sanii la cativa cm de fata lui Mihai.
- Ia zi Misule, era rece apa, mai stau sau ne bagam si noi acum?
Mihai mai sa ii sara ochii din orbite, tinea prosopul in brate de parca era colacul lui de salvare.
- Eu nu stiu sa inot asa bine, o completa si Geanina, care veni la fel de aproape cu sanii de fata lui.Ma inveti tu daca e, nu? Doar nu ma lasi sa patesc ceva ! Si-l atinse cu un deget pe obraz.
- Da,da, te ajut Geany, normal ca te ajut.
- Ma ajuti pe mine?
- Ba pe mine prima, ca eu am zis, continua Geanina.
Nici daca statea in soare 3 ore fara protectie si Mihai nu ar fi putut sa fie atat de rosu.Noroc cu prosopul care ii acoperea erectia care cu siguranta era scapata de sub control.Adevarul e ca eram si eu curioasa de cat de mare era pula lui Mihai, daca tot adusese Geanina vorba de asta. Oare era mai mare decat a lui Tudor? Imposibil!
- Bai Misule, se baga si Ionut in vorba, ia stai asa sa iti fac o poza cu fetele, cand mai ai tu ocazia sa faci asta? Nati, treci langa ei. M-am dus zambind, intrand si eu in loc. Asa, mai aproape ca sa incapeti in cadru! Bun, Nati, mai jos putin, sa te vezi toata. Aveam sanii efectiv pe capul bietului Mihai in timp ce Sandra si Geanina ii aveau lipiti de sa fata lui. A iesit o poza criminala, pe care si acum daca o privesc ma amuz teribil.


La pranz ne-am dus la o terasa, am mancat toti 7, cu Andrei disparand iar dupa masa. Oriunde il vedeam, omul asta saluta pe cineva, strangea mana altcuiva, imbratisa vreo tipa si tot asa, de zici ca era vedeta plajei, tot timpul neobosit si vesel. Ii invidiam energia.
La pranz ne-am dus la vila si cand Mihai a vrut sa intre in camera sa, Geanina l-a tras de mana.
- Mishuuu, vino ca am o problema la telefon, nu imi merge ceva, il repari tu?
- Da, nicio problema. Da-l incoace si ti-l aduc imediat.
- Nu,ca poate ma suna cineva. Hai intra, te uiti la el cat fac eu baie.
- Cred ca nu ar trebui sa..
- Intra !
Mihai o urma fara sa mai zica ceva si noi ceilalti ne uitam complice unul la altul.
- Maxim 3 minute ii dau pustiului,cu indulgenta, spuse Sandra.
- Uite unde ea optimista, rase Ionut. Sa zica mersi cu juma de minut!
- Ma pufni rasul si m-am uitat cu subinteles la Tudor.
- De ce nu ii acordati si voi putin credit? Spuse Tudor
- Hai ma Teo ce dracu...e Mishu, suspina Mihai teatral. Se vedea ca bause cam multe cocktailuri si Sandra il lua sa-l duca in camera.
- Uite porcuuuuu, ce ti-am zis?Daca esti porc, esti porc. Pentru ca asta esti tu, un...
- Un porc!!! rase Ionut! Un porc extraordinar doamna vaca!
- Iaaa, sa vezi omor. Incepu sa-l ia la suturi, la propriu, in timp ce el se prapadea de ras.
Fara alte comentarii Tudor m-a luat de mana si m-a dus in camera lui. Nu am opus niciun fel de rezistenta si nici nu ma interesa daca in clipa aia intra Andrei pe usa. Sa-l ia dracu, a avut sansa lui de care si-a batut joc !!
- Mosu are ceva pentru tine, zi-se el, in timp ce ma stranse tare de cur.
- Mosu o sa aiba de lucru azi, am fost o fetita rea, ii raspund eu provocator.


In camera Geaninei, Mihai statea pe fotoliu si se uita la telefonul aproape nou al "stewardesei".Ea iesi din baie infasurata intr-un prosop si isi peria parul.
- Telefonul merge perfect Geany, nu vad sa aiba vreo problema.
- Nu merge camera bine cand vreau sa fac poze, raspuse ea. Ia deschide si fa-mi o poza, se vede neclar.
Mihai deschise camera, facuse repede o poza si intra in galerie.
- Aici vad ca se vede foarte bine, se holba el la telefon. Culorile ok, e clara, esti foarte fotogenica, totul e perfect.
- Ia mai fa una acum, sa fim siguri.
Cand ridica ochii la ea, ii cazu telefonul din mana, pe covor. Geanina era goala, in toata splendoarea ei. Corpul bine lucrat la sala, cu pielea bronzata care lucea, erau ca un fulger pentru Mihai, care parca era traznit in mijlocul capului. Se apropie incet de el si cand ajunse in dreptul sau, ii lua o mana si i-o puse pe coapse.
- M-am dat bine cu crema, e neteda pielea,ce zici?
- Da Geany e neteda,e perfecta, esti perfecta,ingaima el.
- Serios, chiar crezi asta? Il tachina ea. Ii lua din nou mana si i-o puse pe unul din sani. Dar astia iti plac? Nu vrei sa te joci cu ei? Am vazut cum te holbai la ei ieri seara, cand aveam rochita aia. Mana lui se plimba pe sanii ei apetisanti aproape robotic. Dar asta, iti place Misule? Ii lua din nou mana si i-o indrepta spre pizda perfect epilata. Simti ce uda e? Ce calda e? Hai, baga un deget inauntru, nu-ti fie frica.
Mihai era fara cuvinte si executa mecanic tot ce ii spunea Geanina. Era cea mai frumoasa zi din viata lui. Experienta lui cu femei era zero, totul bazandu-se doar pe instinct si ce vazuse pe net.
- Da-ti pantalonii jos scumpule, ii spuse ea calma. Si fara comentarii.
Mihai se ridica si ezitant iti dadu sortul jos. In clipa aia Geanina isi puse mana la gura, scotand un sunet de uimire.
- Dumnezeule mare, exclama ea! E prima oara la tine? El dadu rusinat din cap ca da. Inteleg ca esti tanar dar cu asa pula dragule e aproape un sacrilegiu sa fii virgin. Incredibil !! Ii cuprinse pula cu mana si incepu sa i-o frece usor.
Mihai avea cu adevarat un monstru intre picioare. Ulterior am aflat ca avea aproape 24 de cm in erectie maxima si grosimea nu era nici ea de lepadat. Geanina a jurat ca era cea mai frumoasa si mare pula pe care o vazuse vreodata si chiar ea a spus fara rusine ca vazuse multe la viata ei. O credeam pe cuvant.
- Stai aici pe pat, ii spuse ea, cu ochii cat cepele la puloiul din fata ei. Si nu-ti face probleme daca termini prea repede,nu e nicio rusine, da?
- Bine..bine, o sa incerc,spuse el cu vocea gatuita.
Geanina se puse in genunchi si ii linse toata pula de jos pana sus la varf, ca pe o acadea. "Dumnezeule, e aproape cat antebratul meu!". Ii lua capul in gura si incepu sa suga lent, cu buzele ei mari mulandu-se pe pula lui mai ceva ca mainile unui olar pe lutul proaspat. Il sugea pur si simplu cu pasiune, cu pofta, inca uimita de pula de cal a lui Mishu. "Sper sa nu-l termin prea repede, oricum o sa am grija sa ma bucur de pula asta si alta data, cand o sa invete". Ii scuipa pe pula si privi saliva cum se scurge, incet, de parca cobora de pe muntele Everest, atat ii lua sa ajunga la baza. Mihai o privea fix, nevenindu-i sa creada ca totul e real si ca asa o frumusete ca Geanina era prima lui femeie. cand era vorba de muie, Geanina ea o adevarata profesionista si nu ii era rusine sa se laude cu asta. Nu ii venea sa creada ca un pustan care abia iesise de pe bancile facultatii ii rezista atat ! Incepu sa ii linga coaiele,in timp ce cu mana ei mica facea curse pe pula lui lunga, de parca o lustruia. Ii sugea capul apoi si chiar daca Mihai tremura din tot corpul, nu termina. "E incredibil pustiul asta, trebuie sa-i dau credit pentru asta!!".
Dupa aproape 15 minute se ridica si il imbranci pe Mihai.
- Nu imi vine sa cred ca nu ai terminat, ii spuse ea zambind, e peste puterea mea de a intelege. Dar acum vreau sa te fut, ii spuse ea obraznic. Intinde-te.
- Dar..scuze..prima oara as vrea sa stau eu deasupra, sa te multumesc pe tine, sa fie pentru placerea ta.
Geanina ramasese cu gura cascata. "Primul lui futai si lui ii pasa DE MINE? Unde dracu a fost pustiul asta ascuns pana acum?"??
- Bine scumpule, cum doresti tu. Doar spune-mi ce-ti place, fara rusine, da?
- Ok...Vreau sa te vad pe spate, cu picioarele desfacute, cum iti atingi..
- Cum imi ating pizda,Mihai. Spune, pizda!!
- Cum iti atingi...pizda, da.
Se intinse pe spate si desfacu picioarele intr-un V perfec. Avea niste picioare lungi, drepte si o pizda extrem de stramta,chiar daca avusese destui barbati la viata ei.
- Fa cum vrei tu, in ritmul tau Mishu, da? Vino si saruta-ma prima oara.
Se apleca si o saruta mai putin stangaci decat se asteptase el. Nu se grabea deloc, incepuse o cursa de urmarire dupa limba ei, ii musca usor buzele carnoase in timp ce cu o mana o mangaia pe gat si pe sani.
- Fac bine Geany? Zi-mi unde gresesc..
- Bine??? Faci extraordinar pustiule! E incredibil. Si nu mintea, era purul adevar.Se excitase extrem de rau si Mihai avea sa afle asta in curand. Hai, baga-mi-o, fute-ma, te rog.
- Ok, ii spuse el simplu. I-o baga usor, fara graba,avand rabdare cu ea. Geanina il privea fix in ochi si in cuprinse de obraji, tragandu-l peste ea si sarutandu-l cu foc.
- Nu...pot...sa...cred. Abia articula cuvintele in ritmul in care monstrul lui Mihai ii despica pizda. Fute-ma Mishule, fute-ma tare !!
Din nou un ok si Mishu incepu sa o futa. Nu trecura mai mult de 10 secunde ca Geanina efectiv tipa din toti raruchii, ravasita de orgasmul pe care il avu. O Doamneeeee, e ireal, urla ea.
- Sa ma opresc? Spuse Mihai atent?
- Ce?Nu!NU !!! Cum sa te opresti? Asa Mihai, fute-ma, tare, asa scumpule. Nici nu mai stie ce zice. Mihai era ca un picamar care efectiv ii spargea pizda. Geanina se freca nebuneste la lindic si pierduse demult numarul orgasmelor. Stia ca e o femeie multiorgasmica dar niciodata pana atunci nu reusise sa piarda numarul. Intr-o seara perfecta,reusise sa termine de 3 ori in timpul aceluiasi numar. Cu Mihai, cu VIRGINUL Mihai, pierduse numarul la 5!
- Esti ireal de frumoasa Geany, ii spuse el si o saruta. O intoarse apoi si o puse deasupra lui. Geanina era oricum in transa, nici nu se misca. Oricum nu era nevoie, ca Mihai o apleca peste pieptul sau si incepu sa o futa la fel de frenetic, in timp ce o strangea de cur.
Ea termina inca o data, scotand gemete si cuvinte inteligibile. Era fututa cum nu fusese vreodata in viata ei si pierduse oricum notiunea timpulu. Mihai o anunta ca ii vine iar ea il privi in ochi si ii spuse sa isi dea drumul in ea, sa o umple. Era oricum pe anticonceptionale si voia ca prima experienta a lui Mihai sa fie una de neuitat.Pentru ea, cu siguranta fusese.
Dupa ce termina, Mihai se aseza langa ea, privind fix tavanul.
- Woow,fu tot ce putu sa zica.
- Wow? WOW TU !!!! Ce a fost asta mai Mishule?
- Adica a fost bine, nu?
- Cum sa ti-o spun altfel Mishule...Daca toti barbatii ar fute ca tine, n-ar mai exista vreodata intrebarea ce vor femeile. Cu asa pula, rezolvi orice problema si pui pe oricare cu botul pe labe. Il saruta tandru si apoi se duse la baie. Mihai se sterse cu un prosop gasit acolo si dadu sa se imbrace.
- Ce faci? Nu pleci nicaieri! Adica, daca vrei sa pleci, nu te opreste nimeni, se inmuie ea, ramanand blocata in usa de la baie. Doar ca as fi vrut sa ramai sa dormim putin.
- Atunci nu plec Geany, raman, spuse el simplu.
- Vino sa facem un dus impreuna armasarule! Il trase cu ea in baie si se spalara amandoi, de parca erau un cuplu vechi de ani e zile.

Ne-am trezit toti inspre seara, cu chef de iesit in oras, ca sa constatam ca afara era o ploaie torentiala, venita parca de nicaieri. Mihai era tot numai un zambet si avea ochi doar pentru Geanina iar ea la randul ei ii arunca ocheade si nu-l mai privea ironic cum o facuse pana atunci. Ochii spun multe iar daca priveai atent, puteai sa vezi usor ca nu ii mai era indiferent. Ionut se trezise cu aceeasi energi ca de obicei si facu planul pe loc:
- Ce facem copiii, iesim sau ma duc repede ca e un magazin la cativa pasi sa iau ceva de baut? Nu astepta raspunsul nimanui si continua: Da, asa facem, iau ceva de baut, e si o pizzerie in zona, am numarul, dau telefon si va rezolva fratele vostru. Apoi o punem de un poker sau o carte ceva.
- Atat stii animalule, poker si femei, altceva nu ai in cap.
- Sunt bun si la munca maimuto, mai taci, se rasti el la ea, incercand sa para serios dar nereusindu-i. Faceti aici repede o lista cu ce sa cumpar.
Am spus toti ce vrem si Ionut a plecat imediat. Tocmai atunci a coborat si Andrei din camera sa. Nimeni nu-l vazuse cand intrase, era imbracat elegant si parea grabit ca de obicei.
- Ce faci scumpa? Spuse el si imi dadu in joaca o palma la fund. Tudor am nevoie de cheile de la masina, am o intalnire de afaceri acum, contract beton, beton. Imi sta bine cravata?
- Uite aici cheile, ii raspunse Tudor in timp ce ii aranja cravata. Stai ca ai ceva aici pe fata. Il sterse aproape parinteste si ii spuse sa aiba grija.
- Andrei nu stai si tu? Facem aici o petrecere de toata frumusetea, il intreba Sandra.
- Cu cea mai mare placere, cand vin, ca nu stau mult. Hai ca deja am intarziat. V-am pupat.
Nu a apucat nimeni sa mai zice ceva. Am pus niste muzica si ne-am dus sa pregatim niste pahare pentru cand venea Ionut. Sandra o chema pe Geanina si o lua din prima:
- Stim ca ti-a tras-o Mihai, ca doar se auzea dar nu trebuia sa gemi in halul ala doar ca sa-l faci sa se simta el bine prima oara, se amuza ea.
- Pfff, cred ca nu stii ce vorbesti Sandro. Lasa un pic vocea mai jos si continua. Va jur ca asa pula cum are copilul asta n-am avut in viataaa mea si nu cred ca o sa am vreodata. Pe cuvant de onoare !
- Hai soro ca exagerezi, ii raspunse Sandra razand. Ai fost prima lui femeie si te-a futut de te-a urcat pe pereti, nu?
- Bai Sandra ce dracu, jur! Inca sunt socata, baiatul efectiv e un robot, te fute de te lasa lata.
- I-auzi, raspunse Sandra ganditoare.
- Inseamna ca e natural la asa ceva, din instinct, adaug si eu.
- Nati crede-ma, eu niciodata n-am ascuns ca imi place viata, dar pe cuvant, n-am avut parte de asa futai vreodata.
- Bine fata, te credem. Eu n-am mai apucat sa fac ceva cu Ionut ca era prajit de la atata bautura dar noroc ca asta dupa ce doarme putin e ca nou. Nati cred ca nici tu nu ai facut ceva cu Tudor sau…
Am facut ochii mari la ea si am dat usor din cap in directia Geninei.
- Stai linistita Nati, stiu ca te-a futut Tudor, nu sunt atat de proasta cum ma crede lume, rase Geanina.
- Nu am insinuat asta vreodata..bagui eu. Doar ca..
- Fara explicatii, nu e nevoie. Oricum cu Andrei nu era mare combinatie spuse ea.
- Hmmm, de unde stii…
- Ei draga dar cine dracu nu stie, rase Sandra. Chiar esti atat de naiva? Andrei ne-a futut pe toate pana acum. Cel putin din punctul lui de vedere, daca a da din cur 2 minute inseamna futut. Rase cu pofta, acompaniata de Geanina.
- Ai multe de invatat gagico in firma asta, imi spuse Geanina. O sa inveti ca nu e la fel ca altele. Odata la nu stiu cat timp il mai las pe Andrei sa-si faca damblaua, e obsedat de curul meu.
- De ce oare?? spuse Sandra admirativ.
Ma uitam cand la una cand la alta cu cata nonsalanta recunosc ca Andrei le-o trasese sau inca le-o mai trage. Am ramas cu ochii atintiti la Sandra care parca imi citise pe buze intrebarea.
- Ce, daca inca ma fute si pe mine? Helloooo, sunt secretara lui prostuto, tu ce crezi. Am salariu de director, defapt toti avem niste salarii ordinare in firma asta, hai sa o spunem pe aia dreapta. Sa-si faca Andrei damblaua cateva minute e o nimica toata. Apropo, in prima zi cand ai venit tu la birou, cu nici 15 minute inainte i-am facut o muie de era tot tras la fata. Incepu sa rada in hohote, de parca era cel mai normal lucru posibil.
Amandoua au observat ca eram fara cuvinte si Geanina a luat cuvantul.
- Ca suntem niste curve la faza asta? Da, suntem. Si?! De ce sa-mi fie rusine? Se uita la Sandra. Ne vedem interesul si pana la urma baietii astia nu arata deloooc rau. E asa sau nu ?
- Da…am spus eu. Doar ca..
- Doar ca ce? Te fute vreun prost pe care il cunosti intr-un club si apoi uita de tine? Tu te implici ca fraiera si vrei relatie seriosa? Hai mai Nati, ce dracu. Cand o sa gasesti barbatul potrivit, poate, dar pana atunci..Mie imi place pula, na, am zis-o. Si incepu sa rada.
- Si mie, adauga Sandra repede. Si nu doar pula, uitandu-se la mine cu subinteles.
Ce puteam sa mai zic? Din fata calculata si echilibrata care eram cu doar o luna in urma, acum discutam deschis despre cum am posibilitatea sa fiu fututa de seful meu direct cand are el chef ca de sofer deja eram si nici in ruptul capului nu-mi trecea sa renunt la el. Ia mai da-o dracu de morala si etica, mi-am spus a nu stiu cata oara in gand. O viata am si cu asta basta. Daca cei de aici nu ma judeca, putin imi pasa de oricine altcineva.
M-am simtit instant mai bine, chiar daca a fost doar autosugestie, se pare ca functiona.
Intre timp s-a intors si Ionut cu o groaza de plase. Abia deschise usa, mai sa se impiedice sa cada cu ele. Tudor si Mihai care erau pe canapeaua mare din living s-au ridicat repede sa-l ajute.
- Ba tu nu esti sanatos, ai golit tot magazinul de bauturi? Rase Tudor.
- Ce, astea? Pai nu trebuie sa aiba fiecare ce vrea? Hai repede pana la masina ca mai am, sunt si cutiile de pizza.
- Mai ai???? Intreb Mihai surprins, in timp ce se indreptau toti trei la masina.
- Pai Mishule, fratele tau bea whiskey. Mie imi place doar asta irlandez. Tudor stiu ca e cu Jack-ul, este Tudore? Si ii facu cu ochiul. Fetele beau votca. Am luat 2 sticle, sa fiu sigur. Tu nu ai preferinte, dar cum esti mai pizda asa, am luat si niste vin. Alb si rosu.
- O sa beau si eu ce beti voi daca e…
- Ia uite-l ba cum ma intrerupe !! Se ratoi Ionut la el. Asa, am luat si rom ca sa fie acolo, cateva cutii de suc, niste energizante si nu trebuia sa iau si sampanie, a?? Se uita la bietul Mihai de parca astepta confirmarea sa.
- Pai eu stiu...? ingaima el.
- Nu stii, tocmai de aia ! A trebuit sa ma duc pana la benzinarie pentru doua sticle de Moet. Pai ce pula mea, a zis Andrei ca totul plateste firma? Sa plateasca zic ! Tudor ii spuse ca nu e sanatos si il batu prieteneste pe umar, in timp ce lua din plase si le duse la frigider.
- Fetele, ce tot susotiti acolo? tipa Ionut. Hai sa pregatim masa, facem o carte, am si setul de poker.
- Pai da, ca il cari dupa tine de parca e icoana, fi-ti-ar ala al dracu sa-ti fie.
- Tato ! Iar incepi. Ia du-te si ia-l pana nu ma enervez!
- Si ce o sa faci draga daca te enervezi? Spuse ea cu mainile in sold razand.
- Ce pula mea sa fac? Astept sa-mi treaca! Si incepu sa rada ca tampitul.

Sandra s-a dus in camera sa ia setul de poker in timp ce Ionut pregatea bauturi pentru toata lumea. Am intins masa si am incepu sa jucam pe sume simbolice. Radeam toti si atmosfera era perfecta, de parca eram prieteni de-o viata. Paharele se goleau unul dupa altul, pachetele de tigari la fel si radeam aproape la fiecare mana.
- Ba cum pula mea castiga soarecele asta mereu? Se inflacara Ionut, in timp ce se uita la Mihai. Pierd cu popa si as?! Jos as si doi sesari mai vine un as, ultima carte popa!! Full de asi cu popi in pula mea !! Si ticalosul asta cu doi sesari in mana ma?? Careu de sesari si stai ca stana de piatra, oarba dupa tine Misule.
Radeam de ne prapadeam, pana si Mihai incepuse sa se mai destinda dupa ce bau si el cateva pahare, pe care avea Geanina grija sa i le puna in fata.
- Poker face Ioane, ce sa-I faci..
- Poker face..se maimutari el. Al dracu tocilar, zici ca joci pentru prima oara dar cred ca rupi netul acasa si faci pe victima aici. Ori ai bulan incredibil !
- Nu ai zis tu ca nu e joc de noroc, am zis si eu rautacioasa, in timp ce toti ceilalti radeau.
- Bine ca-i iei apararea…huo !! Lasa ca-mi intra mie carti mai bune.
Ne amuza peste masura cu cata pasiune juca Ionut, desi sumele erau de tot rahatul si toti ne distram din cale afara. Dupa aproape doua ore, pana si el o lasa mai moale si se mai relaxa, oricat de competitiv era.
- M-am plictisit sa jucam pe sume din astea spuse Sandra. Ce ati zice daca am juca noi un…strip poker?
Toata lumea a tacut si ne uitam unii la altii.
- Cine e pentru? Spuse ea. Mana sus ! Ionut ridica mana instant, Geanina o urma, eu cu Tudor le aveam jos si nu stiam ce sa fac. Parca era totusi prea mult. Mihai se uita fix la paharul din fata sa, pe care il tinea cu doua maini. Primi un cot in coaste fara rusine din partea Geaninei si ridica si el mana.
- Ha!!! Rase Ionut de parca luase potul cel mare, in timp ce se uita la mine si la Tudor. 4-2, s-a votat democratic? S-a votat. Deci jucam ! Buun, sa va zic regulile.
Am zambit si m-am uitat la Tudor. Eram sigur ca o sa refuze. Dar de unde, adauga calm:
- Cand ai dreptate, ai dreptate. Jucam, spuse el.
- Dar stii ca..am apucat eu sa spun.
- Jucam !!! Imi spuse in timp ce ma sfrederea cu privirea.
- Pai in cazul asta, cred ca jucam am spus eu putin rosie in obraji. Si am luat o gura sanatoasa din pahar.
- Buuun, e simplu. Cine pierde mana, da jos un articol de haine. Noi tricoul sau camasa voi la fel. Fara sosete si alte cacaturi. Tricou, sutien, pantaloni si asa mai departe. Clar pentru toata lumea da? Sa inceapa distractia, continua el ca un adevarat maestru de ceremonii.
Am inceput sa jucam si primul care a pierdut a fost insusi Ionut. S-a ridicat , si-a dat tricoul jos si il arunca teatral in fata Sandrei.
- Al dracu tampit !!! rase ea si arunca inapoi cu tricoul.
Radeam de ne prapadeam si trebuia sa admit ca jocul era incitant si ca ma distram super bine.
Urmatoarea a pierdut Geanina. S-a ridicat de la masa si fara emotii si-a dat pantalonasii scurti jos. Avea niste bikini minusculi, care nu lasau multe imaginatiei.
- Oooo, frumos, frumos, dadu Ionut verdictul. Pirueta, pirueta, zbiera el.
Geanina incepu sa rada si se intoarse usor apoi se apleca in fata, ca toti sa ii vedem fundul fantastic. Sandra aplauda si ii dadu o palma jucausa peste buci in timp ce lui Mihai mai sa ii sara ochelarii de la ochi. Am pierdut urmatoarea mana si puteam sa-mi dau si eu pantalonasii jos dar am decis sa imi dau tricoul, chiar daca nu aveam sutien. “Oricum m-au vazut pe plaja, ce mai conteaza?”. Toata lumea a inceput sa aplaude si toti ochii erau indreptati inspre sanii mei uriasi.
- Nicoleta Luciu, ce sa mai adauga Sandra, cu ochii sticlindu-I de dorinta.
- Nicoleta, Nicoleta, face pula ca racheta, rase Ionut !
Evident ca toata lumea a inceput sa rada la remarca lui. Deja nimeni nu mai avea emotii, ne obisnuisem extrem de repede unul cu altul. Felul in care se comportau, chiar daca limbajul lor era extrem de deschis, fata de cum ne purtam la firma, m-a facut sa-i plac pe toti foarte mult. Nici nu visam la asemenea conexiune intr-un timp atat de scurt.
Jocul a continuat in acelasi ritm, eu cu Sandra eram amandoua doar in chilotei, Geanina era goala complet, Ionut la fel iar Mihai si Tudor ramasesera doar in boxeri. Tudor cel putin nu facea niciun efort sa-si ascunda eractia, pe cand Mihai facea exact contrariul. Exact mana urmatoare, el pierdu.
Statea incremenit, neavand curajul sa se ridice.
- Misu, ai pierdut, asta e, da-i jos ii spuse Sandra zambind cald.
- Hai, da-i jos, vreau sa vad, ii spuse Geanina destul de incet dar suficient cat sa auzim si noi.
El dadu paharul peste cap si se ridica apoi isi scoase boxerii.
Tocmai atunci Sandra isi aprindea o tigara si efectiv ii cazu bricheta din mana cand ii vazu pula lui Mihai.
- Ce dracu!!!!!?? Pe bune?!! Spuse ea uimita.
- Ti-am zis ! Spuse Geanina, sarind de pe scaun.
Eram si eu la fel de uimita ca ele, desi nu o exprimam atat de fatis. Avea o pula superba Mihai. Nu la fel de groasa ca a lui Tudor si doar cu putin mai mare dar zici ca era exemplar dupa care se fac mulajete la dildo-uri. Perfect dreapta, cu un cap mare, rosu si cu o vena care ii pulsa din cauza excitatiei.
- Terenteeee !! Spuse si Ionut. Esti plin de surprize ba! Cum cacat sa ai asa pula si sa fii asa soarece? Te iau sub aripa mea, gata. Fratele meu.
Mihai rosise putin dar se vedea ca ii plac complimentele. Statea de parca noi ceilalti eram la ora de anatomie iar el era manechinul. Din clipa aia el nu mai era tocilarul de la IT, crescuse in ochii celorlalti proportional cu marimea pulii lui superbe.
Am continuat jocul fara sa ne pese prea mult de cine si cum castiga, interesandu-ne doar sa ajunga toata lumea dezbracata, ceea ce s-a si intamplat in curand, intr-un cor de fluieraturi, aplauze si remarci cu tenta sexuala. Spre uimirea mea, lumea nu a fost atat de socata cand i-au vazut pula lui Tudor desi era aproape la fel de mare ca a lui Mihai.
- Si acum ce facem? Am spus eu, dupa ce toti eram dezbracati si ne admiram unul pe altul. Se termina jocul?
- E draci, nu ! Acum incepe distractia, ranji el. Deja greul a trecut, corect? Dar acum, cine castiga mana ii da o porunca celui care are cea mai mica mana.
- Ce fel de porunca, intreba Mihai?
- Asta depinde ce vrea castigatorul, treaba lui. Oricum, pierzatorul trebuie sa execute. Stai linistit nu te pune nimeni sa iesi afara in curul gol. Mihai zambi si se ridica asa gol cum era, sa mai aduca niste gheata de la concelator. Era ametit bine de la bautura si nu mai avea inhibitii. Chiar daca nu mai era sculata la maxim, odata ce s-a obisnuit cu noi goale, pula ii atarna maiestoasa intre picioare si se balanganea de parca era o mini trompa de elefant.
- Te ia dracu daca nu mi-l imprumuti ! ii spuse Sandra Geaninei. Aceasta incepu sa rada, mai sa se inece cu bautura pe care tocmai o sormea din pahar, in timp ce ii facea cu ochiul.

Mana castigatoare a fost a lui Ionut iar eu am fost cea care a pierdut. El isi freca mainile in timp ce se uita la mine cu o privire diabolica...sau cel putin asa incerca.
- Nati, Nati..Vreau sa te saruti cu Sandra un minut, in timp ce va atingeti sanii.
Am zambit si m-am ridicat de pe scaun, indreptandu-ma inspre Sandra. Am simtit mana lui Tudor pe fund, in timp ce ma ridicam si doar i-am facut si eu cu ochiul.
Sandra a tras scaunul mai in spate si s-a ridicat si ea. M-a luat in brate si m-a lipit de ea si a inceput sa ma sarute.
- Start, spuse Ionut cu intarziere, provocandu-i un ras scurt lui Mihai, care la fel ca ceilalti avea ochii lipiti pe noi.
Sandra ma saruta cu pofta si imi cuprinse sanii in maini, pe care ii saruta de zor. Am facut la fel. Aveam amandoua ochii inchisi si cu fiecare secunda, ne sarutam din ce in ce mai pasional. Mi se intarisera sfarcurile si am scos un geamat fara sa vreau, cand Sandra m-a ciupit de ele.
- A trecut un minut, anunta Ionut. Nu cred ca l-a auzit cineva, imi plimbam mainile pe sanii Sandrei, ii exploram in ritmul in care limbile noastre pofticioase faceau acelasi lucru. Hooo, nesatulelor, a expirat timpul, rase Ionut.
Ne-am oprit si mi-am sters usor glossul dupa ce ma mozolise Sandra. Am observat cand m-am asezat inapoi pe scaun ca baietilor li se intarisera pulile si nu era de mirare de ce.
Urmatoarea mana a castigat-o Tudor si eu am fost cea care a pierdut. Tudor ma privea cu ochii lui albastri ca seninul si imi spuse calm dar ferm.
- Freaca-i pula lui Mihai cu sanii, doua minute.
Ma asteptam sa-mi zica sa ii fac lui ceva, sa il sarut, sa se joace cu mine sau ceva de genul. Nu ma asteptam la asta. Privirea lui nu lasa loc de interpretare si m-am indreptat inspre Mihai, caruia deja i se sculase pula in ultimul hal. Am aruncat o privire fugara Geaninei care fara sa-si dea seama, se ciupea de sfarcuri si isi musca buza de jos.
M-am pus in genunchi in fata lui Mihai si i-am cuprins pula cu sanii mei mari. Am scuipat pe ea ca sa o lubrifiez mai bine si am inceput sa o freca. Cu coada ochiului l-am vazut pe Ionut care efectiv era jumatate pe masa cu ochii la noi. Sandra era hipnotizata de pula lui Mihai si mai ca ii venea sa se repeada la ea.
Mihai gemea incet si regulat si ma uita cum pula ii era inghitita de sanii mei.
- Ce tate are, am auzit remarca lui Ionut, adresata nici el nu stie cui.
- Gata, doua minute am auzit vocea lui Tudor. M-am oprit si m-am ridicat, indreptandu-ma teleghidata inspre scaun, toata numai un ranjet, cand am vazut in ce hal i se sculase pula lui Tudor.
Pentru prima oara in seara aia a castigat si Sandra o mana si s-a ridicat cu ochii la Tudor, care a pierdut
- Geany, sus pe masa iubita. Cracii desfacuti larg. Tudor, linge-i pizda doua minute, ranji ea.
Geanina s-a pus imediat pe masa si Tudor s-a ridicat calm si s-a dus langa ea. A inceput sa o linga incet, de jur imprejurul clitului apoi cobora cu limba si i-o baga in pizda. Dupa cateva secunde i-a luat clitul in gura si a inceput sa-l linga usor, smulgandu-i niste gemete Geaninei. Intinse o mana si ii cuprinse un san in timp ce continua sa o linga. Geanina gemea din ce in ce mai repede si desi trecusera demult doua minute, nimeni nu se mai uita la ceas. Tudor i-a bagat doua degete in pizda Geaninei, care de acum era uda leoarca si le misca priceput.
- Nu te opri, asa....asa..da..., gemea ea.
- Linge-o Tudore, ii place curvei, il incuraja Ionut infierbantat.
Nu mi-am dat seama cand mi-am dus si eu mana la pizda, pe care o frecam incet, jucandu-ma cu degetele pe lindicul deja umezit bine. Am observat ca acelasi lucru facea si Sandra, ea punandu-si cu nerusinare un picioare pe marginea scaunului, stand cu pizda in toata splendoarea. Mihai era la nici un metru de ea si isi plimba ochii cand la pizda ei cand la ce a Geaninei care era aproape de un orgasm de toata frumusetea. Tudor continua fara oprire si in scurt timp se ridica si isi sterse de la gura sucurile Geaninei, care statea inca intinsa pe masa, respirand greu. Deja aveam si eu doua degete in pizda, era prea mult, de cateva ore excitatia mea crescuse alarmant si acum era la cote maxime.
Sandra lasa piciorul jos si se puse in genunchi, luandu-i pula in gura lui Mihai si incepand sa suga ca o disperata. Gemea cu pula lui in gura mai rau decat Mihai, care o prinsese de cap si cu ochii inchisi o tragea inspre el, bagandu-i cat mai mult din sarpele lui in gura. Sandra se ineca dar isi revenea imediat si continua efectiv sa faca dragoste cu pula lui Mihai, pe care si-o scotea din gura, si-o batea de buze si si-o plimba pe toata fata.
- Fute-ma te rog, fute-ma, ii spuse Geanina lui Tudor. Acesta o trase pe marginea mesei, ii puse picioarele pe umar si incepu sa o futa tare direct, bagandu-i pula lui mare si groaza in pizda avida de placere. Sanii Geaninei sareau in toate directiile, avea o carte lipita de coaste, jetoane in par si varsase si un pahar. Nimanui nu ii pasa. Ea continua sa il implore pe Tudor sa o futa, sa nu o lase. El o prinse de gat, nu o strangea tare si continua neobosit. O plezni usor peste fata si ea scoase un geamat puternic. Asa Tudore, da-mi-o, rupe-ma !! Daaa!
M-am trezit din reverie cand am simtit o mana in par si cand m-am intors, pula lui Ionut imi intra in gura, direct la tinta. Am deschis gura cu pofta, nu imi pasa a cui pula era, pula sa fie !!
Imi futea gura ca un disperat, spunand tot timpul cuvinte porcoase, care ma excitau teribil.
- Ahhh ce muie faci Nati, din prima zi am visat sa te fut, catea ce esti. Stiam eu ca o sa am ocazia. Asa, suge-o Nati, suge-mi pula.
Teo ranji la mine si dadu usor din cap. Cu ochii la el cum o fute pe Geanina ii sugeam si eu pula lui Ionut, in acelasi ritm.
Mi-am dus din nou mana la pizda si eram fleasca, nu mai puteam.
- Da-mi pula ! I-am spus repede lui Ionut. Da-mi!
- Iti dau frumoaso, iti dau. Treci pe masa!
M-am urcat pe masa si m-a impins sa ma intins. Aveam capul exact langa capul Geaninei acum si l-am intors in acelasi timp in care l-a intors si ea. F...



    Login