Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCrown Management, partea 1
Autor : alexgh - 2018-09-05
Citita de 20641 ori - Nota 8.62 (161 voturi)
La solicitarea celor care au apreciat si povestirea precedenta, am decis sa mai scriu una. De data asta este una mai lunga, intr-o singura parte, dar pentru ca site-ul nu imi da voie, o sa postez in doua parti. Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, au fost facute la repezeala si nu am timp sa reiau povestea ca sa le corectez :) Sper sa va placa.


- Buna ziua, am placerea sa vorbesc cu doamna Natalia Ivanovic?
- Buna ziua, da, eu sunt.
- Numele meu este Sandra Pandelescu, va sun din partea firmei CrownManagement, ati aplicat la noi pentru postul de contabil sef si as dori sa va informez ca in urma interviului ati fost admisa. Felicitari. Sper ca mai sunteti interesata de post.
Inima aproape mi se oprise. Firma asta, care parca avea si numele predestinat, era cu adevarat bijuteria coroanei in domeniul firmelor de consultanta din tara. Aplicasem la ei aproape in gluma, in urma cu trei saptamani, necrezand vreodata ca am sanse reale, mai ales stiind ce concurenta incredibila este sa ajungi acolo. Sa fiu sunata si programata la un interviu era in sine o realizare dar sa-mi spuna ca am fost admisa, era ceva ce nu puteam sa procesez pe moment, neasteptandu-ma vreodata la asa ceva, din cauza asta ramanand aproape fara replica.
- Mai sunteti acolo, intreba vocea melodioasa a femeii.
- Da,sunt, imi..imi cer scuze, m-ati luat pe nepregatite.
- Va inteleg, sunt constienta ce inseamna asemenea vesti. Va asteptam la sediu vineri, la ora 13, ca sa incepeti si sa stabilim si ultimele detalii. Primele zile o sa fie de acomodare deci nu va faceti griji.Inca o data felicitari.
- Multumesc frumos ! La revedere.
Am inchis telefonul si efectiv am sarit in pat, incepand sa topai ca o copila descreierata. Era o veste uriasa, era maximul pe care il puteam atinge in cariera, la doar 24 de ani abia impliniti. Eram bine pregatita profesional, nu neglijasem facultatea, desi nu era o tocilara in adevaratul sens al cuvantului, imi placuse de mica matematica si chiar aveam inclinatii catre asta. Cand prietenele mele stateau panicate in apropierea examenelor, eu treceam prin materie ca gasca prin apa, diferenta fiind ca de mine se prindea "apa" instant. Datorita acestui fapt am apucat sa si gust din placerile vietii, chiar daca nu la fel de mult ca alte fete. Dupa terminarea facultatii am fost plecata o perioada la sor-mea, care locuia in Elvetia. Meritam si eu o vacanta, chiar daca facultate nu fusese o corvoada. Revenisem in Bucuresti, unde stateam cu chirie impreuna cu cea mai buna prietena, in urma cu 2 luni si de atunci aplicam la o gramada de firme, mai mari sau mai mici. Aveam ceva bani pusi de-o parte dar incet, incet se terminau si jobul acesta venise la fix, ca o gura de aer proaspat
Eram cu adevarat incantata si abia asteptam sa ajunga si Irina acasa, sa ii dau vestea cea buna. Am fost sa cumpar o sticla de vin ca sa putem sarbatori cum se cuvine acest eveniment. Irina era colega mea de apartament inca in anul 1. Fusesem in aceeasi clasa la liceu si am avut norocul sa intram si la aceeasi facultate. Era o tipa joviala si foarte frumoasa. Era bruneta, avea un par negru ca taciunele, foarte lung, si niste ochi mari, negri. Tenul nu era atat de inchis la cat te-ai fi asteptat de la o tipa bruneta natural, ceea ce producea un contrast extrem de interesant. Sanii ii avea medii, rotunzi, cu niste sfarcuri micute si obraznice iar fundul micut dar foarte bine lucrat la sala, era unul din atuurile ei. O vazusem de nenumarate ori goala cand iesea de la dus, la fel cum si ea ma vazuse pe mine. Dupa atata timp, era si culmea sa ne fie rusine una de alta. Mereu imi spunea ca ar fi dat orice sa aiba sani ca ai mei, la fel cum si eu mi-as fi dorit par ca al ei, care parca era scos din reclamele la Pantene Pro-V.
Nu puteam sa ma plang de cum arat. Bunica-mea era rusoaica si am mostenit de la ea multe atribute fizice. Eram vopsita blonda, cea mai deschisa nuanta, desi culoarea naturala era aproape un blond nisipiu. Tunsoarea bob, ochi albastrii, un nas mmic si niste buze destul de pline completau look-ul meu, dupa care, fara falsa modestie,intorceau capul destui barbati. Imi placea atentia, nu pot sa neg dar nici nu ma folosisem vreodata de felul in care arat, pentru a obtine ceva, desi multe fete imi spusesera fatis ca sunt o tuta daca nu fac asta. "Viata e scurta si e pacat sa nu profiti de asta. Daca eram eu...". Genul asta de fraze erau la ordinea zilei printre prietenele mele dar nu ma deranjau, chiar daca ele o spuneau mai in gluma mai in serios. De cele mai multe ori, nu ma imbracam ca o femeie fatala, preferam oricand niste adidasi usori, o pereche de jeansi si un top simplu. Daca ocazia o cerea, atunci cand ieseam in club cu fetele, e adevarat ca purtam niste rochite destul de scurte, sexy, care imi scoteau in evidenta sanii voluptosi. Stiam ca barbatii roiau in jurul meu si al prietenelor mele daca ne imbracam asa, dar era un flirt aproape inocent, nici macar odata neplecand acasa cu vreunul din ei desi de multe ori poate mi-as fi dorit-o, ajutata si de cateva pahare de bautura, la care nu tineam prea bine.
La capitolul relatii nu pot sa spun ca fusesem foarte norocoasa. Paradoxal, lookul de papusa barbie nu te ajuta atat de mult daca vrei o relatie serioasa. Toti voiau doar sa mi-o traga si desi eram constienta de asta, lasam garda jos, tot sperand ca "el" este un barbat diferit fata de fostul. Dar ma inselam aproape de fiecare data. Cea mai lunga relatie a tinut un an si cateva luni. Chiar il iubisem pe tip desi era tot timpul cu capul in nori si in pat nu excela deloc, incat ajusesem la concluzia ca mai bine imi arunc toate lenjeriile sexy decat sa le port in prezenta barbatilor, toti motivand ca ejaculau atat de repede pentru ca eram prea sexy, prea "buna de pula". E normal sa vrei sa starnesti asemenea reactii si sa primesti asemenea..complimente dar cu hormonii nu te joci,mai ales la varsta asta. In momentul povestirii, eram singura de peste 6 luni si cel mai bun "prieten" era un dildo argintiu, care imi tinea de urat in multe nopti si care nu termina vreodata prea repede.

Era sase fara un sfert cand Irina a dechis usa, la fel de vesela ca de fiecare data.
- Buna iubita ce faci? Asa ma alinta ea de multe ori si nu aveam nimic impotriva. In schimb era "negruta" mea. Ce e cu paharele astea pe masa si cu vinul? Ce sarbatorim?
- M-au sunat...de la...
- Cine fata? Aoleu stii ca nu suport tensiunea, zi, zi, topaia ea in fata mea batand instinctiv din palme.
- De la CrownManagement! am raspuns eu zambind fericita.
- Du-teeeee ! Nu creeed !!! Si imi sari in brate, imbratisandu-ma si pupandu-ma fara oprire. Felicitari fatooo, stiu cat de mult iti doreai. Wow, asta da veste, nu-mi vine sa cred. Meritai si tu putin noro in viata. Ti-am zis eu ca asa o sa fie? Ti-am zis sau nu? Zi!
- Da nebuno ai zis. Radeam amandoua ca doua apucate. Hai sa dechidem vinul asta sa sarbatorim.
- Doar ala? Sper ca ai luat inca doua sticle macar, sa nu ne amagim asa de pomana. Ia sa comand si niste chinezesc.
- Betivoooo, o tachinam eu. Stai linistita, am luat trei sticle, desi initial ma gandeam sa le pastram pentru alta data
- Da, da, siguuur.
Am deschis sticla si am ciocnit un pahar. Felicitari iubita si bafta multa, multa. Sa ma faci mandra de tine. Irina aproape dadu paharul peste cap, isi mai turna unul si dadu drumul la muzica. Rar viata a gasit-o in corzi pe fata asta. Era contabila la una dintre firmele lui taia-su dar asta doar cand avea chef, de multe ori de gestiunea aia ocupandu-se doamna Doina, o doamna extraordinara, care ii accepta nebuniile Irinei si lipsa ei de implicare, nu neaparat pentru ca era fiica patronului ci pentru ca o stia de mica si o placea foarte mult, ea nereusind vreodata sa aiba copii. De multe ori Irina imi spusese ca pot sa ma duc sa lucrez la firma lui taica-su, as fi castigat bine fara prea mult efort dar aveam un principiu pe care nu puteam sa mi-l incalc, sa lucrez cu prietenii, pentru ca niciodata nu stii ce se poate intampla. De multe ori ma intrebam si de ce Irina statea cu mine cu chirie, ea putand sa locuiasca in vila parintilor sau intr-unul dintre apartamentele pe care le avea taica-su. Pentru mine a fost una dintre conditii, sa nu stam intr-un apartament in care sa nu platesc chiria. M-ar fi ajutat mult financiar dar deh, aveam principii la varsta aia, nu voiam sa depind de nimeni. A acceptat fara comentarii, stiind cat sunt de incapatanata, in schimb ma bombarda cu diverse cadouri sau facea ca trenul in oras de cele mai multe ori cand voiam sa platesc si eu consumatia. Era singurul ei mod unde nu voia sa fie contrazisa si am acceptat, fara prea multa tragere de inima.

Vineri dimineata, am inceput sa ma pregatesc pentru prima mea zi de munca. Deja ma napadeau emotiile, nu stiam cum sa ma imbrac, sa nu fie prea conservator, sa nu fie prea sexy, sa nu fiu prea terna sau prea indrazneata. Am ales cu ajutorul irinei o fusta cu talie inalta, putin deasupra genunchilor dar destul de mulata, o camasa alba, si niste pantofi negri cu toc, nu foarte inalt dar nici mic. Aveam niste cercei draguti, niste perlute, primiti cadou de la Irina si la gat niste margele care se asortau cu cerceii, tot de la ea.
Bineinteles ca Irina a ramas acasa, motivand ca era o zi prea importanta ca sa nu-mi fie alaturi. "Oricum tanti Doina se descurca, stai linistita". Ce s-ar fi facut fara tanti Doina nu stiu!
M-am machiat, putin blush, putin rimel, un ruj nu foarte provocator. Voiam sa fiu cat mai naturala si cand m-am uitat in oglinda, mi-a placut ce am vazut. Aveam incredere in mine si nu doream decat sa raman cu ea si cand ajung acolo.
La douasprezece fara ceva vrut sa fac comanda la taxi, sa fiu sigura ca nu intarzii desi firma era aproape de locul unde stateam.
- Ce ai fata, crezi ca te las singura tocmai acum? Te duc eu, nu e problema!
Irina si-a luat cheile si am ajuns in parcare unde ne-am urcat in Beetle-u ei rosu. Conducea "buburuza" ca o nebuna si era o minune ca nu avusese pana acum vreun incident. Am plecat si in nici 15 minute eram deja acolo. Am tras aer adanc in piept si m-am uitat ultima oara la Irina.
- Cum arata?!
- Iubita, esti bomba, papusica sexy, yum, yum ! spuse ea serioasa.
M-a pufnit rasul si am imbratisat-o, apoi am coborat din masina. Nu cunosteam persoana care sa-mi ridice moralul mai bine decat o facea Irina.
Am intrat in cladirea inalta si am fost uimita de luxul din interior. La receptie era o tipa imbracata super elegant, de zici ca era stewardesa, inalta cat un manechin si foarte frumoasa.
Am inaintat sovaielnic:
- Buna ziua, ma numesc Natalia Ivanovic si azi este prima mea zi, am aplicat pentru postul de contabil sef.
- Buna ziua, imi raspunde "stewardesa. Luati liftul, etajul 4, prima usa pe dreapta. Va asteapta acolo domnul Andrei.
I-am multumit si m-am indreptat inspre lift. In timp ce asteptam langa mine a venit un domn care putea sa aiba 45 sau 55 de ani, efectiv nu puteai sa-ti dai seama. Era inalt, cu parul grizonat dar nu era deloc adus de spate cum ai crede.Era imbracat intr-un costum frumos dar cam largut dupa parerea mea,negru si credeam ca este unul dintre sefi. Deja tremuram ca varga. Usile s-au deschis si am intrat amandoi.
- Prima zi? Imi spuse el zambind usor.
- Da, azi incep, raspund eu incet. Privirea lui blajina si calda ma facu sa ma linistesc putin.
- Eu sunt Tudor sau nea Tudor cum imi zice lumea, sunt sofer aici. Imi intinse mana in timp ce ma privea cu bunatate.
- Incantata, Natalia. I-am intins mana si mi-a strans-o aproape prieteneste.
- Nu-ti face griji, Andrei este un tip ok si se poarta bine cu cei nou veniti. Bafta multa, aici cobori tu. Usa se deschise si am pasit cu toata increderea de care eram capabila. Am intors capul cat sa apuc sa-i spui lui nea Tudor la revedere. Daca toti oamenii sunt atat de simpatici si calzi ca el, inseamna ca am nimerit intr-un colectiv super, imi zic eu.
Am batut la usa la care mi s-a spus si mi-a raspuns o voce de femeie. Intrati. Am deschis si o tipa pe la vreo 30-32 de ani s-a ridicat cu gratie de la birou si mi-a intins mana protocolar.
- Bine ai venit Natalia, am vorbit la telefon acum doua zile, eu sunt Sandra, secretara domnului Andrei. Ia loc aici pe scaun te rog, in cateva minute termina, ca este intr-o sedinta. Vrei o cafea, un suc, o apa?
- Nu multumesc, sunt ok. Stateam dreapta ca o prajina, incat dupa cateva secunde Sandra imi zambi larg, parca abia stapanindu-si rasul.
- Calmeaza-te si lasa emotiile, chiar nu ai de ce. Stiu ce inseamna firma asta si domeniul dar crede-ma, aici suntem ca o mare familie, desi pare greu de crezut. Nu suntem ca in filme unde toti tremura cand seful trece pe langa ei. Iar Andrei e un tip super chiar daca el o sa fie seful tau direct.
I-am zambit si incercam sa-i sustin privirea. Sandra roscata, cu parul bogat si putin ondulat, care ii curgea in valuri pe umeri. Avea niste ochi caprui, stralucitori, care pareau ca te cerceteaza in fiecare clipa si carora nu le scapa nimic. Gura mica, cu colturile putin ridicate si cu buze subtiri, ii dadeau o alura de felina, de pradator. Nu pot sa zic ca nu ma intimida putin, desi o cunostea de abia cateva minute. Era imbacata intr-un rochie office destul de lejera si ochii imi fugeau la colierul chic pe care il purta la gat, cu un smarald mare, care se potrivea de minune cu parul ei rosu. Daca era sa o asociez cu cineva, singura care imi venea in minte era vrajitoarea aia roscata si sexy din Game of Thrones.
Am stat putin de vorba, mi-a spus ca o sa ma simt ca acasa in cadrul companiei, ca stiu sa-si motiveze angajatii si ca salariile, despre care nu apucasem sa vorbesc inca, sunt peste medie...cu mult. Se explica atunci cum isi permitea asemenea bijuterii.

Dupa cateva minute usile biroului s-au deschis si doi tipi la costum au iesit repede pe langa mine, fara sa-mi arunce o privire macar.
M-am ridicat, mi-am aranjat fusta, am privit pentru ultima oara la Sandra, care mi-a facut semn zambind cu un pix ca sa intru.
Am deschis usa si acolo l-am vazut pe EL! Cel mai frumos barbat pe care il vazusem vreodata. Nu era foarte inalt, doar vreo 2-3 cm mai mult decat aveam eu pe tocuri. Parul saten, cu o frizura moderna, pieptanat intr-o parte, ii statea perfect! Ochii verzi, scrutatori, ma faceau sa ma topesc ca untul la soare. Avea niste linii ale fetei ca sculptate, dure, barbatesti si o barbie puternica, proeminenta. Barba nerasa de putin timp nu facea decat sa ii confere un aer de masculinitate. Era superb si am ramas incremenita in fata usii cu gura aproape cascata.
- Eu sunt Andrei. Se indrepta inspre mine si desi biroul era urias, fiindu-i necesari cativa pasi ca sa ajunga la mine, inima mi se facu cat un purice. "Spune ceva, de ce taci ca proasta?", imi spunea vocea interioara. Tu trebuie sa fii Natalia. Ia loc te rog. Galant, trase scaunul confortabil din fata lui, care era aproape un fotoliu si astepta rabdator sa ma asez. M-am trezit repede sau cel putin asa cred si m-am asezat. "Bai ce dracu, sunt angajata, nu am de ce sa ma sperii, revino-ti fato", ma incurajam singura in gand.
- Buna domnule..
- Ce domnule? rase el vesel.Andrei si atat. Aici ne tutuim draga Natalia, imi permiti sa-ti spun Natalia da? Nu astepta raspunsul meu si continua la fel de vesel. Nu sunt aproape de pensie ca sa imi spui domnule si chiar daca eram, preferam sa-mi spui pe nume. Am 35 de ani si eu o sa fiu supervisorul tau. Nu-mi place termenul de sef pentru ca, si poate nu o sa ma crezi, nu stiu cine este defapt seful si patronul acestei firme.
Ma uitam cu ochii cat cepele la el, toata lumea stia ca Andrei Stanescu era directorul companiei CrownManagement. Desi firma avea mai multe departamente, practic el conducea toata afacerea. Cel putin asa gaseai la orice search pe Google.
- Vad ca te-am speriat, zambi el. Faza e ca si eu raspund in fata cuiva, sa-ti spun sincer. Da, conduc toata compania asta dar odata la cateva luni dau si eu raportul, statisticile si restul unui alt tip iar el le duce mai departe.
- Si el este patronul? Am prins eu curaj.
- Nuuu! rase el. E vorba de nea Tudor, soferul. Cand am ajuns in firma, la inceput, mi s-a spus ca el este omul de legatura si singurul care se vede cu patronul. E un fel de administrator ca sa zic asa, nu doar sofer. E greu ca un asemenea imperiu sa fie tinut in frau de un singur om, eu banuiesc ca patronii sunt niste nemti iar Tudor e omul lor de incredere. Dracu stie. Cert e ca suntem aici sa ne facem treaba si sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii. Daca totul merge ca pe roate si ei nu vor sa-si dezvaluie identitatea si sa le predea Tudor actele si ce mai au nevoie, din partea mea e ok. Nu schimbi echipa castigatoare, ca la fotbal, zambi el. Hai mai bine sa-ti arat biroul unde o sa lucrezi tu.
L-am urmat pe Andrei care m-a condus in biroul de langa. Mi-a spus ce salariu o sa am si m-a lasat fara cuvinte. Era ceva la care nici nu indrazneam sa visez.
- Stiu ca o sa fii un adevarat asset pentru compania asta si ca o sa-ti meriti banii. Chiar daca tu crezi ca esti prea tanara, eu am mare incredere in tine. M-a privit fix in ochi apoi mi-a zambit si a inceput sa-mi povesteasca despre diversi clienti, despre firma. Dar eu il sorbeam din priviri ca o pustoaica virgina care isi intalneste printul."Trebuie sa-l am mi-am spus, trebuie sa fie al meu".
La final ne-am luat la revedere, el s-a dus in biroul lui, facandu-si o iesire aproape teatrala, cand s-a intors din drumul spre usa ca sa ma salute si sa-mi faca, spre surprinderea mea, cu ochiul. Eram toata uda !
Dupa circa o ora, in birou a intrat Sandra, fara sa bata la usa. Mi-am dat repede seama ca nu e genul sa faca asta si ca se simte aici ca acasa, eu fiind noua, neputand sa-i spun nimic. Am ramas si mai surprinsa cand a venit si s-a pus cu fundul pe marginea biroului si fara prea multe ocolisuri, m-a intrebat direct:
- Si? Iti place Andrei? Ma privea ca o vulpe, eu fiind un biet pui de gaina. Hai nu face pe mironosita ce dracu, am vazut cum il priveai. E doar o discutie intre fete, iti place sau nu?
- Este un barbat foarte chipes, nu pot sa neg, ii raspund eu putin stanjenita.
- Chiar este. Si daca il placi atat de mult, iti dau un sfat prietenesc. Se apleca si cu pricepere imi deschise un nasture de la camasa. Eram socata!
- Ce...ce faci?
- Lui Andrei ii place fetele mai indraznete Natalia. Nu zic sa te imbraci ca si cand iesi sambata seara in club dar e pacat de sanii tai sa-i ascunzi, lasa putin la vedere, sa incite si mai mult. Plus ca ar ajuta foarte mult si la intalnirile cu diversi clienti. Stiu ce o sa spui, ca tu nu vrei sa-ti cladesti cariera pe asta, ca ai principii, bla, bla, bla. Eram paralizata ! Se apleca si ii vedeam clar decolteul generos si spre uimirea mea, nu purta sutien, lasand sanii la vedere in toata splendoarea lor. Nu erau la fel de mari ca ai mei dar nici departe nu erau. Lua apoi un pix de pe birou si-l trecu usor fix prin mijlocul sanilor mei. Natura ne-a inzestrat cu asa ceva cu un motiv Nati, nu uita asta. Ne vedem maine, te pup. Apoi se intoarse si cu miscari de manechin care defileaza pe podium, se indrepta spre usa.
Eram bulversata total, am avut nevoie de cateva minute bune sa-mi revin. Sa-i spun lui Andrei ce facuse? Sa par o paracioasa inca din prima mea zi? Mai bine nu.


Zilele care au urmat au fost aproape banale, o groaza de munca,in pauze intalniri cu noii colegi si cam atat. Incercam sa le retin numele tuturor.Pe Andrei l-am vazut foarte rar de atunci, dimineata abia apucam sa-l salut. Cand ajungeam eu la 9 la birou, el era asteptat de nea Tudor si pleca in graba si de cele mai multe ori se intorcea dupa ce terminam eu munca. Sandra venea de multe ori in birou, imi facuse o analiza a tuturor oamenilor cu care intram in contact. Geanina de la receptie, "stewardeza", era o curva dupa spusele ei, Ionut de la departamentul juridic un obsedat de femei si un cartofor inrait, Mihai era un soarece de biblioteca dar care era un geniu in domeniul IT, fiind si principala sursa de distractie a Sandrei, care il tachina fara mila de fiecare data.
- Ma fac mereu ca imi cade cate un pix cand ma duc pe la el prin birou. Saracul,mai ca ii sar ochelarii cand vede astia, spunea ea razand in hohote, in timp ce isi apuca sanii generosi ca sa imi arate la ce se refera. E singurul de aici care inca imi spune doamna Sandra, desi cred ca e mai mare ca mine.
- Pai cum ai vrea sa reactioneze la asa ceva, ii raspundeam eu? E barbat si daca tu te imbraci asa provocator..
- Ca a venit vorba de asta, tot nu vrei sa-mi asculti sfatul? Sau esti o pudica, fetita lui mami? Nu vrei sa te remarce Andrei?
I-am raspuns ca o sa mai ma gandesc la asta. Incepuse sa-mi placa indrazneala Sandrei. La inceput mi se paruse ca e cam invaziva dar m-am obisnuit repede cu stilul si micile ei barfe. Sandra stia cum merge firma asta mai bine decat oricine, cunostea pe toata lumea si era bine sa-ti fie aproape. Poate chiar in timp sa-ti devine prietena.
Trecusera doua saptamani de cand lucram aici, deja ma obisnuisem cu munca si cu colegii. De fiecare data cand ma vedea, Ionut incerca sa faca o gluma, care invariabil ajungea deocheata. Ma sorbea din priviri cu nerusinare si intelesesem ca Sandra nu glumise cand spusese ca e obsedat, acelasi "tratament" aplicandu-l si Geaninei sau Sandrei. Aceasta din urma ii facea jocul, ca la final sa-i dea cu flit si sa se amuze pe tema asta. Dar el nu se supara si relua "asaltul", zi de zi. Mihai era ca fratele mai mic pe care nu-l avusesem niciodata, orice il rugai, chit ca avea legatura cu departamentul lui sau nu, iti sarea in ajutor, insufletit. Am observat ca si el se uita la mine ca un barbat la o femeie, nu ca un frate la o sora dar nu puteam sa ma supar pe el. Andrei rar ma baga in seama, abia avea timp sa-mi vorbeasca despre munca si am decis intr-o zi sa urmez sfatul Sandrei.
M-am imbracat cu o rochita destul de mulata, decoltata si mai scurta decat fustele pe care le purtam de obicei. Aveam niste sandale albe, cu toc inalt si nea Tudor a fost primul care m-a complimentat.
- Foarte frumoasa rochia, domnisoara Natalia.
- Multumesc frumos nea Tudor, sunteti foarte amabil. Nu intelesesem niciodata de ce i se spunea "nea". In afara de parul grizonat, tuns militareste, nu puteai sa zici ca era un om batran, din contra. Imi era prea rusine sa il intreb despre varsta, asa cum unui barbat ii este rusine sa intrebe o femeie despre greutate.
Cand am intrat in cladire, am atras toate privirile. Ionut care a aparut de nicaieri, mi-a luat mana si s-a aplecat teatral sa mi-o sarute.
- Dar ce avem noi aici? Ce schimbare, ce frumusete, ce gratie. Incerca sa imite un accent frantuzesc, nu stiu de ce, dar era jalnic.
- Mersi monsieur, i-am raspuns eu si mi-am tras mana. Renunta totusi la accent, nu te prinde, i-am spus zambind.
- Vai, vai, asta se lasa greu, zambi el. Mai vedem, mai vedem.
- Daca la tine greu inseamna niciodata, atunci da, ma las greu, rasei eu. M-am dus apoi sa o salut pe Sandra, care era plictisita la biroul ei.
- Eeee,uite cine a decis sa-mi urmeze sfatul, incepu ea sa turuie. Ia uite ce bine iti sta cu astia la vedere. Aproape ca se repezi la mine si-mi cuprinse sanii cu mainile ei micute. O sa-i placa lui Andrei !
M-am tras instinctiv inapoi,oricat ar fi evoluat relatia mea cu Sandra si oricat de repede, nu ma asteptasem totusi la asta. Ei nu parea sa-i pese. Ia intoarce-te, fa o pirueta draga, sa te vad mai bine. M-a luat ea de mana ca la dans si m-a intors. Da, da, asa da !!! Uite ce bine iti sta, ce picioare ai si ce fund bombat.
Ma simteam ca o iapa analizata in targ de posibilii cumparatori dar...asta era Sandra. Tocmai atunci iesea si Andrei din birou, grabit ca de obicei. S-a oprit brusc, ca un iepure in lumina farurilor si ma privi admirativ.
- Buna dimineata seniorita! Ce faci? Ai trecut la tinuta de vara? Ti-a luat ceva. Hai pana in birou sa-ti arat niste acte.
Imi venea sa-mi dau una in cap ca nu ii ascultasem sfatul Sandrei mai repede. Nu a fost nevoie decat de o tinuta un pic mai sexy si deja atentia lui Andrei fusese captata. Ce daca era aproape cliseic? Il placeam !!! Mult !!
In birou am luat loc si a inceput sa-mi vorbeasca despre diverse contracte, in timp ce se plimba incet prin camera, ca un leu in prazii, eu fiind antilopa. Ma atinse usor pe umar si fara sa vreau am tresarit.
-...si ne luam angajamentul ca in termen de..., sporovaia el.
Nu auzeam ce spune, parfumul lui ma imbata, felul cum si-a miscat mana de pe umar pe marginea gatului meu, aproape insesizabil, cum flirta cu mine fara sa o faca defapt, la modul direct, toate astea ma zapaceau. Am desfacut picioarele putin, aproape fara sa-mi dau seama, dar el cu siguranta a facut-o. A incheiat ce avea de spus cu munca si mi-a facut un compliment direct.
- Ai niste picioare superbe Natalia si e norocos cine ti le vede. Foarte generoasa a fost mama natura cu tine. Iti lasa mana sa alunece pe bratul meu apoi o desprinse. Noi in weekend organizam un team building la Mamaia si esti invitata. Mi-a face o deosebita placere daca vii si tu. O sa fie defapt ceva de relaxare,nu munca. Am avut rezultate chiar bune perioada asta si meritam o minivacanta, nu crezi? Daca nu ai alte planuri...Putea sa-mi spuna sa-l insotesc si pe luna, as fi facut-o !
- Da, cu cea mai mare placere vin, chiar nu am altceva mai bun de facut.


Am ajuns acasa, i-am povestit "negrutei" despre ce s-a intamplat la munca si ea era cu ochii atintiti la mine, ranjind cu gura pana la urechi.
- Cineva o si-o traga weekendul astaaaa !
- Tu chiar nu poti sa fii serioasa, este? am facut eu pe suparata. Dar pe cine pacalesc? Sper sa fie asa, ii raspund razand la randul meu. Azi in birou m-am udat super rau, daca ma intindea acolo pe birou, nu as fi putut sa zic nu.
- Uhhh, uite cum iese animalul din ea la iveala! Intinse o mana, imitan o gheara de felina. Hrrrrr, hrrrr.
Radeam in hohote de gestul ei si eram super binedispusa. La dracu cu reguli, principii si toate cele. O sa ma bucur de weekendul asta la maxim, mi-am promis eu.
- Fata, vezi ca daca vrei sa-ti manance din palma, trebuie sa-l futi tu pe el, nu el pe tine. Sa te tina minte la ce i-ai facut, imi zise ea.
- Asta si am de gand sa fac, i-am facut eu cu ochiul. Andrei o sa fie al meu, orice ar fi. Imi faceam singura curaj si eram hotarata sa-l fac sa-mi pice la picioare. Ce dracu, meritam si eu un barbat adevarat !
Mi-am facut bagajul, trei costume de baie, cateva rochite scurte de club si de plaja si o lenjerie neagra in care aratam demential. Trusa de machiaj era pregatita, toate erau pregatite pentru un weekend minunat alaturi de frumosul Andrei.
Vinerea nu am fost la munca, Andrei a spus sa o sa mergem cu doua masini, una o sa o conduca Tudor si una Mihai. Urmau sa mearga si Ionut, Geanina si evident Sandra. Eu am mers in spate cu Andrei, nea Tudor conducea iar in cealalta masina, fetele cu Ionut si Mihai. Tot drumul pana la mare, Andrei a vorbit cu mine vrute si nevrute, soptinu-mi la intervale scurte cat de bine arat, ce forme am, ca vrea sa ma invite in oras, etc. Cu fiecare kilometru parcurs de masina, mainile lui erau tot mai mult pe mine. Pe umar, pe gat, pe picioare. Imi era jena ca nea Tudor vede asta dar nici nu voiam ca Andrei sa se opreasca. Sa creada ce vrea in fond, weekendul asta nu-mi pasa, nu sunt la munca sunt intr-o vacanta.
Am ajuns la Mamaia la pranz si ma bucur ca am facut-o mai repede, altfel saream pe Andrei, pe bancheta din spate. O vila imensa era rezervata in intregime pentru noi si fiecare avea camera lui. Afara era super cald la ora aia, toti eram molesiti si am zis sa tragem un pui de somn pana mai pe seara, apoi sa iesim la un restaurant.
Am fost trezita pe la cinci si ceva de Sandra, care bineinteles intra in camera ca la ea acasa.
- Hai mandro, trezirea, ca doar nu venim sa dormim la mare. Aici ne distram !! striga ea.
M-am ridicat buimaca in fund si am aruncat cu perna in ea. Incepu sa rada si dadu drumul la tv-ul din camera, pe un canal de muzica.
Am intrat sa fac un dus si cand m-am intors cu prosopul in jurul corpului, ma uitam insistent la Sandra, sa iasa afara.
- E ca doar nu ti-o fi rusine. Schimba-te fato si hai sa mergem ca sigur ne asteapta astia jos. Adevarul e ca se auzeau voci jos in living dar nu avea rost sa ma grabesc. Am ridicat din umeri si mi-am dat prosopul jos, ramanand goala in fata Sandrei.
- Eu stiu ca am tate frumoase dar ce ai tu ar face-o geloasa pana si pe Nicoleta Luciu, spuse ea cu admiratie.
Nu stiam cum sa raspund la complimentul venit din partea ei, doar am zambit, probabil am si rosit putin. Am scos o rochita rosie din geanta, mi-am pus niste chilotei micuti, tot rosii si cand sa-mi pun si sutienul, Sandra m-a oprit.
- Esti la mare, ce dracu ! Stai fara, lasa-i sa le pice ochii cand o sa te vada.
- Hai ma Sandra, totusi..
- Vrei sa il dai gata pe Andrei sau nu? Am vazut cum te uiti dupa el si cum se uita si el la tine. Crede-ma, o sa ramana uimit, o sa ii placa. Da-l dracu de sutien. Pe ceilalti sigur nu o sa ii deranjeze.
Avea dreptat, imi tot promisesem ca las inhibitiile acasa, asa ca am renuntat la sutien. Mi-am pus niste tocuri si am inceput sa ma machiez. Am aplicat rimel si fard din belsug, exact ca si cand m-as duce in club cu fetele. Cand am terminat, Sandra a venit in spatele meu si mi-a prins sanii in maini, strangandu-i destul de tare:
- Esti superba Nati, o adevarata vampa. Ma duc si eu sa-mi pun rochita si in cinci minute vin.
S-a tinut de cuvant, avea o rochita neagra extrem de scurta!
- Iti place? Facu o pirueta.
- Da, esti foarte sexy, de parca nu stiai deja.
Se apleca putin, din profil,dar indeajuns incat rochita sa i se ridice putin si sa vad ca nu purta nici macar chilotei.
- Obraznica esti Sandra, ti-a mai spus cineva?
- Draguto, nu mi-a spus cineva contrariul vreodata, spuse ea cu o voce complice.
Am coborat amandoua scarile in living si toate privirile s-au intors inspre noi. Am auzit fluieraturi si aplauze de parca urma sa urcam pe scena sa dansam la bara. Era toata lumea jos, inclusiv nea Tudor, pe care il vedeam imbracat pentru prima oara in ceva mai lejer decat un costum. Purta o camasa de vara si niste pantaloni casual. Ii statea chiar bine si mi-am dat seama ca nu era deloc atat de batran. Am intrebat-o repede pe Sandra:
- Fata, da cati ani are Tudor? Mereu am fost curioasa.
- Jur ca nu stiu imi sopti ea, in timp ce coboram scarile.Sa fiu sincera nici nu stiu numele lui de familie, omul pur si simplu e o fantoma, lucreaza aici dinainte sa vin eu. Nu cred ca e cineva sa stie prea multe despre el. Cateodata nici nu stiu de ce il tine Andrei, cred ca de mila.
Cand am ajuns jos, baietii efectiv ne sorbeau din priviri. Ionut ne complimenta la limita decentei iar Mihai se uita rusinos la noi. Geanina veni si ne dadu cate un pupic pe obraji si pe spuse cat sa o auzim doar noi:
- Hai sa ii lasam azi cu coaiele umflate pe astia, sa saliveze dupa noi. Era imbracata aproape porno as putea spune. O rochita vaporoasa, alba, fara sutien si cu niste chilotei minusculi care nu prea lasau loc imaginatiei. Avea si ea o pereche de sani maricei si un fund absolut criminal, bombat. Si daca eu ca femeie puteam sa spun asta,,iseamna ca era ceva cu adevarat deosebit. Era bine bronzata, fara urme, se vedea ca merge regulat la solar. Arata exact ca o curva si bineinteles ca asta cred ca si voia sa se inteleaga.
Am luat-o usor spre restaurantul rezervat de Andrei. Treptat am ramas mai in spate cu el si l-am luat de brat. Ceilalti mergeau dezorganizat, se mai opreau pe la diversi comercianti, radeau si glumeau.
- Esti incantatoare azi Nati, imi spuse el. Ai fi putut sa lucrezi la fel e usor si ca PR sau receptionera,ca Geanina, dar tu esti si frumoasa si desteapta. Ma complimenta la fiecare vorba noroc ca eram machiata din belsug, altfel s-ar fi vazut cat rosesc.
Masa a fost foarte buna, restaurantul era unul de lux si Andrei sa zis sa luam orice, oricat, intrucat plateste firma. Ionut a comandat niste shoturi,ca sa ne facem pofta de mancare zicea el. Au urmat si niste bauturi mai fine pentru noi fetele,apoi niste vin. Cert e ca dupa vreo doua ore, eram destul de binedispusa, ca sa nu zic de-a dreptul ametita. S-a hotarat ad-hoc sa mergem intr-un club, Andrei a achitat nota si ne-am dus in cel mai apropiat club. Deja nu mai aveam nicio inhibitie, incepusem sa dansez cu fetele si privirile masculilor din tot clubul erau indreptate spre noi,nu doar ale celor din grupul nostru. Inca 1-2 cocktailuri si era ametita de-a binelea. Sandra dansa cu Ionut, saracul se freca de ea ca un catel in calduri, in timp ce Geaninei i se pusese pata sa-l faca pe Mihai sa danseze. Bietul Mihai eracu ochii doar la sanii ei si aproape ca i se aburisera ochelarii de emotie, cand Geanina ii lua mainile si i le puse pe fundul ei fantastic, cand dansa cu spatele la el.
Brusc, Andrei m-a sarutat si fara sa stau pe ganduri, i-am raspuns la sarut. Il sarutam cu o pofta nebuna, imi pusesem bratele in jurul sau, nu voiam sa ii mai dau drumul.
- Hai sa mergem sa ne plimbam putin pe plaja,imi spuse el. Vreau sa te admir sub clar de luna.
Wow, un barbat frumos si romantic,am gandit eu. Ce sa mai, eam in mrejele lui.Inainte sa iesim l-am vazut pe Tudor la bar cum sorbea incet dintr-un pahar cu whiskey, in timp ce ne privea. Imi era intr-un fel mila de el, ca nu il baga nimeni in seama, nici nu stiam de ce a vrut sa vina,nu o fi avut si e o sotie, copii? Dar gandul mi-a fugit la fel de repede si atentia mea s-a indreptat din nou spre Andrei, care lasa o mana sa-i "scape" pe fundul meu. Oare ce i-a luat atat de mult ca sa faca asta, gandii eu...


Plaja era pustie la ora aceea si ne-am indreptat spre un loc mai intunecat, undeva sub turnul salvamarilor. A inceput sa ma sarute cand am fost siguri ca nu ne vede nimeni,mainile lui imi cuprinsera sanii. Imi scapa un geamat prelung cand i-am simtit buzele calde pe gatul meu.
- Ce sani superbi ai Nati, nu am mai vazut asa ceva. Mi-am tras rochita in jos, oricum nu aveam bretele la ea si am eliberat sanii pe care se repezii sa-i sarute cu nesat.Ii lingea si tragea de ei ca un copil mic. Imi sugea sfarcurile deja tari ca piatra si ma ciupea de ele. Ahhh, ma excita teribil asta.
Imi ridica apoi rochita si mainile lui incepura sa-mi framante fundul. Cu infrigurare l-am descheiat la cativa nasturi de la camasa si l-am atins pe pieptul epilat. Nu era plin de muschi dar oricum nu era nici slab. Am coborat cu mana si i-am simtit pula tare care statea sa-i rupa patalonii.A gemut tare,prelung.I-am descheiat slitul fara sa ne oprit din sarutat si i-am scos-o exact cand mana lui isi facea loc in chiloteii mei uzi fleasca.
- Ce uda esti frumoaso, mmmm, iti place?
- Da Andrei, e minunat, esti minunat, i-am soptit eu printre gemete. Te vreau !
- Vrei asta? spuse el in timp ce isi impinse pula in mana mea.
- O vreau da. Eram dispusa la orice, nu-mi pasa daca ne vede cineva, alcoolul consumat contribuise si el la asta, eram si nefututa de o groaza de timp si doream sa-l simt pe Andrei in mine. M-a intors cu spatele la el si m-a aplecat sa ma sprijin de scarile postului de salvamar.
Am scos un geamat ascutit cand i-am simtit pula in mine. Nu era mare, pot spune ca era normala, nimic deosebit, dar momentul si excitarea mea nu tineau cont de asta. Ca as fi vrut ceva mai mare? Da, cu siguranta, de ce sa mint? Imi tremurau picioarele cand i-am simtit pula in mine si am inceput sa ii zic sa ma futa mai tare.
- Asa Andrei, hai, fute-ma. Incepusem sa ma imping in el, sa ii dau contre si dintr-o data l-am simtit ca se opreste. M-am intors brusc sa vad de ce o face si cu gura cascata l-am vazut cum isi da drumul in nisip si putin pe curul meu.
- Ahhh baby, ce buna ai fost, ti-a placut nu? spuse el vesel. Ai o pizda incredibila. Eram efectiv cu gura cascata. El ma saruta ca si cand nimic nu s-a intamplat si incepu sa se incheie la pantaloni. De mult n-am mai avut asa o femeie ca tine Nati, esti facut pentru asta. Hai sa mergem in club, sa cumparam o sampanie din aia mare, pentru toata lumea.
Eu efectiv nu-mi gaseam cuvintele. Ce cacat a fost asta??! 20 de secunde?! 20 de secunde si se poarta de parca m-a futut 2 ore ca un mascul feroce?! Nu-mi venea sa cred ! Mai patisem asa cu fostii dar aia macar nu se comportau ca niste zei ai sexului dupa aia. Eu tocmai fusesem fututa, daca pot sa numesc futut 20 de secunde, ca o curva ieftina si proasta. Macar alea luau bani.
- Mai stau putin aici Andrei, sa mai iau o gura de aer si sa privesc...luna ii raspund eu. Vrei sa mai stai si tu? Am facut eu o ultima incercare.
- Daca vrei sa mai stai nicio problema, eu iti respect dorinta spuse el.Ma saruta scurt si imi spuse ca ma asteapta inauntru, apoi efectiv se intoarse si pleca, lasandu-ma acolo ca pe ultima proasta, cu sanii scosi afara si cu rochita ridicata. Noroc ca plecase, ca altfel i-as fi dat cu ceva in cap ! Refuzam sa cred ca asta e Andrei, Andrei "al meu". Mi-am lasat rochita in jos si m-am pus pe nisip. Imi dadusera lacrimile si incepusel sa gandesc cu voce tare: "ce credeai tuto, ca se indragosteste de tine? ca te ia de nevasta? Te-a futut ca pe o copila de liceu, o simpla aventura pentru un tip ca el care poate avea orice, tinand cont cati bani are si cum arata".
- Macar daca te futea bine, am auzit o voce din spatele meu.
Am sarit ca arsa, speriata, nici nu apucasem sa-mi bag sanii inapoi in rochie. Ma uitam socata la nea Tudor care era acum in fata mea, fumand linistit dintr-o tigara. M-am acoperit repede si trageam si de rochita mai jos.
- Ce ii mai acoperi acum, oricum i-am vazut. Si nu mai plange ca proasta pentru fraierul ala, ca nu are rost, spuse el cu un ton glacial.
- Va rog frumos sa-mi vorbiti frumos, am raspuns eu cu furie. Nu conta ca omul nu-mi gresise cu nimic, ba chiar avea dreptate dar era singurul prezent acolo si imi descarcam nervii pe el.
- Ma rogi pe pizda ma-tii, raspuse el. Vrei sa-ti vorbesc frumos cand stai cu tatele pe afara, uda la pizda si fututa pe plaja, gemand ca ultima curva? Ma rog, daca ala poti sa-l numesti futut, rase el cu pofa.
Am lasat ochii in pamant...avea dreptate.
Aia nu e pula ce ti-a dat mototolul ala de Andrei fato. ASTA e pula, spuse el, in timp ce se descheia la prohab.
- Nea Tudor ce fa...Dar mi-am inghitit vorbele. A scos cea mai mare si groasa pula pe care o vazusem vreodaa. Fara exagerare, avea cred ca 22 de cm, lejer, si era groasa ca un tub de deodorant.
- Ce, ti-ai ighitit cuvintele? ranji el. Iti place? Sau preferi putulica cum are frumuselul tau de Andrei.
Nu i-am raspuns, priveam hipnotizata la pula aia maiestoasa care se afla la nici un metru de mine. Nu-mi venea sa cred ca blajinul "nea Tudor" imi vorbea atat de murdar, credeam ca e cel mai simpatic om din lume, nicidoata nu imi zisese ceva rau sau urat pana atunci. Nu imi venea sa cred ce pula avea, cum si-o tinea in mana si o freca usor si nici macar nu era sculata la maxim ! Si cel mai mult, nu-mi venea sa cred in ce hal ma udam, cu ochii la pula lui.
- Iti place fa ce vezi? Ia scoate tatele sa ma uit si eu, nu doar tu.
Tot fara glas si fara reactie eram.
-Aaa, nu vrei? atunci pa si pusi daca faci pe desteapta. Si dadu sa bage pula inapoi in pantaloni.
- NU! Am raspuns fara sa gandesc.
- Ce nu fa?
- Nu o baga..
- Ce pizda ma-tii sa bag, vorbeste? Ce sa nu bag?tuna el.
- Nu baga pula in pantaloni, raspunsei eu gatuit, in timp ce am tras din nou de rochita in jos.
- Dar unde sa o bag atunci? ranji din nou? Unde crezi ca ar fi buna?
- In mine,am raspuns eu rusinata dar uda asa cum nu fusesem vreodata, nici macar cu 20 de minute inainte.
- Eee, pai daca insisti, cine sunt eu sa nu respect ce imi cere o doamna, rase el. Dar prima oara, ia sa vad cat de bine stii sa sugi. Si fara fite de data asta. Treci in genunchi!
M-am pus repede in genunchi si el s-a apropiat cu pula de buzele mele. Era uriasa! Am apucat-o cu mana drepata si degetele abia mi se intalneau in jurul ei. Am inceput sa sug incet, apasat. Nu am ridicat capul dar stiam ca Tudor se uita la mine. Sugeam din ce in ce mai repede, ametita de alcool, ametita de nervi, de frustrare, de umilinta si de o excitare nemaintalnita pana atunci. Ma prinsese de par si incepu sa-mi futa el gura, sa mai inece. O simteam pana in gat si cand aproape ramaneam fara aer, o scotea, plina de saliva si imi dadea cu ea peste fata.
- Uite-te la ea! porunci el. Ce e asta fa?
- O pula, am raspuns eu, in timp ce saliva mi se prelingea pe barbie.
- Si Andrei ce are? Tot pula? Rase el in hohote?
- O...puta.
- Asa fa, incredibil...



    Login