Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cristina, prima mea iubire
Autor : Lixion - 2015-04-20
Citita de 11756 ori - Nota 3.86 (125 voturi)
Am să vă povestesc o întâmplare de acum ceva timp, care și astăzi mă obsedează și torturează.E în mare parte real, dar vă rog nu judecați... Eram in clasa a 9-a, și m-am îndragostit de o colegă de clasa, Cristina. Era bruneta, micuță, subțirică, iar pentru mine era ce mai frumoasă fată din toată lumea. Nu mai vedeam pe nimeni în afară de ea. Ea era totul, pentru ea mergeam la liceu. Ne intelegeam foarte bine la scoală si lucrul asta a determiat să ne apropiem din ce în ce mai mult. Ajungeam acasă și vorbeam la telefon cu orele, ne dădeam mesaje, stăteam pe skype si asa mai departe. Totusi imi era frică să îi spun ce simt pentru ea, poate că imi era teamă ca va dispărea dacă nu impărtașeste aceelasi sentimente ca mine. Imi era frică să nu ajungem doi straini, dupa ce am investit atâta timp in toată prietenia.
Ea dădea toate semnele că ma place. Aproape de finalul clasei a 9-a am inceput să e apropiem și mai mult, ne plimbam de mană, ne imbrațisam. Intr-o zi am zis sa imi iau inima în dinti si să o sarut. Eram pe bancă în parc, după ore și tocmai îî facusem cadou o bratară, era ceva simbolic, ceva sa stie că e de la mine și că mă gandesc la ea. Si-a pus-o la mană și a fost foarte fericită, m-a luat în brațe și m-a sarutat pe obraz, apoi eu am vrut să o sarut pe buze, dar ea s-a dat puțin inapoi, și mi-a zis că tocmai de acest lucru ii era frică. Mi-a spus că ii era teamă de o relație, și că nu poate să își asume asa ceva, nefiind destul de matura.
- Dar eu chiar te iubesc, nu am mai simțit niciodată asa ceva...
- Și eu te iubesc, și stii asta, dar chiar nu pot face asta acum, nu mă simt pregătita, mă simt atât de bine lângă tine, dar pentru moment te pot vedea doar ca pe un prieten foarte bun
- Chiar esti sigură ca asa stau lucrurile, si chiar nu te simti pregătită, mai ales că nu îți cer nimic în mod special?
- Da, m-am tot gandit, de ceva timp numai la asta mă gandesc, și cred că așa e cel mai bine pentru amândoi. În viitor nu se știe ce se va întmpla, eu te iubesc să știi!
- Și eu te iubesc, și voi fii aici pentru tine!
- Mulțumesc, și eu voi fii aici și când voi fi pregătită vei știi, ai incredere în mine, asculta-ti inima.
În momentul ala, în loc să înteleg că acela trebuie să fie sfărșitul, mintea mea a înteles că trebuie să o astept. La momentul ala, mi s-a parut singurul lucru posibil pe care îl puteam face. Parcă în loc să scadă, sentimentele mele mai mult s-au amplificat, și chiar credeam că va veni momentul în care să fim cu adevarat fericiți.
Am continuat să ne vedem, să vorbim, exact ca înainte, cum nu s-ar fi intamplat nimic. Pentru mine ea era totul. Mă gandeam toată ziua la ea, și asteptam cu nerăbdare să ne vedem. Simpla ei prezența era suficientă pentru mine, mă facea să ma simt alt om.
La sfârșitul clasei a 9-a s-a anunțat o tabară, si Cristina a zis ca vrea să meargă foarte entuziasmată, mi-a zis că merge si m-a întrebat dacă vin și eu. Desigur că nu am putut să nu merg, gandindu-ma ca asta era semnul că s-a gandit și e pregătită sa facă pasul spre o relație.
Tabăra urma să fie la Bran, fiind organizată de liceu a mers multă lume, un autocar întreg, totusi de la noi din clasă, eram doar eu cu un coleg, el urmând să fie colegul meu de cameră, Cristina o colega Oana, cea mai bună prietenă a Cristinei, ele doua fiind colege încă din generală. Drumul cu autocarul a fost destul de plictisitor, am stat de vorbă cu colegul meu, Vlad, mai vorbeam și cu fetele, ele fiind în fața noatră. La un momentdat Oana ii spune Cristinei:
- Criss, stii, în autocar sunt și trei tipi mari super drăguți.
- Da? Nu stiam, Cine sunt?
- Sunt fosti elevi ai dirigintei, ei vin în fiecare an în tabere, sunt Anul III la Facultatea de Educație Fizică și Sport, joacă ruigbi. Eu il stiu pe Dan, e atât de dragut.
- Iauzi, Oana, dar ce umblii dupa baietii aștia mai mari, ce e cu tine?
- Hai mai Criss, când o sa ii vezi o să îti schimbi părerea
- Mda...
Auzind discuția, am fost super încântat de reacția Cristinei, pentru ca nu i-a dat apă la moară, dar și pentru că nu a părut impresionată. După puțin timp ajungem la hotel, și ne intalam în cameră. Pentru că eram din aceasi clasă noi patru (eu, Vlad, Cristina și Oana) am primit camere alăturate.
Nu am avut timp să facem mare lucru, și a venit seara, am mancat cu toții si apoi am coborat la subsol, unde era un spațiu de relaxare, cu muzică, biliard, mese etc.Pe ascuns am început să bem vodka, iar fetele au fost mai conștiinciose. Oana:
- Cris uite-i! Doamne ce mari sunt și bine facuți....ador băieții cu muschi
În timpul astă ei jucau biliard.
- UUU chiar, ce mari sunt, se vede că sunt sportivi
Apoi ele mai vorbesc ceva dar nu se putea auzi din cazua muzicii, apoi brusc Oana se ridică și se duce la ei. Oana e o tipă șatenă, cu un corp foarte dezvoltat pentru vărsta ei, și cu o mentalitate mai libertină, îî placea sa se joace cu baieții, iar acum vroia sa treacă la următorul nivel. Tipii o primesc foarte bucurosi, erau cu ochii pe ea, nu dupa mult timp, Dan, cel de care ne-o povestit Oana o „ajuta” sa lovescă mingea albă. Era un tip pe la 2 metri, mare cât usa, statea în spatele ei și ii tinea tacul. Ea se facea ca nu putea să lovească și se impingea cu fundul spre ea. Vazând ca Oana e dornică de atenție o ia strâns în brate. Noi trei o priveam și râdeam, chiar dacă eu în mintea mea eram un pic nelinistit.
- Criss, hai si tu! E fun, acolo e boring! Hai cu noi, întreabă baieții de tine!
În timpul asta Dan o strangea și mai tare în brate, avand mainile pe soldurile ei.
- Nuuu, sunt obosită, maine!
- Hai nu fii fraieră, hai să vezi cum se distrează băieții astia.
Cristina se ridică și se duce acolo. Eu cu vlad ramănem să povestim, dar eu priveam cu atenție ce se intampla. Prietenii lui Dan o măsurau pe Cristina din priviri, în timp ce el, o inghesiue pe Oana într-un colt și o sărută. Ea aproape că se urcă pe el.
După cateva minute, Cristina radea cu tipii aia doi, și părea că se simte foarte bine. Ne-am dus și noi la masa de biliard și am jucat toți 5. Atunci am observat că nici Oana nici Dan nu mai erau. Cristina il tot privea pe unul dintre tipi George. Era șaten, parcă si mai mare decât Dan, umflat, plin de muchi, si agresiv, se enerva din orice la jocul de biliard.
Dupa un joc Cristina zice că e obosită, si dacă tot Oana a lasat-o singură se duce să se culce. Eu m-am oferit să o conduc până în camera:
- Cristina, hai te te conduc să îti zic noapte bună!
-Nu-i nevoie, stai aici și joacă, nu e frumos să pleci asa, iti dau mesaj cand sunt în pat, ok?
Am imbrațisat-o și ea a plecat. Părea un pic distrasă și rece, dar era obosită, era și tărziu, așa că nu mi-am facut griji. Asa că am ramas noi baietii. Dupa incă un joc , George și celălalt tip, nu mai stiu cum îl chema au zis că si ei se culcă și că ne vedem mâine să mai jucam că a fost ok.
Vlad a zis că mai ramane jos să vorbească cu o tipă pe care o place, dar nu prea avea tupeu să o abordeze, iar eu am urcat în camera.
Ma uit la telefon, nu vad nicun mesaj de la Cristina. Ii trimit un mesaj de noapte bună și aud telefonul din camera învecinată. M-am speriat si m-am gandit ca am trezito, dar nu am primit nicun raspuns la mesaj. După cateva minute mi se pare că o aud foarte vag. Dar nu părea că vorbeste, era ciudat. Era clar vocea ei, asa gincasă, firavă. M-am apropiat de perete si am auzit zgomote cum ar geme, si m-am gandit ca are un cosmar, sau nu stiu, sau că rade cu Oana si încearcă sa nu se audă prea tare. Raman langă perete sa ascult:
- George, imi e frică, nu am mai facut...ahhh! Am auzit un gemăt puternic.
In momentul ala am simțit cum mă cuprinde o furie, o mânie incredibilă. Totusi poate este o glumă proată de a Oanei. Atunci mi-am adus aminte că balcoanele sunt comune, și am hotarât sa vad ce se intamplă. Ies pe balcon, geamul lor era un pic deschis, gemetele se aud si mai tare:
- George...acolo, usor...te rog...usor ahhh
Lumina era aprinsă, ma las pe vine si ma uite geam. Cristina era dezbracată, întinsă în pat cu parul desfacut, iar George era doar in blugi, îî gusta pasărica.
- George...ce îmi faci? Se simte asa de ahhhhh...de bine
Nu imi venea să cred, o vedeam pe fata pe care o iubeam, dezbracată întinsă în pat, lasnaud-se devorată de un pachet de muschi pe care abia îl întâlnise. Apoi el se ridică si îsi dă jos blugii si boxerii:
- Doamne George, nu cred....nu nu pot face asta nu....
Nu doar că era un sac de muschi dar penisul lui era mare, ca de filme porno. Se urca în pat deasupr ei, o sarută, si ii spune:
-Stai linitită, ne jucam, o să te fac să te simți bine și nu o sa doară, ai vazut cum a fost pană acum
- Imi frică, te rog, nu, o să mă doară, e imposibil să ma patrunzi asa cum esti!
Cristina avea atunci 1,50 cm si 39 de kilograme. Coapsa ei era antebratul lui de groasă. El era absolut urias, și o prinsese pe ce mai micuță fată. Se asează in fata ei in genunchi cu picioarele departate, ca să de lase cat mai jos, si începe să o atingă cu pesinul între picioare.
- Geoarge te rog....imi e frică, nu sunt pregătită, hai să ne sărutăm, și să dormim așa, Oana e la Dan, poți ramâne aici...
- Iti promit că nu te padrund, dar vreau să simți ceva și apoi ne culcam, da iubita? Ai incredere in mine!
Cristina isi departează picioarele și pentru un moment ii vad și eu păsărică, patul fiind aproape de geam, nu mai vazusem nicioată o fată asa, doar în filme. Acum, ca a trecut mult timp si am vazut multe fete, pot să spun că era ceva special. Era mică de tot, aproape că nu se vedea nimic, era perfect netedă, totusi avea putin păr lasat în jurul labiilor.
George se ridică iar in pozitia în care era înainte și începe să o mangaie cu penisul lui la intrare.
- George, te rog....ahhhhh, ma exciti rau termină, hai langă mine!
Nici nu termină Cristina de zis bine, si il vad cum i se încordează tot corpul, și întra brusc în ea. Tocmai imi priveam iubirea, cum iși pierde virginitatea cu un tip ce vroia numai să profite te ea
- Geooorgeee...nuuu, stai te rog, mă doare....doare rau, de ce ai facut asta, nu!
O prinde de coapse, cum statea ea întinsă cu picioarele ridicate și incepe să se miste tare de tot. Era dur, se lovea de ea și se auzea atât de tare. Cristina gemea si il implora:
- Te rog opreste-te, te rog mă doare nu, te rog ustură rau...
Apoi incepe să plangă. El incepe și mai tare, se lovea patul de perete și faceau un zgomot groaznic. Imi priveam iubita, ce o consideram un inger, cum începe să tremure si să se zbată, cum e tinută de o brută. Apoi se ridică cu tot cu ea în picioare, și pur si simplu o plimba pe penisul lui, iar ea se tinea de umerii lui. Micuța Cristina gemea, nu se mai împotrivea, il sărută...



    Login