Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCONTRACTUL
Autor : Dansidana - 2012-09-25
Citita de 12482 ori - Nota 7.88 (59 voturi)
Continuare a fragmentelor “Prima zii” 1 si 2. Multumesc celor care au citit si m-au incurajat sa continui (in special lui Nelutu 25, Lorenna 93 si RaduPopa). De prisos, dar totusi subliniez ca personajele, ca si intreg continutul, sint pura fantezie si nu pot fii luate decit ca atare.
Rezumat: Emilia, 38 de ani, extrem de frumoasa dar putin certata cu legea isi incearca norocul cautind un post la un birou din oras. Prezentitnd o diploma falsificata cade victima santajului, prin care Natalie, sectretra biroului (42 ani) o transforma rapid in obiectul ei sexual, pe care-l imparte cu Daniel, patronul biroului (45 de ani).
Total vulnerabila, Emilia invata cu pretul durerii si umilintei sa-si delecteze noii stapanii, oferindu-si corpul minunat dorintelor lor perverse, care in modul cel mai neasteptat o excita la culme.
CONTRACTUL
E prima zii de lucru a lui Emilia la biroul lui Daniel si Natalie. Dupa “interviul” care i la facut Natalie citeva zile mai inainte (dungile rosii ale nuielei, cu care Natalie a pleznit-o pe titele goale, erau inca vizibile), se parea ca ziua de lucru practic incepe mai bine decit si-a inchipuit. Intr-adevar , a fost cam problematic sa ajunga la birou, trecind prin centrul orasului imbracata conform directiunilor: tocuri inalte, mini scurt si strimt cu cordon lat pina sub tite si tricou subtire fara sutien. Dar, s-a gindit Emilia, “sutienul am sa-l scot numai inainte de-am sa intru in birou, pe scarii, si-l bag in geanta”.
Daniel si Natalie arau deja prezenti, el in biroul lui interior si Natalie intr-al ei, mai aproape de anticamera de la intrare. Cind Emilia a intrat, Nataliea primit-o relativ corect, a masurat-o din cap pina-n picioare si se parea ca a reusit sa treaca primul obstacol al zilei. In decursul orei urmatoare, Natalie i-a explicat in detalii rutina biroului: cum sint aranjate dosarele, ce merge la posta, timbre, lista de telefoane etc. Inca nu s-a vorbit de salariu, dar a Emilia a preferat sa amine subiectul si sa vada cum se dezvolta treaba.
- Emilia draga, am uitat citeva lucruri, deschise Natalie la un momemnt dat. Vreau sa stii ca Daniel s-a intilnit cu Charlie, copoi vechi si bun prieten al lui Daniel, actualmente seful al sectiei de fraude civile. Au discutat un pic cazul tau ca sa itimpine posibile complicatii; o mare favoare pe care sper s-o apreciezi la nivelul cuvenit.
Emilia simte ca-i slabesc genunchii si o suduoare rece i-i trece pe fruntez “Natalie, nici nu stiu cum sa…”
Nu am terminat ! a intrerupt-o Natalie, si cu un ton rigid si accentuat adauga: va trebuii sa-nvetii a vorbii numai cind iti cer ! Si pentru asta am o nuia speciala…dar deocamdata trec peste asta, insa mi-am notat. (Emilia, cade cu ochii in parchet amintindu-si precedenta sesiune in care titele si sfircurile i-au fost batute cu nuiaua.)
Am vrut sa mai stii ca am discutat cu Daniel despre salariul tau…asta dupa ce am investigat cit ai primit in locul de unde ai fost demisionata…( chiar asta-i mai lipsea acum ; idea ca Natalie, poate obtine cu usurinta orice informatie despre ea, o exzaspereaza dar… n-are incotro si asteapta incordata continuarea).
Am placerea sa te anunt, ca la noi vei primi un salariu DUBLU, (la care Emilia trasnita de uimire, ridica ochii marii ca caru, de parca ca n-a auzit bine). Sper ca ai sa meriti acest salariu, dat fiind ca functia ta va cuprinde desigur mai multe servicii, pe care inca trebuie sa le inveti. Ai in sertar un plic rosu care cuprinde restul indatorarilor care fac parte din munca ta. Acum i-l deschizi frumos si intram cu el impreuna la Daniel, dupa ce-am sa-i cer permisia bineinteles. Ai sa citesti in actul in fata lui si ai sa-l semnezi. SAU i-l sun la telefon pe Charlie daca prferi … seful sectiei de…
- NU ! Nu, nu … nu este nevoie…Cu miinile tremurind, Emilia scoate plicul si inca inainte de-al deschide, Natalie il suna la intercom pe Daniel: “Scumpul meu, putem intra la tine ? Stii… pentru contract” Dupa raspunsul afirmativ, cu un zimbet triumfal, Natalie i-i face lui Emilia un semn cu degetul; acelasi semn ca data trecuta, si cu aceasi privire stapinitoare i-i indica usa biroului lui Daniel. Inaintea usii , o opreste un momemt privind-o in ochii:
- Vad ca ai uitat pozitia si trebuie sa ti-o amintesc. Trrrahhh, o palma zdravana pe fata. Ai 30 de secunde si iti reamintesc : GOALA complect, cu miinile la spate si titele avintate inainte la maximum.
Cu lacrimi in ochii, Emilia se executa rapid, dupa care Natalie deschide cu o mina usa masiva a biroului lui Daniel, si cu cealalta o prinde pe Emilia de-un sfirc si tragindu-l ca pe-o zgarda o taraste in urma ei.
- Bon Jour, arunca Daniel privind uimit si cu nesat capodopera sexual-bizara pusa la dispozitia lui de catre iubita lui Natalie. Te felicitez mon cherrie, trebuie sa recunosc ca ai reusit.
- Aveai vre-o indoiala ? raspunse Natalie retoric cu un zibmet de superioritate.
Lasindu-se confortabil pe spate in fotoliu lui si aruncindu-si picioarele pe masa de lucru, Daniel da acordul:
- Sa-ncepem.
Natalie, se posteaza in spatele lui, masindu-i senzual umerii. I-i da un sarut prelung pe git, si apoi patrunde cu miinile in camasa lui plimbindu-si degegtele lungi pe pieptul lui viguros si atingind usor virfurile sfircurilor, ca o prima stimulatie. Apoi, intr-o falsa soapta la ureche, spune cu voce tare:
- Nu-i rea tirfa, ahh ? Ce zici ? Abia astept s-o pun in functiune in mod complect.
- Vad ca-i inceput deja, spuse Daniel, privind cu atentie titele lui Emilia pe care urmele rosii ale nuielei erau inca vizibile.
- Un mic si neinsemnat aperitiv dragul meu, adauga Natalie gicindu-I.
- Apropiet-te, declara Daniel adresindu-se lui Emilia, incercind sa se concentreze. Scoate foaia din plic, stai drept si… citeste-o clar si cu voce tare. Natalie se lipii de el lasciv admirindu-i stapinirea relativa de sine.
Cu ochii umezi si vocea tremurind, Emilia se executa: Indatoriile mel, suplimentare, in afara de rutina biroului:
1. Cel putin o data pe zii, voi aduce la orgazm pe domnul Daniel si pe doamna Natalie, fie oral, fie prin orice fel pe care ei Il vor considera.
2. In prezenta de clienti ai biroului, voi fii strict imbracta in mini strimt si scurt pina la fese, tricouri subtiri si adinc decoltate si FARA SUTIEN.
3. Pe clientii timizi, i-i voi incuraja oferindu-ma privirilor lor in mod generos si provocativ. Cind le voi servii cafea ma voi apleca adinc si prelung inaintea lor, lasindu-i nestingheniti sa-mi priveasca indeaproape titele, prezentind celor din partea opusa fesele curului si labiile pizdei mele goale. Umilinta era de ne crezut si primele lacrimi i-i aparu in ochi .
- Continua , ordona Natalie, la care Daniel adauga sarcastic “Citesti frumos” .
4. Clientii pe care Natalie i-i va mentiona, vor avea acces ne-stingheriti la intregul meu corp; gura tiele si curul meu le vor sta la dispozitie si in cazuri speciale si pizda. Emilia simte cum glasul parca is e topeste, dar in paralel in modul cel mai inexplicabil, o stranie senzatie de excitatie ei se cuibareste in corp: simte cum pizda incepe sa i se umezasca si in mod involuntar sfircurile titelor i se intareasc devenind vizibil erecte.
Daniel si Natalie, imbratisati si excitati si ei, schimbau intre ei saruturi scurte cu limbilile umede, luate-n viteza ca sa poata privii in continuare spectacolul pe care Emilia era silita sa le ofere, proclamindu-si cu constiintiozitate rolul de a fii sclava lor sexuala.
5. Clientilor care ma vor dorii, ma voi oferii fara nici o ezitare, dupa ce voi primi in prezenta lor permisul stapinei sau stapinului.
6. Termenul de “clientii” se refera in aceasi masura la domni si doamne.
- Continua, curva splendida ce esti, i-i arunca Natalie, incolacindu-si piciorale in vizibila excitatie, tinindu-se de umerii lui Daniel.
7. Sub nici un motiv, nu am voie sa ajung la orgazm ne permis anum , inclusiv cazul ca voi fii inntentionat stimulata.
8. Incalcarea indatoriilor, orice greseli sau usoare ezitari la executia ordinelor, vor fii pedepsite pe loc, chiar in prezenta clientilor sau ulterior
9. Pedepsele vor include nuiaua, biciul si orice alte mijloace de educatie pe care stimatii mei stapini vor considera ca nu produc rani corporale.
10. Ca o apreciere a efortului meu, voi avea onoarea si totodata datoria sa iau parte la diferite evenimente in afara biroului (intilniri, vizite, party-uri etc), la care vor fii aplicate aceleasi reguli, inclusiv regulile suplimentare hotarite de organizatorii evenimentului.
Desprinzindu-se cu greu din bratele lui Daniel, si de erectia lui imensa, Natalie i-i lasa un sarut umed si prelung pe buse si s-e scoala incet catre Emilia. Luind in mina o vergea peregatita pe masa lui Daniel si vijind-o prin aer, explica sarcastic:
- Draga noastra, n-as zice ca asta este o ceremonie, dar totusi semnarea acestui act se face intr-un anumit mod, si te rog sa fi atenta: pui foaia in mijlocul mesii intre tine si Daniel (i-I arata locul cu vergeaua), iei stiloul (Daniel i-l intide si Emilia i-l ia supusa),te apleci deasupra mesei, pe coate (Natalie i-I pune vegeaua pe ceafa si o impinge sa se aplece deasupra mesei la maximum, obligind-o sa-si etaleze titele pline pe masa in fata lui Daniel , care nu ezita sa-i prinda sfircurile si s-o traga spre el, savurind valul de durere in ochhii ei. Cu miscari lente i-i suceste sfircurile ca pe niste suruburi delectindu-se la reactia ei de excitatie si durere), fundul proeminent in afara cu picioarele departate (continua Natalia si-i baga vergeaua intre piciore indrumind-o cu lovituri scurte laterale), mai mult … inca un pic.. perfect.. ramai asa !
Cu titele in minile lui Daniel pe de-o parte a mesei, si curul complect expus de cealalta parte, inclusiv labiile pizdei visibile si accesibile, Emilia asteapta incordata … Savurindu-i pozitia vulnerabila, Natlie se lipeste de ea, i-I pune vergeaua pe cur fara,s-o loveasca si cu mina libera incepe sa-i maseaza usor fesele curului. In cercuri, coborind lent in jos, si mai jos, aproape…Simte cum respiratia lui Emilia devine din ce in ce mai grea, si i-i atinge usor labiile ..umede.
- E leoarca curva ! declara Natalie adresindu-se lui Daniel, care continua s-o pe Emilia in fata, savurind expresia de pe fata ei: gura intredeshisa, excitata si in acelasi timp chinuita, Emilia isi musca buszele intre delir si durere.
Dupa citeve secunde, intentionat asteptate, degetele lui Natalie continua si patrund intre labii, la care Emilia scoate un “aahhh” involuntar . Natalie se retrage o secunda si apoi o atinge iar ,mai precis si mai adinc; Emilia raspunde cun “aaaahhhhh” mai inalt si mai prelung…. si iar o scurta retragere… Natalie simte cum picioarele lui Emilia si intregul ei corp sint incordatela maximum in asteptare. Daniel, vazind cum privirea ei se pierde si ca inchide ohii in delir, i-i lasa pentru un momemt un sfirc si cu o palma puternica peste fata o forteaza sa redeschida ohii: “Nu inchizi ochii !” i-i porunci Daniel, revenind sa-i prinda sfircul intre unghii.
...



    Login