Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataContinuare si ultima data
Autor : crissto - 2017-01-24
Citita de 9553 ori - Nota 8.40 (30 voturi)
Dupa acea seara am vrut ca totul sa fie dat uitarii. Ma gandeam ce as putea vorbi cu ei, ce as putea sa vorbesc cu acea doamna frumoasa, cum as putea sa ii privesc zambetul si sa ii dezmierd frumosii ochi. Am adormit cu gandul la asta si soarele imi incalzea trupul.
A doua zi totul a inceput ca de obicei. Mi-am vazut de treaba si de intalniri, am incercat sa rezolv cat mai repede totul pentru ca apoi sa pot sa ma relaxez la barul de langa piscina si sa imi petrec saptamana intr-un fel relaxant.
- Buna! Am auzit glasul Alinei. Ce faci? Te mai doare? Sper ca ai dormit binee. Stiu ca ai fost surprins, dar nu trebuie. Stii, noi suntem medici amandoi, dar avem si o relatie deschisa. Si am pus ochii pe tine de cand ai intrat in restaurant aseara. Noi vom sta toata saptamana la hotel, suntem in vacanta si vrem sa ne distram. Cosmin a zis aseara ca imi va da voie sa fac orice cu tine cu conditia sa te aiba el primul. Asa ca acum putem sa stam linistiti de vorba si ....
Eu o ascultam vrajit de frumusetea ei si parca nu intelegeam ce vorbeste. Turuia intr-una si ma atingea pe mana si usor pe pantaloni, in dreptul pulii care prindea viata si ar fi iesit din pantaloni.
Intr-un final ma trezesc vorbind:
- - Buna! Ce sa faci? Ce sa iti zic?, habar nu am ce s-a intamplat cu mine aseara. E prima data cand mi s-a intamplat asa ceva. De dimineata ma gandeam daca o sa pot sa te mai vad si sa vorbsc cu tine.
Zambeam si ii priveam mana ce imi mangaia pula prin pantaloni.
- Sa stii ca nu ma ajuti cand imi faci asta. Iti dai seama ca voi ramane cu pula sculata si cred ca nu voi mai avea curajul sa intru la voi in camera, oricat de bun maseur este Cosmin.
- Stai linistit, il putem chema la tine in camera sa te rezolve, sau te pot lasa cu el, daca nu vrei sa te rezolv eu, zice Alina amuzata.
- Da, incercam sa fac si eu conversatie si sa te opresc, ca daca mai continuam asa s-ar putea sa imi dau drumul in pantaloni.
- Sper ca nu ti-ai facut o parere gresita despre noi. Si eu si Alin practicam swing de cand eram studenti, suntem bisexuali amandoi, si eu sunt foarte perversa, poate prea perversa uneori pentru Cosmin si tocmai de aceea par uneori de neoprit. Stii, sunt multe lucruri pe care as vrea sa le incerc, dar cu toata deschiderea pe care o are Cosmin, imi e uneori rusine sau teama de reactia lui si ma opresc. Cand te-am vazut, si mai ales dupa faza de aseara din camera, cred ca ai ceva care ma face sa crec ca pot incerca orice cu tine. Crezi ca pot incerca? Crezi ca pot avea incredere in tine?
- Da, poti si poti sa imi ceri orice vrei.
- Sigur?
- Da! Sunt la dispozitia ta!
- Ok! Si eu la fel. Vom avea o saptamana frumoasa. Iar mana ei imi apasa pula din ce in ce mai tare, parca vrand sa ma faca sa termin in bar.
Tresaream si ma impingeam in palma ei si mana mea se furisa sub rochita vrand sa o atinga. M-am ridicat si am mers in spatele ei. Am luat-o in brate si am inceput sa o sarut pe spatele gol. I-am prins parul cu mana si i-am dezgolit gatul si o muscam usor de gat, de ceafa. Ma impingeam cu pula inspre ea. Parca nu mai realizam ca suntem in public.
Alina ma prinde in brate si imi sopteste:
- Pe sub rochia asta nu mai am nimic. Sunt goala pentru tine.
Am privit-o cu atentie si mi-am dat seama ca nu mai avea nimic sub rochie. M-am asezat in fata ei si p priveam cum isi indeparta usor picioarele, parca a vedea eu tot si pentru a ma excita. Pula era beton si simteam ca nu ma mai pot controla. Parca nu imi mai pasa unde ma aflu. Alina devenea din ce in ce mai perversa si mai provocatoare in miscari. Nu credeam ca intru in joc dar imi placea. M-am ridicat si am invitat-o la dans. In timpul dansului i-am soptit ca imi bag un picior intre cracii ei sa simt ce am vazut, sa ii simt buzele pizdei cum freamata. Alina zambea si ma provoca:
- Incearca! Nu ai curaj. Vreau sa ma futi aici!
Nu a facut decat sa se deschida un pic si a simtit piciorul meu intre craci ei. A inceput usor sa se frece de piciorul meu, pastrand ritmul dansului. Ii pipaiam curul usor, dar parca palemele mele vroiau mai mult. Alina se excitase si se freca din ce in ce mai rau. Ne-am oprit din dans si am iesit la o tigara. Afara am luat-o in brate si am inceput sa o sarut si fumam amandoi o tigara, fara sa ne dam drumul din brate.
- Esti superba! Am simtit o pizdulice de vis si as vrea sa simt daca e calda.
Alina era uda rau. Tremuram amandoi si simteam ca vom ceda vrajei ce se cladea in jurul nostru. I-am ridicat usor rochita si am incrcat-o cu un deget. Era uda si a intrat usor. Parea asa stramta. Am scos degetul repede, ne era teama sa nu fim vazuti. L-am apropiat de buze si l-am sarutat privind-o zum tremura. Am intrat inapoi la bar amandoi. Ne-am asezat la masa, am comandat ceva de mancare si eu m-am ridicat, cu pula inca vizibil sculata.
- Merg pana la baie. Te astept si pe tine acolo pana vine mancarea. Vreau sa ne racaorim putin, i-am zis in timp ce plecam spre toaleta barului.
In cateva secunde Alina era si ea la baie si intra fara nicio jena dupa mine. M-am intors, am zambit, am prins-o in brate, si cu un ordin sec m-am trezit vorbind plin de curaj. Parca nu mai eram eu:
- Vreau sa o sugi!
Si eram deja cu pula scoasa. Alina, fara sa clipeasca era in genunchi si sugea cu o pofta nebuneasca. O futeam practic in gura cu o pula care nu credeam ca reuseste sa ii intre intre buzele dulci. Imi placea. Alina sugea si se freca la pizda. Am terminat destul de repede in gurita ei.
Apoi am iesit amandoi si ne-am asezat la masa, mancam, radeam, am baut 2 sticle de vin si fara incetare ne mangaiam, sarutam devenind din ce in ce mai excitati. Devenisem altul in prezenta ei. Eram un tip ce adora sa fie din ce in ce mai dominant. Imi placea sa o vad cum se excita cand ii cer sa faca cate ceva, cand ii cer sa ma sarute, sa se mangaie. Apoi, parca fara sa realizez ca ar trebui sa ma opresc pana nu este prea tarziu am achitat nota si privind-o am soptit, pe un ton autoritar:
- Acum te duci in camera si in 20 de minute urc si eu la tine in camera. Acolo te voi fute cum nu ai mai fost fututa. Parca camera 125 ai?
- Da, te astept! Si a plecat zambind.
Am batut la usa. Alina mi-a deschis zambind si a inceput sa ma sarute. In timp ce ne sarutam mi-a scos pula afara si a inceput sa o frece. Am aplecat-o pe holul dinspre camera, am scuipat pe pula si am intrat tare in ea. A gemut. Gemea intens si imi striga sa o umplu, sa o umplu cu pula mea mare. Intrasem tot in ea. Brusc si impingeam din toata puterea. Vroiam sa o rup, imi placea cum tresarea cand ii atingeam fundul vaginului.
- Rupe-mi pizda! Te vreau! Nu te opri! Gemea Alina patrunsa de mine.
A venit repede primul orgasm ai ei. Eu, care ma golisem in baie ceva mai devreme o futeam in continuare:
- Iti place curvulita mica?, iar ea gemea
- Daaaa!
Atunci, dupa primul orgasm i-am scapat o palma la cur si i-am spus direct
- In noaptea asta o sa uiti de sotul tau. Te fut peste tot pana lesini!
Am futut-o pana am terminat in pizda ei si ea cerea ca mai vrea, ca vrea sa o umplu de sperma. Ejaculasem in pizda ei, dar eram inca cu ea sculata. Am scos-o din pizda ei plina de sperma si de sucurile ei si am pus-o sa curete pula. Am intins-o pe pat pe burta. Si am bagat 2 degete in pizda ei murdara de sucurile noastre. Am frecat un pic apoi am scos un deget si direct in curulet.
Alina a scapat un: ahhhh! Apoi am bagat al doilea deget si i-am spus:
- Inca un pic si o vei lua in cur
- Nu, te rog, ca e cam mare si nu vreau sa ma doara.
Brusc m-am suit pe ea. Am tras de buci si incet am inceput sa ii bag pula in curulet. A luat perna si a muscat din ea. Intram in ea din ce in ce mai adanc si ea tremura si urla in perna. Am intrat tot si eu credeam ca mor de placere, iar ea vroia sa ies, dar ma tregea in ea. Simteam muschii curului ei superb cum imi lucreaza pula. Era excitata la maxim:
- Esti cea mai buna nevasta curvulita! Ai un cur care este al meu acum!
Apoi, in timp ce o futeam, ii suna telefonul Alinei. Era Cosmin. Ii zic sa raspunda. Ea nu vroia, dar am obligat-o sa vorbeasca cu el in timp ce eu o futeam. Vorbea cu el si o lua in cur. O auzeam cum se chinuia sa fie coerenta. O muscam de gat si pula mea era adanc in ea. Au terminat de vorbit iar eu am continuat sa pompez. Dupa al doilea orgasm al ei am ejaculat si eu in fundul ei. O musc usor de ceafa si rama...



    Login