Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Continuare-intamplarea din padure
Autor : Francezul1 - 2017-07-16
Citita de 18328 ori - Nota 5.34 (44 voturi)
Mergeam destul de des cu sotia mea,intr-o padure de langa orasul unde locuim, sa facem sex.La inceput,ei ii era teama ca am putea fi vazuti sau surprinsi de cineva, dar dupa ce am facut sex acolo , vazand cat este de incitant, nu s-a mai opus. Ca si in alte dati,am urmat aceiasi pasi.Pe masura xe ne apropiam de locul unde din sosea intram pe drumul din padure, ea isi scotea bikinii minusculi,astfel incat eu ii bagam mana dreapta intre picioarele superbe, pe care le desfacea provocator si incepeam sa-i mangai labiile si clitorisul gingas.Se excita inatantaneu si incepea sa-mi maseze pula prin pantaloni.In general,cand mergeam acolo,nu-mi luam chiloti,tocmai pentru a-i usura accesul.
Acum, isi scosese bikinii albi si isi dezgolise picioarele ,luandu-mi mana si punand-o intre picioarele departate.Apoi a inceput sa-mi descida fermoarul blugilor scurti ce-i aveam pe mine,scotandu-mi pula afara.Era deja beton si ea incepu sa ma masturbeze.Urcam pe drumul foarte ingust in padure, catre o poienita frumoasa unde faceam dragoste mereu.Am ajuns acolo si am asezat masina in dreptul unor copaci ca sa maschez cat de cat prezenta acesteia acolo.Am coborat si am intins pe iarba o patura pe care o luasem special pentru asta.Apoi,am luat-o in brate si am inceput s-o sarut,in timp ce ii desfaceam fustita subtire care a cazut jos.A urmat si bluza semitransparenta careia i-am desfacut cei trei nasturi lasand liberi sanii mari,superbi,pe xare am inceput sa-i sarut. In acest timp,ea mi-tras in jos blugii ocupandu-se de pula mea ce parca statea sa explodeze.Am pus fusta ei pe capota masinii si am ridicat-o,asezand-o cu fundul pe capota.S-a lasat pe spate si am inceput sa-i sarut pizda excitata,sa-i ling labiile fine si clitorisul .
A inceput sa se excite teribil,sub sarutarile mele apasate iar vaginul incepu sa se deschida, excitat pentru a primi cat mai mult limba si buzele mele inauntru.
A inceput sa geama puternic si sa-mi frece pula deschizandu-se, excitata pentru a primi cat mai mult limba si buzele mele inauntru.
A inceput sa geama puternic si sa-mi spuna ca vrea linba mea tot mai adanc in pizda, sa ma simta cat mai inauntru.
Ii simteam gustul primului orgasm in vaginul Ca o paranteza-sotia mea e bruneta, cu parul negru,pana la umeri, cu un corp superb, cu sani de actrita porno si fund provocator si picioare frumoase intr-un cuvant e superba.
Stiam ca la cat era de excitata va ajunge repede
,asa ca incercam sa prelungesc cat mai mult momentul.
Ca sa mareasca intensitatea atingerilor mele,isi punea singura degetul mijlociu si isi mangaia clitorisul,cand eu ii lingeam labiile.
Apoi veni teribilul orgasm care o facu sa tipe si sa geama fara fara a se mai putea controla.
Gemea,iar trupul ei fremata sub convulsiile orgasmului si eu conti uam s-o ling si sa-i framant sanii.
La un moment dat, cand simteam in gura gustul orgasmului ei,mi-a cerut sa ma opresc, pentru ca nu mai putea suporta atingerea buzelor mele acolo.
S-a intins pe spate, pe masina cam un minut, sa-si revina, fiind ametita in urma placerii imense provocate de orgasm.
Stiam ce-si doreste acum, asa ca am chemat-o jos,pe patura.
M-am asezat pe spate iar ea a venit si a inceput sa-mi suga pula,in timp ce cu mana imi framanta testiculele.

Apoi a venit deasupra mea, si departandu-si labiile s-a lasat patrunsa toata de pula mea intarita la maxim;
a inceput sa se miste si sa se unduiasca ca o tarfa profesionista,iar eu ii framantam sanii mari.
Asa cum am spus obisnuiam sa facem des sex la padure.Numai ca de data asta ne-am trezit cu niste tipi nepoftiti care au coborat din masina si se uitau la noi.
Francezul1 : Patura de pe iarba pe care faceam noi sex nu era in raza lor vizuala dar in momentul in care sotia mea a mers la cativa metri si s-a asezat pe vine pentru a i se scurge sperma din vagin i-a descoperit exact in dreptul intrarii in poiana in care ne aflam, Alaturi de masina lor care bloca drumu.Prima reactie a ei a fost sa fuga spre mine,speriata.
Mi-a zis ca sunt 3 tipi bine facuti, bruneti si cu figuri nu tocmai prietenoase.I-am zis sa stea jos, iar eu m-am ridicat si am mers catre marginea poienii, sa ur
Am mers ,discret , sa vad despre cine vorbea sotia mea.Erau 3 barbati in jur de 30-35 ani bronzati si aratau a golani .Am inteles ca intr-o infruntare fizica cu ei nu puteam fi castigator si am inceput sa ma gandesc ce ar putea urma...
Am stat pe patura cca 30 minute in ideea ca poate vor veni la noi sau vor pleca.Nu au facut nimic.
Stand asa,o priveam pe sotia mea cat e de frumoasa si ma gandeam ce ar insemna sa fie violata de cei 3 Mi-am alungat acel gand si am inceput s-o mangai pe pielea catifelata.Ea a raspuns ca ca a inceput sa ma masturbeze si apoi a luat-o in gura sugand-o cu cu o pasiune combinata cu o teama ce n-o putea masca.
Apoi s-a ridicat brusc si a mers catre cel mai apropiat copac in dreptul privirilor ceor 3.Nu intelegeam de ce a facut asta dar m- chemat la ea.Atunci s-a intors cu spatele la min;.tinandu-se cu o mana de pom , cu cealalta mi-a luat pula si mi-a introdus- o in vagin , pe la spate, incepand sa se miste si unduindu-si miscarile curului superb.Am aruncat fugar o privire catre ei si am vazut ca ne priveau calmi, fara a schita vreun gest.Ea a inceput sa geama si sa tipe la fiecare intrare in adancul pizdei excitate la maxim.
Am futut-o mult, pentru ca mai ejeculsem si ajungeam destul de greu acum la ejaculare.In schimb,ea a avut 2 orgasme pe care le-a trait intens

A venit si momentul in care i-am umplut din nou vaginul cu sperma .
Am scos-o din ea plina de sperma mea si seva orgasmului ei.Ea s-a intors si s-a asezat pe vine si a inceput sa linga sperma de pe pula, sub privirile lor.
Mi-a venit o pofta nebuna sa fac la fel si am intins-o pe iarba,i-am desfacut picioarele si am inceput s-o ling si nu a fost putin pentru ca orgasmele
noastre dadusera nastere unui val consistent .Am lins-o xu dragoste si pasiune, excitat la maxim de m
momentul creat pe neasteptate.
Am mers si am luat sticla de apa special pregatita si am inceput sa ne spalam.Cei trei au plecat.... Intr-un final am plecat si noi.Un dus prelungit acasa si somn.Dimineata m-am trezit pentru ca rebuia sa merg la serviciu.Ea nu, fiind libera...
Inainte de a pleca am privit-o cum dormea goala cu parul negru rasfirat, contrastand cu cearceaful alb...
Pe la ora 13 m- a sunat impacientata ca a gasit un dvd in cutia postala.
I-am zis sa- puna pe player sau in laptop.
M-a sunat in minutele urmatoare si mi-a spus ca era un film cu noi, chiar din ziua ce trecuse, de la padure
Eram sigur ca nemernici ne filmasera.La ce ma puteam astepta acum?
Am mers acasa dupa serviciu iar seara am iesit la o plimbare, apoi am mers la o terasa. Nu s-a intamplat nimic.
Seara am discutat si i-am zis sa nu vorbeasca cu nimeni si sa asteptam.
Mi-a aratat rochita alba subtire pe care urma s-o imbrace a doua zi.Era semitransparenta si i-am zis ca nu poate lua decat bikinii care erau de fapt 2 ate-una care ii intra printre labii si una in spate printre fesele provocatoare).
A zis ca nu ca lua bikini deloc ci doar sutien cu bretele transparente.
Nu aveam nimic impotriva sa fie sexi si incitanta.Dimineata am dus-o eu la munca apoi am mers la mine la birou.
Vara venea singura in general,iar uneori se oprea prin magazinele de haine si lenjerie intima.Am mers direct acasa dupa serviciu.Cand am vazut ca au trecut mai mult de 2 ore fata de ora la care iesise de la munca,am sunat-o.
Era ora 18.Nu mi-a raspuns.Am zis ca poate, e pe strada si nu aude telefonul.
Am mai incercat la 19 .Degeaba.Am inceput sa ma ingrijorez,dar nu aveam ce face.Colega ei de birou intrase in concediu si era singura la serviciu.
La 21si 10 minute a sunat.
Avea o voce agitata si parca plansese.Mi-a zis sa nu intreb nimic si sa vin urgent la locul din padure.Am plecat imediat.Erau cam 8 km pana acolo.Am facut 15 min.
Am intrat in padure, era liniste si si incepea sa se innopteze.Am ajuns in poiana si am vazut-o sprijinindu-se de copacul unde o futusem pe la spate cu 2 zile inainte.
Rochita era sfasiata si pe jos era aruncat sutienul alb sexi cu semi-cupe pe care-l avusese pe ea.Am luat-o in brate si am intrebat-o cum a ajuns acolo.
Suspinand, a inceput sa-mi povesteasca.
Se intorcea pe jos dupa ce t...



    Login