Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Continuare cu admiratoarea mea infocata
Autor : curios31 - 2014-06-23
Citita de 6399 ori - Nota 6.48 (42 voturi)
Aceasta povestire este o continuare a primelor doua parti povestite de mine in legatura cu admiratoare de pe fanteziierotice.ro.

Dupa ce ne-am intalnit prima data la hotel si am avut o aventura spectaculoasa cu doua reprize de sex intens, am fost sunat de ea intr-o luni dimineatza.

Ea : "Cioa ce faci, vreau sa ne vedem cat de curand, am o surpiza pt tine"
Eu : "Abea astept , ne vedem deseara la aceasi locatie?"
Ea : "Da"
Eu : "Ok, te pip dulce unde vrei tu :)"

Se face seara si de data asta hotaresc sa fiu eu cel care ajunge mai tarziu"
De data asta sunt imbracat intr-o pereche de bermude, nu port chiloti si un tricou tip maieu.
Ajung la usa , bat de 2 ori scurt, dupa care imi deschizi tu.
Erai super sexy imbracata exact ca si in poza in care esti in sutien si chiloti (cel roz cu negru) iar peste purtai o camasa neagra transparenta.
Ma saruti erotic, ma iei de mana si ma tragi spre dormitor lasandu-ma sa-ti admir minunatia de fund, acel fund superb, ferm si cu buciile rotunde.
Intre timp imi spui ca abea astepti sa-mi arati surpriza.
Ajungem in dormitor si stupoare...la margine patului, pe fotoliu era un barbat ce statea piciror peste picior cu un pahar cu bautura in mana.
Raman blocat
"Cine e domu?" intreb.
"Este sotul meu", spui tu, "I-am povestit de noi si l-am convins sa participe si el, vrea sa ne vada cum ma futi, si daca ii place va si participa, poate asa va reusi sa aprecieze si el sexul ca si mine"
In acest timp ma iei si ma trantesti pe pat pe spate, te sui pe mine si incepi sa ma saruti tragand din cand in cand cu ochiul. Eu inca eram stupefiat, dar hotaresc sa dau frau liber dorintei tale .
Te prind cu mainiile de fund si incep sa-ti masez bucile in timp ce te sarutam.
Incepi sa cobori cu sarutariile, pana in zona cu pricina, imi desfaci pantalonii , imi scoti pula si incepi sa mi-o sugi cu dorinta.
Imi bag mainiile in parul tau si incep sa te apas pe pula mea ca sa te penetrez in gura pana la radacina sufocandu-te din cand in cand. Mi-o sugi vreo 10 minute, dupa care te iau de pe mine te intind pe spate , iti dau jos chilotii imi pun gura la pizda ta si incep sa-ti ling labiile , clitorisul si te si penetrez cu degetul, cand in pizda cand in anus. Te uiti spre sotul tau care deja era cu pantalonii jos si si-o freca de zor.
Te ridici un pic pe coate in timp ce eu iti fac sex oral, iti dai jos camasa, sutienul, sfarcuriile iti erau intarite, si il chemi si pe sotul tau langa tine.
"Hai iubire, va vreau pe amandoi"
El se conformeaza si vine.
Se suie in pat se pune la langa tine in lateral in genunchi, te prinde de cap si te trage pana ii iei pula in gura. Eu iti faceam sex oral , tu ii sugeai pula sotului tau in timp ce el iti framanta sanii. Simteam cum devii tot mai uda. Iti simteam lichidul in gura. Stiam ca esti super excitata.
Dupa minute bune , ma ridic si iti zic ca vreau sa te fut. Te pun capra, te cracanez mai tare, te prind de fund si te trag spre mine pana te penetrez, si incep sa te fut pe la spate. Sotul tau se pune in fata ta tot in genunchi si tu continui sa-i sugi pula.
La fiecare penetrare de a mea scoteai un sunet de excitatie nu foarte clar pt ca erai cu pula sotului tau in gura, dar foarte intens.
Iti placea de minune, erai fututa atat de sot cat si de amant.
Dupa alte minute bune sotul tau iti zice.
"Vreu sa ma futi , vreau sa ma calaresti, si sa-mi arati ce stii tu mai bine, vreau sa ma futi pana ma termin in tine"
El se intinde pe spate, tu il incaleci , te sprijini in maini si incepi sa-l futi.
Eu ma duc si scot din buzunarul de la pantalonii mei de pe jos(aruncati de tine) un pliculet cu lubrifiant.
Imi ung penisul si ma pun in spatele tau si iti ung si tie anusul si te si penetrez cu degetul sa-ti ung anusul si pe interior, in timp ce tu iti calearai sotul. Il incalec si eu pe sotul tau, ma asez in spatele tau, imi pun mainiile pe spatele tau si te aplec pana ajungi cu pieptul pe pietpul sotului tau, iti indepartez buciile, tu te-ai oprit din calarit pt cateva secunde, moment in care mi-am bagat penisul in fundul tau. Mai intai mi-...



    Login