Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataContinuare
Autor : crissto - 2019-04-22
Citita de 8671 ori - Nota 8.38 (40 voturi)
După aceasta ultima ejaculare ma simteam epuizat, dar eram foarte relaxat.

Am mers toți trei in living. Totul in jurul nostru mirosea a sex. M-am așezat pe canapea. Mihaela s-a cuibărit in brațele mele și ma mângâia pe gât. O mâna o aveam între picioarele ei, și involuntar ii mângâiam încet labiile. Alin s-a asezat lângă canapea, cumva la picioarele noastre și a început un masaj ușor al pulpelor mele. Beam încet din paharul de vin și o priveam pe Mihaela.

- Cred ca îți suntem datori cu povestea noastră. Nu vrem sa crezi ca acceptam pe oricine alături de noi. După cum ai observat suntem destul de selectivi. Mai ales ca putina lume înțelege ceea ce ne place. Și cred ca tu ești ceea ce căutam noi. De ce nu te-am găsit mai înainte?

Și Mihaela începe sa ma sărute pasional, in timp ce degetele mele deja o pătrundeau. Alin continua sa îmi maseze pulpele, urcând uneori, parca din greșeală, spre pula mea ce începea sa prindă viața. Mihaela s-a oprit și a continuat povestea. Eu, însă, parca nu mai aveam astâmpăr și ii mângâiam încet clitorisul.

- In urma cu mai mulți ani am descoperit aceasta placere. Am plecat intr-un concediu in Germania și ne-am cazat la un momentdat la un hotel-Spa. A fost destul de frumos. Avea diferite saune, chiar și o piscină cu apa calda. In prima zi am decis sa utilizam toate facilitățile hotelului. Hotelul era destul de liber in acea zi. Doar câțiva turiști. Așa ca am mers, după ce băusem o sticla de vin, la sauna.

Ca sa imi fie destul de usor sa reproduce povestea Mihaelei, cu acordul vostru am sa vorbesc uneori la persoana a-3-a, neputand sa iau locul Mihaelei in poveste.

“Sauna avea doar un singur ocupant. Un tip de vârstă mijlocie, mulatru, care era in sauna, gol, desigur. El a salutat si s-a uitat destul de indraznet catre Alin si zambitor catre Mihaela. Intr-o engleza proasta a zis : “Rog dezbracarea ca ma simt prost!”. Mihaela, hipnotizata a ramas goala instant,a runcand halatul de baie intr-un colt. Alin il privea pe tip cum se uita cu indrazneala la Mihaela. S-a ridicat putin si i-a facut loc Mihaelei pe banca, la picioarele lui.

Corpul lui era frumos si bine lucrat. Era epilat complet tipul, iar penisul, era cu mult peste media celor vazute de Mihaela si Alin chiar si in filmele porno, iar coaiele erau netede si fara par si foarte mari si grele. Mihaela s-a asezat pe o banca mai jos decat a lui si privea hipnotizata spre madularul tipului.

După câteva minute, tipul schimba poziția, se întinde pe bancă cu un picior pe banca Mihaelei, cu corpul aplecat pe banca de deasupra. Mihaela avea o vedere destul de directă asupra penisului si coaiele tipului. Alin, statea ca un tampit hipnotizat, la intrare intr-un colt si ii privea pe cei doi tacut.

Nici unul nu vorbea. Mihaela se vedea ca se excitase, iar tipul ii zambea si se vedea cum incepe sa i se ingorase penisul. Alin nu mai rezista si isi freaca penisul, cu mult mai mic si vrea sa se ridice sa vina spre Mihaela. Tipul se incrunta, si in aceeasi engleza proasta ii cere rastit: “Stai acolo. Nu te misca.” Si privind catre Mihaela: “Iti place ce vezi?”. Mana lui coboara spre pula si o ridica putin, si o lasa sa se intinda pe burta. Ii face cu ochiul Mihaelei, privind-o direct, in timp ce cu degetele isi mangaia penisul. Incepe sa il frece, ridicandu-se putin si apropiindu-se usor de fata Mihaelei cu imensitatea lui de penis deja trezit la viata. Pula lui a început să crească, se îngroșa și umfla asa cum Mihaela nu mai vazuse niciodata.
Mihaela a înghițit nervos, dar tot se uita la acest spectacol dezlănțuit în fața ei. Tipul își încetini încet masturbarea pe membru. O prinde usor pe Mihaela de mana si în același timp împingându-și capul pulii spre ea o face sa ajunga cu fata in dreptul imensitatii. S-a întors și a îngenuncheat pe bancă, așa încât fața Mihaelei era direct între coapsele lui și aproape de penis, buzele Mihaelei fiind la un centimetru distanta de pula. Deja se simtea mirosul de sex in sauna, iar tipul parca devenise nerabdator.

"Suge" a fost tot ce a spus. Mihaela nu avea nevoie de instrucțiuni suplimentare. I-a sărutat ușor vârful penisului, pielea catifelată, caldă, si-a deschis gura ușor și si-a lăsat vârful limbii să tachineze capul, umezindu-l. El a gemut si privea penisul său care s-a umflat ușor ca răspuns. Si-a ridicat fundul, astfel încât pula lui facea un dute-vino in gura Mihaelei.

S-a mutat din nou, aducând picioarele în sus pentru a-și expune anusul. "Linge!"
Mihaela parca stia ce dorea, A ezitat, dar el a prins-o de par si a strigat: “linge tarfa!” A fost în totalitate în puterea lui. Mihaela si-a lipit gura de anusul tipului a a impins limba adanc. "Suge-mi pula!" Mihaela si-a deschis bucuroasa gura si a icnit cand pula i-a lovit gatul. Tipul impingea cat de profund putea. Ochii Mihaelei erau plini de lacrimi si saliva ii inundase barbia si curgea pe coaiele lui immense. Tusea, incerca sa se retraga si o sugea iar, din cauza salivei parca alunecand din ce in ce mai usor pe gat. Alin era in transa. Nu putea zice nimic si nu intelegea de ce este excitat. Pula lui mica refuza s ail asculte. Ar fi vrut sa ia parte la spectacol dar era ingrozit de pula imensa care ii regula sotia. Mihaela era cuprinsa de spasme. Avea orgasm doar sugand pula. Dintr-o data, tipul a inceput sa tremure. Mihaela ii inghitise pula cu totul, iar el ejacula abundent. Se vedea cum tresare in gatul Mihaelei. O scoate cu zgomot si tot mai ejacula. Mihaele era plina de sperma lui, dar zambea fericita. O prinde de cap si incepe sa isi stearga pula de fata Mihaelei. Se retrage lent de pe buzele Mihaelei, care ingenuncheata la picioarele lui incerca sa se retraga. El o priveste, o mangaie si ii spune: “Suge-l! Fa-l curat!. Mihaela din nou, fara nicio ezitare incepe s ail linga sis a il suga, ii soarbe ultimele picaturi de sperma, ii curata capatana frumoasa pana straluceste. El o priveste satisfacut, o ridica de par, o scuipa excitat pe buze si ii sopteste: “107, apartamentul meu. Te astept intr-o ora. Sa il aduci si pe el sa ne priveasca!” si se indeparteaza de Mihaela. Ajunge in dreptul lui Alin, il priveste, zambeste, isi mangaie pula vizibil multumit si apoi intinde mana catre Alin si ii spune: “Linge daca vrei sa iti mai fut femeia!”. Alin, hipnotizat ii saruta degetele si lasa privirea in jos. La lift se aude tipul cum vorbea cu o camerista in germana. Nu intelesesera niciunul ce ziceau. Camerista vin in sauna, ii priveste, zambeste. Spune ceva in germana catre Alin, dar nici el nici Mihaela nu au inteles. Incercau sa se refugiese. Au realizat ca fusesera vazuti si erau derutati. Camerista se apropie de Mihaela, o ridica usor, o trage de mana si incepe sa o sarute. Ii curate sperma si apoi se indreapta ...



    Login