Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Continuare 2 intamplarea din padure
Autor : Francezul1 - 2017-07-22
Citita de 13470 ori - Nota 4.83 (18 voturi)

Cel care o futea in cur s-a retras lasandu- l pe cel de-al treilea iar el s-a intins langa cel care o futea in pizda spunandu-i sotiei mele
ca e momentul sa-i dea si o muie
Asa ca ea i-a luat pula in gura si a inceput sa i-o suga profesionist,asacum o facea intotdeauna.ceilalti doi o futeau fiecare, in pizda si in cur.
: Au continuat pana au inceput sa ejaculeze pe rand....primul a fost cel care o penetrase anal, apoi cel c0are o patrunsese adanc in vagin si ultimul cel caruia i-o sugea si i-o inghitea toata...
Apoi a cazut pe iarba epuizata, in timp ce ei si-au luat bere din masina si au aprins tigarile.
Abia isi mai revenise, ca au zis ca vor sa continue..
Au revenit si s-au asezat in cerc in jurul ei, cerandu-i sa-i masturbeze,in timp ce trebuia sa le linga testiculele iar apoi sa-i linga pe pulile imense excitate de trupul ei fierbinte.la un moment dat a ales sa-masturbeze pe doi dintre ei cu mainile si p
: Si pe unul sa-l suga total,inghitindu-i pula cu glandul imens, inrosit si umflat.
Cel caruia i-o sugea ii ejacula tremurand de extaz, umplandu-i gatul cu sperma fierbinte: Apoi a trecut la cel din dreapta si a inceput sa i-o suga ,inghitind-o toata.din cateva miscari du-te vino l-a terminat....tot in gura ei,inghitind totul.
A urmat cel din stanga caruia i-a facut o muie cum probabil nu-i mai facuse nimeni,vreodata.
Dar nici ea nu mai inghitise atata sperma....
S-au departat din nou si au venit cu bere.i-au dat si ei o doza dar a refuzat.atunci ei i-au cerut in mod expres s-o bea, pt.ca vor s-o priveasca cum urineaza.
N-a avut ce face si a trebuit sa goleasca o doza si apoi inca una care a si ametit-o. A sesizat ca ei au golit mai multe cutii de data asta.le-a zis ca e ametita dar ei au raspuns ca e mai bine ca e asa.au mai fumat o tigara si au mai golit un rand de ber
Francezul1 : de bere si intr-un final au venit langa ea si i-au zis ca vor sa priveasca cum urineaza. A desfacut larg piciaoarele si sub privirile lor a inceput sa reverse jetul auriu,cu presiune, cu fata spre ei.fara alte cuvinte, in acelasi timp si -au dat si ei
drumul la urina pe ea, pe par, pe fata , pe sani, pe spate...apoi i-au cerut sa deschida gura ca sa-i urineze in gura.unul dintre ei a prins-o de par si a fortat-o sa deschida gura iar ceilalti doi s-au apropiat si au indreptat jeturile catre gura ei, umplandu-i-o.
: Parca nu se mai opreau, ea era uda toata peste tot si ei tot urinau, de la atata bere...
S-a intors cu spatele la ei si au continuat sa-i urineze pe spate, pe fund, in par...
S-au oprit intr-un final, si au mers catre masina sa se imbrace,iar ei i-au adus telefonul
I-au zis sa ma sune sa vin s-o iau iar ei au stat inca 12-13 min ca sa ma apropii eu si sa n-o lase singura in padure,fiind deja aproape noapte.
Am mai scris cum am gasit-o cand am venit.am mai stat cateva zeci de minute pana mi-a povestit ceea ce am scris aici, apoi i-am turnat apa sa se spele dintr-o sticla pe care o tin permanent in portbagajul masinii -si era calda i-am dat camasa de pe mine, pe pielea goala si am plecat acasa,unde am dus-o direct la dus.. Am ajutat-o sa se spele, mai exact am spalat-o eu peste tot, inclusiv pe par pentru ca era extenuata total.
Am asezat-o pe patul nostru cu cearceaf alb impecabil,cu parul negru desfacut ce contrasta izbitor cu albul imaculat si cu sanii mari revarsati usor in lateral.
O durea tot corpul, vaginul, anusul, gura...cu toate astea, mi-a zis ca a avut un orgasm puternic in momentul cand era penetrata simultan in pizda si anal de pulile mari ale celor doi .
Nu mai avusesem astfel de experiente, de fapt simultan cu trei.
Am sarutat-o pe gura superba,care cu doar 2 ore inainte fusese plina de sperma si de urina acelor golani si am mers in celalalt dormitor.
Dimineata am plecat la serviciu iar ea a ramas sa se odihneasca, fiind si in concediu.
Pe la 16 cand am revenit era inca in pat, asa cum o lasasem, spunand caii vine sa vomite si nu se poate da jos din pat nici macar sa mearga la baie sa urineze.i-am adus un lighean din baie si am ajutat-o sa se aseze deasupra lui ,sa urineze,dupa care mi-a cerut sa-i fac programare la ginecolog si internistul specialist pentru a verifica daca e totul in regula vaginal si anal.
Am programat-o a doua zi la ambele consultatii.la ginecologie a mers repede , era totil in regula doar vaginul putin inflamat.la internist a trebuit sa-i faca o injectie de dilatare a anusului si cu un aparat special i-a departa marginile inelului anusului introducand o crema.apoi, spre surprinderea mea a introdus mai intai doua degete iar apoi usor usor toata mana pana dupa incheietura in anus.a zis ca vrea sa verifice muschiul anal, dupa intromisiunile acelor pule mari.era si aici totul in regula dar ne-a dat interdictie sex anal 10 zile. Doctorul era un tip la 60 ani, bine facut, barbat elegant, frumos si manierat, chiar un tip deosebit.Il cunoscusem de la sotia mea care ii fusese pacienta cu ani in urma la bucuresti,pe cand era studenta si isi incuse viata sexuala cu sex anal,fiindu-i teama de ruperea himenului.tipul cu care o facuse avea o pula foarte groasa si n-a stiut cum s-o penetreze, asa incat i s -a rupt inelul --anal, sange, dureri, sperietura....Asa incat a fost nevoita sa caute un cabinet specializat, cu toata rusinea ce o implica o consultatie, mai ales in anii aceia, imediat dupa 90.
El a ras cand ea i-a povestit ce facuse si a poftit-o la consultatie.
I-a cusut acea ruptura, a pus un pansament si i-a zis sa treaca dupa ce se vindeca din nou, impreuna cu cel cu care era atunci si care ii provocase ruptura.
Respectivul nu a vrut sa mearga iar ea s-a suparat tare si a rupt rel.cu el. A mers singura, s-a dezbracat pentru consultatie si doctorul a verificat-o fiind totul in regula.
Apoi, i-a zis ca si el cu sotia lui o fac anal si ca ii poate spune cum se face fara sa ai probleme precum cea pe care o avusese ea.
Ea a zis ca vrea sa-i explice si nu intelegea cum o va face .Cu degetul, a zis doctorul si i-a explicat cum trebuie penetrat anusul.il privea pe doctor si se simtea atrasa de el, mai ales ca acum era singura ; la final ea a zis ca a inteles dar ca nu stie daca si practic va reusi sa-si bagea ea penisul acolo.si fara alte cuvinte s-a apropiat de doctor si a facut primul pas sa-l sarute pe buze.acesta a reactionat pozitiv si ea l-a innebunit cu buzele ei senzuale, in timp ce cu mana ii scotea pula afara.si de data asta daduse peste una la fel de groasasi lunga, asa ca incepu sa se teama .el il zise s- linga bine si s-o umezeasca iar apoi i-a introdus crema multa in anus.A pus-o s-o ia in mana si sa-si bage usor glandul, pana intra tot.Asta a si facut iubita mea si a intrat toata, fara probleme.
Iubita mea nu si-a mai facut prieten oficial in restul facultatii.A devenit amanta unui profesor mai in varsta ca ea cu 20 de ani caruia i se pusese pata pe frumusetea e;,cu acesta nu facea decat sex oral si uneori anal dar avea dimensiuni medii, ceva de genul 16/5.in rest , o futea tot anal si oral doctorul, pe care-l aducea in camera din camin unde locuia singura.Apoi, cand a terminat facultatea si a plecat in provincie, a rupt legatura cu el.Cu profesorul se mai intalnea in vreo camera de hotel sau chi...



    Login