Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Contabila Flori (pe baza unei intamplari reale)
Autor : toni-iasi - 2019-08-28
Citita de 16205 ori - Nota 1.66 (521 voturi)
In care contabila Flori - sotie neglijata - descopera lumea placerii cu alt barbat

Era contabila la o firma de asigurari.
Se numea Flori.
O femeie de 30 ani, draguta, proportionata.
Care, desi nu intorcea capul barbatilor pe strada, era sexy.
Unii ar fi zis ca e banala, dar nu era.
Era maritata, de 3 ani, cu un barbat anost.
Nu stia nici ea de ce se maritase cu el, de ce se culcase cu el, de ce facuse copil.
Viata ei era terna, liniara, mereu la fel: serviciu-copil-cina-pat.
La pat Flori stia ca ceea ce face sotul ei nu este ceea ce ar trebui sa aiba o femeie de 30 de ani, cu varsta la care estrogenul este la maximum.
Nicu o lua mereu in aceeasi pozitie clasica, cu lumina stinsa, se misca 10 minute, se termina, o pupa, si se culca.
Dup-aia ea ramanea culcata, cu ochii deschisi in noapte, cu vaginul zvacnind si neterminat, singura cu nefericirea ei cronica si nevoile ei sexuale ascunse de lume. Si plina de dorinta aia difuza in care aparea, ca o naluca, naluca unui un barbat fara chip, care, cu tandrete, facea cu ea lucruri sexuale, de care se rusina.
Asa fusese pana in ziua aia.
Ziua in care la firma ei sefa ei intrase in concediu de maternitate si in locul ei venise domnul Eduard.
Domnul Eduard avea 1m80, avea 45 ani si era ceea ce numim un barbat bine. Avea par grizonant, o gura senzuala si niste permanente cearcane mov, care tradau nopti albe si poate excese sexuale. Semana oarecum cu Antonio Banderas.
De 6 luni fusese mutata singura intr-un birou, la etaj.
Cam 10 zile domnul Eduard venea sa-I aduca situatiile financiare revizuite si ce stia era ca omul o PRIVEA intr-un mod cum niciun barbat nu privise. O privea si tandru, si sexual, si dominator, si parca rugator.
Aflase ca e divortat.
Apoi isi dadu seama ca, desi omul i se parea arogant si macho, prezenta lui o tulbura erotic profund si simtea cum se face rosie ca focul de fiecare data cand el deschidea usa biroului. Aducand cu el miros de parfum Axe si un miros parca sexual care o scotea din minti.
De multe ori isi spunea ca se inseala, cum sa fie interesat asa un dandy plin de bani de ea, o femeie banala, maritata, care nu arata deloc ca Angelina Jolie.
Dar niciodata un barbat nu o privise ASA.
Gandurile alea o epuizau.
Acasa, cand era singura, statea minute in sir in fata oglinzii de la sifonier, complet goala, privindu-si corpul suplu, cu sani potriviti, cu talie ingusta si fund ademenitor. Si isi dadea seama ca poate fi si sexy. Apoi se ura pentru faptul ca se gandea la tipul ala, care era sigur un curvar, poate pervers. Si imediat din nou in constiinta ei aparea, obsedant, chipul domnului Eduard.
Se facuse cam 15 aprilie cand domnul Eduard o atinse deodata, pentru prima oara,
Statea langa birou, privind amandoi un raport, cand deodata il auzi cum respira altfel, si deodata el sa lasa pe vine dinaintea scaunului ei, o privi intens-intens, si deodata isi puse palma fierbinte pe piciorul ei, pe gamba ei goala. Pe care incepu s-o dezmierde incet si pasionat, asa cu cineva ar mangaia un catel.
Flori se cutremura parca electrocutata si fara sa vrea gemu: palma lui era fierbinte, mare, masculine dar foarte matasoasa. Din ea ieseau parca efluvii erotice care ii strabateau pielea piciorului si ii intrau in corp sub forma unor fiori sexuali cum nu mai simtise niciodata in viata.
Apoi el mai facu ceva straniu: in criza de fetisism, apuca tocul unei sandale, ii ridica un picior, i-l adulmeca precum un catel, ofta, o musca usor de glezna, ii saruta atent, cu adoratie, degetele de la picior si soptise “Mmm. Ce aroma. Crema Balmain. E bun.”.
Crema ei de picioare, erotomanul o recunoscuse.
Flori, ca in vis, se lasa alintata pe picioare asa cam 3 minute apoi nu mai suporta, si se smulse din stransoarea manilor sale.
Domnul Eduard se ridica. Parea foarte tulburat. Apoi o mangaie pe obraz si zise cu voce ragusita:
“Doamna, pielea piciorului dumitale este mai matasoasa si mai parfumata decat isi poate imagina vreun barbat.”
Flori era rosie ca focul. Si in aceeasi secunda Flori ii vazu umflatura de sub centura, unde ceva impingea in sus tergalul.
Dupa ce el iesi Flori ramase cu capul in maini cam jumatate de ora, cu inima zvacnind dureros.
Din nou era furioasa pe ea insasi, ca nu-l daduse deoparte, si pe faptul ca palmele lui pe piciorul ei gol o scosesera din minti si mai mult, facusera ca un val de secretii sa-i inunde sexul, ceva ce nu mai simtise.
Inca mai simtea pe glezna gura lui. Modul in care ii adulmecase piciorul o rascolise.
Nimeni nu-I facuse asta.
Trecura trei zile in care domnul Eduard trecea prin biroul ei in mod perfect neutru, doar pentru a-I da rapoartele financiare si bilanturile lunare.
Apoi intr-o zi, pe la prinz, el aparu din nou in birou.
Nu avea sub brat niciun dosar.
Calm, incuie usa cu yala. In ochi avea niste sclipiri stranii.
Ea il privi tremurand. Direct, el se lasa langa fotoliu, la picioarele ei si din nou palmele lui mari se lipira de genunchi ei goi. Apoi, cand miinile lui urcara in mod periculos pe coapse Flori se cutremura pana in viscere, icnind “Nu trebuie… Nu trebuie… “Nu trebuie”… dar rosti asta lasandu-se pe spate, pe spatar si dandu-si seama ca fara voia ei, picioarele i se indepartau sub atingerile insistente ale mainilor lui.
Curand degetele lui ajunsesera indecent la sexul ei tensionat, pe care-l palpara tandru peste tesatura fina a chiloteilor ei roz, atingere neasteptata care o facu sa se arcuiasca toata pe fotoliu cu un mic strigat, apoi domnul Eduard, asa ciucit la picioarele ei dadu deoparte subtirica dunga a chiloteilor lui Flori, isi cufunda doua degete adanc in vaginul ei nacalit de secretii, in timp ce cu degetele celeilalte maini incepu sa-I framante delicat clitorisul, acel tumburuc de carne din care explodeaza placerile oricarei femei.
Flori icni arcuita si - impotriva vointei sale dar fara sa se controleze - isi desfacu la maximum picioarele, ridicandu-le pe bratele fotoliului. Astfel incit domnul Eduard sa-si continue nestingherit masajul sau sexual. Omul stia ce face, ...



    Login