Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegul meu Mihai si sotia lui
Autor : Foxxtd - 2020-08-18
Citita de 14114 ori - Nota 8.07 (44 voturi)
Mihai are vreo doi ani inaintea mea. Un pic plinut, haios si plin de viata. El este cel care mi-a descoperit latura mea bisexuala. Datorita lui am descoperit cum e cand te futi cu un barbat.
Sotia lui nu mi-era foarte cunoscuta, o intalnisem o singura data intamplator pe strada cand ne-am intalnit toti trei. Ne-a facut cunostinta stanjenit si politicos am schimbat cateva vorbe. Bine, era destul de ciudat avand in vedere ca eram omul caruia ii sugea pula de multi ani si care il futea in cur pana ejacula pe el.
De aceea, propunerea lui m-a luat prin surprindere. M-a sunat sa ma cheme la cina intr-o sambata. Pula mea, nu sunt genul cu cine ci mai degraba cu berea la meci asa ca m-am mirat maxim. Am zis insa ca o fi singur acasa si are chef de pula.
Sambata mi-am facut toaleta la pula si la cur si hai sa vedem ce iese.
Mihai sta intr-un cartier de vile aproape de oras si are o casuta cocheta doar a lor. Ei doi, fara copii, cu toate ca s-au chinuit teribil sa faca unul.
Cand am vazut ca sunt amandoi acasa am ramas cu gura cascata si il intrebam din ochi ce dracu se intampla. De ce ma cheama sa stau la masa cu ei cand eu venisem sa il fut. Stanjenit, ocolea privirea mea si ma tot indemna sa stau unde vreau.
Mi-am facut loc pe canapea si Irina, sotia lui a inceput discutii banale de vreme si cat de bine e sa stai la casa pe pamant. Irina esta o tipa cam de varsta mea, nu foarte slaba dar cu tate mari si pline. Imbracata lejer i se vedeau sfarcurile prin bluza. Tari. Ma gandeam ca le-as suge…
Nedumerit asteptam sa se intample ceva. Mihai aduce o sticla de vin, o desface si pune in pahare. Se aseaza pe canapea langa mine, se uita la nevasta sa si imi zice
- Trebuie sa iti spun ceva.
Era sa bufneasca vinul pe nas ca tocmai luasem o gura. Ce pula mea sa imi spuna de fata cu nevasta sa?
-Stii, iti amintesti ca ti-am povestit de dildo-ul ala pe care il foloseam acasa inainte sa vin la tine, ala ca sa imi largesc curul?
Fara sa imi dau seama aprob din cap si apoi imi dau seama ca a zis asta in fata lui Irina.
-Ei bine, acum vreo doua saptamani, Irina m-a surprins cu el in cur.
Ma uitam cand la el cand la Irina si ma gandeam ce legatura am eu cu faptul ca nevasta sa l-a turnat cu plasticul in gaoaza.
-I-am povestit Irinei despre tine si a fost de acord sa o facem in trei.
S-a dus dracu mancarea, cina…tot… Ma intarisem numai la gandul ca o sa il fut in fata ei. Am dat din cap din nou la modul “daca tot am venit pana aici”

-Daca voi vreti asta, eu nu am nimic impotriva dar lasati-ma sa asimilez un pic.
Acum ca stiam care e faza m-am relaxat si sorbeam din pahar in timp ce o lalaiam. Ca Irina e cu probleme la serviciu, ca Mihai vrea sa mearga la munte si ea nu. Abureli. Pana cand Irina a lansat direct… -Si cum ati ajuns sa fiti impreuna?
-Stai asa ca nu suntem impreuna, ne mai facem si noi de cap ca baietii uneori.
-Si cine fute pe cine?
La intrebarea asta cel mai bine era sa raspunda Mihai. De cand am fost prima data impreuna am stabilit fara sa vorbim niste partituri. El lua muie si si-o tragea in cur iar in ultimul timp incepusem sa o bag si eu in cur. Dar mai mult de pus mana pe pula nu i-am pus niciodata. Asa ca l-am privit si i-am facut semn…hai…zi!
Mihai se intarise vizibil si a zis-o
– Suntem versatili dar asta nu vrea sa suga pula.
-De ce? Intreaba Irina. Chiar nu aveam un raspuns valabil dar pur si simplu in mintea mea faptul ca nu o sugeam ma facea mai putin gay.
-Si daca e…in seara asta o sugi?
-Vedem, zic si eu evaziv.
Irina se ridica si zice ca mai aduce o sticla. Ramas singur ca Mihai incep sa-l fut pe asta. Esti tampit? Ce pula mea i-ai spus de mine? Ca ti-o bagi in cur e treaba ta dar eu ce treaba am? Ce ma? Nu-ti place Irina? Stai sa vezi cum se fute si apoi discutam.
Cand s-a intors, Irina ne-a gasit certandu-ne in soapta. Avea o sticla de vin in mana si se schimbase intr-un furou transparent. Se vedea ca pe dedesubt nu avea nimic.
-Nu va mai certati, am fost de acord asa ca hai sa o facem…
M-am lasat pe spate pe canapea si pentru ca era prima data in trei, habar nu aveam cine ce trebuie sa faca. Irina se uita amuzata la mine si zice ca ar fi bine sa punem ceva la televizor care sa ne deschida apetitul. Cauta si gaseste pe youtube doi barbati si o gagica ce si-o trageau in toate gaurile.
- Asta o sa facem si noi? Pare misto…
- Nu stiu, nu cred ca e o schema de respectat. Nu am mai fost vreodata asa in trei asa ca nu stiu exact dar cred ca ne descurcam.
Mihai insa ne-o luase inainte. Isi scosese pula semi erecta si o labarea incetisor. Mihai are o pula ciudata maxim. E subtirica si nu prea lunga dar are capul pulii de neam prost. Ca o ciuperca supradimensionata. Faptul ca e asa m-a retinut mult timp sa o bag in cur si prima data cand am facut-o m-a usturat gaoaza vreo trei zile dupa. Dar si intensitatea futaiului e maxima dupa ce intra.
Irina s-a pus langa el si il atingea usor pe coaie cu niste unghii lungi, rosii si mi-a facut semn sa ma apropii. S-a aplecat si a inceput sa-I suga pula in timp ce asta inchise se ochii si gemea usor. Fara tricou dar cu blugii pe mine bagasem mana pe sub furou si o controlam la sfarcuri in timp ce sugea de zor. Pula mea devenise prea mare pentru blugii stramti asa ca am eliberat-o si m-am pus langa Mihai. Sa o suga si pe a mea. Eram in cur pe canapea, unul langa altul, Irina ajunsese in genunchi intre noi si ne sugea cand pe unul cand pe altul pana cand si Mihai s-a aplecat sa imi suga pula. Era extrem de excitant sa vad cum isi ating limbile pe varful pulii si apoi se sug intre ei. Ea sugea capul pulii iar el lua coaiele pe rand in gura.
Irina se ridica de jos si cu un tupeu de care nu o credeam in stare se ridica in picioare in fata mea si imi pune pizda in fata si aproape imi ordona
-Poate pula nu o sugi dar limbi o sa dai.
Stateam in cur pe canapea, Mihai era in genunchi in fata mea si mi-o sugea bagand-o pana in gat. Stiam cum suge Mihai cand e excitat. Era ca o pizda de femeie stramta care inghitea pula pana la radacina. Pula mea are doar vreo 17 cm asa ca o baga pana atingea cu nasul de burta mea. Iar in fata mea, in picioare, sprijinita ca mainile de perete, Irina imi pusese pizda pe fata si se impingea sa o ling.
O rasfatam cu limba peste labii si apoi sugeam lindicul facand-o sa geama nebuneste. Nu stiu sigur dar cred ca primul ei orgasm din seara aceea a fost in gura mea. O simteam dulce si parfumata si stiam ca se pregatise pentru seara asta mult. Tunsa si proaspata jos era o minunatie sa o lingi.
Super excitata se da jos si aproape ordona ca vrea in pula.
-Vreau in pula. Ramai asa ca ma urc pe tine. Vreau sa mi-o bagi adanc.
Il da la oparte pe Mihai si ma incaleca bagand cu mana pula in pizda. Nu era tocmai stramta, pula aia imensa a lui Mihai cred ca o cracana zilnic dar era fierbinte si se misca nebuneste. Aveam senzatia ca vrea sa isi bage inauntru si pula si coaiele si tot.
Am dat si eu contre si Mihai ajunsese cu pula la gura ei, in picioare el acum. Irina se zbatea in pula si sugea capatana uriasa. Ma uitam uimit cu poate sa bage in gura ditamai bucata de carne dar parea obisnuita. Atunci a fost momentul in care am luat si eu prima data muie. Irina a scos pula lui Mihai din gura si l-a impins de cur catre gura mea. Ce era sa fac? Am atins-o cu buzele, cu limba si apoi am luat-o si eu in gura. Ma ineca capatana aia si pierdusem oarecum ritmul de futai dar senzatia chiar era una extrem de excitanta. Ma gandeam doar ca trebuia sa o sug de mai demult si ca m-as fute in cur teribil.
Am oprit scena si am scos-o pe Irina din pula.
-Pune-te capra.
-Ma pun dar daca ma futi tu si Mihai te fute pe tine…
Ce era sa-I zic? Ca asta vroiam de fapt? Am intors-o cu spatele si am inceput sa pompez in pizda ei in timp ce Mihai isi facea loc cu limba in curul meu. Stia nenorocitul ca nu are loc daca nu ma pregateste si baga limba si apoi cate un deget si apoi doua. Ma miscam in pizda Irinei practic ghidat de ce imi facea la cur si simteam ca simte si ea. Apoi m-am trezit cu pula aia uriasa la gaoz. Mereu mi-a fost teama de prima penetrare cu Mihai. Doare pana intra de te caci pe tine. Dar eram deja excitat si gata de pula. A proptit-o si incerca sa intre incetisor pana cand nebuna de Irina a dat o contra si m-am repezit fara sa vreau in pula. M-a sagetat in creier durerea dar la doua secunde nu simteam decat placere.
Ne miscam toti trei incet pana am prins ritmul si in clipa in care eram in acelasi timp devenise salbatic de placut. O trageam de tate pe Irina, aveam puloiul ala in cur si pula in pizda ei. Transpirati si frenetic cautand placerea.
Ne-am oprit pentru ca muream toti daca am fi continuat. Irina era intinsa pe canapea, Mihai pe covor se uita la noi in timp ce eu mangaiam incet pizda Irinei si o lingeam pe sfarcuri. Nu mai era sex. Era pauza…
-Asa e cu doi? Imi place…dar ce simti in cur?
Ma uit la Mihai si il intreb…
-Nu i-ai bagat-o pana acum in cur niciodata?
-Noup. Nu a vrut.
Hai sa facem schimb zic. Stiam ca o vrea si el in cur. Irina o ia in spate si ti-o bag si eu tie…
-Nu. Vreau sa vad cum il futi pe Mihai. Sa ma uit la voi. Si pe urma in cur…
Se intinde asta pe spate, isi ridica picioarele si isi arata gaoaza sa il fut. Intram usor in Mihai, era destul de larg in cur, probabil consecinta la dilco-urile negre pe care le folosise pana l-a prins Irina. M-am asezat in genunchi si i-am proptit-o in timp ce scuipam pe ea sa intre usor. Mi-am facut loc si am intrat tot. Pompam in curul lui in timp ce Irina ne privea. A venit aproape si ma impinge de cur apoi a pus mana pe pula lui. Cat timp l-am futut nu i-o sculasem dar cum a pus ea mana cum s-a intarit. O freca in timp ce eu il futeam pana cand i-a luat-o in gura. Mihai era sa lesine. Cred ca asta era visul lui. Sa fie futut si supt. Capatana aia era visinie cand iesea din gura Irinei.
S-a pus peste el si incerca sa intre in pula lui dar era aproape imposibil. Poate trei slabanogi ar fi reusit dar nu noi. Asa ca am scos-o din curul lui Mihai si l-am lasat sa intre in pizda Irinei. Se impinge in pula si o inghitea cu pizda pe toata. Atunci am considerat ca e momentul sa vada si ea cum e in cur. Am inceput sa o ling la ro...



    Login