Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegii mei de facultate
Autor : vampir007 - 2014-01-15
Citita de 13129 ori - Nota 8.30 (50 voturi)
Andrei destupa o sticla de vin, era a cincea pe care o degustam inpreuna cu Andreea, Monica si Olivia intr-o cabana din mijlocul padurii de foioase, ce se afla in proprietatea ocolului silvic. Iulia si Bogdan, alti prieteni si colegi de facultate s-au retras in camera de la mansarda, obositi de gratarul pe care il perpelisera cu ceva timp inainte. Camera in care ne aflam era cea mai mare din cabana, nu avea decoratiuni sofisticate, simplitatea ei aduce cu o camera de la tara. Doua paturi tari, un dulap pentru haine, in caz ca vroiai sa stai mai multe zile in mijlocul naturii si aveai nevoie de un loc in care sa iti asezi lucrurile, o masa cu patru scaune asezata in fata geamului mare, prafuit si o soba din teracota in care ardeau linistite cateva lemne groase de brad.
Venisem in acele doua zile sa urmarim boncanitul cerbului. Nu am avut noroc in prima zi si ne-am retras la cabana. Mancasem si ne delectam cu un vin bun cumparat de Olivia. Printre glumele cu tenta sexuala si cate un paharel mai aveam timp si sa jucam cate o carte.
Monica a adormit, toropita probabil de caldura pe care o dadea focul din soba sau de la paharele baute cu vin baute in graba. Andrei si Andreea se giugiuleau fara a ne baga in seama pe mine si pe Olivia care discutam, sorbeam din paharele pline cu lichidul viu si fumam cate o tigara.
Era 23:30, combustibilul din generator s-a terminat, intunericul luminat de acea luna plina si de focul din soba imi permitea sa vad siluetele colegelor mele, Monica si Olivia ce dormeau in patul mai mic din camera veche in care ne aflam, fiind si mai slabute incapeau perfect, puteai zice ca acel pat era facut dupa marimea lor sau pentru ele special. Iar in patul tare de langa soba dormea Andrei la perete, Andreea in mijloc si eu la margine.
M-am trezit cu o mana dea Andreei peste mine, in timp ce misca bazinul usor dand contre scurte parca sa nu simta nimeni ca o placere lunga de cativa centimetrii o gadila intre buzele dintre copase.
Baietii intrasera in calduri, cu blugii descheiati si trasi pana la genunchi (nici unul din noi nu avea schimburi si dormeam imbracati) Andrei pompa pe la spate in pizda Andreei sarutand-o pasional pe gat.

- Bine ma da voi colegi din astia imi sunteti, va futeti si pe mine ma lasati cu pula sculata. zic eu intorcandu-ma spre ei cu pula tare scoasa din pantaloni, ei se sperie putin dar incep sa rada instinctiv.
- Credeam ca dormi, spune Andreea in timp ce imi pune mana pe pula si incepe sa o frece.
- Nu nebunilor dormeam dar voi m-ati trezit, si o sarut pe Andreea pe guraita dulce cu buze carnoase.

Le fac semn baetilor sa faca liniste si le propun o pozitie mai confortabila. Ne dezbracam incet sa nu le trezim pe fetele care dormeau profund pe celalat pat si o las pe Andreea sa primeasca pula lui Andrei pe la spate dar in pozitia “capra” in timp ce eu stateam langa pat in picioare cu mana in parul colegei mele si cu pula in gura ei.
Sugea foarte bine, desi in clasa nici nu ziceai ca ii place sa faca sex, era fata cuminte in aparenta dar in dormitor era dezinhibata si ii placea foarte mult pula. Sanii ei ascutiti se ciocneau unul de altul in timp ce pula lui Andrei se juca in vagin. Priveam cum buzele ei imi inghit pula sculata si cum limba ei face cercuri pe cap dupa ce o scoate din gura. Cu mana cealalta ma duc spre sanii ei si incep sa ii pipai si sa ma joc cu sfarcurile tari si ascutite cand simp doua palme date parca cu ciuda pe ambele fese, in momentul ala scot un sunet infundat, dezmortind linistea noptii, si imi bag violent pula in gatul colegei mele care sugea atat de bine parca vroiam sa fug din calea palmelor usturatoare. Andreea se ineaca cu pula si o scot repede din gura ei, ma uit speriat in spate si le vad pe Monica si Olivia dezbracate, foarte excitate, cu sanii tari si pizdele umede.

- Vrem si noi pula! spune Monica cu ochii ei mari, abia trezita din somn.

Ma intorc spre colega mea, care intamplator era febletea mea si incep sa o sarut cu patos, imi atinge penisul cu mana ei fierbinte si incepe sa se joace cu miscari lente. Olivia o saruta deja pe Andreea, in timp ce Andrei isi schimba pozitia. Acum statea pe spate cu pula sculata spre tavan si astepta ca pizda uneia dintre cele doua colege sa il inghita.
Monica si cu mine ne-am retras pe patul micut. Am asezat-o usor pe spate, eu m-am pozitionat deasupra ei, am sarutat-o pasional, ea si-a desfacut usor copsele, vroia pula mea. Cu mana isi pozitioneaza sexul meu in dreptul vaginului, incep sa o penetrez usor, gura ei dulce nu se dezlipeste de buzele mele, sanii ei mari ma excita enorm, sfarcurile noastre tari se ating usor. Ma ridic si ma sprijin in maini in timp ce miscarile bazinului deveneau din ce in ce mai rapide, vaginul ei umed primea cu placere pula mea tare si excitata. O priveam pe colega mea Monica in lumina lunii. Piele ei inchisa la culoare parea o dulceata de caise, sanii ei jucausi sareau de bucurie in timp ce o penetram, mi se parea ca este cea mai frumoasa fata din toata Universitatea si asta nu cred ca se datora faptului ca a fost declarata castigatoarea concursului de frumusete.
Colegii mei erau si ei excitati si aveau parte de o partida de sex ca intre colegi. Andrei pe spate, Andreea deasupra lui dar cu spatele la el o mangaia pe Olivia care lingea frenetic pizda fututa de pula lui Andrei si se penetra cu un vibrator pe care il avea in geanta ei de piele.
Acum Monica avea un picior pe umarul meu si eu o penetram in vaginul ce se mula perfect pe pula mea, scrotul ii mangaia coapsa in timp ce ieseam si intram in ea, mainle mele ii pipaiau pielea fina de pe pulpa piciorului si buzele mele o sarutau. Ea se juca cu clitorisul ei tare. Placerea era asa de mare incat nu mai rezist, ii zic ca imi dau drumul, isi scoate usor pula din ea si vine repede sa o suga, nu dureaza mult si lichidul dulce amarui, alb ca laptele este eliberat in gurita scumpei mele colege. Flamanda, imi suge tot sucul meu pana la ultima picatura. Eliberat de incarcatura fierbinte penisul incepe sa mi se inmoaie. O strang pe Monica in brate simtindui sanii inca tari, o sarut pasional si trag cu ochiul la Andrei care si-a dat si el drumul dar in vaginul Andreei in timp ce Olivia lingea toate sucurile care ieseau din acea pizda rasa.
Ne odihnim; mai bem cate un pahar de vin din sticla desfacuta si lasata neterminata pe masa. Mai schimbam cate o parere despre cum a fost futaiul si Olivia vine cu o idee:

- Hai sa facem un oral de zile mari, facem un cerc si fiecare ii gusta sexul celuilalt din fata lui ce ziceti?
- Pai da mi se pare interesant, nu am mai facut asta pana acum dar e o idee buna. Raspund eu.
- Eu nu inteleg cum. Spune Andrei.
- Pai asta vine cam asa Gabi ma linge pe mine in pizda, eu in acelasi timp iti sug pula tie, tu o lingi pe Andreea in timp ce ea ii da limbi Oliviei si Olivia il suge pe Gabi. Explica Monica.

Zis si facut, ne ingramadim toti cinci pe patul cel mare si gasim pozitiile perfecte ca sa realizam acel cerc al dragostei. Limba mea se juca cu clitorisul Monicai, avea o pizda atat de fina si gustul ei era ata de dulce parca mierea izvora din pizda ei. Mirosul ma inebunea, buzele mele ii sarutau buzele fierbinti si limba intra in vaginul ei umed cu usurinta. Olivia imi sugea pula, isi misca buzele de sus in jos pe intreaga lungime a pulii mele sculate, din cand in cand dadea atentie capului belit sarutandul in timp ce mana ei il freca.
Pe Olivia am mai avut-o in pat. Stiam ca ii place mai mult sexul oral decat cel normal, iar vibratorul pe care il avea la ea nu il uita niciodata acasa indiferent unde mergea. Nu se stia niciodata cand avea nevoie de el.
Monica ii sugea pula lui Andrei in timp ce acesta primea un jet puternic de nectar fierbinte din pizda Andreei. In timp ce ii lingea sucul Andreei, acesta ii inunda gura Monicai cu sperma lui. Dupa ce se terminasera cei doi s-au retras in coltul patului, imbratisati se uitau la mine si cele doua colege. Monica vroia sa mai fie linsa, nu a ajuns la punctul in care sa isi elibereze nectarul, iar Olivia sugea din pula mea cu nesat. Monica impinge usor bazinul spre gura mea semn ca ii place limba mea jucausa, cu degetele ii desfac usor labiile mari apoi cele mici si incep sa ii masez usor cu degetul zona dintre clitoris si intrarea in vagin. Limba mea pofticioasa intra usor...



    Login