Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegi de alergare
Autor : aquariul - 2013-05-22
Citita de 7854 ori - Nota 7.61 (28 voturi)
Stiu ca probabil as cobora pe scara sociala daca amicii mei ar stii ce fantezie mi-am indeplinit. Sunt un tanar-daca 33 de ani poate fi considerat tanar-cu o viata de familie fericita, o sotie si un copil minunati.
Am intrat din curiozitate pe niste site-uri „mai putin ortodoxe”, cel putin – mai exact cu fantezii de sex in grup. Am intrat si am vorbit cu cupluri de acolo, oameni interesanti, cu vieti interesante si care aveau motive diferite de a fi acolo. Dar nu despre toti vreau sa va spun, si despre un cuplu interesant cu care de la inceput am legat o „punte peste suflete si o sinergie a fantezilor erotice”-cum ar spune Fuego (nu sunt fan Fuego :D). Am discutat despre ce mi-ar placea mie, ce le-ar placea lor, apoi am inceput sa dezvoltam fantezii complementare...sunt cu cativa ani mai mari decat mine si un cuplu foarte dezinhibat. Sportivi, placuti la vedere si cu un simt al umorului ce gaseste aceleasi cai de a se exprima ca si al meu.
Am vorbit pe messenger, am facu schimb de poze, ne-am vazut pe webcam...avansasem in fantezii. La un moment dat ea ma intreaba daca imi place pula sotului. Acum sincer sa fiu, cred ca o pula bine cladita este un monument de admirare pentru toate lumea...doar este simbolul fertilitatii. Dupa asta ea – negociatoare – mi-a spus ca are si gust bun. „Ti-ar place sa o gusti?”. Acum, nu sunt homosexual si nici nu sunt atras de barbati, dar cum i-am raspuns si ei „intr-un mediu foarte discret si cu oameni in care sa am incredere si care sa fie placuti, orice este posibil...inclusiv sa gust picaturile de lava fierbinte din penisul lui”. Am terminat discutia cu senzatia ca am depasit o bariera. Cred ca in principal fusese increderea in ei si apoi o dorinta ingropata in strafundul oricarui barbat deschis la minte.
Seara cred ca dezvolta imaginatia, caci cum a apus soarele eram pe mess continuand discutia cu amicii mei. Ramasesem la momentul cand eu si ea, in genunchi, ii masam cu sarutari cate jumatate de penis, limbile noastre atingandu-se in varful pulii, limbile jucand si luptandu-se pe gaurica din varful ei. Ma excitasem, era un joc nevinovat si doar eram pe net – acolo poti fi oricine vrei. In mijlocul fanteziei ea imi spuse „vezi ca el s-a dus la baie, eu stau pe canapea cu picioarele departate si tu imi lingi clitorisul, masezi vaginul cu buzele si cu un deget funduletzul meu”...imi placea asta. „El vine de la baie usor, iti departeaza bucile si iti linge anusul...sa nu te opresti din lins clitoris, ok?”. M-am conformat in fantezie, ce era sa fac...ma transforma in jucaria lor erotica. Si imi placea, penisul meu se intarea, tastam si apoi imi masam pula ce plesnea de sange. Senzulitatea reprezinta nu numai durata actului sexual (cu toate ca si asta ajuta), ci fanteziile si cum ele rezoneaza cu dorintele pe care le descoperim ascunse in noi.
Am terminat seara, iar ziua urmatoare m-am gandit cum ar fi fost sa fiu intr-adevar lins in anus in timp ce-i lingeam ei clitorisul? Nu eram asa de naiv incat sa nu stiu ca lingandu-mi anusul el de fapt ma pregatea pentru a se juca cu el. Asa ca la momentul nocturn al dezlanturii hormonilor, nu m-a mirat cand in fantezia construita impreuna el a scos o lotiune de masaj si mi-a uns anusul...apoi a introdus un deget, doua, s-a jucat cu ele acolo si apoi am simtit usor-usor capul pulii lui incercand sa-si faca loc in mine. In ciuda a ceea ce credeam, nu am inchis messengerul ci m-a intrigat fantezia asta.
Cateva zile nu am mai intrat. Ma gandeam la fanteziile pe care le descrisesem in discutii si ba mi se pareau nebunii, ba dorinte incitante, pe care le-as fi indeplinit in secunda aia daca mi se dadea ocazia.
Intr-o seara fiind pe net m-am decis sa ies la o alergare prin preajma, in apropierea noului sediu al Bibliotecii Nationale. Era 9 seara, semi-intuneric, perfect pentru o alergare nocturna – iubind senzatia de alergare fara nimic pe sub pantaloni, sa simt cum penisul mi se balangane in toate directiile...iar o mica masare a penisului intr-un con de umbra ajuta la intarirea lui – dar asta este alta fantezie. Pe scurt, pana sa ies la alergat am deschis messengerul. Cuplul amic era acolo si din ce vedeam erau foarte excitati, pozele erau foarte incitante si noi, iar cand au aflat ca vreau sa ies la alergat au cazut de acord ca ar trebui sa iasa si ei, la cat de cald este afara nu se putea sta in casa. Cum nu puteam sa opresc oamenii sa alerge, si mi-ar fi placut sa-i vad cum arata in realitate, ne-am dat intalnire in parcarea bibliotecii. Pana acolo imi facusem incalzirea, biblioteca fiind la vreo 2 km de mine dar foarte aproape de apartamentul lor. Am alergat pana la Palatul Parlamentului, am facut miscari de stretching, in care unul din noi ajuta pe celalalt sa-ti tina echilibrul stand in spatele sau...masandu-ne posterioarele si atingandu-ne corpurile.
Cand am ajuns inapoi la biblioteca ne-am asezat pe banca si am vorbit putin-filozofie, viata, nebunii, atingeri...totul si nimic. Eram transpirati, putin obositi dar fericiti de la descarcarea de energie din alergare.
Spre casa, in fata blocului lor, m-au invitat la un dus si un pahar de vin rosu. Ma gandeam c...



    Login