Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataColegele de birou
Autor : anacondaa - 2013-04-05
Citita de 16355 ori - Nota 8.19 (32 voturi)
Am o colega de birou asa la vreo 30-35 de ani super buna tipa, o chema Kate. Subtirica, sani frumosi, craci misto, dragutza la fata. Casatorita cu unu care nu cred ca se ocupa prea mult de ea. Singura problema era ca nu stiam cum safac sa io trag. Trece asa cam un an jumate de servici. Are tipa biroul chiar in fata biroului meu. O vad in fiecare zi. Mai i se contureza un san pe subcamasa, mai se vede un pic prin decolteu, ba isi mai cumpara nebuna cate o pereche de pantofi si ii incerca acolo in fata mea isi ridica fusta si din alea, mie mi se ridica un darab de pula de fiecare data si ii spun ce bine ii vin noii pantofi. Am incercat asa cu niste apropouri subtile da nu parea interesata deloc. Sincer nu stiam ce sa mai fac in afara de a merge sa ma masturbez la baie din cand in cand. Ea se ocupa cu organziarea tuturor evenimentelor penrtru departamentul nostru. Mai si se face ca avem ceva chef mare in care ne intalneam cu sponsorii. Si organizeaza tipa chef de chef in sala de conferinte.
Vinerii de la amiaza si pana seara. Toata lumea se simte bine povesti discutii, bem, mancam tot tacamul. Si ma cam prinde vinu si parca si ea e un pic pilita. Bah si se cam sfarseste cheful, lumea pleaca incet acasa. Nu stiu cum se face de raman eu cu ea si inca o colega sa mai starangem si sa face curat. Colega celalta era mai uratzica asa la fatza dar, avea un cur super misto si tzatze faine. Stiam ca ii place de mine dar parca nu eram atras de ea… dar in sera aia eram destul de beat…
Si cum adunam noi resturile prin zona, eu adunand paharele cu resturile de bautura in mana si vreau sa ma duc sa le arunc. Si cand ma intorc ma impiedic de Kate care era chiar in spatele meu, se aplecase sa ia ceva de pe jos. Evident scap ma impiedic, vars paharele cu restul de bautura, si cad peste ea. Dau sa ma ridic si sa-mi cer scuze dar spre surpinderea mea, pe Kate o pufnise rasul. Un ras din ala asa fara motiv, stii de stai si razi ca prostul. Era intinsa pe spate , avea camasa toata uda de la paharele de vinvarsate si radea ca toanta.
Nu stiu daca mi se parea sau chiar asa era, dar mie mi separea la ora aia ca arata super sexi asa pe jos cu camasa uda si cu parul desfacut pe covor. Plesnit cum eram, m-am apropiat de ea si am sarutat-o. Ea se opreste pentru o secunda, dar nu reactioneza in nici un fel. Asa ca am mai sarutata-o data, de data asta mai profund si cand am vrut sa ma ridic, ma prinde de ceafa si ma targe inapoi si ma saruta ea. Va puteti imagina?, acolo pe jos in sala de conferinta? Si acuma cand ma gandesc mi se scoala pula. Celalata colega nu stiu unde era si ce facea, in momentul respectiv. Cert este ca am inceput sa ne sarutam patimas pe covor. Ea s-a urcat peste mine sieu am inceput sa-i mangai fesele in timp ce ne sarutam. S-a ridicat peste mine si si-a dat jos camasa.
- N-o putem face aici. Hai sa mergem la mine in birou, zice ea si se ridica sa plece.
Am ramas pentru o clipa stupefiat. Nici prin cap nu-mi trecuse, chiar asa pilit cum eram, ca ar urma sa ne-o tragem. Nu mi-a trebuit insa mult pana sa realizez ce se intampla si m-am conformat. Am urmat-o la ea in birou. N-am asteptat sa intram bine in birou, am pus-o cu fata la perete, sutienul il pierdu-se undeva, si am inceput sa o sarut pe gat. Cu o mana ii mangaiam sanii si cu celalta ii bagsem un deget in gura sa mi-l suga. I-am sarutat gatul si i-am supt lobul urechilor, lucru ce parea sa ii placa la nebunie. Torcea ca o pisica pe cuptor. I-am desfacut fusta ia-ma dat jos chiloti cu un drum. Tinand-o tot cu fata la perete am ingenuncheat i-am departat piciorele si am inceput sa o ling pe fese, pe gaura curului si la intrarea in vagin. Am lins-o asa un timp pana a inceput sa picure pe jos de la umezela din pizda ei, dupa care s-a intors cu fata la mine si mi-a afundat capul intre picioare. Am inceput sa-i ling clitorisul si sa-l prind usor intre buze si sa- dau drumul, dupa care sa-l sug tare si sa-mi misc limba repede in jurul lui si iar sa-i dau din nou drumul. Am facut asta de cateva ori si apoi iam bagat doua degete in pizda si am inceput sa le misc repde inainte si inapoi in timp ce continuam sa-i sug clitorisul si sa il musc cu buzele. N-a mai rezistat, gemetele ei sa-u transformat in tipete si si-a dat drumu, strangandu-mi capul intre coapse de am crezut ca imi explodeaza. Dupa care sa lasat in fund pe jos.
Nu terminam bine cu faza asta ca hop si cealalata colega a mea, Simona, intra navala in birou:
- Ce se intampla, ce se intampla, de ce tzipi? Ohhh, dar ce faceti voi aici??? Era stupefiata.Poti sa-ti si inchipui. Kate era goala pusca si statea in fund la perete, hainele ei erau care pe unde iar eu inca cu seva ei in jurul gurii statem in genunchi in fata ei.
Fara sa scot un cuvant, m-a ridicat si am sarutat-o pe Simo.
- Nu, nu , nu ce faci, spuse ea contrariata, in timp ce ma impingea de langa ea.
- Nimic din ce nu-ti doresti , spun si o sarut din nou de data asta prinzandu-i mainile la spate. Am inceput sa o sarut usor cu varful buzelor. S-a impotrivit inca pentru putin dar a inceput sa cedeze, si treptat a devenit partasa la sarut. I-am eliberat mainile si am prins-o cu o mana de talie si cu cealalta de fundul ala fermecator. Limbile nostre se contopeau deja intr-un sarut pasional. Ne-am sarutat asa fara sa ne pese de nimic. Kate era inca pe jos inca nu-si revenise de tot. Nu stiu daca oragasmul sau shocul de a fii vazuta asa de o colega, era de vina, cert este ca nu ma interesa.
O data intrata in ritm Simo nu avea nevoie de prea multe invitatii. M-a dezbracat complet, m-am aszat pe scaun, ea a ingenuncheat in fata mea si a inceput sa-mi suga pula intr-un mod absolut fantastic. Unul dintre cele mai misto bj de care am avut parte vreodata. Pula nu imi era sculata inainte de asta, probabil din cauza alcolului, da nu i-au trebuit Simonei mai mult de 2, 3 miscari si s-a trezit cu o pula sculata la amxim in gura. Kate isi revenise si se uita la noi, i-am zambit , ea mi-a intors zambetul si fara sa spuna nimic s-a asezat pe birou linga noi si a inceput sa se masturbeze si sa se mangaie pe sani. Am privit-o asa cateva minute dupa care m-am ridicat si mi-am bagat pula in ea.
-Ohhh, da...s-au auzit de pe buzele ei. Futem-a, da asa!
Si am inceput sa pompez. Simo s-a pus in spatele meu si ma managaia pe coaie.
N-am pierdut mult timp in aceasta pozitie si am pus-o pe Kate cu fata la birou si cu un picior ridicat pe scaun , am pus-o pe Simona in genunchi in fata ei si i-am spus sa o linga si sa-i suga clitorisul, iar pe Kate am patruns-o pe de la spate. O masam pe sani, eru fabulosi, o tragema de par sau ii dadeam palme pesete buci. Superb. Dupa un timp am obosit sa o fut asa. Am intinso pe jos si m-am urcat peste ea in pozitia misionarului. Si-a impreunat picioarele in jurul meu si am inceput sa o fut cu miscari ritmice. Dupa care am inceput sa o fut cand mai repede cand mai incet, iar mai apoi cu miscari foarte incete imi scoteam pula complet din ea si o bagam inapoi foarte, foarte incet pana la capat si din nou afara. Treaba asta parea ca-i place lui Kate la nebunie, gemea si se zvarcolea sub mine implorandu-ma sa o fut mai repede. Dar eu ma simteam in si imi placea sa o vad asa, paraca as fii putut face asta ore in sir. Probabil tot din cauza alcolului.
Am futut-o, tot asa, incet minute in sir. Simo se dezbracase statea pe scaun si se masturba uitandu-se la noi. Dupa o vreme, continuan sa o fut tot asa fara graba, am simtit-o pe Kate aproapesa termine asa ca am inceput sa ma misc usor mai repde, si mai repde si din ce in ce mai repede . Kate gemea din ce in ce mai tare.
Si trupul i-a fost cuprins de un tremur necontrolat si frenetic, am simtit spasmele vaginului in jurul pulii in timp ce picioarele ei ma strangeau ca intr-o menchina. Am continuat sa ma misc incet din nou si m-am oprit intr-un final. Am sarutat-o si i-am mangaiat fatza radiind de placere.
Apoi m-am ridicat si am luat-o pe Simo in brate si am lasat-o sa-mi alunce in pula. Ea s-a sprijinit cu o mana de birou si cu celata a continuat sa se masturbeze. O futem repede cu miscari scurte si dure. Nu i-a trebuit mult, si-a dat drumul, ma prins in brate si mi-a soptit:
– De cand am asteptat asta.
Am intors-o cu spatele al mine si cu mainile sprijinite de birou, i-am bagat 2 degete in pizda si cu mana plina de secretiile ei i-am uns rozeta. I-am bagat un deget imbibat de saliva...



    Login