Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Colega de serviciu si sotul ei preot
Autor : RazvyB - 2022-11-27
Citita de 9213 ori - Nota 6.26 (69 voturi)
Continuare la fantezia "Cu capul in WC si cu dopul in pizda"

Ramasese sa realizm fantezia cu swingerul dintre doua cupluri, unul cu femeia grasa si celalalt cu una slaba. Sotia mea era slaba. Asa ca aveam nevoie de o grasa. Ideea e ca nu prea ma atrag femeile grase. Imi plac corpurile de viespe si ma excita curuletele slabe cand le penetrez de la spate. Plus de asta nu aveam pe nimeni gras in grupurile noastre de swinger. Trebuia adus din exterior. Nu sunt bun la aste. Asa ca tot sotia isi asumase sa aduca pe cineva. Ideea e ca nu exista emotie prea mare intre cuplurile deja sudate ca fiind swinger. Futaiul e mai robotizat putin. In schimb insa exista o tensiune interesanta cand cineva o da pe swinger pentru prima data.

Sotia mea avea o colega. Buna prietena. Si grasa. Vreo 1.70 inaltime si 90-95 kg. Tatze mari de laptareasa. Deloc genul meu. Haaai, zise sotia. Hai sa incercam. Plm. Eu sunt mai sfios la inceput, imi e greu sa ma hazardez sa fac astfel de propuneri pentru ca imi e frica de esec. Insa jumatatea mea ma suplineste la acest capitol prin energia si dezinvoltura ei.

Hai, ca tipa te place. Imi zice sotia. Mi-a spus ca ce bucatica buna de sot am. Eu, 1.80m, 78 kg, usor slim. Si sotul ei, intreb eu, ce ar zice? Ma rog, ce prost sunt. Normal ca ar vrea sa te futa pe tine, decat pe ea. Au deja 3 copii impreuna. Cred ca e si satul. Dar ea ar vrea sa te vada cum ii futi sotul?

Sa fiu sincera chiar am intrebat-o astazi si mi-a zis ca ea se baga, dar nu-si permite sa ii spuna dinainte sotului ei.

Asa ca trebuie sa gasesc eu o metoda sa ma futa. Crezi ca imi va fi greu?

Pai e preot...

Mda...., cu atat mai distractiv.

Vin la noi la cina. In living, o fata de masa lunga acopera masa. Mancam si bem. Bem si spunem povesti. Ne distram. Ametiti, dupa 00.00 noaptea sotia mea declara ca vrea sa se spovedeasca. Omu` se amuza si ii zice in gluma sa se bage sub masa. Sotia chiar se baga.

Parinte, iarta-ma ca am pacatuit. M-am culcat la viata mea cu peste 40 de barbati. Stupoare in camera. Privirile lor erau atintite spre mine sa vada cum reactionez. Eu calm. Parinte, imi place pula. Mult prea mult si ii mangaie oualele prin pantaloni in acest timp.

Dar de ce simti asta, fata mea?

Ma simt atrasa de gusturi si mirosuri noi, completa ea in timp ce il deschise la pantaloni si incepu sa-i linga pula usor. Tipu` incerca sa-si pastreze calmul. Si se adapta situatiei.

Hai sa ne linistim putin. Sa facem liniste cateva minute si spune Tatal Nostru in gand. Okay, parinte, zise ea. Si ii lua pula cu totul in gura la supt. Laura se ridica in picioare si se scuza ca vrea la baie. Hai ca vin sa iti arat unde e, zic eu.

Ajungem insa in dreptul dormitorului si Laura ma impinge in el. Nu pot sa cred ca sotul meu a acceptat de fata cu mine sa primeasca oral. Chiar crede ca nu imi dau seama???

Ma impinse pe pat si ma desfacu` la pantaloni, tragandu-mi-i in jos stand intins pe pat. Isi ridica bluza si isi lasa in jos sutienul, in timp ce isi musca buzele. Isi scoase laptaresele deasupr pulii mele si o presa intre ele. Ii mai dadea o limba si o mai freca apoi cu tzatzele ei. Mi se ridica, desi baloanele nu ma atrag pre mult in general. Imi puse palmele pe coapse si incepu sa suga. Respira greu si imi spuse tremurand ca n-a mai supt o alta pula de mai bine de 15 ani, inainte de maritat. Isi ridica fusta, isi trase chilotii putin intr-o parte si se infipse cu pizda in pula mea. Era atat de grasa incat simteam cum ma afund impreuna cu ea in saltea. Atat de apasat n-am mai simtit niciodata cred. Prin apasare si prin frecare simteam ca sunt cu totul in ea. Absolut fiecare cm de pula si mm de piele era apasat. Tzatzele ii jucau deasupra mea precum in Jocul Ielelor. Eu eram pasiv. Primeam fara sa ofer. Primeam fa...



    Login