Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

COCKTAIL-reactualizata
Autor : LORENTZZ - 2009-09-05
Citita de 4432 ori - Nota 6.77 (22 voturi)
In acest numar, futangiul ne da lectii de facut cocktail-uri bomba si ne invata de ce e bine, din cand in cand, sa facem puţin circ.
FANTASTIC SHOW
Nu stiu altii cum sunt, ce au facut in viata, cum au facut sau cu ce au ramas din ea, dar eu cand ma gandesc la Ozana cea frumos sugatoare, la Dana cea stramta si la Corina cea frumos unduitoare, pot sa spun exact ca Ion Creanga, cel cu “Povestea pulii” si “caprele Irinucai”, ca n-am trait degeaba. Si ca sa fiu mai concis trebuie sa va spun ca este vorba despre o singura experienta care nu a durat mai mult de 3 ore, dar care face ca pana si viata lui Brad Pitt sa fie anosta in comparatie cu a mea. Si credeti-ma, acum, chiar sunt sincer!
INVITATIE LA BERE
Ma chinuiam de vreo 15 minute sa schimb pamantul la o dracena pe care o primisem cadou anul trecut, de ziua mea si care incepuse sa cam cheleasca, cand sunetul polifonic al micutului meu Nokia 9300 ma facu sa ma spal repede pe maini si sa-i raspund lui M. Z., vecinul meu, directorul de marketing de la Circul Globus. Baiatu’ rezervase o masa în Twice unde trebuia sa se intalneasca la 22:00 cu 3 colege de la Circ si vroia sa stie daca aveam si eu chef sa ies la o bere. Aveam chef.
Punctual ca de obicei, la 10 fix am fost in bar. M. nu venise inca, asa ca mi-am luat un Bloody Mary si timp de 7-8 minute mi-am clatit retina cu manzatul bucurestean care se zbantuia de zor pe ringul de dans. Nu dupa mult timp, am scapat paharul din mana. De ce? Din cauza colegelor lui M. Baiatu’ venise insotit de 3 bucati de ziceai ca-s manechinele lui Versace. Am avut o erectie instantanee. Sa fiu sincer, si acum, cand scriu aceste randuri am aceeasi erectie. De fapt, mint, e alta erectie, dar la fel de puternica. Si chiar sunt mandru de ea. Ne-am asezat la masa si am facut prezentarile: eu – LORE, ele –3 orhidee salbatice crescute din cacat de elefant si care radiau de frumusete si tinerete. Adica artiste de circ si nu de orice fel, contorsioniste fratilor!! Ozana, Dana si Corina. 20, 21, 20. De ani. Am baut, am dansat si am vorbit vrute si nevrute dar hormonii si imaginatia mea o luasera razna rau de tot, asa ca am inceput sa ma laud cu retetele mele de cocktail-uri si le-am propus sa continuam seara la mine, ca-i cald si bine. M. a zis ca n-are nimic impotriva, Dana si Corina au fost si ele de acord, Ozana a cam strambat putin din nas spunand ca mai trebuie sa se intalneasca cu cineva, dar pana la urma a dat un telefon contramandand intalnirea si, astfel, in 15 minute am fost in vastele mele apartamente din Lujerului.
COCKTAIL
Ca sa ma tin de cuvant, stiind ca am inca barul bine garnisit, le-am spus fetelor sa ma puna la incercare si s comande cocktail-urile preferate. N-a fost prea usor, dar pana la urma am trecut cu brio de primul test. Corina a cerut un Champion. Torpila frate! Dana a comandat un Carin. Ghiulea vere! Ozana a vrut un AMBA. Laser tata!!!! Se pare ca fetele au fost in multe turnee in tarile cu adevarat capitaliste, caci n-aveu gusturi rele deloc. M. a baut ca de obicei bere,7 beri. Eu am continuat cu Bloody Mary. Dupa 50 de minute si aproape 3 cocktail-uri de fiecare, orhideele erau bete pula.
VARIETE LA MINE ACASA
Fiind un mare oportunist, am profitat de aceasta stare de beatitudine indusa cu mult efort de printul cocktail-urilor si le-am propus fetelor sa-mi arate show-ul de contorsionism pe care il fac in spectacolele de la Circ. Au cam dat-o ele cotita spunand ca n-au echipamentul la ele, ca nu sunt incalzite, ca nu se pot misca in blugi, dar le-am convins repede ca nu se supara nimeni daca se dezbraca si ca, oricum, sunt mai mult decat incalzite de la cocktail-urile pe care le bausera pana atunci. Se pare ca puterea mea de convingere este mai mare si decat a lui Luke Skywalker din Razboiul Stelelor, caci fetele au facut cel mai rapid striptease pe care l-am vazut in viata mea (a durat cam 52 de secunde) si s-au pus pe treaba. Cel de sus (adica cei de sus am vrut sa zic, caci e vorba atat de bunul Dumnezeu, cat si de M. Z. care sta in apartamentul de la etajul superior) sunt martori ca nu-mi puteam imagina pana atunci ca o femeie, adică 3, pot face asa ceva. Am ramas ca la dentist. Ochii mari, gura cascata, palmele inclestate pe bratele fotoliului si banuiesc ca am si batut recordul mondial la tinutul respiratiei. Dupa vreo 5 minute, am dat drumul cu zgomot aerului care ramasese blocat in plamani, mi-am sters balele care-mi atarnau pana la curea, mi-am dat 2 palme peste fata si m-am ciupit cu putere de sfarcul stang ca sa ma conving ca nu visez. Nu visam, m-a durut de m-am pisat pe mine. Pe langa faptul ca erau de o frumusete desavarsita, tinere, carnea tare pe ele, cururi bombate, sani mari si tari, se indoiau de ziceai ca sunt facute din plastelina sau gumilastic. Oricat m-as stradui, nu cred ca o sa gasesc vreodata cuvintele potrivite pentru a descrie asemenea spectacol. La un moment dat, fetele au dat-o din co...



    Login