Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCluj, orasul pacatelor
Autor : io_jamal - 2019-10-08
Citita de 13911 ori - Nota 8.39 (71 voturi)
Totul a inceput cu un weekend petrecut in Cluj impreuna cu gasca de prieteni. Ne-am cazat la hotel si pentru ca Denisa nu avea pereche ne-am “sacrificat” eu cu iubita mea si am cazat-o cu noi in camera.

Ziua derulat conform planului, au venit prietenii nostri din Cluj, am iesit in oras sa mancam din vorba in vorba si dupa cateva pahare de bautura am hotarat sa mergem in club.
Cand am ajuns aproape de club, undeva in centru clujului erau parcate niste masini de epoca. Fetele au inceput sa faca poze cu masinile, a ajuns si iubita mea Alice, o tipa bruneta slabuta de 1,75 care se poza de zor dezlantuita dupa cateva pahare de alcool. La un moment intra si Denisa in cadru si incepe sa o ia in brate pe Alice, ii ridica putin rochita, ii baga mana in par scena devenind foarte incitanta. Ne uitam toti avand gura cascata pana s-a trezit Andrei sa strice momentul sa strige ca trebuie sa plecam…Fetele parca nu mai voiau sa se dezlipesca una de alta dar la insistentele noastre au zis ca vin si ele dar nu inainte sa se sarute timp de cateva secunde moment in care eu incepusem sa ma excit destul de tare, aproape ca imi venea sa o iau pe Alice sa ne intoarcem la hotel. Recunosc ca imi fugea mintea sa le iau pe ambele fetele, dar nu imi permiteam, nu stiam in primul rand cum reactioneaza Alice, daca ar fi geloasa, noi neavand niciodata o astfel de discutie.

Am intrat in club, aveam masa rezervata, acolo ne-am intalnit si cu alti prieteni, eram practic jumatate de club, toti cunoscuti. Distractia a fost maxima, am dansat pana dimineata, fetele au continuat atingerile, cate un sarut din cand in cand, deja parca ne obisnuisem cu ele.

Spre dimineata obositi dupa drum, dans, bautura am hotarat sa mergem spre hotel cu promisiunea facut prietenilor din cluj sa ne intoarcem urmatoarea seara.

In taxi spre hotel fetele au inceput din nou sa se sarute, erau una peste alta, Alice avea rochia ridicata si i se vedea fundul in toata splendoarea lui. Eu ma uitam la taximetrist, taximetrisul la mine si zambeam era o imagine foarte hot. Ajunsi la hotel le-am deschis usa taxiului, le-am ajutat sa coboare apoi ne-am indreptat spre lift. Toata gasca era cazata la etajul 4 si cum am ajuns aproape toti in acelasi timp la hotel nu aveam loc in lift, am ramas eu cu fetele la ultima tura. Urcam in lift si nu se inchide bine usa ca fetele incept sa se sarute din nou, nu a mai rezistat tentatiei am intervenit:
- Iubi ma primiti si pe mine?
Fetele se opresc, Denisa avand deja mana pe fundul lui Alice, se uita una la alta si Alice zice:
- Normal ca te primim, sa vezi ce fain saruta Denisa.

O sarut pe Deni, pe urma pe Alice iar mainile mele coborasera pe fundurule fetelor. Denisa e slabuta, cu fundul bombat, mai intalta putin decat Alice si saruta foarte pasional. Am ajuns la etajul 4 iar fetele cum nu se mai opreau din sarut am apasat etajul 8 ca sa putem continua si sa nu fim intrerupti de prietenii nostri care probabil mai erau pe hol.

Iesim din filt, usile se inchid, iar fetele ma lipesc de usa liftului sarutandu-ma amandoua in acelasi timp. Alice ramasese cu rochia ridicata fiind acoperita de mana stanga care cauta sa o patrunda cu degetul, pe sub bikini, iar mana dreapta era in pantalonii scurti ai Denisei.

- Hai sa mergem in camera ca poate ne vede cineva zise Alice.
Ne aranajam putin, eu cu pula sculata mergeam in spatele fetelor sa nu ma vada prietenii. Intram in camera si spre suprinderea mea fetele nu au mai continuat. S-au descaltat de tocurile inalte, Denisa intra prima la baie, pe urma intru eu si Alice dar totul a decurs normal, am facut un dus impreuna si am zis sa ne bagam la somn. Eu eram inca excitat, imi venea sa ma masturbez cu gandul la fete, doar ca mai exista o speranta ca momentele din lift sa continue si in camera.

Le-am propus fetelor sa unim paturile sa avem mai mult loc si din gluma in gluma am zis ca eu dorm la mijloc. Nu au obiectat nimic si ne-am pus sa dormim, nu inainte sa ne spunem noapte buna. O sarut pe Denisa pe buze, pe Alice mai sensual si urmau sa se sarute fetele peste mine…numai ca dintr-un sarut de noapte buna au inceput sa se sarute cu pasiune, moment in care am intervenit si eu.

- Te-am cam totrturat, imi sopteste Deni in timp ce ma sarutam cu Alice.
Da patura jos de pe mine si cobora cu mana direct la pula incepand sa o mangaie in timp ce Alice isi dadea tricoul jos ramanand doar in bikini. Cobora amandoua si incep sa ma linga si sa imi faca sex oral. Cu Alice eram obisnuit si ea cu mine, stia cum imi place, dar m-a surpins Denisa cu un sex ora pasional.
Dupa cateva minute Alice se ridica o dezbraca pe Deni, o trage la marginea patului si incepe sa o linga cu pas...



    Login