Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCluj, orasul pacatelor 2
Autor : io_jamal - 2019-10-12
Citita de 10759 ori - Nota 8.55 (89 voturi)
A doua zi ne-am trezit toti veseli dar si putin rusinati de ce s-a intamplat cu o seara in urma. Nu am discutat despre cele intamplate nici macar cu Alice, am lasat totul sa mearga de la sine.

Ziua a descurs normal, am iesit prin oras ne-am plimbat, ne-am vazut cu prietenii, am depanat amintiri si timpul a trecut foarte repede. Gasca s-a cam spart in timpul zilei, fiecare voia sa faca altceva, era si normal si nimeni nu s-a suparat, eu ramanand cu fetele si inca 2 cupluri. Era aproape 6 seara si primesc un telefon de la Stefan care zice ca vine pana in Cluj sa se vada cu noi daca avem chef (el locuind undeva langa oras). Am fost foarte bucurosi ca ne vedeam si cu el, nu l-am mai vazut de cateva luni si abia asteptam sa bem o bere impreuna. Am stabilit sa ne vedem la fabrica Ursus, sa bem o bere, sa mancam ceva si asa intentionam sa bem o bere buna.

Am plecat l-a hotel, am facut un dus, ne-am schimbat dupa o zi de stat prin orar, am luat un taxi si la 8 am fost acolo. Stefan era deja acolo ne astepta la o masa cu un rand de bere nefiltrata comandat deja, eu m-am asezat langa Stefan iar fetele pe partea cealalta.

A fost o seara pe cinste, ne-am bucurat ca l-am vazut, am mancat ceva si pe urma ne-am intins la bere si povesti. Cum stateam noi de vorba vad un picior fara incaltaminte pe scaunul lui Stefan cum il atingea pe blugi. Mi-am dat seama repede ca este piciorul Denisei, o privesc putin dar mimica fetei nu o trada deloc si se comporta normal. Am mutat privirea dintre picioarele lui Stefan si am continuat discutia ca si cum nu am vazut nimic.

Era aproape 12 noaptea si Stefan zice ca el trebuie sa plece ca vine un prieten care merge la el in sat altfel pana dimineata nu ar avea cu ce sa mearga. Atunci mi-a venit o idee si i-am zis ca poate sa ramana la noi, daca nu vrea Denisa sa doarma cu el dormim noi intr-un pat si fetele in celalat (era la misto ca dup ace vazusem ce ii facea Deni sigur nu il refuza). A fost de accord, ne bucuram ca mai stam putin de vorba pentru ca si asa trecuse seara foarte repede.

Inainte sa urcam in hotel am oprit iar noi baietii ne-am dus la un non-stop am mai luat 2 sticle de vin apoi am urcat in camera. Intre timp pentru ca fetele nu mai erau cu noi, Stefan a inceput sa imi povesteasca ce a facut Denisa la terasa si ca este suprins pentru ca nu a adus niciodata vorba sa fie ceva intre ei.
- Lasa Stefane, ca nu ti-a facut niciun rau, zambind stiind ce ii poate capul Denisei.
- Eu ce fac acum, daca dorm cu ea o sa stau cu pula sculata toata noaptea?
- Poate nu o sa fie asa si m-am oprit pentru ca intram in camera.

Alice, era in baie, Denisa se schimbase in niste pantaloni scurti roz si un tricou alb putin transparent sa fie comoda si pregatise paharele pentru vin.

- Baieti, eu beau un singur pahar sa nu va refuz, daca ma ametesc va tin de vorba pana dimineata si incepe sa rada.
- Lasa ca stau eu de vorba cu tine zise Stefan, sperand ca asa poate se intampla ceva.

Iese Alice din baie si ea in niste pantaloni foarte scurti albastri pe care i-am recunoscut de acasa, fiind una din pijamalele ei de vara apoi continuam povestile de la terasa cu un pahar de vin, acum intr-o atmosfera mult mai relaxata.
Ne asezam pe pat, Alice ghemuindu-se in bratele mele iar Denisa cu Stefan stateau stanjeniti unul langa altul fara sa se atinga.

Discutand noi vrute si nevrute Sefan prinse curaj si o lua pe Denisa in brate, probabil si datorita alcoolului iar Denisa parca abia astepta asta. Stefan urca incet cu mana pe sub tricoul Denisei ajungand la sani, in timp ce Deni isi musca buza de jos si ne zambea cu subinteles. S-a apropiat cu fundul de Stefan si se freca incet de pula lui. Eu cu Alice ii priveam excitati, deja mi se sculase pula si ma frecam de fundul ei care era mai mult gol decat imbracat. Deni se uita la Alice si isi zambesc iar in secunda urmatoare fetele se ridica din bratele noaste si incep sa se sarute de zor. Stefan ramane blocat pentru cateva secunde cu ochii la fete in timp ce eu m-am ridicat langa ele si incep sa o dezbrac de tricou pe Alice. Denisa se apropie de mine si ma saruta, in timp ce Alice o dezbraca pe Denisa si finxand-ul pe Sefan cu privirea.
- Stefan, poti sa participi ce ai ramas asa cu gura cascata ii zicese Alice
- Pai…
- Niciun pai, hai mai aproape ca nu te mancam.

O prinde pe Denisa se sani, aceasta se intoarce se suie cu totul este el si incepe
sa-l sarute pe buze, coboara pe gat, il musca de lobul urechii intre timp cu o mana ii ridica tricoul sa-l dea jos. Stefan este un tip nu foarte inalt de cu muschi conturat frumos, care merge frecvent la sala, era o placere pentru Denisa sa-l atinga.

Eu cu Alice deja eram dezbracati ne sarutam si ne atingeam de zor unul pe altul. O intind pe spate si cobor incet cu limba sper sani, o musca incet, ea incepe sa geama de placere, cobor usor pe abdomen si ajung intre picioarele ei. Incep sa o linga usor, o patrund cu limba iar cu mana o ating pe sani si ii prind sfarcurile intre degete stii ca asta o excita foarte tare.

O vad pe Denisa cum ii desface pantalonii lui Stefan, ii coboara pana la genunchi cu tot cu chiloti si incepe sa ii atinga pula care era deja sculata. O vad pe Alice ca se uita si ea la ei si intinde mana si il atinge pe Stefan pe abdomen, Deni o vede si ii prinde un deget in gura si il suge cu putere de parca facea un sex oral. Alice se uita la mine cu o fata care cauta aprobarea sa se intre si ea in jocul lor. Ii fac semn ca este ok si se ridica in genunchi aplecanduse peste pula lui Stefan. Fetele incep sa se sarute cu pula lui la mijloc, apoi pe rand ii fac sex oral apasand-usi una la alta capul tot mult pana au inghitit toata pula.

Ma duc in spatele Denisei si incep sa o patrund incet in timp ce ea facea sex oral. Dupa cateva minute se opreste, se intoarce cu fata la mine si incepe sa ma linga pe coaie, ma atinge jucausa cu limba pe varful pulii apoi o cuprinde tot mai mult. O prinde par si o apas pana simt ca se ineaca, o scot sa poata lua o gura de aer pe urma repet aceasi miscare de cateva ori, in timp ce Alice nu se mai oprea din sex oral.
- Treceti voi pe marginea patului sa va futem.
- Avem de ales zise Alice?
- Da, puteti alege cine sa va futa prima data…si fetele incep sa rada in timp ce se conformau.

Incep sa o fut pe Denisa in timp ce Stefan o futea usor pe Alice care incepea sa geama tot mai tare bagand capul in perna sa nu faca galagie prea mare. Ii prind Denisei mainile la spate, ma ridic pe marginea patului iar cum ea statea aplecata o fut tare si apasat, fiind o pozitie in care intra toata pula. Incepe sa tremure si sa urle din toti plamanii iar eu excitat de sunetele scoase de ea o fut si mai tare in timp ce Stefan cu Alice s-au oprit si se uitau la noi.
- Stefan, nu vezi ca Denisa tipa prea tare, ar trebui sa ii astupi gura ca ne aud vecinii.
Acesta s-a prins ce am vrut sa zic, a venit in fata Denisei si fara sa stea pe ganduri ii baga pula pe gat agesteia pompand din ce in ce mai repede si mai apasat. In cateva minute Denisa avea un orgasm puternic a inceput sa tremure toata si se incovoiase ca un covrig. Scoatem pulile din ea sa o lasam sa savureze momentul, era pacat sa-l stricam dupa asa o partida reusita. Ma indrept catre Alice si ii fac semn lui Stefan sa faca acelasi lucru. O patrund pe la spate iar Stefan ii pompeaza pula adanc pe gat...



    Login