Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Clipe intense
Autor : copycat96 - 2018-01-05
Citita de 19079 ori - Nota 7.00 (105 voturi)
Aceasta este o intamplare reala. Numele meu este Daiana si am 19 ani. Sunt o tipa destul de inalta cu forme generoase, studenta in primul an la Automatica. Am fost o fata foarte pudica si cuminte pana mi-am tras-o prima data. Asta fiind pe la 15 ani.
Nu va voi povesti cum a fost prima data deoarece a fost destul de plictisitor si scurt. Va voi povesti insa o poveste legata de al doilea prieten pe care l-am avut, Robert.
Doar ce ma despartisem de primul in urma cu cateva luni si sufeream. Fusesem cu el aproape 1 an, apoi m-a parasit pentru alta. In perioada ce a urmat m-am izolat de lume si m-am inchis in casa. Toata ziua ma jucam, ma uitam la seriale si ma masturbam. Imi placea mult sa vorbesc cu straini pe internet si sa ma frec acolo jos facand asta. Fanteziile mele incepusera sa o ia razna...devenisem obsedata de bondage-uri, gang bang-uri, bukkake si public disgrace. Aveam 16 ani. Eram mereu in calduri si nu ma futea nimeni. Mi se parea ciudat sa ma fut cu altcineva in afara de primul si singurul. Intr-o zi eram intr-un autobuz arhiplin si un mos (posibil homeless) isi freca pula de fundul meu (prin haine), iar eu nu am zis nimic...eram doar foarte foarte uda.
Majoritatea prietenilor mei erau mai mari decat mine si urma sa ma duc la majoratul unei prietene. M-am imbracat destul de sumar..era vara oricum asa ca nu parea foarte extravagant. Cand am ajuns la petrecere am inceput sa beau tequila si jagger si curand eram deja ametita. Acolo l-am intalnit pe Robert. Robert era verisorul sarbatoritei. Arata foarte bine, era foarte inalt si avea 24 de ani. Student la medicina.
Am inceput sa vorbim si sa bem, mi-a facut cunostinta cu prietenul lui, Vlad, si cam in formatia asta ne-am distrat toata noaptea. Pana am ajuns in punctul in care bausem prea mult si mi s-a facut greata. Toaleta era ocupata si prietena mea l-a grabit pe varul ei sa ma duca la toaleta din camera parintilor ei inainte sa vomit pe jos si sa fac mizerie. Baietii m-au dus la baie. Vlad s-a pus pe pat si a atipit, iar Robert a intrat cu mine sa ma tina de cap. Nu a fost deloc placuta situatia insa am apreciat ajutorul. Dupa ce mi-am revenit, m-a asezat pe pat langa Vlad si a zis sa stam putin in caz ca mi se face iar rau. Vlad dormea dus deja, eu stateam langa el, iar Robert langa mine. Mi-a spus ca stiu sa ma distrez dar ca ar trebui sa fiu mai atenta cand beau. Apoi mi-a spus ca ii place ca sunt foarte amuzanta si frumoasa. Vorbeam in soapta si flirtam. Apoi au urmat mainile. Mainile lui au inceput sa se plimbe pe corpul meu si i-am spus „ Stii..nu am mai fost cu cineva de mult timp...defapt am mai fost cu un singur alt baiat”. Mi-a zis „ Nu trebuie sa faci nimic din ceea ce nu vrei...eu vreau doar sa te fac sa te simti mai bine.”
Am zambit si l-am sarutat. Acel sarut a fost ca o bariera ridicata pentru el pentru ca imediat mana lui si-a facut loc in chilotii mei, iar cand a vazut cat eram de uda i-a si dat jos. Am tresarit si m-am uitat la Vlad sa ma asigur ca inca doarme, apoi mi-am bagat si eu mana in pantalonii lui Robert. Dimensiunile pulii lui m-au surprins. Era mult mai mare si mai groasa decat a fostului. Asta m-a excitat si mai mult. Apoi a inceput sa imi linga pizda si era atat de priceput incat nu am rezistat mai mult de cateva minute. Am gemut foarte tare si apoi mi-am adus aminte de Vlad. Avea ochii acoperiti de mana, dar parea ca inca doarme. L-am prins pe Robert de cap si l-am tras in sus spre mine. Momentul in care a intrat in mine a fost magic. Pe langa faptul ca nu mai fusesem fututa de foarte mult timp si in nici-un caz de o pula asa mare...eram inca foarte incinsa. A inceput sa pompeze in mine energic, iar eu am inceput sa gem. Mi-a pus picioarele pe umerii lui si inra toata in mine.
Deodata primesc un sarut neasteptat...era Vlad. Surpriza si constatarea ca cineva se uita la mine in timp ce eram fututa atat de tare m-au facut sa termin inca o data. Nici Rober nu a mai rezistat mult si m-a prins repede de cap, si-a bagat pula in gura mea si mi-a umplut-o de sperma. Spre marea mea surprindere- eu care incercasem oral doar 3-4 ori si niciodata nu terminase in gura mea- am supt instinctiv sperma, am inghitit-o si am adunat cu limba ce mai era in jurul capului pulii. Vlad a inceput apoi sa imi mangaie sanii si sa ii sarute. Eram in transa...parte din mine era revoltata, parte din mine era nebuna de dorinta si excitata de ideea ca doi barbati ma vor in acelasi timp. M-am lasat moale si l-am lasat pe Vlad sa ma ghideze, iar Vlad m-a ghidat jos pe covor. M-a pus in genunchi, si-a dat jos blugii si chilotii si mi-a dat pula la supt. Am deschis sfioasa gura, moment in care Vlad mi-a apucat capul si a inceput sa ma futa puternic in gura si in gat pana m-am inecat cu ea. Apoi a venit si Robert si am inceput sa le-o sug alternand. Pula lui Vlad era putin mai scurta, dar si putin mai groasa decat a lui Robert. Apoi au inceput sa ma bata cu pulile peste fata, in timp ce eu stateam zambind cu gura deschisa. Am incercat sa le bag pe amandoua in gura in acelasi timp dar abia au avut loc.
Vlad m-a luat apoi de mana si m-a pus capra pe pat in timp ce Robert era pe cealalalta parte dandu-mi muie in continuare. Inainte sa ma futa, Vlad m-a lins la pizda stand aplecat iar eu cu curul incovoiat in sus ca sa ii fac loc. Cel mai mare soc l-am avut cand, in timp ce imi lingea pizda a trecut cu limba de la clitoris pana la gaura curului. M-a trecut un fior prin tot corpul si am gemut tare. Atunci el a continuat sa ma linga in cur si si-a bagat un deget in pizda mea. Eram fleasca. Tratamentul asta nu a durat mult ca nu s-a mai abtinut si a inceput sa imi futa pizda zemoasa. Doamne...era atat de groasa incat si acum cand scriu si imi amintesc sunt fleasca...Ma futea puternic in timp ce ma tinea de maini la spate, iar Robert ma futea in gura...abia puteam sa respir. Deodata a pompat foarte tare si si-a dat drumul la toata sperma in pizda mea. Mi-a luat ceva timp sa ma prind, insa nu m-am panicat...stiam bine ce inseamna pastila de a doua zi.
Cum a terminat cu mine, Robert s-a urcat in pat si m-a tras peste el...deja nu prea ma mai tineau balamalele....eram aproape epuizata. Vlad s-a tolanit langa noi si ne privea in timp ce isi belea pula. Il futeam incet si senzual pe Robert in timp ce imi framanta tatele. Dupa cateva minute, Vlad mi-a luat mana si a pus-o pe pula lui...iar era tare. I-am zis „ Vino mai aproape sa ma futi in gurita”. A ras si a zis „ In mod ironic, inca nu imi dadusem seama cat esti de perversa, dar inca nu vreau sa iti dau muie.”...



    Login