Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cititi si invatati II
Autor : 4Blondinu - 2009-11-20
Citita de 4280 ori - Nota 6.67 (3 voturi)
A vorbi obscen partenerului tau poate fi o cale interesanta de a-ti diversifica viata sexuala. Schimbul de ganduri si cuvinte intime cu partenerul tau in timpul actului sexual te-ar putea ajuta sa incerci noi lucruri la care nici nu te-ai gandit. Pentru ca fantezia sa aiba efectul scontat este bine sa inveti si sa exersezi sa vorbesti obscen din timp.

A vorbi obscen e ca si cum ai impartasi un gand intim cu partenerul tau. Aceasta fantezie depinde foarte mult de amandoi partenerii, deoarece poate avea efectul opus asupra iubitului tau. Totodata, este nevoie de foarte multa imaginatie pentru a stii cum sa vorbesti obscen in pat.

Pentru a-ti reusi punerea in practica a acestei fantezii trebuie ca mai intai sa exersezi citind literatura erotica cu voce tare, singura sau impreuna cu iubitul tau. Apoi, daca inca eziti, ai putea incerca sa vorbesti obscen cu partenerul tau la telefon. Pentru o experienta sexuala de neuitat, este recomandat ca amandoi sa invatati sa vorbiti obscen.
Una dintre cele mai populare fantezii sexuale, pe care femeile tanjesc sa o puna in practica cat mai des este dominarea partenerului lor. Iata cateva tehnici recomandate in cadrul aceste fantezii:

1. Palmuieste-ti partenerul de cate ori ai ocazia.

2. Obliga-l sa execute anumite roluri cu tenta sexuala.

3. Fa-l sa implore pentru orice lucru

4. Determina-l sa-ti linga tocurile inalte ale pantofilor.

5. Dezbraca-l, leaga-l de un scaun si tachineaza-l cu o pana.

6. Pocneste-l cu biciul, apoi toarna putin sirop pe rani si incepe sa lingi incet, ca o pisicuta, locurile unde a fost lovit.
Este cunoscut faptul ca majoritatea barbatilor viseaza la a fi rasfatati in pat de 2 sau mai multe femei. Femeile nu fac exceptie de la aceasta regula. Si e...



    Login