Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ceva banal de inceput!
Autor : Deblin - 2017-12-02
Citita de 11688 ori - Nota 6.53 (19 voturi)
Sunt la sfarsitul clasei a opta si se organizeaza banchetul de sfarsit de clasa. Cum era ultimul an am decis toti ca acesta sa se desfasoare intr-un mic local de prin zona scolii. Toti ne distram, mancam, beam bere la doza, aveam si supraveghere din partea a 2-3 parinti iar cativa dintre noi ne dezvaluiam cateva secrete cum ar fi fumatul pe ascuns pe terasa localului (minte de copii la acea perioada). Eu deja un pic luat de la atata bere, nu mai stiu cate am dat peste cap, doza mea plus a altora si ce mai gaseam pe masa desfacute. Era aproape de sfarsit si ne formasem grupuri grupulete si depanam amintiri, fiecare dintre noi din anii de generala, cu bocete, cu plansete, aveam nostalgia in sange sau mai bine zis alcoolul. In toti acesti ani era o fata pe care nu imi dadea pace adica se tot lega de mine dar nu in sensul bun ci cauta scandal dar nu asa rau, cat sa isi arate interesul de persoana mea. Ce e cu fata asta, e originara din comuna Jilava, venea la Bucuresti la scoala si in mare parte era o fata cu ifose, o taranca mai pe scurt, nu prea stia sa se poarte, era din topor. La acest banchet parca era alta persoana, avea o atitudine mai lasciva, era mai blanda ca o pisica plictisita dupa ce sa jucat cu ghemu de lana. Eu eram intr-un cerc si vorbeam acolo cu un baiat diverse lucruri. Vine un alt baiat la mine hotarat si imi spune:
- Te-a intrebat Alexandra daca vrei sa fii cu ea
- Pai si de ce vi tu? Sa vina ea sa discute!
El se duce inapoi cu mesajul respectiv si in secunda urmatoare vine ea, fata neprihanita, lasciva si cu un aer de zeita muribunda, darnica si intelegatoare. Stau de vorba cu ea, tot palavrageam de la una la alta si ajungem la un punct in care conversatia atinge monologul: ea vorbea, eu ascultam si aprobam. In tot acest timp cand ea vorbea ca o moara stricata incepusem sa nu ma mai intereseze ce spune si o studiam, retineti ca efectul de bere e in plina desfasurare. Purta o bluza multicolora fara maneci usor stransa cat sa i se vada forma sanilor, colanti negri textili, balerini, par coafat saten deschis cu suvite negre si o privire de zeita virgina. De la atata bere normal ca vroiam la toaleta dar nu o intrerupeam, o lasam sa vorbeasca ca sa o studiez mai indelungat. In tot acest timp necesitatile fiziologice cresc si cresc iar pula incepe sa mi se scoale si sa devina din ce in ce mai tare. Ajung la momentul unde imi zic ca nu mai pot sa tin si ii zic:
- Eu ma duc un pic pana la toaleta....ea sta ceva timp pe ganduri si imi zice:
- Hai ca vin si eu. Ma uit un pic lung la ea, doream sa ii repet ca ma duc la toaleta dar las treaba sa merga si ii zic:
- Bine
De pe holul localului intram intr-un hol mai mic unde erau usile de la ambile toalete, eu bineinteles ca am intrat la barbati dar vad cu coada ochiului ca intra si ea in spatele meu, ma fac ca ploua, ca nu vad asta si nu ma duc la pisoar ci intru in singura cabina cu WC cu usa unde puteai sa o inchizi zicandu-mi "intru aici sa nu se simta fata jenata ca imi dau chilotii jos" dar ce sa vezi, fata intra si ea cu mine in cabina WC-ului si inchide usa dupa ea. Eu raman un pic blocat si o intreb ce vrea sa faca la care ea incepe sa ma sarute si cu mainile la curea incepand sa-mi descheie pantalonii. Eu intru in joc, deja nu mai gandeam si ma lasam luat de val. Dupa ce mi-a desfacut pantalonii si mi-au cazut jos i-am dat si eu pantalonii jos cu tot cu chilotii ramanand in bluza si stand pe balerini. Ea se apleaca si cu mana se tinea de mine cu cealalta imi freca pula si mi-o sugea cu mare ardoare. Eu avand erectie si din cauza excitarii dar si din cauza pisarii o aveam betonata iar incet incet nevoia de pisare incepea sa dispara si sa vina cea de excitare. Ea sugea pula cu pofta nesabuita mai ceva ca o profesionista pentru o fata de 16 ani cat aveam atunci, cu tot cu bale si cu sughituri. Ea tot sugea sugea sugea pana cand ajung la momentul cand imi vine sa-mi dau drumu dar pana sa-mi dau drumu, cum statea ea pe vine cu picioarele desfacute ca sa stea cat mai aproape de mine vad cum mana care se tinea de mine o duce la pizda si incepe sa se frece iar din pizda ei ceva alb dens incepea sa se scurga. Eu dandu-mi seama ca a avut orgasm ii iau pula din gura ei si ii zic ca imi dau drumu, ma intorc, imi dau drumu pe rezervorul de apa de la WC printre pisarea pe care inca o aveam cu mici dureri si daca inca o aveam tare era de inteles ca urma sa o fut. Ea se intoarce cu spatele la mine iar mie abia atunci imi cade fisa care m-a ingrijorat un pic si anume "daca e virgina? oare incepe sa urle? daca plange si zbiara si afla toti ca am vrut sa ne futem?" si dau sa ma aplec la curu ei cu ideea ca as linge-o in pizda eu insa vroiam sa ii deschid pizda sa-i vad himenul (stiu, noaptea mintii) ii deschid buzele si nu vad nimic, ma fac ca o scuip in pizda sa fie umeda ca sa nu para ca m-am aplecat degeaba, o aplec un pic pe peretele din fata, cu o mana o tineam de sold cu cealalta ma tineam de perete lasand pula sa intre singura, doar simtind gaura. Gasesc o gaura cautand cu capu pulii si incep sa imping, fara maini.......nu intra, ea nu zice nimic. Ma ce dreacu, mai incerc o data mai tare, iar imping.....tot nu intra, ea tot nezicand nimc. Hai ca de data asta folosesc mana ca ajutor si tinand cu mana fortez in gaura respectiva iar cand simt ca incepe sa se desfaca gaura atunci ea zice cu un mic tipat:
- Vezi ca ma futi in cur! :|
Dau cu mana sa ii simt pizda si imi indrept capu acolo intrand fara probleme din prima, ea scoate un mic geamat de placere, aproape nesesizabil iar eu simt ca sunt regele vikingilor si Thor Atotputernic: caldura, umezeala si spatiul strans m-au facut sa ma blochez cateva secunde si sa savurez clipa. Acela a fost momentul cand am simtit pizda pentru prima data pe viu si nu din poze/clipuri cu "manuela" sau "palmina" depinde de caz.
Dupa aceste secunde incep incet sa ma misc in ea simtind peretii vaginului tot mai caldurosi si mai stramti. Ea gemea atat cat sa se auda in toaleta respectiva dar nu si afara. Incep sa-mi maresc viteza un pic mai repede dar nu cu mult, vroiam placere nu extreme. Trece ceva timp, ne futem noi nederanjati de catre cineva pana cand, surpriza, vad cum usa de la cabina WC-ului se deschide. Cine era? O alta fata care cica auzise de gemete ????? si nu stia ce se intampla. Eu o trag inauntru cu ...



    Login