Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ceva adevarat
Autor : Sisi_orade - 2017-12-21
Citita de 17789 ori - Nota 3.38 (45 voturi)
Eram prin anul 2009 si aveam o mica afacere. Eram impreuna cu Gabriela S. inca de cand ea era studenta la religie-litere, iar eu la o facultate de asemenea la care nu am sa-i dau numele.
Gabi cum ii spuneam eu era o fire sfioasa, locuia la vreo 20 de Km de Oradea si facea naveta la facultate. Dupa ce a terminat facultatea ea a fost repartizata la ea in sat ca profesoara de relige, iar eu mi-am continuat afacere in domeniul agriculturii.
Treceam pe la ea pe acasa unde parintii ei, oameni simpli, ma primeau foarte bine cu mancare si tot ce pofteam. Gabi mai avea inca o sora mai zvapaiata care s-a maritat in alt sat.
Cu Gabi, fire sfioasa, par lung, saten si destul de inalta 1,7m aveam relatii intime, dar in fata parintilor ei ma purtam civilizat astfel incat sa nu o dau de gol ca avem ceva impreuna mai mult decat limitele normalului.
Dupa ce iesea de la scoala venea de buna voie cu masina de ocazie la oras unde urmau vreo 2-3 ore de dezmat. Apoi o duceam eu acasa cu masina unde o lasam in fata portii. Ce mandra se dadea ea jos din masina ca un crai o duce cu masina acasa, iar vecinii care stateau la vorbe se bagau in seama cu ea.
Smerita intra pe poarta in curte si inchidea poarta.
Intr-o seara mama ei incerca ea sa ma convinga ca ar fi bine sa ii iau fata. Gabi care era nerabdatoare sa devina nevasta a incercat sa schimbe subiectul spunand ca avem timp.
O data cand faceam sex cu ea in extaz i-am spus ca as vrea sa fie regulata de alt barbat. S-a facut ca nu aude, dar dupa ce am terminat, am intrebat-o daca a auzit ce i-am props. M-a refuzat categoric. I-am spus sa se mai gandeasca.
Am dus-o acasa din nou si am lasat-o in poarta. Multimea de gura casca s-au uitat din nou.
Am luat legatura cu un tip de pe un site ce-si oferea serviciile de escorta masculine. I-am explicat situatia ca as vrea ca prietena mea sa fie regulata. Mi-a comunicat pretul 30 euro.
Tiplu brunetl, gen latino, 1,85 m, la vreo 35 de ani, atletic. Fire comunicativa care speram sa o convinga pe Gabi sa faca pasul cel mare.
A doua zi am mers dupa Gabi la serviciu. Nu i-am spus ca am aranjat cu Mircea o intalnire la un suc.
Ne-am intalnit la Colors pe terasa. Mircea ne astepta.
Galant tipul s-a ridicat galant si i-a intins mana. Gabi a ezitat apoi a intins-o si ea. Tipul a retinut-o 2-3 secunde, apoi i-a zambit astfel incat Gabi a rosiit.
Am inceput sa discutam despre una alta timp in care Gabi statea muta. Mircea fire destul de descurcareata a intrebat-o pe Gabi ce este asa de tacuta. Incet fata a inceput sa-si dea drumul.
Noi barbatii eram intelesi , asa ca Mircea s-a ridicat de la masa si a mers sa plateasca, apoi m-am ridicat si eu, urmandu-l. I-am bagat 50 de dolari sa fie multumit.
Am dus-o pe Gabi acasa cu masina. Pe drum am intrebat-o ce parere are de barbat. Daca este dispusa sa incerce.
A fost vehementa. Nici nu a vrut sa auda. Atunci eu am fost mai radical. I-am spus ca trebuie sa luam o pauza in relatia noastra. A amutit. Am ajuns in fata portii. Cred ca avea inima sfasiata. Din ochi ii curgeau lacrimi. Nu a spus nimic in afara de o seara frumoasa.
Am discutat cu Mircea si mi-a spus ca este greu sa o convingem pe o asa fata.
-Vrei parerea mea, mi-a spus el. Las-o sa fiarba in suc propriu apoi revin-o. daca vrea maritis trebuie sa accepte.
Intradevar tipul era versat. La 35 de ani cam cati avea au trecut prin patul lui sute de femei. Era si un bun psiholog, avea putere de convingere, stia ce trebuie sa faca.
-Las-o pe sambata seara, mi-a spus el. Apoi mergi la ea acasa si o scoti in oras la un party. Va fi incercare. O aduci in oras si vedem noi. Trebuie sa procedam cu prudent.
Am mers sambata seara la ea acasa. Mama ei era in gradina si uda legumele. Cum m-a vazut s-a bucurat enorm. Lasand stropitoarea din mana si venind sa ma primeasca in casa. Am intrebat unde este Gabi.
-Este la o vecina dupa lapte, a spus ea imbujorata de la oboseala.
M-a primit in casa si si-a trimis barbatul sa-si aduca fiica acasa. Apoi m-a intrebat daca mi-e foame.
Am raspuns ca nu mananc deoarece am venit dupa Gabi sa mergem la o petrecere.
Dupa cam 5 minute a venit si Gabi inbujorata de vestea sosirii mele. Am strans-o in brate.
Mama ei fericita ne-au lasat singuri, iesind din nou afara pentru a-si continua lucrul in gradina.
I-am spus Gabrielei sa se imbrace ca ne asteapta Mircea in oras acum seara.
-O sa vezi ca va fi o intalnire placuta. Mergi doar pana unde vrei tu. Cand spui stop, atunci se termina.
Cred ca era nervoasa. Fire incapatanata a mers in alta camera si din dulapurile vechi a inceput sa-si caute hainele cele mai bune de sarbatoare.
Mama ei a revenit in casa si a inceput sa ma tachineze. Ca a crezut ca ne-am despartit. Ca ar vrea ca sa o vada pe Gabi la casa ei.
-Este o fata buna, profesoara si cuminte si harnica, spunea ea in timp ce spala vasele.
Gabi a revenit in bucatarie unde stateam cu viitoarea mama-soacra de vorba.
-Mergeti si va distrati ca acum sunteti tineri, spuse mama ei.
Pe drum nu a scos o vorba. L-am sunat pe mircea si i-am spus ca vin cu fata. Tipul mi-a spus sa ne vedem in Oncea la cartierul de blocuri nou construite.
Am ajuns la cartierul cu pricina si l-am sunat din nou. Mi-a raspuns si mi-a dat adresa unde sa ajungem.
Se facuse ora 9 seara. Am parcat masina si am urcat la etajul II a l unui bloc nou construit de la marginea orasului. Am sunat si ne-a deschis tipul, frumos imbracat in sacou si la cravata. Locatia era superba. Un apartament cu doua camera, frumos mobilat, baia cu cabina si bine iluminata.
Fata de la tara a ramas muta in fata unui asemenea lux, s-a descaltat si a pasit sfios inauntru.
Mircea a poftit-o in camera si a servit-o cu un pahar de suc. Apoi cu ceva aperitive reci.
Am discutat mai mult noi barbatii ca ea statea muta si mai lua cate ceva de pe masa si rontaia uitandu-se la televizor.
La un moment dat Mircea i-a turnat un paherel de lichior intr-un mic paharel si a indemnat-o pe fata sa il bea pentru a avea curaj. Am sustinut ideea spunandu-I sa guste.
Usor cu buzele ei naturale a inceput sa soarba lichidul din micul paharel pana ce il goli.
Apoi am mai asteptat vreo 10 minute pana ce alcoolul si-a facut efectul. Mircea a mers pana la baie, iar eu l-am urmat pentru a vedea cum sa actionam.
-Stai linistit. Incet si cu rabdare, spuse el in timp ce intra in baie.
Am revenit in camera langa Gabi care se uita la televizor. Se facuse ora 10 si abia asteptam sa vad cum se va desfasura activitatea.
Mircea a revenit in camera si ne-a propus sa ne facem mai comozi. Daca vrem putem sa facem si un dus dupa care sa mergem in cealalta camera.
Am mers la dus. I-am luat hainele Gabrielei si le-am dus ascunzandu-le. Dupa ce a facut dus nu a mai avut cu ce sa se imbrace. Asa ca i-am spus sa isi ia un prosop si sa treaca in camera. Cu chiu cu vai am reusit sa o scot din baie. Statea intinsa in pat acoperita de un simplu cearceaf. Eu langa ea tot incercam sa o conving sa se linisteasca.
Mircea a intrat in camera dupa vreo 10 minute cu un prosop in jurul braului si cu un recipient de plastic in care avea gel de masaj.
Camera era semiluminata de doua veioze de pe noptierele de la marginea patului. Geamurile au fost inchise de Mircea cu jaluzelelel incat sa nu se poata vedea ce se petrece inauntru. Apoi barbatul s-a asezat pe marginea din dreapta a patului langa Gabriela care s-a retras brusc spre mine.
Am intins-o pe spate si am incepus sa o sarut patimas pe gura, timp in care Mircea a bagat mana pe sub cearceaf si a inceput sa o mangaie pe picioare. Gabi se tot tragea si mormaia ca nu vrea.
-Iti fac un masaj, spuse el in timp ce ii descoperea picioarele.
Am incercat din nous a o convinga ca va fi bine. Si i-am sugerat sa se intoarca pe spate sis a se pregateasca pentru masaj. Gabriela se intoarse incet astfel incat cearceaful sa ii acopere fesele.
Mircea mi-a facut semn sa o las a nu o grabim. Apoi a inceput sa o maseze pe spate ajutat de gelul care facea ca mainile sa-I alunece mai usor. Ii intinse mainile pe langa corp, fata era intoarsa spre dreapta, iar de la brau in jos era acoperita de cearceaf.
Barbatul statea calare peste bazinul Gabrielei si mainile se miscau pe spatele cand in sus cand in jos. Urca spre gat pe coloana vartebrala. Apoi reveni in jos tot mai mult pan ace ii atinse fesele. Fata tresari si incerca sa-si traga cearceaful iar pe fese.
Vazand ca nu poate sa ajunga la destinatie, barbatul ii descoperi picioarele, lasand doar fundul acoperit de panza cearceafului.
A inceput sa o maseze pe picioare, incepand de la labele picioarelor pana sus. Din ce in ce mai sus pana ce ajunse la fese. Mi-a facut semn sa imi sarut partenera pentru a trece de punctul critic.
Am inceput sa o sarut si sa-I spun vorbe dulci. Mircea i-a dat jos de tot cearceaful. Apoi a continuat sa o maseze pe Gabi pe fese si incet incet degetele sale sa alunece spre anus si spre vagin.
Gabi a incercat sa se fereasca din nou. Dar Mircea ceva mai experimentat a continuat sa insiste cu masajul spre zonele intime ale fetei.
Barbatul punea din ce in ce mai mult gel pentru a face sa alunece cat mai usor. Cred ca toate aceste au durat vreo 10 minute, pan ace fata a inceput sa geama de placere.
Apoi Mircea a luat o perna mare si a bagat-o sub prietena mea care era incalzita bine. Pozitia asta era super faina, lasand vaginul la iveala.
Degetele barbatului continuau sa o frece pe fata, in punctele cele mai sensibile. La un moment dat vaginul Gabrielei era fortat de doua degete. Ea a inceput sa geama animalic asa cum n-am mai auzit-o niciodata. Surprinzator pentru o fata cuminte, timida de la tara.
La un moment dat Mircea a scos de sub cuvertura care acoperea salteaua patului unde se desfasura actiunea, un prezervativ. A rupt cu dintii ambalajul si cu o dexteritate care-I arata experienta si l-a pus pe penisul mare. A luat apoi tubul cu gel si si-a turnat in palma dreapta. Apoi si-a dat glandul cu gel din abundenta.
A cautat din nou intrarea in vagin a prietenei mele si s-a lasat peste ea cautandu-I intrarea. Gabi si-a dat seam ace vrea sa faca barbatul si a tresarit. Atunci barbatul a linistit-o spunandu-I ca nu vrea sa intre doar sa stea peste ea.
Mircea s-a culcat peste ea acoperindu-o cu corpul lui. Fundul prietenei mele era expus datorita pernei pe care barbatul i-o bagase sub burta.
A inceput sa ii spuna ceva la ureche sa o incurajeze ca nu intra, doar vrea sa se joace cu ea. Nu se lasa cu toata greutatea corpului deoarece se sprijinea pe bratele lui vanjoase.
Curios din fire m-am dus sa vad ce se intampina in zona fierbinte. Penisul imens se plimba pe langa buzele vaginului, sau urca spre anus.
Gabriela se straduia cu mana stanga sa-si bage mana pentru a –si apara vaginul.
Pentru a vedea mai bine ce se intampla m-am apropiat mai mult. Astfel ca fata mea era la 40-50 cm de sexul celor doi.
La un moment dat am vazut ca penisul lui Mircea intra putin in vaginul Gabrielei. Barbatul s-a oprit lasand-o pe fata sa ia decizia. Prietena mea simtind placerea s-a impins si mai mult. Apoi barbatul a inceput sa impinga. Cred ca vaginul ei era fortat la maxim , asta pentru ca ea se ferea fie in stanga fie in dreapta.
Dupa ce Gabi a inceput sa geama din ce in ce mai tare Mircea a intors-o pe spate si i-a pus picioarele pe umeri. Apoi a inceput sad ea incet dar sigur, fortand de fiecare data la maxim.
Gabriela spunea doar atat:
-Nu mai pot, nu mai pot.
Mircea s-a oprit. A ridicat-o pe Gabi si a pus-o capra aplecata peste pat in picioare. A inceput sad ea ca un adevarat armasar. Prietena mea mai mica la inaltime decat el se dezecilibra si cadea peste pat. Dar Mircea o tinea de solduri puternic si o ridica din nou. Din nou incepeau loviturile date de barbat pe la spate care faceau sa se auda un pleoscait puternic.
-Opreste-te, hai noo, se ruga ea.
Barbatul s-a asezat pe spate invitandu-o pe Gabi sa vina peste el.
Gabi s-a urcat Calare peste el si a inceput sa se miste destul de neexperimentat.
Barbatul care vazu ca fata nu prea se misca, a incercat sa o ajute cu mainile tinandu-o de buci. Apoi cu mana dreapta a inceput sa-I mangaie sanii sis a-I caute sfarcurile.
Nemultumit ca fata nu prea se misca bine a ridicat-o pe Gabi si a pus-o in patru labe pe pat.
A inceput iar sa ii de pe la spate de data asta intr-un ritm mai alert. Ceea ce facea ca fata sa protesteze sa faca mai incet.
A intors-o din nou pe spate si i-a bagat perna sub bazin astfel incat fata sa o simta mai bine. S-a culcat peste ea si a inceput usor sa o reguleze.
Mircea a intrebat-o daca ii este scarab de sperma. Prietena mea spuse ca da.
Atunci Mircea mai dadu in ea de cateva ori pan ace l-am auzit un gemat . Semn ca se terminase.
Prietena mea s-a ridicat apoi si a plecat la baie sa se spele. Mircea a urmat-o si i-am lasat sa se bucure de apa calda. Ejaculasem si eu.
Dupa 10 minute de stat la baie cei doi au iesit si au venit la bucatarie. Au servit cate un pahar de suc si ceva stick-suri.
Gabriela ma rusinoasa de ceea ce a facut a plecat in camera sa se imbrace. Eu cu Mircea am ramasi in bucatarie sa mai vorbim ce a fost, ce nu a fost bine si pentru a-I plati. I-am dat 100 de dolari.
-Totul a fost ok, mi-a spus el. Dar ea ar trebui sa se rada jos. Este buna mai ales ca s-a dat pe brazda.
Am iesit din locatie si am dus-o pe fata acasa. La despartire m-a intrebat:
-Acum e bine? Am facut-o si pe asta.
Am reluat relatia cu Gabi iubindu-o si mai mult. Acest lucru facea sa-I creasca inima la biata maica-sa.Spera sa-si vada fata la casa ei. Mariiitata cu nepotei. Stiti cum e lumea la sat.
Pe Gabi am mai dus-o de cateva ori la pula in acel apartament. De fiecare data Mircea si-a facut datoria ca la carte drept pentru care a si fost platit nemteste.
Prietena mea se bucura de o scula buna si traia cu speranta ca o sa fie luata de nevasta.
Dar eu vroiam mai mult. L-am sunat pe Mircea si i-am spus ca trebuie sa ne intalnim sa vorbim.
M-am intalnit cu el la un suc de data asta la Vandana.
-Vreau mai mult, i-am spus.
-Ce? M-a intrebat el in timp ce-si aprindea o tigara.
-Vreau sa mergi mai departe cu Gabi.
-Mai departe? Pana unde? A intrebat el in timp ce luase paharul de suc si-l duse la gura sa soarba.
-Vreau sa o inseminezi, i-am spus eu foarte serios.
A ramas mut vreo 2 minute. Apoi a spus ca sunt numeroase riscuri.
-Cum ar fi? L-am intrebat eu.
-Pai nu-ti dai seama. Boli, pericol de paternitate a copilului, dar in primul rand daca vrea fata? Tu ai vrea? Ce o sa spui cand o sa ii vezi burtica ca se unfla?
-Vreau, i-am spus hotarat.
-Ma gandesc si-ti spun saptamana viitoare, mi-a spus el.
Timpul a trecut si l-am sunat din nou. Ne-am intalnit din nou la un suc si am inceput negocierile.
-In primul rand vreau sa spun ca sunt de accord. Mi-a spus el. Dar cu cateva conditii.
-Care l-am intrebat eu.
-In primul rand trebuie sa-ti spun ca nu umblu la tarife. 50 de dolari sufficient. Dar trebuie sa faca cateva analize fata. Apoi la actiune sa mai participle inca 2-3 persoane, inclusiv tu. Asta pentru a evita neplacerile pe viitor. De locatie, aducerea celorlalti concurenti si analize ma ocup eu.
-Dar tu faci analizele? L-am intrebat eu.
-Toti trebuie sa le facem. Este foarte important de asemenea sa stii cand i-a venit ciclul. Pentru a afla perioada fertile a fetei.
-Cine trebuie sa fie celialti doi baieti.
-Stai linistit. Ma ocup eu. Mi-a spus el razand. Tu dupa ce ii trece ciclul ma suni. Gasim o locatie si 2-3 zile ne retragem cu ea.
Au trecut 2 saptamani pana ce i-a venit menstruatia la prietena mea. Eram cu ochii pe ea ca pe butelie. I-am sps ca ca trebuie sa facem ceva analize si l-am sunat pe Mircea care aranjase cu niste studenti sa participle.Gabriela ma tot intreba de ce trebuie sa faca analize. Eu i-am spus ca sa taca sis a le facem ca asa este mai bine.
Dup ace i-a trecut ciclul la o saptamana i-am spus ca trebuie sa ne vedem cu Mircea si cu niste prieteni buni.
-Dar ce? Acum is mai multi? Ma intrebat ea uimita.
-Sa vezi, o sa fie mai bine acum.
Din nou am mers la ea acasa si am rugat-o pe mama ei sa o lase cu mine la munte. Promitandu-I ca aveam de gand sa ma casatoresc cu ea anul acesta. Apoi am plecat cu Gabriela spre Suncuius unde ne asteptau baietii la o mica cabana.
Mircea ne –a intampinat de la intrare. Inauntru mai erau inca doi baieti tineri studenti.
Ne-am asezat la un suc si la o vorba in livingul imens de la parter. Baietii destul de deschisi i-au intrat repede in voie prietenei mele.
Eu cu Mircea am trecut in bucatarie sa punem unele detalii la punct.
-Fara alcool, analizele sunt la zi si incet, mi-a spus el.
Mircea le-a spus baietilor (Radu si Alex) sa se retraga in camerele de sus pana ce se mai pun la punct unele detalii.
-Ei ce spui Gabriela? Iti place ce ti-am adus. Sa stii ca sunt sanatosi si frumosi. Uite avem si analizele la zi. Mi le arata el. Dar numele erau sterse.
-Putem face o baie? Il intrebai eu.
Mircea imi arata baia cu mana in timp ce-si mai punea un pahat de suc.
O trimit pe Gabi la baie si ii spun ca ma sa vin si eu. Eu am mai stat de vorba cateva minute. Apoi Mircea se duse dupa prietena mea la baie.
Baia era dotata cu un Wc, chiuveta si o cabina de dus. Gabi cred ca intrase in cabina de dus prevazuta cu jeturi de hidromasaj.
Mircea a intrat dupa ea in cabina. Eu gura casca sa vad ce se intampla. Daca o ia fara prezervativ sau nu o ia. Printre jeturile de apa am auzit ceva mormaieli de-a Gabrielei ca nu pre vrea. Prin plasticul transparent am vazut cele doua corpuri ca se reunesc. Gemetele Gabrielei era un semn ca acolo se intampla ceva minunat. Incepuse actiunea de inseminare a prietenei mele.
Mircea o luase pe la spate si dadea destul de tare in asa fel ca cabina de dus se zgaltaia. Gemetele prietenei mele erau acoperite de jeturile de apa de la dus.
Cred ca la un moment dat am auzit ceva geamat si apoi protestele Gabrielei.
-De ce ai lasat in mine?
Si se deschise usa. In timp ce ea se cauta cu degetele de la mana dreapta sa-si scoata licidul seminal din vagin.
-Stai linistita, a incercat Mircea sa o linisteasca.
Am sariit si eu sa o linistesc pe Gabi. Luandu-I mana de la pasarica si strangandu-o in brate. Sarutandu-o si promitandu-i ca va fi bine. Mircea a venit si el pe la spatele Gabrielei.
Apoi la insistentele lui Gabriela a mers in living si s-a asezat pe un coltar.
-Stai ma sa ma duc sa ma spal. A incercat ea sa se ridice.
-Stai cateva minute, nu fii stresata, ii spuse Mircea in timp ce ii dadea un pahar de suc de portocale.
Spermatozoizii cred ca alergau deja spre uter. Am stat de vorba putin apoi i-am spus Gabrielei sa urcam sus.
Am urcat sus unde cei doi baieti se uitau la televizor. Apoi Mircea i-a solicitat sa se ocupe de prietena mea.
Gabriela m-a oprit si mi-a spus ca nu mai vrea sa faca fara prezervativ. Mircea a intervenit zambind si a spus ca au analizele. Asa ca nu avea de ce sa se teama.
-Da nu mai vreau. Nu e bine. A incercat ea sa ma convinga.
Mircea a luat-o meticulous si a tras-o de o parte.
-Ti-am aratat analizele noastre. Asta inseamna ca suntem sanatosi. In privinta spermei nu are de ce sa-ti fie frica. Iti face numai bine.
-Daca raman gravida? A spus Gabi.
-Nu are cum. A spus Mircea hotarat. Hai ca o sa fie bine. Mihai, prietenul tau, a spus ca va si casatoriti anul acesta.
Apoi a intins-o pe spate si i-a bagat mana la pasarica sa o frece. Mi-a facut semn sa merg sa o sarut pentru a-I distrage atentia pana ceilalti doi baieti se vor ocupa cu ea.
Primul care a intrat in ea a fost Radu. Ajutat de Mircea, a intrat in Gabi punandu-i picioarele pe umeri. Alex se masturba in picioare langa pat, excitat de priveliste, iar Mircea, vulpoi batran a inceput sa o frece la punctual G.
Prietena mea tremura toata de placere. Senzatia de rusine ii trecuse mai ales ca era excitata la maxim. Baiatul care o lucra, excitat la maxim, a variat dupa numai 5 minute. Mircea i-a facut sa se termine in ea. Rapid in locul lui a venit Alex, care a reluat miscarea iepureasca.
-Mai incet, fara graba, i-a sugerat Mircea.
Baiatul a inceput sad ea in forta. Din cauza ca vaginul Gabrielei era umed de la sperma se auzea un pleoscait puternic.
Dupa vreo 10 minute a terminat si Alex tot in ea.
Mircea mi-a facut semn ca trebuie sa trec si eu la aparat. Gabriela si-a pus mana la vagin realizand ca este plina de lichidul seminal al celor trei barbati si a vrut sa se ridice sa plece la baie. Dar Mircea a rugat-o sa ma lase sip e mine.
Am intrat in ea si era plina de sperma. M-am murdarit de cocktailul spermatic pe penis si cu toate acestea am continuat sa o bag in ea.
Nu prea era o senzatie placuta ca Gabi era destul de larga si lunecoasa. Fluimucilul de la vaginl fetei a facut sa ma murdareasca si p e scrotal de la testicule.
Dupa 10 minute m-am terminat in partenera mea, care tinea capul intr-o parte. Cred ca regreta ceea ce facea, pentru ca a inceput sa planga.
Mircea a intrebat-o ce are. De ce nu se simte bine mai ales ca are o relatie frumoasa cu mine. Si avea sa fie sotie peste catva timp.
Fata a vrut sa se ridice si sa plece la baie sa se spele, dar nu a fost lasata de Mircea, care a mai retinut-o sa mai vorbeasca cu ea.
Unul dintre baieti a plecat pana jos sa aduca ceva de baut. Apoi am inceput toti sa sporovaim despre viata despre viitor, despre una, despre alta, pan ace timpul a trecut. Cam 30 de minute.
Tot timpul acesta Mircea a pus-o pe prietena mea sa stea pe spate cu genunchii usor ridicati. Corpul Gabrielei a fost acoperit de un cearceaf alb, iar sub cap avea o perna mare.
-Acum ce vreti de fapt? A intrebat ea usor enervate.
-Stai linistita, i-a spus Mircea.
Apoi am coborat jos la parter, iar Gabriela s-a dus drept la baie sa se spele.
-Spermele noastre cred ca au ajuns unde trebuie, mi-a spus Mircea tragandu-mi cu ochiul.
Am intrat dupa ea la baie sa vad ce face prietena mea. Ea se spala de cu zor la dus cu sapun.
Am lasat-o sa se spele si i-am dat prosopul sa se stearga.
-Acum esti multumit? M-a intrebat ea cu ochii plini de lacrimi.
-Gabi de ce plangi? Te iubesc. Asta mi-am dorit demult.
Am sarutat-o pe gura patimas si am strans-o in brate spunandu-i ca sunt alaturi de ea indifferent ce se va intampla.
Am mers in living sa luam masa cu baietii. Am servit toti 5 si am mai discutat. Nu prea era vorbareata Gabi cu baietii, dar se mai linistise.
La masa baietii stateau in boxeri, iar gabi avea in jurul taliei un prosop de baie mare de culoare alba. In living era un televizor unde rula muzica pe MTV.
Mircea tot incerca sa dialogheze cu Gabi care se multumea sa raspunda prin das au nu, sau sad ea raspunsuri scurte.
Dupa masa am urcat sus cu Gabi in camera sa ne odihnim. Mi-a spus ca nu mai vrea sa o faca fara prezervativ.
In camera a intrat Mircea care a inceput sa-I spuna glume Gabrielei, facandu-o sa se simta mai bine.
I-am lasat pe amandoi singuri sa discuta si am mers pana jos la baie. Am mai discutat ceva cu Radu si Alex care se uitau la televizor la un meci de fotbal. Apoi am urcat sus sa vad ce fac cei doi.
M-am apropiat de usa tiptil s trag cu urechea. Dinauntru se auzeau gamete, semn ca Mircea nu statea degeaba. Am intrat incet astfel incat sa nu-I deranjez, dar mai bine zis sa nu o speriu pe Gabi. Ea statea in patru labe pe pat, iar Mircea prin spate cu picioarele flexate i-o tragea.
Eu mai curios vroiam sa vad cum intra penisul in vagin. Mircea vazand ca ma tot holbam din diferite pozitii sa vad actiunea mi-a sugerat sa ma bag in pozitia 69 sub Gabi, astfel incat capul meu statea intre cracii fetei. Mircea o lucra pe la spate. Eram la cativa centimetrii de actiune. Cu limba ii atingeam punctual G, dar si sexul barbatului care intra din plin. Testiculele barbatului de asemenea se plimbau prin fata ochilor. Atunci am realizat ce mari sunt.
Am mai vazut eu filme porno cu aceasta pozitie, dar nimic nu se aseamana cu realitatea. Mirosul, gustul si pleoscaitul vaginului facea sa ma simt minunat.
Gabriela era inebunita de patrunderile penisului in vagin, dar si de linsaturile mele in punctual sensibil tremura toata.
Ceilalti doi baieti venisera si ei sus sa asiste la spectacol, isi scoasere penisurile si incepusera sa si le frece.
La un moment dat Mircea a inceput sa intensifice miscarile lucru care facea ca testiculele sa se zgataie si mai mult, iar din vagin sa sara picaturi de secretii vaginale. Cred ca miscarile acestea sacadate au durat un minut si ceva. Apoi barbatul a patruns adanc in vagin pana la coaie si tremurand a mai facut 2-3 miscari de dute-vino. La aceste ultime miscari am observant cum picaturile de sperma ies si se opresc pe scrot. Apoi a iesit din ea de tot, dar imediat Radu a intrat in ea si a inceput sa dea din nou.
Pentru ca vaginul era inundat de sperma se auzea un pleoscait puternic. Nu mai vorbesc de mirosul acrisor al spermei si de picaturile de lichid care sareau pe fata mea.
Gabriela ma sugea, daru nu o lasam pentru ca sa nu ejaculez.
Imaginea era minunata. Il vedeam pe Rdu cum patrunde adanc, apoi iesea din nou afara, iar patrundea pe toata lungimea glandului. Penisul lui era uns de sperma lui Mircea.
Cred ca au durat vreo 10 minute pana si radu se termina in vaginul prietenei mele.
A urmat si Alex care pana tunci asistaes si se masturbase langa noi.
-Nu mai pot. A incercat Gabi sa spuna.
-Inca putin, i-a spus Mircea care statea langa noi in pat.
Eu stateam sub Gabi in pozitia 69 si urmaream vaginul prietenei mele cum este patruns de penisul barbatului.
Sperma celor doi barbati se scurgea pe picioarele Gabrielei care incerca sa reziste cat mai mult.
Din cauza excitatiei barbatul isi dadu drumul in ea dupa numai 2-3 minute. Si din cauza faptului ca interiorul vaginului era asa de plin sperma, lichidul se intindea pe coaie in jos astfel incat forma un fel de mucii intinsi de cativa cm care se balanganeau pana ce se desprinsera si-mi cazura pe gura.
Apoi tipul iesi din Gabi si se puse sa se odihneasca pe pat. Gabriela se ridica repede si vru sa mearga direct la baie, dar Mircea o opri si-I spuse sa stea intinsa.
Eu eram asa de excitat ca ma frecam la penis cu sperm ape buze.
Mircea mi-a sugerat sa o ling asa cum era plina de sperma.
-Vad ca-ti place. Daca esti cuckold cu adevarat hai linge-o pe prietena ta. Abia asteapta.
Mi-am bagat capul intre picioarele larg desfacute ale Gabrielei care cred ca trecuse de frica din cauza excitatiei. Din vaginul deschis la maxim, inrosiit iesea ...



    Login