Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCATEVA ZILE DECONCEDIU EP 2
Autor : unqnick - 2012-03-16
Citita de 12804 ori - Nota 7.85 (93 voturi)
Erau in pielea goala doar cu cate o palariuta caragioasa pe cap. Nu prea auzeam ce vorbesc. Din cand in cand Carmen radea si il saruta. Mi-am dat seama ca e foarte excitata. Tinea mana stransa pe pula lui, dreapta ca un catarg, frecand-o lent.
- N-am ce sa-i fac daca a plecat. Poate s-a dus la afacerea aia a lui, am auzit-o acum mai clar. Ai zis ca o daca eram singura cu tine, imi sareau capacele, dar pana vine stam degeaba ?
El a mai zis ceva si ea a ras din nou.
- Pai vad ca nu reactionezi la avansuri, trebuie sa sug pula de fiecare data sau ma pui la incercare ?
- N-am inteles ce i-a zis ca au inceput sa rada amandoi si imediat Carmen a luat initiativa. S-a urcat peste el infigandu-se in pula apoi s-a asezat intr-o pozitie in care m-am mirat ca nu tipa. Avea picioarele departate larg sprijinite pe bratele lui si se tinea de gatul lui frecandu-se infipta in pula. Robert o lasa sa iasa putin apoi o tragea de buci sa se infiga la loc in ea.
Nu cred ca era o pozitie grozava. Poate doar pentru ea, ca o simtea pana in strafunduri dar am retinut pentru viitor figura sa o incerc si eu. Am intuit bine, pentru ca Robert s-a ridicat cu ea in brate.
- Nu-mi place asa, ori te fut ori ne dam in leagan.
S-a lasat in genunchi si a intins-o pe un covoras de neopren si a inceput sa o futa cu putere.
- Nici asa nu e bine, a zis Carmen, ma doare spatele.
S-au rostogolit si acum se pare ca era mai bine. Se misca infipa adanc in pula lasandu-l sa-i suga sanii si sa o traga din cand in cand cu forta de buci atingand-o cu capul pulii pana in fundul pizdei pentru ca gemea scurt de surpriza si placere. Era o incantare sa o privesti cum cata placere se fute si cum savureaza gosimea si marimea aceea grozava de pula.
Nu o mai vazusem demult asa de dornica cu un alt partener. Excitat si el peste masura, Robert s-a ridicat in picioare si a inceput sa o futa asa ridicand-o de buci si lasand-o sa cada brusc in pula facand-o sa tipe de incantare. Carmen isi strivea sanii de pieptul lui plangand de placere.
- Asa...aaaahhhhh....ce bine e asa.....aaaahhh....termiiiiinnnn.....dar sa nu te opresti....doamne ce-mi place sa ma fut asa......
Robert a pus-o la un moment dat capra tinandu-se de balansoar si a inceput sa o futa rapid dind din cur ca un dulau. Carmen scutura stalpii basansoarului gata sa-l demoleze si Robert s-a oprit din futut intorcand-o cu fata la el. Carmen s-a lasat sa alunece pe vine si i-a luat capul pulii in gura masturbandu-l cu privirea ridicata spre ochii lui. A apasat-o de cap si a terminat in gura ei infipt pana in fundul gatului facand-o sa horcaie si sa scape sperma pe barbie si sani.
- Robi, iubitel, de cate ori sa-ti spun sa ma lasi pe mine, stiu mai bine ce am de facut. Uite cata sperma s-a pierdut.
Am privit-o cum aduna sperma cu degetul si apoi il suge. O auzisem spunandu-i "Robi iubitel ?" inseamna ca deja simtea ceva pentru el sau incerca sa fie mai draguta pentru ce primea de la el ? Dupa ce a terminat de inghitit i-a lins indelung pula curatind-o. S-a ridicat de pe vine si l-a sarutat dar el nu a fost prea incantat.
- In dimineata asta nu ti se culca deloc ? a constat ea bucuroasa Hai in casa vreau sa ma futi ca lumea cum ai facut-o cand ne-am sculat. Aici o sa iti demolez mobila.
Nu vroiam sa ma prinda ca i-am spionat, puteam doar sa vin langa ei nu sa ma ascund asa ca am coborat repede. Se indretau spre casa goi si imbratisati, oprindu-se la fiecare pas sa se sarute. Carmen chicotea vesela cand a intrat in casa si cand m-a vazut s-a repezit spre mine si m-a sarutat bucuroasa.
- Noni, pe unde ai fost ? Eram putin ingrijorata. Te-ai suparat ca te-am lasat sa dormi singur ? Noi ne-am mai harjonit un pic daca am vazut ca ai adormit.
- Nici o problema. A fost bine ?
- Super, super, super, ma asigura ea sarutandu-ma cu pasiune dar sa nu ma mai lasi singura ca eram cam stresata nestiindu-te aici.
Mi-a venit sa rad, doar vazusem mai devreme efectele stresului asupra ei. Robert ne privea intelegator si parea ca nu se sinchiseste ca e inca cu pula sculata si am apreciat la el ca nu e deplasat sa faca mutre ca tocmai ii intrerupsesem de la inca un futai. M-a invitat sa iau loc si am acceptat o cutie de bere scoasa din frigider.
- Noni, ma faci sa ma simt prost, de ce stai imbracat ? ma dojeni Carmen.
- Scumpa mea esti tu draguta sa ne servesti cu ceva. Stii acum unde sunt toate, o ruga Robert.
- Nu te ratacesti prin casa ? Mai sa-mi vina sa cred ca ai mai fost pe aici, am iscodit-o eu.
- Am mai trecut si pe la bucatarie azi noapte. Am mai si mancat cate ceva. Crezi ca doar ne-am futut tot timpul ? replica Robert.
- De ce nu spui ca m-ai futut si in bucatarie ? rase Carmen si disparu pe use.
M-am dezbracat si pula care mi se sculase cand ii spionasem inca nu se culcase asa ca aveam si eu ce arata. Stateam fata in fata pe doua canapele cu o masuta intre noi. Conversatia nu se prea lega, mai mult banalitati. La un moment dat Robert mi-a spus aratand spre madularul meu complimentandu-ma:
- N-as zice ca nu esti dotat.
- Pai nici tu nu ai de ce sa te plangi
- Mi-a spus Carmen ca faci minuni cu ea.
- Serios ?
- Pe bune. Mi-a spus multe despre voi. Acum te rog sa ma scuzi, dar la inceput am crezut ca e o curva, poate mai de soi dar tot curva iar pe tine te-am banuit ca esti pestele ei.
M-am foit cam nervos. Carmen ne-a strigat din bucatarie si am mers acolo. Eu nu am obiceiul sa mananc dimineata, mai bausem si din berea aia rece si nu prea aveam chef dar erau numai bunatati in frigiderul lui Robert asa ca am baut niste vin si mi-a venit pofta de mancare. Robert a mancat zdravan iar Carmen deabia a ciugulit atenta ca intotdeauna sa nu se ingrase. Am insistat totusi sa mai manance ceva.
- Hai ca ma superi, da-o incolo de silueta, la cat "sport " faci nu se pune nimic. Nu ai nimic in stomac.
- Ba cred ca am o multime de sperma.
Am ras ca dementii si Robert era sa se inece cu vinul cand a pufnit in ras. La sfarsit ne-a trimis in sufragerie sa stranga masa si sa aduca desertul. Stateam din nou fata in fata cu el si discutam mai relaxati acum.
- Ma bucur ca n-am facut o gafa. Am inteles ca esti un tip barosan cu mai multe firme iar ea m-a convins ca este o doamna rasata.
- Si putin curva doar cand se fute, am ras eu acompaniat de el.
- Da, e curva atat cat trebuie. Acum ce sa-ti spun, am inteles de ce n-a vrut sa mi-o suga cand am fost cu ea in camera. Credeam ca de aia m-a adus acolo. Nu am crezut-o atunci, am zis ca face fite doar. A spus ca aveti o intelegere sa nu se futa decat cu aprobarea ta si ca reciproca e valabila si pentru tine. Nu cred ca am mai intalnit asa un cuplu si inca casatorit.
- Sunt destui. Noi cunoastem cativa.
- Pe de alta parte, e pentru prima data cand ma fut cu o femeie toata noaptea, imi suge pula la greu si una doua se duce sa vada ce-i face barbatul. Ma si enerva.
- Pai poate ii era frica sa nu ma trezesc ca sa se pota fute cu tine in liniste, am zis eu la misto.
- Ti se cam rupsese filmul, dormeai dus. Dar chiar, nu ne-ai auzit ? Tipa ca lumea cand are orgasm nevasta-ta. Trebuia sa o auzi atunci cum spunea ce mult te iubeste. Poate a spus-o ca sa ma intarate pe mine.
- Nu e o noutate pentru mine, am mai auzit-o si de la altii cu care s-a futut dar imi face placere sa aud asta.
- Iti satisface orgoliul ? Mi-ar placea sa fiu in locul tau. Cum de reusesti ?
- Am stabilit mai demult acest lucru de cand am facut primul schimb de parteneri. Pentru noi o experienta cu alt partener e doar un moment placut de comparatie si satisfactie trupeasca. Afectiv ramanem neschimbati. Unii nu stiu sa aprecieze acest lucru si multe cupluri esuaza, dar noua din contra, ne-a cimentat casnicia.
- Trebuie sa te felicit, ai o sotie superba si se fute de nota zece si nu credeam ca o suge asa minunat, spuse mangaindu-si sugestiv madularul gros. Imi place la nebunie sa ma fut cu ea dar inca nu-mi vine sa cred ca nu ai nimic impotriva chiar daca m-a asigurat ea ca nu avem probleme.
Am zambit multumit ascultand cum imi lauda nevasta. Discutia ne excitase pe amandoi si stateam cu pulile sculate band bere si pun pariu ca ne gandeam amandoi la pasarica minunata a lui Carmen. In momentul ala doream nespus sa ma fut cu ea si cred ca Robert gandea acelasi lucru si nu-l condamnam.
- Bravo ! Asa imi place sa fiu asteptata de barbati sa ii servesc.
A lasat tava cu fructe si bucatele de ciocolata pe masuta si s-a aplecat oferindu-i imaginea bucilor ei ferme, scuturandu-mi in joaca pula. A lins-o putin in varf plescaind multumita apoi a sarutat-o apasat.
- Acum ca sa nu se supere gazda noastra ii aplicam acelasi tratament.
A repetat operatiunea si cu pula lui Robert care a vrut sa o retina dar s-a ferit si apoi a venit sa se aseze langa mine.
- N-am mancat pentru ca m-am pastrat pentru desert, imi zambi ea dulce. Am gustat putin si e exact ce imi doresc.
Am rupt cateva boabe de strugure tamaios dar nu mergea dupa bere si vin.
- Vreau si eu, dar sa-mi dati in gura.
De partea cealalta, Robert ii arata sugestiv pula erecta dar Carmen scutura din cap razand.
- Banana mai tarziu, ai putina rabdare.
O simtisem. Niciodata nu intindea coarda, stia ca imi e datoare si ca rabdasem destul si dupa cum se lipea de mine stiam ca in clipa aceea ma doreste. Carmen isi indoise genunchii si se urcase cu picioarele pe canapea ghemuindu-se langa mine. Am luat un bob de strugure intre buze si i l-am dus la gura. L-a apucat spargandul intre dinti si m-a sarutat.
- Mai vreau.
I-am mai dat cateva boabe si ne sarutam indelung. Ii mangaiam pizda si ii masam clitorisul simtind cum pula se intareste sub mana ei. L-am vazut cu coada ochiului pe Robert cum se foieste mangaindu-si madularul. Era din nou la dimensiunea maxima si avea privirea atintita spre pizda lui Carmen expusa spre el provocator. A tusit semnificativ nerabdator si l-am privit amandoi. Un moment am simtit-o pe Carmen ca ezita, era prea tentant dar s-a abtinut lasandu-mi mie initiativa celor ce vor urma. Inadins am vrut sa o mai las putin sa se excite mai tare asa ca m-am lasat pe spate intreband-o.
- Dar ne-am luat cu altele si nu mi-ai povestit cum a fost azi noapte, te-am vazut dar vreau sa aud din gura ta.
- A fost o noapte minunata dragul meu, iti multumesc dar o sa-ti povestesc alta data.
- Spune-ne cum te-ai simtit cu amandoi odata.
Carmen a gemut nerabdatoare, prea lungeam pelteua.
- Nici nu am apucat s-o facem ca lumea, ai preferat sa bei si sa te uiti la noi. Chiar Robi, nu poti sa mai chemi un prieten ?
- Dar eu pentru ce sunt aici ? am replicat imediat.
- Of raule, credeam ca nu ma vrei. De ce ma fierbi ?
I-am zambit lui Robert incurajator apoi am intrebat-o din priviri pe Carmen.
- Esti gazda, te rog sa alegi ce preferi, s-a pisicit ea privindu-l provocator, sugandu-si un deget si mangaindu-si pizda cu cealalta mana.
- Mai aveam putin si saream pe tine, veni raspunsul lui ragusit de dorinta.
Robert isi misca madularul intaratand-o. Carmen ma lua de mana si pasi spre canapeaua pe care statea el. Se aseza in genunchi si isi mangaie bucile invitandu-ma. Simtisem mai devreme aroma placuta de pizda si mi-am trecut din nou degetele peste labiile ei pline de roua. Le-am dus la gura gustandu-le si pula mi-a zvacnit dureros acum.
Carmen se aplecase si incepuse sa linga delicat madularul ce stat...



    Login