Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCATEVA ZILE DE CONCEDIU EP 1
Autor : unqnick - 2012-03-14
Citita de 16771 ori - Nota 7.82 (99 voturi)
Ne cunoasteti si din alte povestiri. Eu sunt Noni. Poate pe mine nu ma mai stiti dar pe sotia mea Carmen e greu sa o uiti. Era o vara torida care in anul acela incepuse brusc din luna Mai. Bucurestiul era sufocat de canicula. Asteptasem pana in ultima clipa sa vina niste prieteni de ai nostri Vanda si Paul sa plecam in concediu. Lucrau undeva pe un camp petrolifer in Golful Persic si descoperirea unor noi zacaminte i-a impiedicat sa vina in tara. Stabilisem cu ei sa amanam concediul pentru la iarna si urma sa mergem invitati de ei in Maldive.
Avem mai multe cupluri cu care ne intalnim periodic si partidele noastre de sex ne incarcau bateriile pentru multa vreme stimulandu-ne libidoul dar oricat de placute ar fi, sunt tot prea rare. De obicei eu eram cel care initiam o noua relatie cu un cuplu de swingeri si chiar daca o incurajasem, Carmen ma lasa pe mine sa aranjez astfel de lucruri. In curand insa avea sa-mi faca o surpriza.
Hotarasem sa plecam totusi cateva zile pe litoralul nostru, profitand si de faptul ca intentionam sa intru intr-o combinatie pentru un parc eolian in Dobrogea si oricum vroiam sa fac o vizita de documentare. Ne-am cazat la un hotel cochet cu piscina si jacuzzi in Neptun. Am renuntat sa mergem pe plaje pentru ca era o fosgaiala de oameni, caini si vanzatori ambulanti care iti taia tot cheful.
Carmen a ramas la hotel si timp de 3 zile plecam dimineata si ma intorceam pe la pranz din teren. Bruneta de felul ei, se bronzase deja frumos in cateva escapade la munte si acum soarele de mare ii aramise minunat pielea. Facea topless si eram multumit de invidia barbatilor cand reveneam langa ea. Intr-o zi m-am intors mai tarziu si am vazut un tip care o ungea incantat cu lotiune de plaje pe spate si pe picioare. M-a vazut si m-a chemat vesela.
- Noni ! Ai intarziat dragule. Ti-am pregatit o surpriza. Fa te rog cunostinta cu Robert. Te-a asteptat, dar trebuie sa plece acum. O sa-ti povestesc despre ce e vorba.
Imi placea tipul. Era cam de inaltimea mea dar mai solid ca mine. Mi-a zambit si ne-am strans mana barbateste. Am mai schimbat cateva vorbe de politete apoi s-a scuzat imbracandu-se si a plecat.
- L-am rugat sa ma mai dea cu crema inainte sa plece. Nu vreau sa ma parlesc prea tare.
- Eu stiam ca iti place sa te parlesti.
- Nu fi golan, rase Carmen. De fapt cam despre asta e vorba. Ti-am ascultat sfatul si am tot conversat ba cu unul ba cu altul pe net. Nu stiam ca sunt atat de multi care vor sa ne cunoasca.
- Cred ca mai degraba au vrut sa ti-o traga tie. Ai pus o poza cu noi dezbracati ?
- Nu. Eram in poze amandoi in costum de baie, ma rog al meu mai micut si eram cu sanii goi.
- Baravo nevestico, asa te vreau. Si cu el care e stadiul ?
- Acum doua zile am descoperit ca e din Mangalia si am vazut si poza nevestei lui, arata foarte misto, o sa-ti placa sunt sigura. M-am intalnit aici cu el si am vrut mai intai sa-l verific putin. Sa vad daca e asa cum s-a prezentat. Mi-era frica sa nu razi de mine daca nu corespundea.
- Banuiesc ca l-ai dus in camera sa-l verifici ?
- Nu face bancuri praste. Asa ma stii ? Am fost si in camera, nu zic ca n-a incercat dar i-am spus care sunt regulile noastre si ca putem avansa relatia dupa ce iti vei da acordul. Apropo’ sti unde a vrut sa mi-o traga mai intai ?
- In lift ?
- Nu draga, in piscina. Asta fusese ieri. Ne jucasem putin in apa si stateam sa ma odihnesc la el in brate cu picioarele incolacite dupa mijlocul lui si imi tot turna la complimente. Imi placea, era manierat, cand am simtit ca e gata sa ma patrunda pe langa slip si m-am ferit apoi am iesit din apa.
- Pai erati singuri ?, putea sa va vada atata lume
- Pai se cam ambalase, fusesem cam ingaduitoare cu el. Dar nu s-a prins nimeni.
Facusera schimb de telefoane asa ca l-am sunat. A fost foarte incantat sa ne vedem si ne-a propus sa iesim la un restaurant unde se canta numai blues sa ne cunoastem mai bine mai intai. Am ramas dezamagit cand a venit singur. Uitase sa ne spuna ca nevasta-sa era plecata la Paris dar trebuia sa se intoarca. Nu stia inca de planurile noastre, dorea sa-i faca o surpriza iar Carmen grabise lucrurile.
Ma desumflasem, mai ales ca ii vazusem pozele pe care i le trimisese pe net. Era o bruneta frumoasa foc, bine proportionata si cu sani opulenti mai mari ca ai lui Carmen. Vazandu-ma ca ezit, nevasta-mea m-a rugat sa nu ne oprim aici.
- Ce mai conteaza cateva zile pentru tine. Eu sunt deja incalzita si imi pare rau si pentru el.
In restaurant a dansat numai cu el si cred ca il inebunise deja lipindu-se de el si tipul nu se mai abtinea, pipaind-o chiar acolo pe ring. In separeu statea langa el si mi-a facut un semn care in codul nostru insemna ca ii scosese pula afara si i-o freca. Robert avea o fata congestionata, ma privea fix si tresarea sub mana experta. Am intors capul zambind cand l-am vazut ca ia servetul de pe masa, probabil sa jaculeze in el sau sa se stearga.
- Te simti bine ? am facut pe naivul vazandu-l acum relaxat si indemnandu-ma sa ciocnim inca un pahar.
Cand ea a vrut sa mearga la toaleta, s-a oferit sa o insoteasca dar am mers eu cu ea. De fapt vroia sa schimbam cateva cuvinte.
- Nu a fost o idee buna sa venim la restaurant. Mai bine il invitam direct la noi. Am un chef nebun sa ma fut cu amandoi.
- Am mangaiat-o pe fund si am privit-o mirat.
- Ai venit fara chiloti pe tine ?
- Nu iubitule, i-am aruncat acum, erau foarte uzi si ma jenau. Nici nu ma mai asez, eu zic sa mergem.
- Pai o sa cerem plata.
Ghicindu-ne parca gandurile, Robert facuse ceruse deja nota si platise, asa ca am iesit in strada si Carmen l-a luat de brat. A luat-o spre parcare oprindu-se langa o masina si deschizand portiera sa se urce Carmen.
- Ce naiba, hotelul e la doi pasi. O iei de aici maine dimineata, am zis eu.
- Nu iubitule, mergem la el acasa, oricum e mai mult spatiu, mi-a promis ca o sa ne simtim mai bine acolo.
Carmen se intelesese deja cu el mai inainte si acum era nerabdatoare sa ajunga. In masina, stand cu ea in spate, m-a sarutat si mi-a soptitla ureche mangaindu-mi madularul prin pantaloni.
- Am emotii ca de fiecare data cand avem parte de o premiera.
- Pentru mine nu prea are farmec, credeam ca vine cu nevasta-sa. O sa te las pe tine sa te desfasori, imi place sa te privesc.
- O sa-ti oferim atunci un spectacol complet, sper sa-ti placa.
Am ajuns foarte repede la el acasa, avea o vila cocheta cu etaj si curte mare in fata cu gazon. Ne-a facut turul casei si mi-a placut ca era curata si aranjata cu mult gust. Parterul, livingul mare dadea spre curtea din spate luminata de cativa pitici. La etaj avea cateva dormitoare cu bai.
I-a oferit lui Carmen un pahar de vin rosu preferatul ei (aflase multe despre gusturile ei) iar mie mi-a turnat oportie generoasa de Hennessy. Am ciocnit si am gustat coniacul fin si vechi.
- E preferatul meu i-am zis.
- Am luat relatii mai inainte zambi el. Cred ca mi-a spus aproape totul despre "preferintele" voastre. Eu zic sa ramanem mai lejeri, ne-a propus lasand sticla langa mine pe o masuta.
Am acceptat si m-am dezbracat fara fasoane. Vazandu-ne ca am ramas in chiloti Carmen si-a tras peste cap rochita vaporoasa lasandu-l fara glas pe gazda noastra, expunandu-se goala si superba.
- Voi sunteti mai rusinosi ? ne reprosa ea aratand spre chilotii nostri.
Eram curios sa-l vad ce fel de "aparat" are intre picioare si am ramas surprins era la fel de dotat ca mine iar Carmen a scos un chitait de surpriza. Imi spusese cand am fost la toaleta ca are o pula enorma dar am zis ca exagereaza. Glumea de multe ori dupa o partida fierbinte de sex, spunand ca pula mea mare e singurul motiv pentru care a acceptat sa ramana langa mine.
Adevarul e ca si el era socat vazandu-ma. Sperase probabil sa ma umileasca dar ramasese dezamagit. Pusese muzica mai devreme si Carmen s-a lipit de el tinandu-l de gat leganandu-se lasciv in bratele lui. O cunosteam bine si stiam ca acum ii spune la ureche tot soiul de chestii porcoase excitandu-l. Au schimbat cateva cuvinte si ea a refuzat scuturand din cap. Probabil ii sugerase sa se retraga in alta camera.
- Ramanem aici, nu-i asa dragule ? mi-a cerut parerea.
Am dat din cap si i-am facut un semn incurajator lui Robert. Carmen sarutata pe sani si mangaiata de mainile lui mari i-a mamgaiat pula groasa.
- Trebuie sa ne imprietenim repede cu dumneaei, e nervoasa si nerabdatoare pe cate vad, imi transmise ea.
- Lasa vorba, suiera el. Nu ma mai fierbe atat.
Carmen se lasa pe vine si ii saruta capul pulii necuratata complet de sperma ce tasnise din ea sub masa la restaurant. Stiam ca in urmatoarele ore voi fi ignorat, cel putin de catre ea. Se daruia cu totul si facea totul sa-si domine partenerul, sa-i ofere placerre si sa stoarca de la el tot ce putea pentru placerea ei. Am luat sticla si am venit mai aproape de ei.
Nu de putine ori prietenii nostri au venit si singuri la noi facand un threesome dar avand si placerea de a ne admira partenerul cum o face cu musafirul. Atunci cand o urmaream pe Carmen cum este fututa, traiam totul la intreaga intensitate, vazand, ascultand si mirosind totul.
Se intamplase ca datorita afacerilor sa nu particip cateodata asa ca stiind cat de mult ma excita, imi povestea apoi cu lux de amanunte trairile si toate peripetiile, dar acum profitam de spectacol. Robert era fascinat, o tinea de cap cu o mana si statea putin aplecat pe spate urmarind cum ii suge pula baiguind incontinu.
- Doamne ce bine sugi pula ...... nu te-am crezut ca poti fi asa buna....
Cam profitasem de sticla de coniac si ma infierbantasem privindu-i prestatia de experta. Imi mangaiam pula asteptandu-l pe tip sa ejaculeze si sa imi iau drepturile de sot. Carmen inghitea sperma aproape intotdeauna si nu ma indoiam ca o sa o faca si cu el. S-au grabit amandoi, ea vroia sa-i tina pula pe limba, el sa se masturbeze ca sa se descarce si n-a reusit decat sa o stropeasca pe frunte si pe fata. Injurand, Robert se precipita spre baie dar Carmen se sterse cu un servetel si se intoarse catre mine.
- Mai avem nevoie de antrenament pentru sincronizare dar a fost vina lui.
Mi-a luat-o in gura privindu-ma parca cerandu-mi o apreciere. I-.am facut cu ochiul si am mangaiat-o pe cap. ...



    Login