Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCartile de joc si sala de clasa
Autor : vampir007 - 2014-08-18
Citita de 10842 ori - Nota 8.19 (73 voturi)




Si iata-ma gol in fata Denisei si a Rahelei, nu stiu cum am ajuns in situatia asta, credeam ca stiu sa joc carti. Nu ma asteptam sa fiu chiar eu primul ramas in pielea goala si macar de eram acasa, dar la scoala. Desi colegele mele au ramas in chiloteii lor munusculi, mi-e cam ciuda ca nu au ramas ele in pasaricile goale inaintea mea.

Si se holbeaza amandoua la pula mea sculata si belita, cu capul rosu:

- Ce frumoasa este. - ma complimenteaza Rahela in timp ce vine langa mine si o mangaie cu degetele ei fine.

- Hei, nu va mai prostiti - ne zice Denisa zambind cu subinteles dupa ce castigase deja de trei ori consecutiv.

Ne reluam locurile pe bancile reci din sala de clasa.

La scoala azi avem o fereastra de 2 ore, colegii nostri au plecat pe la suc sau la casele lor, chiulisc de la ultimele doua ore de curs ca in fiecare saptaman. De obicei noi trei ramanem, asa am ajuns sa le cunosc pe fete mai bine, devenit oarecum confidentul lor, ne placea jocul de carti si nu ne plictisim in cele doua ore libere. Dar proasta ideie am avut azi sa jucam carti pe dezbracate.

Si Denisa incepe sa rada, castiga din nou si eu pierd, firar.

- Bine, si pentru ca pula ta este asa de excitata, ca pedeapsa trebuie sa te masturbezi in fata noastra Gabi.

Adevarul e ca vroiam sa ma masturbez, chiar asteptam, pula era atat de sculata si tare ca incepea sa ma doara si nu puteam sa imi iau ochii de la sanii fetelor, amandoua aveau sani rotunzi, frumosi cu niste sfarcuri tari. Si mana mea mangaie pula usor, o belesc tare si apoi ii trag pielea peste capul umflat, dupa care iar o belesc privind la sanii Denisei si Rahelei. Mainile lor isi mangaiau trupul si asta ma excita si mai tare. Ahhhh si imi zvacneste pula, mai fac o miscare si imi dau drumu pe masa de joc la toata samanta mea. Ele rad si se privesc una pe cealalta in ochi cu subinteles.

M-am mai linistit acum, imi este mai bine si jocul continua dupa ce ma sterg cu un servetel pe pula, fetele curata masa de joc si din nou se impart cartile. Usa clasei este incuiata, linistea apasatoare lasa persoaneleor care trec prin fata usii sa creada ca nu mai este nimeni in clasa. Am castigat, pula nu mai este sculata ca mai devreme dar bucuria ca Denisa ramane fara chilotei ma face sa dansez in timp ce Rahela o ajuta sa isi dea acei tanga minusculi jos. Pizda micuta a Denisei, rasa, buzele ei apetisante ma excita din nou. Ma uit la ea, la pizda ei. Denisa isi pune manuta la pasarica isi prinde buzele si le departeaza cu doua degete, isi desface piciorusele si imi arata lindicul excitat si vaginul spunand:

- Sa imi papi pizda, ca m-ai lasat in curu gol!

- Acusica am sa o fac si pe asta. - spun eu masandu-mi pula care incepuse sa se excite din nou.

Priveam la pizda Denisei, apoi ma uitam in ochii ei, stiam amandoi ca trebuie sa castige unul din noi sa o putem dezbraca si pe Rahela. Si Denisa castiga din nou, ce noroc, eu nu am pierdut din nou in fata ei de data aceasta, Rahela e cea dezbracata.

- Ce bine, credeam ca nu o sa mai scap de chiloteii astia de pe mine.

Bucuria i se vedea in ochi, pizda ei era deja umezita, atentia mea este intrerupta de chiloteii ei aruncati pe fata mea. Ii iau in mana si ii miros zicand:

- Astia se confisca!

- Sa ii folosesti cu placere si sa iti aduci aminte de pizda mea cand te masturbezi. - imi spune ea zambind cu mana la clitoris masandu-l usor.

Urmatorul joc este castigat de mine, dintotdeauna mi-am dorit sa le vad pe colegele mele cum se ling im pizda si sigur pizda zemoasa a Rahelei isi dorea asta asa ca Denisa a inceput sa isi sarute colega cu patos, se ridica amandoua de pe banca inconfortabila si Rahela se intinde pe catedra, cu picioarele larg departate asteapta tratamentul delicios al colegei ei. Isi maseaza sanii, buzele Denisei se apropie incet de pizda dupa ce ii prinde fesele colegei in palme si o tare si o trage si pe ea spre gurita pofticioasa. Eu privesc in timp ce ma frec usor cum cele doua se excita. Rahela geme in timp ce Denisa saruta si linge pizda zemoasa cu patos, acum ii suge clitorisul, Rahela isi ridica bazinul si o mana o baga in parul lung al Denisei si o trage spre pizda ei mai tare in timp ce cu cealata mana isi strange sanii tare.

Nu mai pot sta sa privesc, ma uit la actiunea dintre bunele mele colege si pula mea pulseaza, ma apropii de ele, o sarut pe Rahela pe gurita dupa care ma concentrez asupra sanilor ei, o musc si ii sug sfarcurile si pe rand ii masez, micuta de ea imi cauta pula si o maseaza cu manuta ei fina.

O sarut acum pe burtica, ma joc cu limba in buricul ei, incerc sa cobor spre pizda, Denisa ridica capul si se uita la mine, ne privim ochi in ochi, ne sarutam.

- Nu te las aici, asta e a mea gaseste-o pe cealalta, te asteapta ca doar i-ai promis. - spune zambind si incepe din nou sa se infrupte din acel fruct zemos plin cu dulceata.

Pula imi este eliberata din stransoarea Rahelei, isi ia din nou sanii in palme, inchide ochii si se maseaza, isi strange sanii tare si se joaca cu sfarcurile tari. Sarutul meu coboara pe spatele Denisei, pe coloana. Ma opresc la funduletul ei, il musc ii departez fesele si ii ling gaurica funduletului, isi departeaza picioarele frumoase, si ma lasa sa intru cu limbuta in vaginul ei, zeama din ea este atat de gustoasa, ii musc labiile si geme, ma ridic, pula mea sculata abia asteapta sa intre in vaginul ei cald. Intru adanc, umezeala din interior face ca pula mea sa se miste in voie. Mmmm, ce placere, mainile mele de pe fesele ei o strang tare si o trag in pula mea cu patos ca si cand ar fi fost prima data cand simteam acea caldura, acea umezeala, ahhh ce bine e, ce bine este sa te futi.

Ne oprim pentru o secunda cand cineva apasa pe clanta usii, am uitat, timpul este limitat, dar tot mai avem jumatate de ora la dispozitie. Persoana de la usa pleaca si noi ne reluam activitatea cu miscari mai accelerate. Pula mea se scalda in intimitatea Denisei si ma aplec peste ea, o sarut pe spate, o musc de umar, ajung cu mana la sanii ei si ii strang tare in palma, ahhh si pula mea intra atat de bine in vaginul ei.

Rahela nu mai rezista, geme foarte tare, tipa, nu se mai poate abtine, isi pune singura mana la gurita si se musca de un deget in timp ce isi lasa tot sucul pe fata si in gurita Denisei care linge tot.

Mi-e pofta si mie de sucul dulce al pizdei, imi scot pula din vagin si ma duc...



    Login