Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCare pe care a corupt
Autor : adriano2br - 2019-06-23
Citita de 8543 ori - Nota 8.51 (95 voturi)
Care pe care a corupt??

Ma numesc adrian, si O sa va povestesc ceva de cand eram clasa 8-a.
Aveam 14 ani abia impliniti, la fel ca si colega mea de banca, marina. Marina era o blondina cu ochi albastri si un corp destul de dezvoltat pentru varsta ei. Avea doi sani ca doua portocale, de care o mai apucam cand aveam ocazia. Se ferea si nu prea ma lasa , dar nici nu se supara pe mine, iar eu nu aveam nici un motiv sa ma abtin. Funduletul ei era de nota 10, cu doua buci fragede si bombate , parca te provocau sa le atingi. Pe la varsta aceea , abia invatasem de la un var mai mare cum sta treaba cu masturbatul, si ca un prieten bun ce eram, l-am invatat si pe alex , colegul meu de clasa si cel mai bun prieten.
La acea vreme nu aparuse inca internetul , iar singura sursa de inspiratie erau revistele pentru adulti, pe care le pastram cu grija sa nu fie descoperite de catre parinti..si le mai schimbam uneori cu alex. Asa s-a intamplat si astazi, intr-o zi de vineri, alex mi-a adus o revista noua si mi-a dat-o la scoala pe sub banca , sa nu ne vada nimeni , dar colega mea marina a observat ca ne purtam ciudat si m-a intrebat ce am luat pe sub banca. Vazand ca am ezitat cu raspunsul, devenise si mai interesata..si i-am spus sa taca din gura , ca o sa ii arat si ei cand plecam acasa. Pana am plecat, marina a stat ca pe ace..abia astepta sa vada ce o sa ii arat. A venit si clopotelul mult asteptat si era timpul sa plecam.
Marina se tinea scai dupa mine si nu voia sa ma scape din ochi. A venit la mine si am hotarat sa mergem in spatele scolii pe o banca la umbra , ca sa ii arat si ei revista. Cand a vazut femeia goala dupa coperta, s-a inrosit imediat la fata. A deschis-o , iar pe prima pagina era o fata cu jumatate de penis in gura..marina mea se uita uimita si parca hipnotizata..se vedea pe fata ei ca era prima data cand vede asa ceva. Penisul meu prinsese viata si nu stiam cum sa il asez , ca sa nu ma vada , dar am reusit sa duc mana usor , pentru ca ea era concentrata la imaginile din revista. Toata treaba era foarte excitanta...atat acele poze , pe care si eu le vedeam pentru prima data, dar gandul ca ma uit la ele alaturi de o fata era si mai excitant. Dupa ce a terminat de rasfoit, au aparut si intrebarile.
-Adrian, daca penisul e asa mare , de ce nu se cunoaste prin pantaloni ?
Rusinat , i-am spus ca penisul se face mare doar cand baiatul vede sau se gandeste la ceva excitant. Curioasa , si-a indreptat privirea spre pantalonii mei, prin care se vedea forma penisului.
-Crezi ca poti sa mi-l arati si mie?
-Esti nebuna? daca ne vede cineva?
- Stiu cum facem, maine cand venim la scoala mi-l arati la toaleta.
Gandurile mele erau amestecate..imi era si rusine dar ma si incanta ideea de a arata penisul unei fete. Am fost cu capul in nori pana seara cand m-am bagat la somn.
A doua zi ,cand am ajuns la scoala , marina deja ma astepta in banca, era singura in clasa.
- off , credeam ca nu mai ajungi! Hai la baie , pana nu incep astia sa vina.
Ajunsi la baie , era nerabdatoare.
-hai , scoate-l , vreau sa-l vad!
Mi-am scos penisul putin rusinat si o priveam cum se uita atenta la el.
-De ce nu e tare ca ieri? Ah am uitat, trebuie sa te gandesti la ceva excitant.
Hmmm..daca ma lasi sa il ating, te las sa imi atingi sanii!
vazand ca intind mana spre sanii ei..ea deja m-a apucat de penis, care incepuse sa se intareasca in mana ei..si era asa multumita de ce a realizat. Era pentru prima data cand ma lasa de bunavoie sa ma joc cu sanii ei..erau asa de moi, si le simteam sfarcurile tari prin tricou..imi venea sa ii musc , nu alta. Eram asa de excitat, penisul meu era beton in manuta ei mica. Am inceput sa misc din fund, iar marina s-a prins de miscare si a inceput sa miste mana sus-jos pe penisul meu.
-Marina, o sa imi dau drumul
-Ce?
Si un jet de sperma a sarit direct pe tricoul ei , si inca doua jeturi pe pantaloni.
-Ce e chestia asta alba?
-Este sperma. Asta se intampla cand un baiat este satisfacut.
Marina si-a amintit ca a vazut ceva alb si la gura unei fete din revista si m-a intrebat daca e buna de mancat.
-Nu stiu.
Si atunci o vad ca ia cu degetul de pe tricou si pune usor pe limba.
-Nu e rea, e putin sarata.
Cand am vazut, penisul meu se ridicase iar , si de data asta mi-a revenit si mie curajul si am intrebat-o daca vrea sa incercam ce a mai vazut in revista, dar era deja cam tarziu si trebuia sa intram la ora. Marina si-a incheiat geaca pentru a nu se vedea urma de pe tricou, iar pe pantaloni s-a sters cu apa si hartie igienica.
A 3-a ora aveam sportul..si am decis sa chiulim si sa petrecem ora la toaleta. Aici am revenit la subiect si am intrebat-o iar daca facem ce am vazut in revista.
-Mai exact ce vrei sa facem?
- Stii tu..sa o iei in gura! iar eu deja lasasem pantalonii in jos si penisul meu era gata de atac.
-esti nebun, nu o iau in gura!
-hai , doar capul putin!
-Bine, dar sa nu cumva sa iti dai drumul in gura mea
Si marina mea se lasa in genunchi si isi apropie buzele usor de penis, parca il mirosea. Apoi o vad cum pune limba pe cap , parca voind sa il guste si usor buzele ei imi inghit capul..ah ce senzatie. Eram cu pula in gura colegei si o tineam de cap, inaintand usor. Intrase jumate si i-am atins cerul gurii. Buzele ei se mulau perfect iar limbuta ei se misca in gura , facandu-ma sa inebunesc de placere. o tineam de cap si am inceput sa ma misc usor un gurita ei. Ah , eram aproape gata si nu doream sa se termine asa repede. Am incercat sa ma abtin , strangand din penis, dar asta nu a facut decat sa ma termine si mai repede, si mi-a dat drumul la cateva jeturi sanatoase de sperma direct in gurita marinei. In acel moment usa de la baie se deschide , eu mi-am tras repede pantalonii , iar marina s-a ridicat imediat cu gura plina..nu a mai apucat sa scuipe. Pe usa a intrat alex, colegul nostru. Noi am incremenit..ma uit la marina si o vad cum inghite tot din gura.
-Ce faceti ma aici?
-nimiic, raspundem noi amandoi , panicati.
-Lasati minciunile , ca ma uit de 10 minute pe gaura cheii la voi.
Alex isi lasa pantalonii si scoate un penis tare si putin mai lung ca al meu,dar mai subtire. Se uita la marina si ii spune:
-Daca vrei sa tac din gura , vreau si eu acelasi tratament.
-Dar..
-Nici un dar, lui adrian i-ai inghitit sperma, acum mi-o inghiti si mie.
-Dar nu trebuia sa fac asta, si se uita panicata si nervoasa la mine.
-Hai , ca nu mori, ai vazut ca nu ai patit nimic, o sa ramana secretul nostru, ii mai spuse alex.
Am dat si eu din cap afirmativ, si i-am spus , ca o sa ramana intre noi, si in plus, nu a fost chiar asa rau.
Marina se duse la usa, de data asta a inchis-o ca sa nu mai avem iar vreo surpriza, apoi se posteaza in genunchi in fata lui alex si astepta instructiuni.
Alex ii pune o mana pe cap, iar cu cealalta isi apuca penisul si o batea c...



    Login