Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cantonul din varful muntelui
Autor : Sisi_orade - 2017-12-25
Citita de 21082 ori - Nota 7.23 (101 voturi)
Salutare
Stiu ca multi ma blamati, dar noi oamenii traim cu sperante cu visuri. Altfel viata noastra ar fi si mai grea. De aceea va rog sa fiti mai ingaduitori.
Terminasem de curand facultatea si dupa examenele de licenta destul de grele m-am hotarat sa ma retrag undeva la munte pentru cateva zile. Cazarea am gasit-o repede, luand cheile de la cea mai buna prietena de a mea, Anda. Parintii ei, oameni instariti aveau o cabana prin Apuseni.
Logotnicului meu, Roly, i-am spus ca am nevoie sa ies intrucat nu mai puteam de la atata stres.
Asa ca mi-am facut bagajele, m-am imbracat in haine sport si am luat autobuzul pana la destinatie.
Cabana era undeva in afara localitatii pe o vale care curgea din munte, iar brazii faceau sa fie greu de gasit. Mai sus erau alte cabane care erau pline de turisti.
Am intrat si dupa ce am facut o mica inspectie prin incaperi, am despachetat, asezandu-mi lucrurile prin dulapul de la camera din dreapta cladirii.
Apoi am mers la bucatarie care era imediat la intrarea pe dreapta si am mancat un sandwich pus de acasa.
Dupa cam o ora de somn am zis sa plec prin imprejurimi sa mai vad ce e. Mai ales ca zapusala acelei zile de iulie trecuse intrucat se facuse ora 6.
Asa ca am pus in rucsac o carte, sticla de apa si o patura, dupa care am luat-o la picior in susul raului. Pe drum m-am intalnit cu o familie ce avea doi copii care coborau destul de obositi. Sotia o femeie plinuta se plangea de dureri de picioare, in timp ce barbatul cu baietelul mic pe umeri si cel mare tinandu-l cu mana dreapta tot facea glume.
I-am salutat si i-am intrebat daca se poate ajunge mai sus.
Barbatul dupa ce s-a oprit si la dat jos din spinare pe cel mic mi-a explicat ca se poate ajunge la un canton silvic de unde se deschidea o priveliste minunata asupra intregii vai, iar alta mai superba spre lacul de acumulare. Pana acolo era cam o ora de mers. Dupa ce i-am salutat am luat-o in continuare la picior pentru a avea timp sa ma intorc la cabana pana se intuneca. Aveam de tinut poteca ce trecea pe langa cursul apei.
Am urcat destul de greu pentru ca panta era destul de mare, plus ca radacinile copacilor care ieseau din solul pietros faceau sa ma impiedic.
Am trecut pe langa un izvor de unde mi-am potolit setea si am stat vreo 5 minute. Acolo m-am intalnit cu doua fete mai tinere decat mine, vesele care se hlizeau de niste soldati intalniti mai sus mai sus.
Nu am bagat in seama acest amanunt, asa ca am luat-o din nou la picior. Nu mai aveam mult. Asa ca mi-am spus sa urc pana la capat pentru a-mi face cateva poze sa ma laud pe pagina mea de socializare.
Am vazut la un moment dat ca padurea dispare si apare o deschidere mare luminoasa de unde se vedea frumos intreaga vale cu casele si cabanele insirate. Am incercat sa identific cabana unde eram cazata, dar n-am reusit din cauza copacilor care o camuflau.
Dupa ce mi-am tras sufletul vreo 5 minute pe patura adusa din rucsac, m-am ridicat si am incercat sa gasesc cel mai bun loc pentru a face cateva poze cu telefonul mobil.
Am pozat valea, cerul senin, brazii, iar apoi am incercat sa-mi fac cateva selfie-uri. In timp ce-mi cautam cea mai bunaa pozitie pentru selfie astfel incat soarele sa nu-mi faca umbra fetei. Apoi pentru a face si cateva mai sexy am zis sa ma dezbrac la sutien . Tricoul l-am dus la patura ce era langa un brad secular. Apoi am inceput din nou sa caut cele mai bune locuri pentru un fundal cat mai reusit. Corpul meu bronzat, parul negru lung se potriveau cu sutienul si pantalonii scurti rosii. Si-n timp ce incercam sa iau cele mai bune cadre avand in spate o pajiste verde presarata cu flori, am auzit o voce de barbat.
-Nu vrei sa-ti facem noi poze?
M-am intors speriata sa vad despre ce este vorba si am observat ca erau doi tineri la bustul gol cu niste pantaloni de camuflaj ce aparusera in marginea padurii, langa copacul unde-mi lasasem bagajele. Rapid mi-am dat seama ca era vorba de soldatii de care se hlizisera cele doua fete cu care ma intalnisem mai jos. Am ramas blocata de aparitie cateva secunde si n-am stiut ce sa le raspund. Rapid a reluat intrebarea al doilea barbat care iesise din umbra copacilor si se indrepta spre mine.
-Putem sa-ti facem noi cateva cadre daca doriti domnisoara.
-Daca aveti timp si nu va deranjez, am incercat eu sa le spun.
I-am dat telefonul si a inceput sedinta foto in cadrul natural.
Dupa vreo 6-7 poze, m-a intrebat daca nu cumva vreau sa pozez topless.
Ma-m facut ca nu am auzit intrebarea si i-am cerut telefonul.
Barbatul s-a apropiat si mi la dat zambind cu ochii la sanii mei. Celalalt barbat s-a apropiat si s-a prezentat ca Radu si ca impreuna cu colegul lui Mihai sunt detasati sa pazeasca lacul de acumulare, important obiectiv strategic.
Apoi a inceput dialogul presarat cu glume si zambete de ambele parti.
M-au intrebat cum ma cheama, unde stau, daca inoptez la cabana jos din vale.
Adevarul este ca aratau bine la corp, tineri bronzati, tunsi scurt, militareste. Asa ca am dat frau glumelor si remarcilor la adresa frumusetii corpului meu.
Barbatii erau simpli baieti fara prea multa scoala, dar aratau bine.
Mihai, cel care-mi facuse poze cu telefonul se tot foia cu camasa lui de militar care o tinea peste umarul drept, in timp ce Radu se tot scarpina la prohab, semn ca avea erectie.
La un moment dat, Mihai care era ma dezghetat m-a intrebat scurt sub forma de gluma.
-Ce spui de una mica? Apoi si-a intors privirea de rusine ca a scos asemenea intrebare.
-Unde? Aici? Am raspuns eu, tot pe un ton de gluma.
-Nu. La noi, a intervenit Radu care incetase sa se scarpine la pantaloni.
-Unde la noi? Am continuat eu in timp ce-mi strangeam patura si-mi luam tricoul pe mine.
-La canton, a continuat Radu care imi tinea rucsacul sa pot baga patura inauntru. E aproape cateva minute, chiar dupa coltul ala de padure. A incercat el sa ma convinga aratandu-mi cu mana si privirea locul.
-Dah’ tre’ sa ajung jos. Am dat-o eu vazand ca gluma se ingroasa. Eram logodita, trebuia sa am nunta la sfarsitul lui octombrie aceluiasi an.
Baietii tot au incercat sa ma indublece in continuare sa merg. Ca daca tot nu sunt asteptata jos ce rost avea sa dorm singura in acea noapte. Mai ales ca semnal la telefon nu era in toata valea ci doar sus.
-Asa ca daca te suna cineva cu vreo urgenta poti sa si vorbesti, iar noi avem un ATV cu care in 10 minute esti jos. A continuat sa ma convinga Mihai ce era ma vorbaret.
M-am gandit ca nu-mi strica o aventura cu cei doi, mai ales ca nu ma cunosteau. Dupa aceea aveam sa ma fac fata cuminte.
Asa ca incet, incet am luat-o spre cuibusorul de nebunii. Dar uitasem sa-i intreb un amanunt care aveam sa-l aflu mai tarziu la canton.
Mihai mi-a luat rucsacul, in timp ce Radu ma tot aburea ca nu e mult de mers.
Chiar dupa coltul padurii se deschidea o priveliste minunata cu lacul de acumulare inconjurat de padurea de brazi, iar lateral dreapta se vedea o cladire alba nu prea mare unde era cantonul. Un caine lup cum ne-a vazut a inceput sa alerge spre noi dand din coada.
M-am spreiat de caine si am inceput sa tip, ascunzandu-ma dupa Mihai. Radu a prins cainele care dadea din coada la vederea noastra si l-a linistit.
-Rex, Rex lasa fata. Nu musca, stai linistita a continuat el in timp ce-l tinea cu ambele maini.
Am ajuns langa canton. In fata lui erau cateva lemne aruncate, cusca cainelui si ATV-ul parcat.
In fata usii de la intrarea in cladire a iesit inca un tanar care a spus:
-A venit tura a doua? Apoi a intrat rapid inauntru.
M-am speriat nestiind in ce m-am bagat. M-am oprit si l-am intrebat pe Mihai ce se intampla.
-Haide nu-ti fie frica. Stai linistita sunt baieti buni.
Atunci mi-am dat seama ce inseamna „tura a doua”. Am facut legatura cu cele doua fete intalnite la urcare care trecusera si ele pe aici. Cel putin erau doua, iar eu numai una. Apoi l-am intrebat pe Mihai.
-Si cam cati sunteti pe aici?
-Numai 6 mi-a raspuns repede Radu care il tinea pe Rex.
M-am speriat si am ramas pironita pe scarile de la intrarea in micca cladire.
-Ce s-a intamplat ?m-a intrebat Mihai care deja deschise usa si astepta sa-l urmez.
-Pe dracu, i-am raspuns eu nervoasa.
-Lia, haide de ce te temi?
-Nu mi-ati spus ca sunt si altii, i-am raspuns pe un ton sec.
Apoi Mihai a revenit la mine din usa si m-a prins de umeri incurajandu-ma.
-Uite cum e treaba. O sa am eu grija sa ni ti se intample nimic, Te asigur ca ai sa te intorci teafara acasa la al tau. Serios vorbesc.
Cred ca Radu in timpul asta se ocupase de caine pe care-l legase cu lantul de langa cusca.
Incetut am urcat tematoare scarile si am patruns in holul cladirii. Mai mult trasa de Mihai si ajutata de la spate de Radu ce revenise de la caine.
Holul era intunecat. Pe stanga unde era deschisa usa am vazut ca este o bucatarie, iar pe dreapta era baia.
Colegii barbatilor scosesera capetele sa vada cine este musafira. Unii iesisera pe hol si am vazut ca sunt la pantaloni scurti cu busturile goale bine facute.
-Pe aici, mi-a spus Mihai tragandu-ma intr-o camera ce era pe partea dreapta a holului, imediat dupa intrare. Apoi a inchis usa si mi-a aruncat rucsacul intr-un colt al incaperii. Dupa care s-a asezat pe pat si si-a dat jos bocancii jos din picoare, azvarlindu-i in celalalt colt al camerei langa un dulap de fier.
-Toata ziua cu ei simt ca mor, a incercat el sa se scuze de gestul grosolan.
Am ramas pironita in picioare langa usa gandindu-ma in ce m-am bagat. Apoi i-am spus:
-Dar nu cu toti vreau.
-Nu, sigur ca nu. M-a asigurat el in timp ce-si dadea pantalonii jos.
Apoi complet dezbracat s-a apropiat de mine si m-a lipit de perete sarutandu-ma. Am inchis ochii de rusine simtind mirosul de tigari din gura barbatului.
Direct mi-a bagat mana la pasarica, fortand elasticul pantalonilor scurti in timp ce cu alta mana imi masa sanii frenetic.
M-a luat in brate si m-a intins in pat descaltandu-ma de tenisii usori din panza. Au urmat apoi mantalonii scurti cu tot cu chiloti si bluza cu tot cu sutien.
Apoi barbatul a inceput cu sarutari de sus de la gat, pe piept, burta si s-a oprit la pasarica. A inceput sa ma linga si sa ma frece cu degetele vreo cateva minute dupa care a revenit spre piept cu pupaturile. Apoi am simtit ca imi cauta cu penisul lui intrarea in vagin. Am incercat sa-i spun ca vreau protejat, dar era deja inauntru. Imi pierdusem mintile de extaz. A inceput sa se miste din ce in ce mai repede astfel incat patul din fier cu arcuri scartaia si se misca pe gresia de pe podea.
Stateam cu ochii inchisi savurand placerea oferita de penisul gros al barbatului, iar sanii imi erau atinsi de parul de pe pieptul lui. Era o senzatie bestiala pe care Roly, logodnicul meu nu mi-o oferise. Repetam mereu insa „ protejat, protejat, vreau protejat”.
-In armata ni se fac analizele anual. Ultima a fost acum 2 saptamani. Mi- a spus el in timp ce ma saruta pe urechea stanga.
La un moment datam simtit ca Mihai se ridica de pe mine putin si imi intoarce fata spre dreapta unde era usa de la camera.Cum stateam cu ochii inchisi am simtit ca un penis incerca sa-mi intre in gura. M-am intors repede cu capul in directia opus si spunand ca nu vreau deodata.
-Hai ca merge mai repede, mi-a spus Mihai ce nu se oprise din penetrarea lui ce devenise din ce in ce mai brutala.
Nu o mai facusem niciodata cu doi. Lucru pe care le-am spus barbatilor. Am deschs ochii si atunci am observat ca cel care incerca sa si-o bage in gura mea era Radu.
Flexat cu genunchii la marginea patului se tot lovea cu rotulele de fier, lucru care l-a enervat la maxim.
-Hai o data nu mai face sa ma chinui.Te rog frumos.
-Trageo cu capul mai spre tine, i-a sugerat Mihai in timp ce se ridicase pentru cateva secunde astfel incat sa-mi permita sa ma dau mai spre dreapta cu fata spre Radu.
Apoi pentru a scapa de patrunderile adanci ale lui Radu incercam sa-mi intorc fata in sus spre tavan. Mihai imi ridicase picioarele pe umeri si ma facea acordeon. La un moment dat Radu patrunse prea adanc astfel incat l-am muscat din gresala. Din reflex barbatul mi-a aplicat o palma peste fata, tinandu-se apoi de scula ranita. Mihai s-a oprit si eu m-am ridicat in fund pe pat stergandu-ma la gura de saliva amestecata cu lichidul seminal de la Radu.
-Am spus ca nu pot pana-n gat, am spus eu pe un ton raspicat.
Atunci Mihai care se dadu jos din pat si statea in picioarea incercat sa reia negocierile.
-Ma Radule , vezi si tu ca o ineci. Mai usor ce dracu. Avem timp toata noaptea.
-Scuze, dar m-a muscat si din reflex am ploscotito.
Buimacita am observat ca in camera intrasera si ceilalti baieti care isi scosesere penisurile si se masturbau, asteptandu-si randul.
-Pune-o cu capul la dunga patului cum ai facut si cu femeiea aia din iarna de a venit la ski si al carei sot era beat crita in bucatarie, spuse unul tatuat ce ma privea de langa usa larg deschisa.
Rapid altul m-a intors cu spatele spre geamul camerei si m-a intins cu picoarele spre usa, iar capul l-a aplecat astfel incat sa stau cu ceafa la dunga patului. Pentru a nu ma lovi cu ceafa de fierul patului tipul a bagat rapid o perna sub cap.
Am simtit ca picioarele imi sunt din nou fortate astfel incat genunchii imi atingeau sanii, iar vaginul imi este invadat de un penis la maxim. Nu puteam sa stiu daca e Mihai sau alta persoana.intrucat tiplul de la gura mea isi pusese testiculele pe ochii mei si se juca cu penisul pe toata fata. De cateva ori a inceput sa ma loveasca cu glandul peste obraji , barbie sau buze, adresandu-mi cuvinte obscene.
Pentru cateva secunde am reusit sa scap din jocul acesta murdar si m-am uitat sa vad cine ma penetreaza in vagin. Era alt tip. Cred ca era baiatul care ma asteptase la intrarea in cladirea cantonului atunci cand venisem din padure cu Mihai si Radu.
Doi ma tineau de labele picioarelor astfel incat sa stau cracanata. Ceilalti cred ca-mi masau sanii, fesele sau ma penetrau cu degetele prin anus.
-Usor, incet va rog, am incercat eu sa le spun, dar cel de la capul meu ma impinse din nou de frunte fortandu-mi gatul sa atarne pe dunga patului. Numai ca perna cazuse jos si ma durea ceafa de la fierul patului.
Am strigat sa puna perna ca ma doare ceafa.
-Ti-o pun, dar o iei toata pe gat, mi-a pus el conditia.
Cel ce ma penetra in vagin nu se oprise astfel incat nu puteam sa ma concentrez in doua parti. Mai ales ca patul ce avea un fel de arcuri din metal se misca.
-In pula mea opreste-te si tu putin pana i-o bag la asta pe gat, spuse cel de la capul meu ce incerca sa gaseasca calea spre gatlejul meu.
Cred ca ma zbateam destul de tare, dand din cap cand stanga cand dreapta pentru a scapa de scula care incerca sa ma inece. Cu iubi al meu facusem sex oral, dar asa adanc niciodata. Asa ca Mihai a venit langa capul meu si dupa ce l-a impins pe cel care dorea sa ma traga in gat a inceput munca de lamurire cu mine.
-Mai fata, stai linistita nu mai da ca nebuna din cap. Linisteste-te ca nu ti se intampla nimica. Te futem si gata.
-Dar n-am facut asta niciodata, am incercat sa ma smiorcai eu.
-Pai o faci acum. Pana dimineata avem timp. Stai cuminte ca baietii stiu ce fac.
Apoi tipul care incercase prima data sa ma patrunda pe gat, a revenit la post, de data asta mai hotarat cu picioarele putin desfacute si genunchii flexati a cautat intrarea in gura. Mihai se postase in spatele celui care era la gura mea si ma tinea de par vorbind cu mine si linistindu-ma. Alt barbat imi imobilizase mainile pe piept.
Am simtit ca ma patrunde din ce in ce mai adanc. Tipul nu se grabea. Era un dute-vino de fiecare data mai hotarat. Mihai im spunea de fiecare data cat a intrat.
-Mai e putin, nu-ti fie frica. Nu te ineci. Apoi la un moment dat a intrat cu totul. Am simtit ca gatul e fortat, iar tipul a iesit rapit spunand:
-Asta a fost, ai vazut ca n-ai murit.
Am incercat sa imi ridic capul si sa imi eliberez mainile.
-Putina apa, va rog. Am spus eu in timp ce ma tineam de gat.
Unul dintre barbati se duse si-mi aduse un pahar de apa de la bucatarie. Mihai care-si asteptase randul mi-l dadu. Apoi a urmat repriza a doua Mihai care ma patrunse incet dar sigur. De fiecare data cand incerca sa treaca de uvula din gat scoteam sunete nasoale care ii amuzau pe cei din camera.
-Nu te las, pana nu reusesc si eu nu te las, mi-a spus el. Apoi dupa principiul din armata HEI-RUP a patruns dintr-o data.
-Gata, am spus eu. Va sug pe toti dar haideti nu mai faceti asa. Vreau la baie.
M-am ridicat si am mers pana la toaleta. La baie am vazut ca se scurgea din vagin pe picioare sperma.
Am facut un pisu si am dat drumul la apa la chiuveta cu ideeade a face un dus. Apa calda nu. Cu o hartie igienica incercam sa ma curat la vagin de sprema, sau spermele barbatilor.
Atunci am vazut ca intra peste mine la baie un tip ce avea un tatuaj pe umarul stang. Care m-a intrebat ce fac.
L-am intrebat daca este apa calda in timp ce aruncam hartia plina de sperma in vasul toaletei.
-Aici nu e. Avem un boiler pe lemne cu care incalzim apa, dar acum n-am facut foc.
Dupa accent mi-am dat seama ca este de pe undeva din Moldova. Apoi mi-am mai luat o bucata mare de hartie igienica si am inceput din nou operatiunea de curatare la locul de munca care a durat cam 4-5 minute pana ce Mihai a venit dupa mine sa-mi spuna ca baietii ma asteapta.
Curatica cum sunt l-am intrebat din nou daca se poate sa fie apa calda.
Mihai mi-a promis ca daca o sa fiu cuminte o sa fie. Numai ca mai am cate ceva de facut in acea noapte.
L-am intrebat cat este ceasul si l-am rugat sa-mi aduca rucsacul din camera. Mihai l-a strigat pe Ion:
-Ioane , adu mai bagajul fetei.
S-a intors tipul ce era tatuat pe umar si intrase prima data in baie dupa mine dandu-mi-l nu inainte de a-mi spune si el ca baietii ma asteapta.
Am luat telefonul din rucsac sa vad daca am apeluri ratate. Aveam 3 . Unul de la Roly, altul de la mama si altul de la Anda care-mi imprumutase cabana.
I-am facut semn la Mihai ca vreau sa vorbesc cu Roly si sa ma lase cateva minute singura in baie.
Tipul s-a conformat repede nu inainte sa-mi spuna ca sunt asteptata.
Aveam semnal destul de prost la telefon, asa ca am putut schimba cu iubi al meu doar cateva cuvinte.Apoi am sunat-ope mama careia i-am spus ca nu am semnal. M-am uitat la ceas si se facuse 9 si 15 minute seara. Prin gemuletul de la baie se putea vedea ca afara se amestecase ziua cu noaptea.
Am sunat-o pe Anda sa-i multumesc de cheile pentru cabana. Convorbirea a cazut brusc din cauza semnalului prost.
Am iesit din baie hotarata se plec intrucat se facuse tarziu.
-Unde sa pleci mai fata? M-a intrebat moldoveanul care-mi adusese rucsacul la baie. Tu ce crezi ca aici esti la oras? Aici sunt lupi, ursi si alte uratanii.
-Saptamana trecuta a mancat ursul pe doi care s-au cazat in cort, a spus altul pentru a ma convinge.
-Pai ma duceti voi cu ATV-ul am incercat eu sa-i conving in timp ce ma imbracam.
Deja sefacuse 9 si 30 si era intuneric bine.
-Las-o sa mearga daca vrea sa nu mai ajunga. Eu nu pornesc ATV-ul, mai ales ca animalele trag la lumina. Spuse Mihai in timp ce-si aprinse o tigara si statea in geam sa iasa fumul afara.
Am iesit pe treptele de afara hotarata sa ma intorc la cabana, dar cainele care era dezlegat a sarit la mine sa ma muste. Asa ca rapid am intrat inauntru unde baietii se amuzara de sperietura mea.
-Lia, mai fata esti in varf de munte. Stai aici pana dimineata , mai ales ca nu esti cu nimeni la cabna jos. Stai linistita nu vine nici dracu sa te caute jos la cabana. Poti sa-ti suni logodnicul, pe mama pe cine vrei. Te lasam sa vorbesti si gata. Mancam bem , facem apa calda, mai ceva ca la hotel. Dormi aici. A incercat Mihai sa ma abureasca.
-Da dar nu mai vreau.
-Ce? Sa te futi? M-a intrebat el. Pai atunci ce sa spunem poti sa pleci.
Baietii au mers pe la bucatarie unde au facut niste gratare, au desfacut niste beri, Radu facu foc la baie pentru apa calda. Sa pus muzica si era o atmosfera placuta care m-a facut sa ma linistesc si sa raman.
Am servit ceva, iar apoi Mihai, mi-a pus un pahar de bere rece.
-Hai sa-ti faci curaj.
Apoi mi-a povestit de familie. Era de prin Bucuresti si venise in Ardeal intrucat vroia sa avansese in armata.
Ceilalti erau care de pe unde: Radu din Bistrita, Ion din Suceava, Viorel din Maramures, Giuliano de prin Timisoara iar Petrisor din Mures.
Schimburile se faceau o data pe saptamana, iar doua erau acasa.
Apoi sub forma de gluma Mihai m-a rugat sa-mi dau jos de pe mine hainele.
Ametita cum eram le-am spus sa nu mai procedeze brutal. Apoi Mihai s-a intins peste mine in pat si a inceput sa ma sarute. Mi-a dat jos de pe mine ce aveam si s-a intins pe spate. M-am suit pe el si in ritmul muzicii de hip hop ce se auzea din bucatarie am inceput sa ma misc, ajutata de el care ma tinea de bazin.
Petre se urcase in picioare pe pat cu penisul la gura mea ma indemna tinandu-ma de ceafa.
-Hai ia bibironul. I-al pe tot. Cum i le-ai lual si celorlalti. Deepthorat. Stii ce e ala?
Din gresala unul care statea rezemat de perete s-a atins cu spatele de intrerupator si stins lumina in camera.
-Aprindeti ba lumina sa o vad pe asta cum face deepthorat, spuse Petrisor care imi prinse capul in ambele palme si ghidandu-mi gatlejul.
-Nah, ala nu e deepthorat ci iruminatie, l-a contrazis unul.
Apoi a inceput disputa dintre iruminatie si deepthorat. Radu care terminase de facut focul la baie a adus un lap-top cu filme porno pentru a face diferenta dintre una si alta.
-Aveti si de astea pe aici? Am intrebat eu in timp ce-l frecam pe unul la scula.
-Material de laba mi-a replicat Ion, moldoveanul.
-Si pana la urma care e diferenta? Am intrebat eu in gluma.
-Pai deepthorat este cand o iei tu singura toata pana-n gat, iar iruminatia este ca aia ce ti-au facut moldoveanul si Mihai la dunga patului de te-ai inecat. M-a lamurit din nou Petrisor.
Apoi au inceput un fel de glume murdare, porcoase chiar aratandu-mi scene cu imagini porno.
In spatele meu cred ca era Giuliano ce-si strecurase un deget in anusul meu.
Am tresarit cu gandul ca aveam sa fiu penetrata si acolo. M-am opus scurt ca nu vreau.
-Na tre’ te futem si acolo ca altfel te papa lupul. Mi-a spus timisoreanul. Apoi m-a ridicat din penisul lui Mihai care a replicat:
-Cand ma simteam si eu mai bine.
-Lasa ma ca ai timp pana dimineata, i-a repilicat Petrisor.
-In pula mea lasati-ma sa-mi golesc si eu coaiele o data in ea si apoi futeti-o voi ca nu va mai deranjez.
-Uite cum facem ca sa nu te doara, mi-a propus Giuliano. Apoi a pus o perna la marginea patului. Ca si cum te rogi seara, continuat el in timp ce ma punea sa stau jos.
Intre timp veni cu telefonul meu Radu.
-Iti suna telefonul. Soneria telefonului iubi iubi iubi m-a facut sa-mi dau seama ca e Roly.
Baietii is dadura seama ca este logodnicul meu. Asa ca au facut liniste. Au inchis muzica din bucatarie si m-au indemnat sa-i raspund pentru a nu intra la banuiala.
L-am resunat cateva minute mai tarziu atragandu-le atentia celor din camera sa nu faca galagie.
Pentru a fi faza mai hazlie bucuresteanul Mihai se aseza pe spate in pat astfel ce eu sa dau cu botul in penisul lui din pozitia ingenuncheata in care eram.
In timp ce discutam la telefon cu Roly al meu el ma lovea cu scula lui peste buze. Ceilalti se amuzau copios. Giuliano se posta in spatele meu si ma penetra in vagin in timp ce scuipa pe intrarea in anus si cu un deget ma penetra usor. Ma enerva si logodnicul meu ca ma tot tinea la telefon. Desi i-am inchis de vreo 2 ori cu pretextul ca n-am semnal. Intradevar ca era slab cu numeroase impuritati fonice care m-au salvat de la chicotele baietilor din camera.
-Ai terminat cu telefonul? M-a intrebat Giuliano. In timp ce –mi cauta intrarea in anus cu penisul.
Am incercat sa ripostez dand bazinul cand in stanga, cand in dreapta pentru a-mi feri sfincterul de penisul barbatului.
-Asculta-ma putin Lia, mi-a spus timisoreanul. Nu trebuie sa strangi din cur. Lasa-l moale ca altfel te doare. Prinde-l pe Mihai cu bratele si strange-l.
Mihai care statea pe spat in pat, mi-a prins capul si mi l-a lipit cu urechea dreapta pe abdomenul sau. Apoi mi-a spus:
-Nu sa te doara. Tine asta intre dinti, si mi-a dat coltul de la o patura aspra militara.
Apoi dupa cateva esecuri in a ma penetra, Giuliano a cerut ajutor de la colegi.
-Beliti-i bucile.
Mi-am simtit fesele indepartate la maximsi anusul uns din nou cu scuipatul a vreo trei barbati care se holbau ce se intampla acolo.
Apoi o durere ascutita completata de gemetele barbatului ce ma spargea, de incurajarile celorlalti si de sunetele guturale de durere ale mele.
-Am intrat tot, spuse timisoreanul in semn de victorie. A mai stat in mine vreo 2-3 minute dupa care ai iesit si a intrat in vagin unde si-a dat drumul.
A urmat al doilea, cred ca Radu.
-Stai sa ii dau si eu un clei in cur. Si tot asa dupa vreo 3-4 minute a scos si a ejaculat in vagin.
Am vrut sa ma ridic, dar moldoveanul m-a apasat ca vrea si el.
-Stai sa ti-o trag si eu la cacatoare.
Apoi hotarat urmasul razesilor a inceput sa dea tare, fara mila, pana ce Mihai l-a oprit.
-Nu mai poate ba.
-Atunci sa ma suga si sa-mi inghita sperma.
-Ce spui esti de acord? A Incercat Mihai sa ma convinga ca este mai bine asa pentru mine decat sa-mi rupa curul moldoveanul care cred ca era cel mai gros dintre toti.
Am dat afirmativ din cap si m-am intins lata pe spate in pat.
-Pai ce faci? M-a intrebat moldoveanul in timp ce si-o freca.
M-am pus in genunchi cu gura larg deschisa si cu fata putin in sus spre penisul barbatului. Ma dureau genunchii de la gresia de pe podea, astfel ca Mihai mi-a dat o perna sa o pun sub mine.
La un moment dat am vazut ca moldoveanul scoate sunete animalice , iar genunchii incep sa-i tremure. Pentru siguranta Mihai se postase in spatele meu si imi tinea capul cu mainile sa nu scap de jeturile de sperma.
-Limba afara si gura mare, mi-a spus in timp ce-mi regla fata spre penisul lui Ion.
Moldoveanul cand a simtit momentul de extaz si-a decalotat penisul si a pus orificiul glandului la intrarea in cavitatea bucala. Am simtit ca mi se umple gura de lichidul vascos, cald si sarat. Am inchis ochii si am incercat sa scuip afara.
-Ce faci bre? A spus moldoveanul stergandu-se la fata de transpiratie. Imi arunci urmasii pe jos.
Mihai cum era el smecher mi-a spus sa-l termin si pe el, dar dupa ce merg sa fac un dus.
Am plecat impleticindu-ma la baie. Si in timp ce-mi reglam apa la cabina de dus mi-am bagat mana la pasarica largita si plina de lichid, apoi la orificiul anal decalibrat.
Am intrat in cabina si am inceput sa ma spal peste tot. Era ceva minunat. Atunci am vazut ca usa de la cabina se deschide si inauntru patrunde Viorel .
I-am spus ca termin si ies. Dar el m-a intors cu spatele si a inceput sa dea ritmic tinandu-ma de solduri. Dupa vreo 5 minute am vazut ca apa se raceste dar tipul nu se terminase inca . Asa ca am inchis robinetul si i-am spus sa se termine mai repede.
Usile de la cabina de dus se zgataiau din toate balamalele ceea ce a facut ca moldoveanu sa vina si sa le deschida.
-Hai mai omule ca o demolezi, ce dracu. Mai asteapta si altii.
Si-n timp ce ne tinea de vorba, Viorel a terminat in vagin. Apoi a scos penisul din mine lasand sa curga sperma jos spre scurgerea de la apa. Barbatul a iesit de sub dus si ramanand singura am incercat sa vad daca mai este apa calda.
-Trebuie sa astepti vreo 10 minute pana se incalzeste in boiler. Dar pana atunci hai sa-mi faci o muie pe WC.
Am stat cuminte pe vasul WC-ului in timp ce Ion se bucura de viata.
-Ce esti ca o balega bre? Ma intreba el. Ia hai sa te trezesc putin.
M-a luat de mana dreapta si m-a scos afara din cladire. Pe trepte era cainele care a inceput sa dea din coada. M-am speriat si am vrut sa intru inapoi, dar Ion il chema pe Radu sa prinda animalu si sa-l lege.
M-a dus undeva in spatele cladirii ce dadea spre lac. Afara desi era luna iulie era rece. L-am intrebat ce vrea sa faca cu mine, dar mi-a raspuns scurt:
-Ai sa vezi.
Apoi m-a pus sa stau intr-un colt ce avea in spate si lateral stanga bara de protectie sa nu cad in baraj, iar in dreapta era cladirea. Barbatul am vazut ca se apleaca si ia ceva de jos. Era un furtun pe care incerca sa-l descolaceasca. Nu am inteles ce vrea sa faca pana nu a dat drumul la robinet.
M-a udat cu apa rece din cap pana-n picioare. In timp ce tipam si ma roteam pe toate partile.
-Asta stii pentru ce e?
-Nu, am raspuns eu dardaind de frig.
-Pentru ca n-ai inghitit sperma din coaiele mele. Ai sa inghiti? M-a intrebat el in timp ce ma ducea inauntru.
Am intrat direct la dus unde apa se incalzise. Era ceva de vis. Simteam amorteala pe corp, dar ma trezisem de la dusul rece facut afara.
Ion a deschis usa glisanta a cabinei de dus si m-a anuntat sa nu uit ce i-am promis afara.
In timp ce ma stergeam cu prosopul, iar Ion se pregatea de o partida in care eu trebuia sa-i desunflu ouala si sa si inghit, a intrat Mihai zorindu-ma sa ma grabesc .
Cei doi barbati au inceput sa se certe pentru mine. Mihai ca el m-a adus, iar Ion ca el era la rand.
Ma distra sa-i vad pe cei doi ca niste cocosi intr-un ring.
Atunci a intrat Giuliano, timisoreanul si vazand cearta le-a propus.
-Ce aveti mai nu va mai ajunge pizda? Ce vreti? Miki tu vrei in pizda, Ion tu vrei sa ti se faca o muie, pai hai in pula mea sa ne intelegem. Fiecare cu gaura lui si am terminat. Nu ne mai certam.
Am trecut in cealalta camera unde nu era nimeni. Ceilalti baieti, Radu , Viorel si Petrisor erau pe la bucatarie .
Mihai s-a asezat pe spata in pat asteptand sa ma pun peste el.
-Esti larga, a remarcat el. Nu simt nimic. Nemultumit s-a ridicat si iesit din camera.
Moldoveanu nu a stat pe ganduri ca m-a si pus in genunchi si a inceput sa mi-o dea. Dar nu apucase prea bine ca Mihai se si intoarse cu o sticla.
Am intrebat ce este si mi-a raspuns ca e spirt. Nu stiam ce vrea sa faca cu ea.
Apoi barbatul m-a pus sa stau pe spate cu picioarele larg desfacute.
L-am intrebat din nou ce vrea sa faca cu spirtul si mi-a raspuns:
-Cu putina vata si putin spirt trebuie sa te dai pe la pizda. O sa ti se stranga la loc. Te-ai largit.
Rapid mi-a bagat un ghemotoc de vata plin cu spirt, dar nu am putut sa-l tin mai mult de un minut ca simteam ca vaginul imi ia foc de la usturime. L-am scos si l-am aruncat intr-un colt al camerei.
Apoi Mihai s-a intins pe spate si m-a tras in penis remarcand ca sunt mai bine.
Geany a venit pe la spatele meu si-mi cauta anusul. A reusit, in timp ce Ion era in picioare cu spatele la fereastra si se bucura de un oral.
-Poate nu ma inghiti, ma avertiza el in timp ce ma tot impingea de la ceafa.
Bucuresteanu mai abil ma ruga sa-l inghit. Apoi am simtit cum barbatul isi da drumul in gura mea, tinandu-ma cu palmele de cap sa nu scap. Am dat pe gat lichidul vascos cu greu. Dar fericita ca am reusit.
Apoi l-am simtit pe Geany ca iese din fund si cauta sa intre in acelasi loc cu Mihai.
Simteam cum peretii vaginului sunt fortati de cele doua penisuri. Era dureros, dar extrem de placut. Numai ca de fiecare data cand incercau sa se miste unul din penisuri era arunc...



    Login