Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cand sotul e plecat
Autor : swapf - 2010-05-30
Citita de 13945 ori - Nota 7.41 (22 voturi)
Eu si sotul meu avem o viata sexuala uimitoare decand am devenit swingeri. M-am transformat, dacă pot sa spun asa o adevarata vanatoare de barbati. Cei mai mulţi dintre prietenii mei au observat diferenţa la mine ... dupa cum ma imbrac si atitudinea pe care o afisez. Nu mai port sutien şi am acum o păsărică complet rasa. Oamenii spun ca am devenit o vulpe. A fost ca şi cum toate retinerea sexuală din atatia ani a fost ridicată dintr-odata. Cred că acum vreau sex tot timpul . Sunt o fericita ca sotul vrea sa ma culc cu alti barbati. Alex a devenit astfel voyeur şi iubeşte sa se uite la mine cand ma fut cu alţi oameni. Apoi, când am terminat si toti au plecat el sare şi ma fute în care gaura doreşte. Nu cred că eliberarea sexuală este adevaratul cuvânt pentru felul în care amândoi am devenit ... poate mai curand o pofta de sex insaţiabila. Impreuna totusi am decis sa respectam o singură regulă: nici unul din noi sa nu faca sex cu alte persoane daca celalalt nu e present. Totusi exista si exceptii si ceea ce urmeaza ar fi una din ele…
S-a intamplat atunci cand sotul meu Alex a fost plecat doua saptamani in delegatie. In primele seri ne-am masturbat reciproc la telefon, eu spunandu-I cat de umeda eram la pasarica si el racnind atunci cand ejacula. Nu era prima data cand faceam sex la telefon , dar parca acum era mai greu sa-mi potolesc poftele, ma zvarcoleam dup-aia toata noaptea. Intr-o seara dupa partida obisnuita de sex la telefon sotul mi-a spus:" - Esti o curva care ar face fericit orice mascul, meriti pula cu prisosinta”.I-am raspuns: “Da,te iubesc mai ales pentru ca stiu ca-ti place sa ma vezi cum alti barbati imi baga pula in gura si in pasarica”…si in acest timp imi frecam clitorisul umed cu doua degete. “ Sunt umeda toata numai cand ma gandesc la nebunul ala de Marius care m-a futut de fata cu tine….ce pula tare si mare avea…”continuai eu gafaind. – Ti-ar place sa-l futi din nou? Intreba cu ton ragusit Alex.
-O da, sa simt cum imi umple pizda suculenta, mai ingaimai eu introducandu-mi trei degete inauntru ceea ce-mi declansa un orgasm fantastic. Am mai auzit ca prin vis grohaitul preabine cunoscut al lui Alex in timp ce ejacula. Imediat dupa ce a terminat am profitat de ocazie si i-am zis: -Stiu ca am convenit amandoi sa nu facem sex cu altcineva unul fara altul ,dar iubitule crede-ma ca vreau enorm de mult o pula in mine, simt ca-mi explodeaza creierii, nici la job nu ma mai pot concentra, la urma-urmei e vina ta ca tu mai invatat asa, lasa-ma sa-l fut pe Marius un pic, l-am implorat eu mieroasa. A fost un moment de linişte la celălalt capăt al liniei apoi l-am auzit pe Alex: -Bine, dar vreau sa iei camera video cu tine si sa filmezi tot, in felul asta o sa am parte de actiune cand revin acasa.
- Te iubesc nespus de mult, fii sigur ca asa am sa fac, te pupic dulce, te las acum, mai zisei eu si imediat dupa ce am terminat apelul l-am sunat pe Marius, chit ca era 10 seara.
- Ce faci in seara asta, uite am o inundatie in casa si nu are cine sa-mi repare teava, sunt uda toata, l-am luat eu din scurt.
-In o jumatate de ora sunt la tine si te "repar" de tot, raspunse el in acelasi ton. Inchise si imediat m-am pus pe fardat. Cu imbracatul nu mai avea rost sa-mi bat capul asa ca mi-am pus doar niste papuci cu toc inalt si am aruncat pe mine un furou transparent. Nici bine nu am terminat cand suna soneria. Am deschis si surpriza: Marius nu era singur! Il insotea un tip inalt si subtirel, cam la vreo 22 de ani, cu un pic de mustacioara, care ramase holbat la goliciunea mea evidenta prin dantela transparenta.
- Aura ti-l prezint pe Gigi, un prieten bun cu care impart tot, zise Marius si ma sauta languros pe gat. Cum tipul nu-mi displacuse replicai la urechea lui: -Chiar tot?
- Chiar tot, Gigi ma cheama , raspunse tipul care imi saruta mana nedezlipindu-si ochii de la pantecul meu.
- Pe drum i-am spus lui Gigi de aventurile noastre si de cat de deschisi in sex sunteti tu si sotul tau, completa Marius.
- Bine atunci haideti sa va spun despre ce-i vorba, am zis eu si am intrat in dormitor urmata de ei.
-Vreau sa fac sex cu Marius si tu sa filmezi, crezi ca poti face asta? l-am intrebat eu pe Gigi mangaindu-mi coapsa si ridicand usor furoul astfel incat sale expun privirilor pasarica umeda .
- Bineinteles, unde e camera video? raspunse el imediat.
-Pe noptiera am zis eu si m-am intins cu miscari lascive pe pat. Un "Ooo" se auzi din piepturile celor doi si Marius isi arunca rapid hainele de pe el scotand la lumina pula semierecta.
- Hai, vino sa te mangai putin , il invitai pe Marius care nu mai astepta alt indemn si ma saruta lung, apoi ma intinse pe spate, ma incaleca peste sani si-mi puse pula fierbinte pe buze. M-am apucat constiincioasa sa-l ling si sa-l sug gangurind fericita si dupa cateva minute rezultatul nu intarzie sa apara: pula lui Marius devenise dura ca otelul si coaiele i se intarisera beton.
-Asa, sugei-o bine, fa gurita mare sa vada sotiorul ce curva penala are, dirija excitat Gigi.
- E pregatita, ia-o la pula acum, continua el si Marius imi lua picioarele si le puse pe umeri patrunzandu-ma incet.
- Oaa, d-abia asteptam sa bagi pula asta mare in mine, murmurai satisfacuta simtind cum I se intareste si mai tare. – La naiba! Femeia asta stie cum sa ia o pula in ea, rase Marius accelerand miscarea atat de dulce de dute-vino. Vaginul meu se deschisese de tot acum, cu fiecare intrare a pulii lui Marius se auzeau plescaituri care-l excitau si mai tare facandu-l sa accelereze miscarile. La un moment dat ma prin...



    Login