Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cami - Împreunări murdare la Sfînta Bobotează
Autor : toni-iasi - 2023-04-28
Citita de 6359 ori - Nota 1.59 (305 voturi)
Cami - Împreunări murdare la Sfînta Bobotează

Era o după-amiază ciudat de călduță pentru luna ianuarie și era probabil ora șase cînd părintele Darie sună la ușa de la apartamentul 2 de la parter, o ușă care de obicei nu se deschidea. (părintele îi știa pe toți enoriașii, dar acolo chiar niciodată nimeni nu răspunsese, aflase că proprietarul trăia în Germania). Era cu dascălul Petruș, un băiat frumos și blond, foarte cuminte. Darie însuși era un bărbat zdravăn și arătos, de 38 de ani. Unele enoriașe îl visau noaptea.
Sunase la acel apartament la final, că făcuse tura reglementară în cartier, și rezolvase și enoriașii din acea scară. Știa că acolo nu stă nimeni, dar el sunase, deontologic, să-și facă datoria spusă de doxologia lui de preot.
Și tocmai cînd Petruș îi zicea ”hai părinte,că aici nu e nimeni”, iala pocni și ușa se deschise, lăsînd să apară în cadrul ei o prea-frumoasă femeie, brunetă, suplă, de vreo 35 de ani.
Purta o rochie roz, vaporoasă, ca de vară. Era scundă, dar bine făcută.
Le zîmbi amabilă.
Părintele nu o mai văzuse niciodată în cartier.
-Dar poftiți părinte să sfințiți...
Apartamentul micuț de două camere era foarte curat, dar mirosea năucitor a vanilie și e ceva sexual, un miros cum cei doi nu mai simțiseră.
Părintele stropi cu apa sfințită, apoi ea pupă crucea.
Tulburați, cei doi instinctiv zăboviră, mai ales că imediat amîndoi văzură că, sub rochia vaporoasă, de pînza topită, prea-drăguța femeie nu purta sutien și, în lumina gălbuie a lustrei, ea le arăta darnică și fără jenă conturul a doi sîni perfecți, destul de mari și cu sfîrcuri întărite ce parcă tînjeau să iasă către ei, prin fina țesătură translucidă.
Jos îi vedeau picioarele goale, perfecte și tălpi înguste, orbitoare picioare goale de femeie în seara de ianuarie.
Bruneta cea scundă zâmbi iar, amabilă, nederanjată parcă de privirile lor hămesite.
Părintele Darie înghiți saliva și întrebă aiurea, cu ochii la pieptul ei ce se vedea ademenitor;
-Soțul dumneavoastră e acasă?
Că îi văzuse verigheta maritală.
Tînăra zîmbi iar, misterios, către ei și zise repede.
-Nu, el lucrează afară, e șofer. Eu, părinte, sunt... singurică. Dumneavoastră nu mă știți, dar eu vă știu, de la slujbă. Da, sunt singurică.
Accentuase cuvîntul ”singurică” într-un mod senzual și ciudat, și amîndoi,în clipa aia,simțiră cum sub lenjerie mădularele li se fac deodata tari ca osul.
Tot privindu-i fără reținere ea zise apoi repejor:
-Eu sunt Camelia, zisă Cami. Nu ați vrea să mai stați puțin, să beți ceva cu mine? Că probabil ați terminat cartierul nu?
Văzură că pieptul tinerei tresaltă, ceva foarte ciudat.
În capul părintelui mii de gînduri se învîltorară nebunește. Ce era cu femeia aia? Oare era trimisă de Satana să-l pună la încercare în Sfînta seară e Bobotează?
Răgușit el zise:
-Bine doamnă, dar nu stăm mult, că e tîrziu.
Dascălul Petruș se uitase la el cu un fel de reproș mut în în ochi (era însurat de doar un an).
Fără să știe de ce face asta, părintele Darie se așeză pe o canapea rozulie joasă, iar Petruș, lîngă el.
Apoi ea, soțioara Cami aduse repede o tavă cu lichior Havana. Băură lichidul dulceag, și ea bău și ea. Uitîndu-se fix la ei.
Apoi ea le vorbi, direct, fără jenă, trecîndu-și ochii ei negri și rotunzi, de la unul la altul.
-Părinte, sunt foarte păcătoasă, recunosc. Soțul meu e la muncă, dar eu visez bărbați. O să ard în iad oare?
Părintele Darie se foi neliniștit – pula i se făcuse cît toate zilele sub sutană.
Îngăimă:
-Doamnă dragă, e bine să fim cumpătați. Veniți zilele astea la biserică, la spovedanie, ce să zic...
Ea pufni, ironic.
-Asta îmi ziceți? Dar eu nu vreau spovedanie, părinte. Eu de fapt sunt curioasă să mi fac plăcerea cu un preot. De mult timp, părinte. Și chiar de Sfînta Bobotează, așa, ca să fiu păcătoasa perfectă. V-ar deranja? Nu am camere video, și ce va fi aici, aici va rămîne. Sunt eu o stricată părinte, dar vreau să mi păstrez și bărbatul...
Darie și Petruș se uitară la ea, roșii ca sfecla. Gîfîiau acum amîndoi, aprinși de nerușinarea frumoasei soțioare, care voia ce voia.
Petruș scînci:
-Dar eu îs însurat...
Ea pufni iar.
-Și ce dacă, prostule?... Stai să vezi... te fac eu să uiți de nevastă...
Cami stinse lustra, lăsă doar o veioză mică, apoi, cu mișcări leneșe tînăra soție își desfăcu rochia, și ieși din ea, rămînînd despuiată dinaintea lor. Ochii soțioarei sticleau în penumbră, ca la o pisică în rut. La pîntec îi văzură labiile cărnoase, umflate și bine epilate.
Părintele și Petruș gemură în cor.
Așa goală, în sufrageria mică, Cami dansă sub ochii lor, arătîndu-le darnică corpul ei fără cusur, cu talie îngustă, fund mare și glezne fine.
-Hei, slujitori ai Bisericii, vă place de păcătoasa de mine?... Vă pare rău că ați rămas?...
Era sadică.
Nu mai zîmbea, își unduia corpul, așa goală, și se uita fix la ei, iar în ochi îi sclipea ceva animalic.
Femeia zise apoi:
-Părinte, acum mi-ar plăcea să ți scoți mătărînga. Îs curioasă cum face un preot cu sutana, cînd o scoate afară... Și cum arată pula de popă...
Apoi pufni, ciudat.
Părintele Darie, ca în vis își ridică sutana, ca pe o rochie, apoi, pornit și nebun, își coborî pe coapse pantalonii, laolaltă cu chiloții. Penisul lui mare, cu care babardea în secret pe enoriașa Vali, de la B7, ieși falnic afară, gros, lung și vînos.
Soțioara cea nudă făcu ochii mari văzînd acea pulă falnică și suspină.
-Vai părinte, ce mătărîngă babană aveți... Hm, dar văd că dumneavoastră nu prea aveți remușcări că vă vede Ăl de Sus... Hmm, eu ca eu, dar dumneavoastră, omul credinței... Doamne, dar sulanul dumneavoastră e enorm... Dar hai acum să-l spălăm nițel...
Apoi bruneta cea goală scoase iute un șervețel umed, apoi se lăsă pe vine dinaintea coapselor părintelui și, atentă și grijulie, apucă penisul zvîcnitor în mîna ei fină și începu să-l șteargă atentă, în timp ce părintele, atins de mîna de femeie, icnea gros, ca un animal. Cami se jucă cîteva minute cu mădularul care, sub degetele ei fine se făcuse cît o banană, apoi părintele deodată se trezi că dulcea femeiușcă apleacă capul și începe să i mozolească glandul umflat, plescăind, cu multă salivă, fără nicio introducere, privind atentă la chipul părintelui. Camera se umplu se strigătele de plăcere ale preotului, atins așa deodată de o gură umedă de femeie drept la pulă. Involuntar o apucă de cap pe dulcea soțioară. Scuturîndu-se de plăcerile enorme ce i coborau pînă în tălpi.
Lîngă ei, dascălul Petruș se holbă la scena ireală porno, după care, excitat, uită de soțioara lui de acasă, și începu să și plimbe palmele pe spinarea goală și catifelată și fierbinte a drăgălașei doamne nimfomane. Apoi o apucă de sîni, sînii fierbinți și cu sfîrcuri întărite ale unei femei ce făcea felație cu o inimaginabilă poftă. După care coborî palma pe crupa ei, pe șale la fundul ei mare și rotund, apoi o alintă între fese, la vulva umflată, din care zeama excitației ei efectiv se prelingea. Alintă bine acea pizdă, dimpreună cu clitorisul, ce se dovedea mare, gros și întărit. Atinsă la sex, Cami gemea aprobator cu falusul în gură. Apoi ridică capul de la penis:
-Puișor...oaaah... moaaamă, dar te știi la alintat pizda... Puiuț tu, dacă vrei poți să mi-o dai în pizdă acum. Că s foarte tensionată... Eu m aprind foarte tare cînd molfăi pule... Și apropo, dacă ți vine poți varia în scoica mea, că s mereu pe anticoncepționale. Cănu i bai că dup-aia v-o scol eu iar...
Calule, vrei ovăz?
Dascălul nu se lăsă invitat de două ori.
Repejor Petruș scăpă de haine, după care gîfîind se instală în genunchi la spatele drăgălașei femei ce sugea acolo fără pauză pulanul părintelui (care grohăia de plăcerile enorme) apoi mai alintă cu pasiune bucile mari, albe și mătăsoase, apoi potrivi capul pulii la labiile ei umflate și cu un vaier neomenesc, dascălul se împinse în fetia femeii, penetrînd-o adînc în vulva aia udă. Cami dete un icnet mic, și nu apucă Petruș să o pompeze de două-trei ori că imediat femeia ridică capul, dădu un fel de scheunat ciudat, și fundul imediat începu să i zvîcnească în spasmele unui mare orgasm, în timp ce ea făcea niște chirăituri ciudate, un fel de ”iah-iah-iah”, cum nu mai auziseră.
Induși de spasmele ei, și hiper tensionați de înnebunitoarele alinturi, părintele Darie și dasc...



    Login