Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCalatorie cu trenul
Autor : vampir007 - 2015-07-03
Citita de 17973 ori - Nota 7.91 (109 voturi)
Privirea imi cade pe rochia alba pana la genunchi a fetei ce statea in picioare in fata usii de la intrarea in compartimentul trenului, ma ridic de pe bancheta veche sa ii fac loc langa mine, mosnegii din compartiment nu ne bagau in seama, nepasarea lor ma face sa cred ca noi nu mai existam in peisajul acesta sterp desi suntem prezenti.

- Buna, da-mi voie sa te ajut!

- Multumesc, imi raspunde fata timid aruncandu-si ochi spre zona mea genitala rosind pe loc.

Nu am obiceiul sa port lenjerie, mai ales cand plec la drum. Nu mi-am dat seama insa ca madularul meu a prins viata de la atata leganat, dar fata oberva repede forma penisului meu erect prin pantaloni si privirea ii cade rusinata pe podeaua murdara a compartimentului.

Ii ridic bagajul si incerc sa il asez cat mai bine langa al meu, acolo mai exista un mic spatiu parca special lasat pentru geanta ei mica. Imi aranjez si eu geanta de mana langa mosul cu ochelari ce dormea de cand am urcat in trenul murdar si ii fac semn domnitei sa se aseze.

- Doriti locul de langa geam?

- Nu, multumesc stau bine aici, spune ea sezandu-se langa mosul somnoros.

Ma prefac ca privesc peisajul prin geam, dar de fapt privirea mea studiaza trupul tinerei ce se reflecta in sticla murdara. Nu am putut sa nu remarc sanii ei rotunzi din sutienul alb fara burete. Ii mangai cu privirea picioarele albe si imi aduc aminte ca am ceva de citit in geanta ce acum serveste ca separator intre tanara si mosul ochelarist ce sforaie ca o locomotiva. Imi cer scuze si ma intind peste domnisoara, prind de marginea gentii, o trag la mine in brate, deschid fermuarul si scot una din carti "Infernul lui Gabriel" de Sylvain Reynard. Domnisoara priveste coperta cartii cu interes si ma intreaba timid:

- Ma scuzati, mai aveti ceva de citit?

Bineinteles ca mai am, dar cum sa ii spun ei ca eu citesc literatura erotica? Ce va crede tipa? Am gandit pentru cateva secunde raspunsul apoi scot din geanta si cea de-a doua carte "Bared to You" de Sylvia Day pe care o inmanez necunoscutei albe.

Incepem amandoi sa lecturam, din cand in cand o privesc pe fata si ma bucur cand vad ca devoreaza cu interes paginile cartii.

Ora 23.00 lumina chioara din compartiment nu ne ajuta si renuntam amandi la citit. Mosnegii din jurul nostru dorm de ceva vreme, lumina palpaie, cateodata se stinge si ramane asa pentru cateva minute. Privesc intunericul de afara si incep sa cred ca totul in jurul meu a imbatranit sau a obosit de atata leganat, apoi gandul imi zboara la destinatie cad simt capul ei pe umarul meu. Ma prinde de mana si ma strange cu putere, inchide ochii si se preface ca ii este somn. Eu nu zic nimic si o las sa se lipeasca de mine.

Ii simt respiratia pe gat, apoi buzele ei carnoase se lipesc de piele mea, senzatia imi pune in miscare sangele, ii simt acum mana care coboara pe piciorul meu intr-o mangaiere tandra. Intorc capul spre ea si buzele noastre fac cunostiinta printr-un sarut pasional. Intru in jocul ei si ii musc buza inferioara, ea geme putin si ma strange cu manuta de penisul erect prin pantaloni. Totul se opreste subit cand lumina se aprinde fara nici un avertisment.

Privesc intreg compartimentul, somnul greu ce plutea in jurul meu ma face sa cred ca totul e doar o iluzie. Ma ridic de pe bancheta si de langa fata cu buze apetisante. Ies in hol, deschid geamul si imi aprind o tigara, intunericul care s-a asternut din nou lasa mai mult de o lumina rosiatica sa patrunda prin el si de la distante mici pot sesiza umbrele calatoare ale celor care nu au inca somn.

Simt bratele tandre ale fetei care imi cuprind bazinul, barbia pe umarul meu, aceeasi respiratie imi mangaie pielea gatului si o soapta imi ajunge la ureche.

- Vreau sa fii al meu, macar pentru cateva minute!

Puteam sa jur ca este o replica din cartea pe care o citeam, trag linistit un fum din tigara, ma intorc spre ea si dau fumul afara. Ma priveste cu ochii larg deschisi, pupilele dilatate ma fac sa inteleg ca dorinta fetei de a ma avea pentru cateva minute chiar exista. Nu zic nimic, arunc tigara pe geamul deschis, ii cuprind fata in palme si o sarut cu pasiune. Limbile noastre joaca un joc in doi, buzele se ating una pe alta simtindu-si dulceata reciproca. Mainile mele cad pe umeri, apoi ii ating spatele si cand ajung in dreptul feselor palmele stang cu putere cele doua pernute moi. Bratele ei ma strang in continuare de mijloc.

O prind de mana pe tanara si o trag dupa mine, privesc in fiecare compartiment in timp ce alerg pe hol, trec in vagonul urmator, in sfarsit un compartiment liber, intram amndoi, inchid usa dupa mine si o incui cu zavorul, trag perdelele vechi cu inscriptia CFR-ului si ma intorc spre ea. Surpriza a fost mare cand am vazut in fata mea o domnisoara subtirica cu sani rotunzi si sfarcuri ascutite cu o pereche de bikini minusculi ce acopera doar vulva. Rochia alba este acum aruncata pe bancheta din stanga mea, sutienul si el agatat de una din gratiile suportului pentru bagaje.

Am luat-o pe micuta fierbinte in brate si am inceput sa ne sarutam cu patos ca doi copii ce acum descopera aroma sarutului. Mainile mele nu incetau sa ii atinga trupul gol si degetele ei subtiri se chinuiau sa imi desfaca nasturii marunti ai camasii. Ma retrag jumatate de pas si imi desfac repede nasturii la camasa si o arunc langa rochia ei. O sarut din nou si pieptul ei imi atinge pielea sensibila, mangaierea sanilor rotunzi ma excita. ...

Trenul franeaza brusc si ne dezechilibram amandoi, ea cade in sezut pe canapeaua jerpelita si eu reusesc sa ma sprijin la timp de peretele compartimentului si astfel evit sa o strivesc sub greutatea mea pe frumoasa alba. Pozitia in care ne aflam acum, fara voie e adevarat, e perfecta, ea in sezut si eu in fata ei in picioare sprijinit de peretele compartimentului ii permite sa imi deschida fermuarul pantalonilor si nasturele, sa imi traga putin pantalonii si sa imi scoata cu manutele ei gingase penisul erect.

Il observa si il mangaie usor, isi apropie buzele si il saruta pe cap, cu una din maini imi mangaie saculetul fin si cu cealalta imi maseaza penisul, cu ochii mari ma priveste sa imi vada reactia, sunt foarte excitat si incep sa gem usor, sangele pulseaza in vene, inchid ochii si in acest timp domnita isi lipeste buzele fierbinti de penisul meu, incepe sa il savureze cu placere ca pe o inghetata ce se topeste, ma prinde cu manutele ei de fese si ma trage cu putere in gurita ei, eu o ajut si ma imping usor. Simt ca nu mai rezist si ma retrag, ma aplec si o sarut pe gura ei dulce, pe buzele ei fierbinti.

Las pantalonii sa cada pe podea si ma asez pe aceeasi canapea langa aceasta fiinta care imi ofera atata placere, o sarut pe gat, si apoi ma joc cu buzele si limba pe sanii ei. Ii aud gemetele in zgomotul repetitiv facut de rotile trenului, imi strecor o mana in bikineii minusculi, ii aiting vulva proaspat rasa si umeda, nu este nevoie sa imi umezesc cu saliva degetul mijlociu pentru ca aluneca atat de usor in interiorul ei. Ii masez clitorisul si intru din nou cu degetul in vaginul ei, ma misc usor in timp ce ii sarut sanii si ii sug sfarcurile tari, nu uit sa ii musc usor si gatul subtire.

Se ridica de pe bancheta si isi da jos bucatica de material ce ii acoperea vulva, ii arunca pe camasa mea. Ramane goala, singurul articol vestimentar ce il mai are pe ea sunt pantofii cu toc. Isi ridica un picior si il pune langa mine pe bancheta, ii mangai glezna si o privesc, nu stiu ce vrea sa faca dar labiile ei fine imi fac pofta sa o gust. Se prinde cu mainile de suportul pentru bagaje si isi ridica si celalat picior pe care il aseaza in partea cealata langa min. Acum stiu ce vrea, vrea sa ma hraneasca cu seva ei de aceea m-a incalecat, ii prind fesele in palme si ca un flamand ma arunc cu buzele si ii sarut labiile mari, ea se impinge in mine, eu imi strecor limba intre labiile ei si ii sug clitorisul tare.

Se misca si geme, eu nu ma mai satur de lichidele ei dulci si imi strecor limba in vagin. Dupa cateva secunde simt cum gura si fata imi sunt inundate de placerea ei, continua sa isi miste bazinul si eu sa ma infrupt din placerea ei.

Imi sare in brate, ma imbratiseaza pe dupa gat si ma saruta, ii simt bucuria, zambetul din suflet. Incepe sa imi curete toata dulceata pe care mi-a lasat-o pe pielea mea. Ma strange puternic in brate, imi cauta penisul inca erect cu o mana, vad cum vine cu bazinul aproape de mine, vrea sa o penetrez dar pozitia nu ne ajuta. Ma las pe spate, pe aceeasi canapea jerpelita, ea peste mine, acum penetrarea este posibile. ii prind fesele in palme si ea cu manuta ei imi prinde penisul, il potriveste in dreptul vaginului, o sarut si intru cu madularul meu in intimitatea ei umeda. Imi misc bazinul, penisul meu intra adanc, repede si mainile mele ii mangaie trupul frumoasei necunoscute, buzele noastre se impletesc intr-un sarut pasional cand din nou o frana puternica ne zdruncina bine.

Imi arunc privirea pe geamul compartimentului si vad ca am intrat intr-o gara. Ne oprim, ne mai sarutam o data si ne imbracam repede, eu imi trag pantalonii pe mine, ea isi potriveste sutienul, eu imi iau camasa impreuna cu bikineii fetei, ii miros si ii bag repede in buzunar, imi inchei nasturii la camasa, ea isi imbracase rochia deja, deschid zavorul, apoi usa, o prind de mana si iesim impreuna din compartimentul dragostei. Agitatia calatorilor ma face sa privesc cu nostalgie acel compartiment in care acum intrase un cuplu cu bagaje ce probabil aveau bilete pentru locurile acelea.

O las pe ea sa intre prima in compartimentul nostru de drept, eu imi aprind o tigara si ma plimb pe holul lung in timp ce ma gandesc la ce a fost, inca nu am apucat sa ma descarc dar intre timp penisul meu se inmuiase. Mi-am terminat tigara si am intrat din nou in vechiul compartiment, aceeasi atmosfera imbacsita, acelas miros si aceiasi oameni ce dormitau in pozitii incomode, doar un singur lucru era mai luminos, zambetul necunoscutei imbracata in rochia alba.

Ma asez din nou langa ea, ma prinde in brate, isi lipeste capul de umarul meu si ramane asa pentru cateva clipe, apoi imi sopteste in ureche:

- Vrei sa continuam?

O privesc in ochi si ii raspund:

- Da, dar unde?

- Aici, poti sa iti dai drumul in mine!

- Cat de serios vorbesti?

- Foarte serios!

- Bine.

Imediat dupa acest dialog lumina se stinge din nou, atunci ii simt mainile tremurande cum incearca sa imi deschida din nou nasturele de la pantalon si fermuarul. Imi scoate penisul din pantaloni si ii simt buzele moi, gurita pofticioasa imi papa din nou penisul. Madularul devine din ce in ce mai erect, mangaierile, saruturile ma excita maxim, se aprinde lumina dar ea continua sa se infrupte din mine, privesc in jur, aceeasi oameni dorm in aceleasi pozitii ca mai inainte, pe hol nu trece nimeni apoi imi arunc privirea la doamna ce sta in fata mea, parea ca doarme dar mana o tinea in zona vulvei si isi misca degetul mijlociu in zona clitorisului prin fusta inflorata. Nu am apucat sa vad mai mult ca lumina s-a stins din nou. Probabil mi s-a parut.

Necunoscuta alba se ridica de pe bancheta isi ridica rochia si se aseaza in bratele mele avand grija ca penisul sa intre in vaginul ei cald. Eu imi strecor mana dreapta pe sub bratul ei si ii prind un san in palma, incep sa il masez usor iar cu cealalta mana o prind de sold, miscarile pe care le face in pula mea ma excita foarte tare, din cand in cand imi scapa cate un sunet erotic si privesc repede in jur ca nu cumva o umbra din cele prezente sa isi schimbe pozitia.

Lumina se aprinde din nou, acum am vazut clar pe doamna ce statea pe locul din fata mea cum ne privea, am tresarit putin si am vrut sa ma opresc din ce faceam dar tanara ce imi statea in brate continua sa isi miste bazinul obraznic, isi musca buza si se vedea ca era foarte excitata ca si mine de altfel. Ii privesc mainile doamnei, acum vad de ce nu s-a oprit fata. Doamana se excitatase si ea, isi ridicase fusta si isi daduse chilotul intr-o parte, doua degete si le misca frenetic in vagin si cu un deget de la mana cealalta isi masa clitorisul, nu era rasa dar avea un par foarte rar in zona pubiana, imi face un semn discret cu ochiul, imi este clar, ii plac...



    Login