Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCadoul perfect
Autor : suzana83 - 2011-11-28
Citita de 15463 ori - Nota 8.36 (206 voturi)
Cu cateva zile inainte stabilisem o intalnire pentru seara respectiva. Fusese ziua lui de nastere si m-am tot gandit in fel si chip : “ Ce ii poti oferi unui barbat care are totul ?”Apoi mi-a venit ideea fantastica. Atat mai aveam de facut, un singur apel si jumatate de ora cat dura drumul pana la hotel. In seara asta, insa, urma sa aiba o mare surpriza. Desi ma intalneam cu Sonia de mai bine de jumatate de an, el nu stia nimic despre asta, nici macar nu banuia. Cand am ajuns impreuna cu Sonia la hotel, receptionera ne-a privit suspicioasa atunci cand am cerut un apartament. Hmmm…doua femei singure, sampanie cu trei pahare…sigur isi imagina ce va urma si probabil va sta cu ochii lipiti de usa de la intrare in speranta ca va descoperi cea de-a treia persoana. Greu de aflat asta, alesesem un hotel atat de aglomerat si in plin sezon turistic.
- Stii, nu arata rau tipa, spuse Sonia razand, poate ar trebui sa o chemam si pe ea!
- Daaa…sigur! Macar sa ne priveasca, ar fi o idee! Si am sarutat-o lung pe buze. Am privit-o in ochi. Nu te-ai razgandit, nu?
- Eu? Cu siguranta nu! Te doresc in orice combinatie, chiar si cu amantul tau! Plus ca mi-ai povestit cat e de grozav. Abia astept sa ii vad reactia! Hahahaha! Sper sa nu faca vreun infarct! Sonia era de uneori sarcastica, insa de cele mai multe ori se comporta ca o pustoaica rasfatata care cere atentie.
Am pus mana pe telefon si l-am sunat. Vocea lui David imi dadea fiori de fiecare data. Conversatia a fost scurta. Hotelul, camera numarul X, te astept, intra direct, usa e descuiata, intru la dus pana ajungi. Nerabdarea i se citea in voce, dar daca ar stii ce il asteapta… Am inchis si ne-a bufnit rasul pe amandoua, bausem deja cate un pahar de sampanie, facusem dus impreuna si ne imbracasem special pentru aceasta ocazie. Acelasi model, culori diferite, ea negru, eu rosu. Am apasat butonul ”play”al CD-playerului, l-am dat mai tare si m-am sucit pe calcaie catre Sonia. Muzica erotica, perfecta pentru seara noastra. Dadu pe gat ultima gura de sampanie din paharul ei si apoi le umplu pe ale noastre iarasi.
- Ajuta la relaxare, a ranjit ea, in timp ce ciocneam paharele. Dansam? a intrebat suav si , privind-o in lenjeria aceea neagra care abia o acoperea, nici nu puteam sa ma gandesc ca as putea-o refuza. Sanii ei frumosi erau impinsi in sus de corsetul perfect mulat , iar bikini…erau mai mult de forma. Buzele ei cereau sa fie sarutate, mangaiate, linse, iar gustul ei era inconfundabil si, de fiecare data, nu ma saturam sa o ating. Trupul unei femei este atat de diferit, pielea fina, carnea moale, atingerea tandra. Ne-am imbratisat si am inceput sa ne leganam usor in ritmul muzicii, tachinandu-ne una pe alta cu sarutari scurte pe gura, pe gat, in timp ce mainile noastre alunecau de sus pana jos pe spate, pe solduri si inapoi pana pe umeri. Curand, sarutul s-a adancit, iar cand limbile noastre s-au intalnit, am scapat amandoua cate un oftat de multumire si ne-am strans mai tare in brate, frecandu-ne sanii una de alta prin materialul subtire, continuand sa ne sarutam cu pofta. Mi-am asezat mainile pe fesele ei si am tras-o mai aproape de mine, mangaind-o in acelasi timp in care mi-a prins sanii in maini si a inceput sa ii mangaie prin corsetul moale. Ii simteam pielea sub palme cum incepe sa se incalzeasca, iar faptul ca ea era excitata, ma facea sa o doresc si mai mult. Ne miscam in ritm cu muzica, impleticindu-ne una de cealalta catre dormitor.
Ne-am asezat pe pat si ne-am imbratisat iarasi, sarutandu-ne neincetat, lasand mainile sa cutreiere libere oriunde pe trupurile noastre infierbantate. As fi vrut sa ii smulg corsetul ala de pe ea, doar pentru a-i simti sanii lipiti de ai mei, insa putina gandire care imi mai ramasese in momentul acela m-a facut sa ma razgandesc.Nu doream sa stricam surpriza! Pe masura ce sarutarile deveneau mai salbatice, mai patimase, mainile alunecau pe trupurile noastre curioase, de parca era pentru prima data cand ne atingeam. M-a impins pe spate si s-a asezat peste mine, ci picioarele impletite cu ale mele si a inceput sa ma sarute pe gat, lasandu-mi urme umede de la ureche pana aproape de sani. Sfarcurile intarite imi impungeau materialul subtire care le acoperea de parca ar fi vrut sa iasa prin el, respiram deja mai greu si imi era si mai greu sa ma concentrez. O mana i-a alunecat intre picioarele mele, mangaindu-mi pasarica fierbinte si umeda prin bikini, in timp ce gura ei punea stapanire pe a mea. Am impins-o si m-am asezat eu peste ea, hotarata sa ii aplic acelasi tratament. Am inceput sa ii rontai usor lobul urechii, strangandu-i sanii cu mainile, apoi am coborat cu gura pe gat, lingaindu-i pielea fierbinte pana aproape de piept. A scos un geamat scurt si am privit-o in ochi zambind. Mainile ei isi faceau loc prin parul meu, mangaindu-ma si targandu-ma usor de el, iar eu am continuat sa o sarut incet si apasat pe piept, apoi pe sfarcurile alea dulci care cereau sa fie mangaiate. Ne incurcau oarecum corsetele, insa nu era inca momentul potrivit pentru a le da jos. Mi-am asezat cuminte o mana intre picioarele ei si am putut simti cat era de excitata. As fi vrut sa o ating cu gura, cu limba, sa ii simt gustul dulce in gura si i-am soptit toate astea la ureche, simtind-o cum isi incordeaza trupul sub mine. Am ridicat-o si am asezat-o in fund, una cu fata la cealalata, cu picoarele desfacute, si am tras-o cu mainile de fund mai aproape, asa incat psaricile noastre umede se frecau una de cealalta atunci cand ne miscam bazinele usor in sus si in jos. Ne-am sarutat iarasi cu pasiune, fracandu-ne una de cealalata, gemand usor, strangandu-ne sanii in palme.
Usa se inchise cu un zgomot slab si stiam ca a venit momentul. Am schimbat o privire scurta cu Sonia, insa nu ne-am oprit, am continuat sa ne mangaiem si sa ne sarutam la fel ca si inainte.
- Ce..??!!! si doar atat a reusit sa spuna din usa…Un zambet i-a aparut pe buze si s-a sprijinit de tocul usii, privndu-ne.
Ne-am indreptat ochii catre David, ridicandu-ne amandoua deodata de pe pat si inaintand spre el. I-am urmarit privirea studiindu-ne cu interes, ii vedeam gandurile pe fata cum treceau de la nedumerire, la placere si la excitatie. Ramasese mut de uimire in pragul usii. L-am apucat de o mana si l-am tras in camera, dandu-i jos haina si impingandu-l pe un fotoliu. L-am sarutat scurt pe buze. “Buna seara, iubitul meu!” Un ranjet ii aparu in coltul gurii, iar Sonia aparu de nicaieri cu trei pahare de sampanie, dandu-ne cate unul si ciocnindu-le. “Si la multi ani!” a spus ea. A privit-o de sus pana jos, din cap pana in picioare , apoi si-a intors privirea catre mine : “ Sper sa supravietuiesc acestei nopti!” a glumit el. “ Tu esti sarbatoritul, nu trebuie decat sa ceri sa ne oprim! “ am ras, provocandu-l.
Am lasat paharul din mana si m-am apropiat de Sonia incet. Stateam in picioare in fata lui amandoua, hotarate sa ii oferim un spectacol pe cinste. Atmosfera devenise incarcata, noi doua inca eram excitate de la joaca de mai devreme, asa ca in momentul in care ne-am imbratisat si ne-am lipit buzele una de cealalta, am scos amandoua cate un oftat. I-am cuprins capul in maini si mi-am infipt limba adanc in gura ei, iar ea imi freca sanii, ma mangaia pe spate, apoi si-a desprins gura din sarut si mi-a soptit la ureche : “ Imi place, il vreau!” M-am bucurat enorm sa aud asta, avusesem ceva emotii si nu vroiam sa faca asta numai de dragul meu. Si-a coborat gura pe pieptul meu, imi apucase sanii in maini, iar eu il priveam in ochi in acest timp, urmarind cum soarbe incet din paharul cu sampanie, cu ochii atintiti catre noi. Si-a lins parca involuntar buzele si si-a dus pentru o clipa o mana catre umflatura care ii aparuse in pantaloni.Mi-am intins o mana si i-am bagat-o Soniei intre picioare, frecandu-i incet pasarica prin bikini. Privirea lui urmarea fiecare miscare, excitatia crestea cu fiecare secunda. Sonia a scos un geamat scurt, m-am asezat in genunchi in fata ei si i-am departat picioarele, am prins-o cu mainile de fese si am lipit-o de gura mea. Mi-a prins parul in maini si a inceput sa se legene usor, lipindu-se si mai mult de mine, o muscam usor prin bikini, o lingeam, ii simteam umezeala fierbinte pe limba.
M-am ridicat si am sarutat-o pe gura, apoi ne-am indreptat catre el. Ne-am asezat una de-o parte si alta de cealalta parte a fotoliului si i-am luat paharul din mana, asezandu-l alaturi pe o masuta. Sonia s-a aplecat catre gura lui si i-am soptit : “ Invitatii mai intai!” Si-a lipit buzele de gura Soniei putin nesigur, dar i-am bagat mana in par si l-am impins catre ea, adancind sarutul. II priveam cum se saruta, cum isi musca buzele unul celuilalt, cum li se ating limbile si ma excitam si mai mult. Am prins-o pe Sonia de par si am tras-o catre mine, sarutandu-i buzele, stand aplecate peste el. El si-a asezat cate o mana pe soldurile noastre, apoi mi-am coborat gura si l-am sarutat la randul meu cu pasiune. Mi-am intrerupt sarutul pentru a-i desface camasa si a i-o da jos, in timp ce Sonia il saruta pe gat, ii lingea pielea infierbantata. Mi-am coborat capul si i-am luat un sfarc in gura, lingandu-l usor, zgariindu-l cu dintii, apoi luandu-l in gura pentru a-l suge. Respiratia lui devenea mai rapida, il sarutam amandoua continuu si il lingeam, il magaiam, apoi ne intrerupeam pentru a ne saruta intre noi. Sonia isi cobori capul si incepu sa il linga incet si cu blandete pe piept, urmarind traseul meu de mai devreme, luandu-i sfarcurile in gura pe rand, iar eu m-am asezat in genunchi sarutandu-l pe solduri si mangaindu-i erectia puternica prin pantaloni. I-am desfacut cureaua si nasturii pantalonilor si am inceput sa trag de ei in jos, iar el si-a ridicat soldurile pentru a-mi inlesni miscarea. Daduse capul pe spate si respira greu cu o mana infipta in parul Soniei. Ii puteam vedea degetele incordate strangand cu mana cealalta marginea fotoliului. Mi-am apasat gura pe carnea lui umflata prin chilot si am simtit cum zvacneste sub atingerea mea, iar Sonia si-a coborat mana si a incepu sa ii stranga in palma bilutele intarite.
Ne-am privit una pe cealalta si ne-am inteles din priviri. Sonia s-a asezat langa mine in genunchi in fata lui, ne-am sarutat din nou, lingandu-ne salbatic una pe cealalta, desfacandu-ne reciproc corsetele si aruncandu-le pe jos. Sanii nostri erau umflati si tari si am inceput sa ni-i frecam una de alta, cu cate o mana, fiecare din noi continuand sa ii mangaiem penisul intarit. L-am impins si mai pe spate si i-am tras chilotul in jos, descoperindu-l cu totul. Am continuat sa ne sarutam si sa il mangaiem, apoi ne-am lipit sanii de picioarele lui si l-am atins cu buzele amandoua deodata. Si-a infipt mainile in parul nostru, tragandu-ne mai aproape, iar noi ne-am plimbat buzele in sus si in jos pe toata lungimea lui. Am inceput sa il mangaiem mai puternic cu gurile nostre infierbantate, apoi l-am gustat pe rand cu limba, incercand sa ne sarutam cu penisul lui intre gurile noastre. Mi-am coborat capul si am inceput sa ii ling bilutele umflate, iar Sonia l-a cuprins in gura si a inceput sa il suga usor.Trupul lui vibra sub atingererile noastre, apoi am facut schimb cu Sonia si l-am luat in gura adanc, iar ea a coborat si a inceput sa se joace cu limba la baza penisului lui. Gemea si isi impinge soldurile in sus, noi ne plimbam limbile de sus pana jos, il luam pe rand in gura pana in gat, il priveam amandoua in ochi in timp ce il sugeam cu si mai multa putere si ne jucam cu degetele in pasaricile noastre ude, ne strangeam sanii in maini, ne trageam de sfarcuri si gemeam intretaiat. Ne bagam penisul lui pana in gat, adanc, provocandu-ne senzatia de sufocare, il tineam putin acolo, apoi ii dadeam drumul si il lua cealalta la fel, din ce in ce mai repede, facand schimb, apoi sugandu-l mai rapid si dandu-i drumul cu cate un plescait, plin de saliva, ne lingeam buzele una celeilalte, apoi il luam iarasi in gura pe rand, il lingeam de sus pana jos, simtindu-l cum se incordeaza si tremura, cum isi strange pumnii in parul nostru mai tare. Nu a mai durat mult si, cu un geamat din piept, orgasmul a venit puternic, lasandu-si sperma sa curga in gurile noastre fierbinti si lacome.Am inghiti totul cu zgomot, ca niste fete ascultatoare, ne-am lins buzele si ne-am sarutat lung, cu gustul lui pe buzele noastre, apoi i-am lins penisul, sugandu-l cu drag si sarutandu-l bland, de parca ar fi fost o comoara de mare pret. Ne-a tras in sus de par pe amandoua si ne-a sarutat pe rand pe gura. “M-as insura cu amandoua daca ar fi posibil!Sunteti cea mai mare surpriza de care am avut parte vreodata!”
A respirat adanc si s-a ridicat din fotoliu, ne-a intins paharele cu sampanie, am baut cateva guri si le-am lasat jos. I-am aruncat o privire peste umar, in timp ce ma indreptam de mana cu Sonia catre pat. Am asezat-o pe pat si i-am tras bikinii in jos dezvelindu-i pasarica uda si perfect rasa. Am impins- o pe spate si m-am asezat in genunchi despartindu-i picioarele si sufland cu blandete peste clitorisul ei, apoi mi-am asezat buzele peste el si l-am sarutat usor, apoi mi-am plimbat limba peste el si am inceput sa i-l sug incetisor. Corpul ei raspundea atingerilor mele, sanii i se ridicau in ritmul respiratiei agitate si isi stangea sfarcurile intre degete, radicand capul si privindu-ma, ca apoi sa il lase pe spate, gemand. Imi placea gustul ei, era dulce si niciodata nu ma saturam sa ii ling pasarica, iubeam sunetele pe care le scotea atunci cand o atingeam. Am bagat doua degete in ea, continuand sa o sarut si sa o ling, incurajand-o sa se lase cuprinsa de extaz. : “Asa,iubita mea, lasa-ma sa te gust!Esti atat de dulce!” Cuvintele mele aveau efect nu numai asupra ei, ci si asupra sarbatoritului, care aparuse langa pat si ma prinse cu o mana de par, apasandu-mi gura mai adanc peste pasarica Soniei. M-a tras inapoi si, in timp ce eu inca aveam doua degete in ea, a inceput sa o mangaie cu o mana pe clitoris, indreptandu-si penisul deja erect catre gura mea. “ Nu te opri!Baga-le mai adanc!”a spus el, impingandu-mi mana si mai mult in Sonia. Sonia gemea din ce in ce mai tare in timp ce ii sugeam penisul lui David, il lingeam si il bagam adanc in gura. M-a ridicat si m-a trantit fara prea multe menajamente pe spate in pat, apoi a ridicat-o pe Sonia si a asezat-o in genunchi cu fata la pasarica mea umflata de excitare. Sonia si-a aplecat capul si a inceput sa ma linga cu putere, iar David a tras-o de fese in sus, patrunzand-o usor, in timp ce ea ma mangaia si imi sugea clitorisul cu pofta. Imaginea celor trei trupuri infierbantate ma innebunea de dorinta. Miscarile lui David o faceau pe Sonia sa se miste inainte si inapoi cu limba in mine, ma mangaiam necontrolat pe sani, mangaind-o pe par, simtind cum un lichid fierbinte imi inunda corpul si ei gura. Mi-am atins clitorisul umflat cu doua degete si am inceput sa ma mangai in timp ce Sonia continua sa ma patrunda cu limba, cu doua degete, sa se retraga si sa ma linga din nou. David se misca din ce in ce mai puternic in ea si l-am vazut cum si-a bagat o mana pe sub ea pentru a o mangaia pe clitoris. Respiratia ei se opri pentru o clipa, apoi incepu sa ma mangaie si mai puternic cu limba, isi infipse doua degete adanc in mine si incepu sa le miste in ritmul in care o patrundea David. Am simtit-o tremurand si pentru o clipa trupul ei a intepenit si s-a oprit dand ochii peste cap, fiind cuprinsa de un orgasm puternic, iar David a gemut puternic simtindu-i vibratiile interioare in jurul lui. Imaginea din fata mea era prea erotica pentru a o putea descrie, am prins-o de maini si am tras-o peste mine, m-am impins in jos pe sub ea si am imbratisat-o, luand-o peste mine pentru a o strange in brate. Am sarutat-o pe gura tremuratoare si mi-a rapuns cu aceeasi pasiune cu care ma atingea de fiecare data. Era complet lipita de mine, cu picioarele in jurul soldurilor mele, cu sanii lipiti de ai mei si inca mai tremura usor c...



    Login