Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cadoul Perfect 2.1
Autor : samaliot - 2011-12-12
Citita de 6372 ori - Nota 5.18 (17 voturi)
Cadoul perfect 2

A trecut ceva timp de la publicarea primei parti asa ca îmi cer scuze cu acest prilej. Motivul...pai ar fi lipsa de timp dar ajunge cu asta.

Dupa cele întâmplate între mine si Alin în acea zi nu l-am mai vazut timp de trei zile, inventând scuze în fata parintilor mei pentru a nu trebui sa ma duc la casa. Desi decisesem ca nu voi da o petrecere cu ocazia zilei mele de nastere m-am decis sa o fac totusi doar pentru a sta departe. De ce? Raspunsul era simplu nu aveam încredere în mine. Nu stiam daca ma voi putea stapânii de fata cu Marius si Gabriel avându-l pe Alin în fata pe jumatate dezbracat dupa declaratiile si partida de sex pe care o avusesem cu el.

Zilele care au urmat au fost dificile, în ciuda faptului ca nu am avut decât câteva ore libere în acele zile gândul meu era mereu la el, la atingerea lui, la corpul lui, la buzele lui sarutându-le pe ale mele, la tot al lui. M-a sunat însa nu i-am raspuns. Vazând ca îl evit mi-a scris un mesaj: "Unde esti? De ce nu îmi raspunzi? Nu ai idee cât de mult îti simt lipsa! Tânjesc dupa privirea ta si felul cum îmi mângâie corpul. Stiu ca mine e ziua ta, dar petrecerea este abia seara, te rog vino mâine la casa vreau sa te vad. Te sarut!" Ma comportam imatur, dar pur s simplu îmi era teama. Nu m-am dus! Însa ma uram pentru lasitatea mea.

În seara aceea m-am dus la barul pe care îl închiriasem pentru a îmi astepta prietenii si fostii colegi de liceu. A fost un chin sa zâmbesc si sa multumesc pentru urarile si cadourile primite, caci eram fals nu îmi pasa de la multi ani-ul lor, mintea mea era la el. Chiar când ma gândeam ca se suparase pe mine si ca nu aveam sa îl mai vad a aparut la intrarea în bar. Eram în picioare încercând din rasputeri sa fiu atent la discutia pe care o aveam cu doua foste colege când i-am zarit chipul frumos, cu acei ochi verzi minunati ce aveau acum o privire oarecum dojenitoare dar în acelasi timp amuzata. Mi-am cerut scuze celor doua colege si m-am îndreptat spre el cu rapiditate.

-La multi ani, mi-a zis când am ajuns în fata lui, inmanandu-mi în acelasi timp o punga de cadouri în care am aruncat o privire rapida si instinctiva unde am vazut parfumul meu preferat. În acel moment mi-am dat seama ca fusesem un prost. Dupa ce îl evitasem zile întregi, el era aici si îmi dovedea ca era atent la mine si ca tine la mine.

-Mersi, mult pentru cadou, i-am spus luându-l de gât si pupându-l pe ambii obraji Pentru prima data în acea seara eram sincer. Dar cadoul cel mai bun e prezenta ta aici, am adaugat.

-Daca Mahomed nu vine la munte, se duce muntele la Mahomed, a spus el jucaus.

-Iarta-ma!

-De ce?

-Pentru ca am fost un cretin, pentru ca mi-a fost teama ca nu ma voi putea abtine în fata celorlalti pentru ca...

-Shh...taci! Te înteleg perfect. Acum cred ca ar fi bine sa te întorci la cele doua domnisoare pâna nu devin geloase si cât timp ma mai pot stapâni!Am început sa râdem amândoi.

-Nu îmi pasa de ele, dar ai dreptate. vino, stai la masa cu mine!L-am luat de mâna tragându-l dupa mine pentru a îl duce spre masa mea. Era atât de placut sa îi simt atingerea mâinii lui pe a mea, încât nu as mai fi vrut sa îi dau drumul, dar m-am conformat imediat ce am ajuns la masa. Nu stateam singur la masa cu mine mai stateau si doi prieteni si o colega cu prietenul ei. Trebuia sa gasesc o scuza pentru includerea lui Alin în grupul nostru, având în vedere si vârsta lui. Prin cap mi-a trecut cea mai banala scuza...

-El este unchiul meu, am spus eu nonsalant, sper ca nu va deranjeaza faptul ca sta cu noi la masa. De fapt putin îmi pasa dupa parerea mea puteau sa se duca toti dracu si sa ma lase singur cu Alin. Însa nimeni nu a avut nici o obiectie.
Ceva mai târziu în acea noapte dupa câteva pahare de alcool m-am dus la toaleta, iar imediat dupa ce am terminat si ma spalam pe mâini Alin a intrat si el având o privire lasciva dar în acelasi timp si amuzata.

-Unchiul? Serios?

-Aveai vreo idee mai buna, am spus eu la fel de amuzat? Nu m-am putut abtine si mi-am lipit buzele de ale lui stând asa câteva secunde simtindu-le caldura si textura peste ale mele, apoi am început sa îmi plimb limba peste ele gustându-le si savurând fiecare milimetru din ele, îmbatându-ma cu aroma lor masculina cu al lor parfum de whisky. Usor limba mea a patruns în gura lui acaparând-o si savurând-o fara sansa de a ma satura.

Faptul ca cineva ar fi putut intra si sa ne fi prins ma excita si ma mult facându-ma si mai îndraznet. În scurt timp limba lui cucerit-o pe a mea patrunzându-ma si înnebunindu-ma. Alcoolul si senzatiile pe care el mi-le oferea prin acel sarut m-au facut sa îmi pierd mintile si încurând mâna mea a gasit slitul blugilor lui croindu-si drum dincolo de capsa si fermoar, gasind într-un final slipul si masând plin de dorinta penisul acoperit de acesta. Eram pe punctul de a cadea în genunchi si de a îl poseda acolo pe loc atunci când am fost trezit la realitate de vocea lui.

-Nu aici! Cineva ar putea intra si...

-Nu îmi pasa, l-am întrerupt eu punându-i un deget peste buze, iar el luându-l între acestea si dezmierdându-l.

-Radu...nu, a spus el spasmatic caci cealalta mâna a mea ajunsese în slipul lui si îi masa erectia.

-Atunci atunci când, i-am soptit eu la ureche începând sa ling si sa sug lobul acesteia.

-Maine seara la mine acasa, Dana este de garda.

-Ma torturezi, i-am soptit din nou la ureche , continuând apoi sa dezmierd lobul în timp ce îi masam în continuare penisul pe care îl scosesem din pantaloni. Ai idee oare cum îmi va fi în noaptea asta si mâine toata ziua pâna seara când te voi vedea, voi avea în continuu în minte refuzul tau din aceasta seara, amintirea buzelor tale si caldura erectiei tale!

-Ahh...Radu...ahhh, buzele lui le-au cuprins pe ale mele si ultimul sau geamat a fost înfundat atunci când limba lui a patruns în gura mea în timp ce sperma lui se împrastia pe podeaua baii.

-Voi veni, am spus dezlipindu-mi buzele de ale lui si parasind încaperea.

Iesind din încapere am fost din nou cuprins de dor si dorinta, pe el îl tachinasem si se eliberase de tensiune dar eu...eu eram înca nesatisfacut. Tânjeam!Tânjeam dupa el! Petrecerea a continuat fara el pentru ca fara ca eu sa îl vad a plecat. Nu puteam decât sa înteleg ca reusisem sa îmi cer iertare prin actiunile mele.

Fuga lui însemna ca nu se mai putea stapânii vazându-ma, acum el era cel care se temea. Dupa ce ora doisprezece a trecut în bar si-au facut aparitia parintii mei împreuna cu asa zisa mea prietena aducând tortul. Dupa ce cu totii mi-au cântat la multi ani, care era cât se poate de fals cântat încât am avut impresia ca un roi de albine se învârte în jurul meu. Parintii meu au fost primii care miau urat la multi ani urmând apoi prietena mea care nu s-a putut abtine si m-a sarutat. Cu greu i-am permis limbii ei sa îmi patrunda dincolo de buze deoarece comitea un un pacat...avea sa înlocuiasca atingerea buzelor lui Alin cu ele ei, iar eu nu îmi doream asta.

-Esti rece, mi-a soptit ea la ureche rupând sarutul.

-Sunt un pic cam ametit, prea mult alcool.

-Tu nu te îmbeti din câteva pahare de whisky, ai altceva de aproape o saptamâna esti asa, nici macar nu m-ai sunat.

-Imi pare rau am foarte multe pe cap acum, te rog sa ma ierti.

-Sti doar ca nu pot fi suparata pe tine, tin prea mult la tine a spus ea sarutându-ma pe gât în timp ce eu gândeam "în timp ce eu nu mai tin deloc"

-Te rog sa ma scuzi, am spus îndepartând-o usor cu mâinile vreau sa ma duc pâna la toaletam am sarutat-o usor pe frunte si am plecat.

Când am intrat în baia baietilor imediat imaginile cu mine si Alin mi-au venit în minte, un val de caldura cuprinzându-ma. Pe el în voiam, pe el, doar pe el, pe ea o uram îmi atinsese buzele stersese gustul lui Alin. Telefonul meu a început sa sune, iar mâinile mele tremurânde l-au scos din buzunarul sacoului negru de matase pe care îl purtam. Era un mesaj de la Alin: "Îmi cer scuze pentru plecarea mea brusca dar nu ma mai puteam stapânii cu tine lânga mine. Abia astept ziua de mâine sa te pot strânge la pieptul meu, sa îti simt caldura corpului si respiratia ta pe gâtul meu. La multi ani iubitul meu! Te iubesc!"

-Si eu te iubesc, am mimat eu cu buzele uitându-ma în oglinda.

Seara a trecut destul de greu asa ca mi-am înecat dorul si dorinta în whisky, însa nici macar acesta nu îsi facea efectul, îl doream si mai mult cu fiecare pahar si minut care trecea. Pe la ora cinci dimineata lumea a început sa plece, iar eu am chemat un taxi si m-am îndreptat spre casa unde ma astepta un somn lung si un vis umed în care eu si Alin eram personajele principale.

Când m-am trezit în acea zi era ora trei dupa amiaza. M-am ridicat din pat îndreptându-ma spre baie unde am facut un dus aproape rece pentru a ma trezi. Când am terminat, am iesit din cabina de dus, m-am sters cu un prosop pe corp, lasându-mi parul ud si apa din el sa îmi curga pe corp. am luat halatul negru de matase din cuierul baii si m-am dus spre dulap pentru a îmi lua o pereche de slipi, iesind apoi din camera cu halatul pe mine îndreptându-ma spre bucatarie unde tata îsi savura cafeaua de de dupa masa citind ziarul.

-Neata, am spus eu!

-A trecut de mult, a spus tata împachetând ziarul si râzând.
-Cum spui tu, vreau si eu o cafea.

-Imediat, a spus el ridicându-se si ducându-se spre expressor. Ce planuri ai azi?

-Nu stiu... nu am chef de colegi sau prieteni, nici macar de Iulia...vreau doar sa ma odihnesc, sa ma uit la un film si poate mai pe seara voi iesi putin în oras cu Alin, am spus eu testându-l pe tata. De ce întrebi?

-Fara motiv ma gândeam ca din moment ce eu si cu Roxana suntem plecati...tu si Iulia... ma întelegi tu... era cam suparata aseara când am luat-o de acasa. Iesi cu Alin? Cu mine nu iesi niciodata!

-Nu îmi pasa de Iulia! Fi serios tata, tu fie esti de garda, fie atunci când esti acasa esti mult prea obosit sa iesi, iar în weekenduri preferi sa stai acasa cu mama si sa faceti ce Dumnezeu faceti voi în dormitor.

-Cineva e irascibil astazi, a spus el râzând, ce se întâmpla cu tine Radu, nu prea apucam sa vorbim.
-Nimic, am spus coborând tonul la un nivel normal, doar ca am nevoie de liniste o perioada, examenele si stresul si-au cam pus amprenta pe mine, am spus eu mintind.

-Ce ai zice daca sâmbata am merge la casa sa facem un gratar, o putem lua si pe Iulia, iar eu îi voi chema pe Dana si pe Alin.

-De ce nu! Multumesc, am spus eu, multumindu-i pentru cafea. Am luat pachetul de tigari al lui tata scotând o tigare si aprinzând-o.

-Eu trebuie sa ma duc sa ma pregatesc, a spus tata, trebuie sa rezolv ceva la primarie pentru casa si dupa ma duc la spital, ne vedem mâine!

-Ok!

Am ramas singur în bucatarie savurându-mi cafeaua tare si fierbinte împreuna cu tigarea, gândindu-ma la ce urma sa se întâmple mai târziu în acea zi. Voi fi din nou cu Alin, din nou în bratele lui, cu buzele lui lipite de ale mele. Numaram minutele pâna la întâlnirea noastra.

Timpul s trecut greu, dar la ora sapte seara eram deja îmbracat si gata sa ma întâlnesc cu el. Am coborât cele cinci etaje ale blocului, m-am urcat în masina pornind-o stângaci ca un începator în timp ce inima îmi batea cu putere în piept. Imediat ce motorul a pornit am aprins si cd-playerul pe fundal începând sa cânte Richard Marx-Right here waiting.
Când am ajuns în fata blocului lui Alin, am sunat la interfon si am fost întâmpinat de vocea lui barbateasca:

-Cine este?

-Radu!

Sunetul de metalic ce a urmat a fost semnalul ca usa era deschisa, iar asta însemna ca ne mai desparteau doar câtiva metri si o usa metalica din moment ce statea la parter.
Era în usa, asteptându-ma cu un zâmbet frumos pe buzele acela adorabile si savuroase. Am intrat, iar el a închis usa în urma mea, luându-ma apoi în brate pe la spate si sarutându-ma tandru pe gât.

-Te iubesc, i-am spus eu!

-Si eu!

-Te vreau!

-Si eu, si atât m-a trebuit, asta a fost semnalul. M-am întors cu fata spre el, prinzându-i capul în mâini si lipindu-mi buzele de ale lui începând sa îl sarut pasiona...



    Login