Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacadoul la 15 ani
Autor : valerspin - 2012-11-07
Citita de 11580 ori - Nota 8.61 (44 voturi)
Cadoul de 15 ani
Asa v-a ramane pt tot restul vietii! Atunci am cunoscut cel mai frumos lucru pt un tanar la inceput de drum. M-am nascut in august si tata a zis ca de ziua mea imi va face o surpriza. Chiar asa s-a si intamplat. Miercuri de dimineata ne-a dat desteptarea si dupa ce am primit clasicul la multi ani, etc, etc ne-am asezat la masa si dupa ce am luat micul dejun, am carat cu totii bagajele la masina, urmand sa plecam intr-o directie necunoscuta doar mie. Pe drum, la insistentele mele, am aflat ca directia era marea, lucru ce m-a bucurat extraordinar de tare. Cand am ajuns la mare, am fost cazati la hotelul x, unde dragul de tata ne rezervase o camera cu 2 paturi. Astfel am aflat cu regret ca el nu putea ramane pentru ca trebuia sa mearga la serviciu, de unde se invoise la seful lui cateva ore cat a necesitat drumul. Asadar, dupa ce ne-a instalat, s-a si grabit sa plece.
-ne vedem peste 7 zile a strigat el si a plecat in tromba. Ramasi singuri, i-am spus mamei ca vreau sa mergem cat mai repede la plaja. Nu a durat mult si eram deja in apa calda , apoi dupa vreo jumate de ora m-am intors si m-am asezat pe cearceaful intans de mama, nu inainte de a admira sumedenia de sani, care mai de care mai atatatori ce se fataiau in toate directiile. Ca un resort , erectia era la loc de cinste, mai ales ca mama natura m-a inzestrat cu ceva de toata maretia. De rusine m-am asezat rapid pe burta pt a nu fi vazut de mami. Aceasta sedea intinsa pe spate si m-a vazut ca imi fugeau ochii dupa tataoasele ce se fataiau parka special pt a-mi face in ciuda. Erau sani de toate varstele si marimile, unii bronzati si extrem de senzuali, iar altii mai putini bronzati dar tot ademenitori. Aveam impresia ca penisul creste intr-una ca si cand imi tinea isonul la suferinta surda pe care o traiam vazand atatia sani dintrodata si reali, nu ca in revistele mele ascunse in camera. Oaw ce le-as mai face daca as avea ocazia! Mama s-a prins usor ca ma jenez de ea si mi-a spus ca merge sa vada cum e apa. Cumva m-am bucurat ca puteam sa ma uit in voie, ceea ce am si facut. Numai ca m-am excitat si mai tare, caci imaginatia a luat-o razna. Asa imi doream sa ma masturbez cu asemenea surse la vedere , ca-mi venea sa urlu! N-a trecut mult timp si a aparut mama uda in costumul ei ce o arata cat de perfecta putea sa fie la cei 37 de ani pe care nu-I dadeai in nici-un caz.era superba si constienta de acest lucru. Tata era cu 12 ani mai mare si lucra in armata. Dar se intelegeau foarte bine si nimic altceva nu conta pt noi trei.
Ei , cum e dragule, esti fericit de cadoul tatei?
Mai intrebi? Nici nu visam la asa un cadou. va multumesc la amandoi caci stiu ca ati pus-o la cale impreuna!
Da de unde, acesta este cadoul tatei, al meu vine maine, vei vedea.
mi-am dat seama ca nu trebuie sa intreb despre el si am schimbat subiectul.
Cum ti s-a parut apa, e calda nu?
Da, pacat ca nu putem intra impreuna, ca sa te bag cu capul sub apa. Dar de ce nu stai cu fata sa te bronzezi pe fata si mai apoi pe spate?
As vrea eu dar nu prea pot.
Cum asa? Cum adica nu poti?
Ei , mama, am vazut prea multi sani goi dintr-o data si nu sunt obisnuit sa raman indiferent!
Aha, deci asta e! te-au excitat si nu vrei sa se vada! Acum inteleg. Pai si ce o sa faci o sa stai numai pe burta cat vom sta la mare? Se amuza mama!
Ei, lasa ca o sa-mi treaca dupa ce ma obisnuiesc.
Dragul de tine, te cred ca e prea mult dintr-o data, dar asa cum ai spus o sa te obisniuesti, ca nici n-o sa te mai impresioneze.
Intr-adevar am ramas pe burta multa vreme si seara mama m-a uns pe spate cu iaurt rece ca sa pot dormi. Nu pot sa spun ca am dormit, deoarece nu am avut conditii sa ma descarc cu o masturbare, in plus eram tare nerabdator sa aflu ce surpriza imi va face mami maine. A doua zi am luat micul dejun si apoi am plecat spre plaja. Nu mica mi-a fost mirarea cand mami a luat-o spre navodari, spunandu-mi sa ma tin dupa ea fara intrebari iscoditoare. Am mers cam un km si deodata am inceput sa remarc femei si barbati fara nimic pe ei. Am crezut ca nu vad bine si nu-mi puteam dezlipi ochii de la ceea ce mi se infatisa.: pizde adevarate si bronzate! Erau si pule pe acolo, dar nu pt mine, asa ca eu eram cu ochii gata sa-mi sara din orbite dupa pizde. Ce frumuseti, ce nebunie!
Mama a vazut clar ce-I cu mine si m-a lamurit:dragul meu, asta este surpriza mea pt tine, la multi ani! Ei ce zici ramanem aici, sau vrei sa ne intoarcem unde am fost ieri.
Raspunsul a venit pe loc, aici!
Ne-am gasit cu usurinta loc, ne-am intins cearceaful si am vrut sa ma intnd, dar mami a intrebat: imbracat! nu vezi ca nu este nimeni imbracat?
Ba da, dar …
Hai dragule, lasa rusinea pentru cei care nu au ajuns sa aiba 15 ani si dati jos slipul. Sau faci cum crezi, eu nu am retineri. Si dandu-si jos sutienul , a tras apoi cu un deget de chiloti si a ramas in pielea goala in doi timpi. Ma duc in apa, daca te hotarasti acolo ma gasesti! Si pasind gratios a luat-o spre apa. Ramas singur si buimac nu stiam ce sa fac. In stanga, o doamna cu pizda la soare dar cu ochii pe mine ma masura din priviri amuzata. Mi-am ferit ochii de privirea ei, san nu creada ca o observ si m-am asezat pe burta fara sa-mi scot slipul. Dupa un timp am mai aruncat o privire spre doamna de langa mine si am vazut ca insista cu privirea asupra mea. Iar m-am ferit rusinat, dar atreia oara cand am privit-o, ea tinea in mana o sticla cu crema de plaja si mi-a facut semn sa vin spre ea. Chiar tampit nu sunt asa ca m-am dus.
Dragutule vrei te rog sa ma ungi si pe mine pe spate?
Da, sigur, am balmajit eu si indoindu-ma de spate m-am aplecat cat am putut si am inceput sa ii intnd crema pe spate. Avea niste buci o frumusete si tare as mai fi vrut sa le ung si pe ele, dar , ghicindu-mi gandul, doamna mi-a zis sa ma duc pana pe picioare. Nu a fost nevoie sa repete caci m-am conformat imediat. Doamne ce placere sa pun mana pe asa niste buci. Fara sa-mi dau seama am zabovit mai mult pe ele decat era necesar, dar nici nu mi s-a reprosat nimic in acest sens. Dupa ce am terminat treaba, am dat sa plec, dar doamna mi-a multumit si m-a intrebat cand am venit si la ce hotel stau.
Cand a auzit de hotel, mi-a zis placut surprinsa ca si ea sta tot acolo la etajul 4 camera 42. \
Noi stam la sase.am dat sa plec dar a insistat sa mai raman un pic. Uite , pt ca ai fost asa dragut, vreau sa iti fac un contraserviciu pe care sa nu-l uiti niciodata. Ai retinut camera si etajul, cand ma vezi ca plec de aici , te astept sa ma vizitezi dupa o jumatate de ora la mine in camera. Usa va fi descuiata si poti intra direct. Te descurci?
Fara sa spun nimic, m-am intors la mine pe cearceaf si n-am mai fost bun de nimic. Gandurile si uluiala ma sufocau, iar imaginatia si teama de necunoscut au pus stapanire totala pe mine. Cand a revenit mama, a ras ca inca mai eram imbracat si m-a invitat cu ea in apa dar fara slip. Atunci, m-am intors cu spatele si i-am dat jos, apoi am luat-o la fuga inspre apa ca sa nu ma vada din fata. Curand a ajuns si ea, insa nu eram in stare sa o vad ca e dezbracata, deoarece eram cu gandul la ceea ce mi se propusese de catre acea doamna, pe care nici nu eram in stare sa o descriu, cel mult puteam sa o descriu dupa bucile pe care le mangaiasem cu asa placere. M-a trezit o imbranceala teribila din partea mamei, si apoi multe stropeli cu apa au avut loc intre noi. Eram amandoi foarte foarte fericiti. Cand ne-am mai linistit, am luat-o incet spre cearceaf. Eram de data asta gol si dotarea cu care am fost inzestrat a atras cateva priviri, printre care cea a doamnei 42, si pe care am surprins-o ca a zambit insinuant. Am stat de data aceasta cu fata in sus si i-am spus mamaei ca ma simt f bine si ca ii multumesc tare pentru minunata surpriza. Dupa un timp am vazut ca doamna 42 se ridica si pleaca, nu inainte de a-mi arunca o privire cu subanteles. Am inteles mesajul si m-am intors catre mami, careia i-am relatat cu amanuntul despre acea intamplare. Mama a ras si mi-a dat incuviintarea, repetand numarul camerei pt al retine corect.
Ei, se pare ca ai parte de mai multe surprize , nu numai de la noi. Ma bucur tare pt tine. La multi ani dragul meu si m-a sarutat pe frunte, moment in care m-a atins pe piept cu unul dintre sanii ei goi. Mi-e greu sa descriu ce am simtit. Avand incuviintarea si consideriand ca a trecut o jumatate de ora, m-am imbracat si am dat sa plec.
Success, mi-a strigat mami.
Am parcurs km destul de repede si nu am mai luat liftul. Patru etaje la 15 ani reprezinta o simpla joaca. Am cautat camera 42, nu era nimeni pe hol si fara sa bat am intrat. Nu era in camera, dar se auzea dusul mergand. Timid m-am asezat pe fotoliu si cand apa a fost oprita m-am ridicat in picioare in asteptarea doamnei. Foarte curand aceasta a iesit de la dus cu prosopul in jurul capului si in rest cat se poate de goala, dar acum am vazut si ca era foarte frumoasa, cu un corp usor plinut dar ferm si fara sa-I atarne nici macar sanii, desi cred ca era de varsta mamei. Am ramas mut de incantare si imainatia a inceput sa incolteasca in mine.
Astepti de mult, nu te-am auzit!
Nu, tocmai am intrat, am baiguit eu. E frumos la dumneavoastra in camera, am spus fara sare.
Mersi dar eu ce impresie iti dau? Vrei sa ma imbrac sau sa raman asa?ce zici?
Pai , sa ramaneti asa.
De acord, dar nu singura, dezbraca-te si tu si fa un dus repede. Intre timp eu iti pregatesc un suc rece. Da?
Am plecat la baie fara sa raspund si am inceput sa ma spal.m-am grabit cat am putut de tare si am aparut in slip.
Pai ce faci, era vorba ca vom fi amandoi la fel nu, cei cu slipul ala?
Vazand ca stau de lemn mi-a facut semn sa-l dau jos.
Eee, asa da, sa vedem fiecare ce are de aratat! Bravo, nu merita ascuns asa ceva in spatele slipului, crede-ma!. Ia loc si uite aici un suc rece sa te destinzi.
m-am asezat pe fotoliu si ea pe marginea acestuia . ia spune-mi, esti prima data cu o femeie, asa-i?
am dat din cap ca da si am atintit privirea in jos.
Ei, dar nu e o rusine, cu totii trecem prin asta. Mi-am dat seama inca de pe plaja cand te-am vazut cu cata foame te uitai dupa sanii aia goi si nu numai. Ti-am promis sa iti ofer ceva ce n-ai sa uiti niciodata. Voi fi prima ta femeie pe care sa o tii minte tot restul vietii.
Am sa te invat tot ce pot cat timp avem la dispozitie. Ai timp sa stai sau esti pe graba.
Am , nu ma grabesc.
Bine, hai sa incepem cu inceputul.uite, ce ai vazut prin reviste sau pe internet nu se compara cu ceea ce vei simti, dar va trebui sa faci intocmai ce-ti spun si va fi bine. Mai intai vreau sa ma saruti asa cum te pricepi. Hai pe pat, aici ne intoarcem mai tarziu.s-a intins pe pat si m-am aplecat sa o sarut pe gura, dar nu a fost grozav, eram cu gura inchisa.atunci ea mi-a desfacut gura cu limba ei si a inceput sa o plimbe pe buza de jos, apoi pe cea de sus, apoi a inceput sa mi-o bage inauntru intr-o miscare de dute vino care ma excita, dupa care a inceput sa imi suga buza de sus apoi sa o linga si iar mi-a bagat-o in gura, apoi a supt buza de jos si a lins-o si iar a bagat-o in gura. De placere mi s-a uscat gura si am inceput si eu sa fac la fel cu gura si buzele ei. Cand a vazut ca am inteles, mi-a luat lobul urechii si dupa ce l-a lins un pic, l-a luat in gura si a inceput sa-l suga incet , jucandu-se cu limba pe varful lui. Eram in al noualea cer. am imitate intocmai , dupa care am trecut la cel de-al doilea lob apoi la gat si in sfarsit am ajuns la sani.
Oricum eram excesiv de excitat, pula striga din rasputeri ca sta sa explodeze, asa ca in timp ce sugeam la sanii aia imensi si pe care ii framantam cu ambele maini simteam ca lesin de atata placere. Ea in schimb era foarte stapana pe ea si simtindu-ma ca nu mai pot, dar ca invat repede, m-a luat de mana si m-a tras spre dus, unde dupa ce a dat drumul apei sa curga , mi-a facut o laba de toata frumusetea ca sa ma descarc de povara acumulata.apoi mi-a sapunit-o de mai multe ori pana cand a inceput sa creasca la loc. Atunci, s-a asezat in genunchi si a inceput sa o linga de-a lungul, terminand pe varf, unde ii tragea cateva cerculete, dupa care a luat-o cate putin in gura , in acelasi timp jucandu-se cu limba pe ea apoi a bagat-o si mai mult, pana cand am simtit-o in gatul ei, iar apoi a inceput sa o scoata si iar sa o bage si iar si iar . eram din ce in ce mai inebunit, iar cand a inceput sa o suga, am inceput sa tremur de placere. Alternanta asta de bagat, lins , supt m-a dat gata si am ejaculat in gura ei , desi am vrut sa o scot, dar nu m-a lasat. A supt pana la ultima picatura si alins-o drept multumire. s-a apucat iar sa mi-o spele si mi-a pus sapunul in mana, indicandu-mi din priviri directia pizdei. Am inceput sa o sapunesc si eu in acelasi timp si de placerea a ceea ce simteam cu mana mi s-a sculat destul de repede. De data asta eram pentru prima data cu o pizda adevarata in mana si o spalam cu toata dragostea. Am clatit-o si ea a oprit dusul.. hai in pat
, mi-a spus
ajunsi aici s-a asezat pe pat si s-a desfacut astfel incat pizda ei a devenit o priveliste de-o frumusete unica. Mi-a facut semn ca este a mea.evident ca voiam, dar nu stiam ce sa fac.
Uita-te atent la ea si am sa-ti spun ce sa faci. Cele din dreapata si stanga se numesc labii si lor le place mult sa fie linse, dar pe rand. Hai arata-le ca ai inteles.
m-am asezat in genunchi si mi-am asezat capul intre cracii ei, apoi am inceput sa ling labia dreapta incet de jos in sus , apoi pe cea stanga si iar dreapta si iar stanga, doamna a in...



    Login