Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCADOUL DE NUNTA (partea I)
Autor : saqqqara - 2013-01-10
Citita de 23221 ori - Nota 8.29 (100 voturi)

Plecasem din Bucuresti bosumflat pentru ca in ultimul moment prietena mea Carmen a trebuit sa-si schimbe programul, iar eu eram nevoit sa ajung singur la casuta de vacanta a parintilor mei pe care acestia o au pe Valea Doftanei.
Planificasem sa ramanem acolo trei zile, intr-un week-end prelungit pana luni, fiind pregatiti de nebunii, pe care le doream netulburate de nimic, mai ales ca de 10 zile posteam si coaiele imi clocoteau de seva. In ultimile zile evitasem sa ma linistesc cu o laba meseriasa, dornic sa ma golesc din plin in toate gaurelele dornice de placeri ale lui Carmen. Ma si vedeam desertandu-ma in muia ei si apoi in gaoaza si pizdulicea ei, amandoua flamande de pula dupa o pauza asa de lunga, chiar daca stiam ca ea se mai joaca uneori si cu un dildo. Dar care asa cum recunoastea, nu-i ofera bucuriile unei bucati adevarate de carne, bine intarita si fierbinte, calitati cum numai o pula buna le are, mai ales cand o patrunde fara indurare, facand-o sa se simta rupta in doua. Iar din marturiile ei, dar si ale altora pe care le-am futut, fara falsa modestie, corespund cu o scula de 19 cm lungime si un cap maret, manevrata de regula fara mila.
Dar ghinion, ce visam eu si ce a iesit. Gagica a fost retinuta la birou si sambata, asa ca mi-a promis ca va veni singura cu masina ei, abia in seara urmatoare.
Mai intai am vrut sa o astept, dar pana la urma m-am hotarat sa merg inainte, pentru ca oricum tot flamand de pizda ramaneam, bantuit de fantasme erotice, atata timp cand, din motive greu de explicat acum, in Bucuresti nu avem inca unde sa ne-o tragem ca lumea. In final mi-am zis, ca pana una alta, tot mai bine era la aer curat si totodata mai puteam sa fac ceva ordine prin hogeag, sa dau drumul la centrala termica si sa deretic prin curte, asa ca pana la urma nu mi-am anuntat sosirea vecinilor care au grija de casa noastra si m-am dus direct.
Cand am ajuns am avut surpriza sa gasesc poarta descuiata. Asa ceva nu s-a mai inamplat sau poate Nelu, baiatul de vreo 19 ani al vecinilor nostri, isi face de lucru prin curte. Imediat aveam sa descopar ca asa era, dar intr-un fel mult mai neasteptat si mai ales mai placut.
Am parcat masina langa poarta, mi-am luat cele cateva bagaje si am strabatut cei 30-40 de metri pana la casa. Era liniste si pustiu. Am ocolit casa si am intrat prin bucatarie, care are usa in spate. Surpriza si aici era descuiat. Alarmat am intrat tiptil, usa dinspre camera de zi era data de perete, iar de aici se auzeau gemete scadate. Pe canapea, o fetiscana, care isi tinea cracii in sus, mult desfacuti, se zbatatea, gemand de placere sub Nelutu, care o calarea la greu.
Baiatul fiind cu spatele spre usa, am fost vazut mai intai de ea, care brusc a intepenit ingrozita.
- Ce faci fa, da din cur ca mai am… !
- Vaaai… nu…. ! a ingaimat pustoaica, incerand sa iasa din stransoarea futaiului.
- Ce-i, … raspunse el, abia atunci intorcand capul, …opaaa … a mai apucat sa zica si a sarit in picioare, ramanand priponit, aratandu-mi corpul sau atletic si incercand zadarnic sa-si acopere cu mainile pula, cu adevarat mareata si pe care straluceau sucurile pizdei din care abia iesise. La randul ei fata, ciufulita si cu obrajii rosii s-a ghemuit pe un colt al canapelei privindu-ma oarecum jenata, dar mult mai putin speriata decat el.
- Ce faceti ma voi aici ? am intrbat eu intr-un mod stupid, cand totul era de fapt foarte clar.
- Stiti Domnu’ Marius… si noi …
- Vad si eu ca va futeti, dar Nelule care a fost intelegerea noastra ?
- Asa este, dar afara este frig…
- Daca te spun lu’ taicatu ca ai intrat pe ascuns in casa, ala te rupe in pumni.
- Nu va rog ! raspunse Nelu, cautand prin jur ceva cu care sa-si acopere goliciunea. Mai iute de mana, eu le-am luat hainele, atat ale lui cat si ale ei, ascunzandu-le la spatele meu.
- Hai stati asa cum sunteti, la pula si pizda goala, asa va trimit acasa, sa va stie tot satul.
- Nu, va implor, nu-i de mine, eu ma descurc, sunt barbat, dar Mia are nunta peste o saptamana si daca se afla o omoara in bataie, nu are scapare.
Argumentul a inceput sa ma imoaie, dar nu vroiam sa-i las sa scape totusi asa de usor.
- Cu atat mai mult, nu va este rusine ?
- Am facut-o pentru ultima oara, va jur !
- Hai lasa vraja, cati ani ai gagico ?
- 18…, ma rog 17…
- Zau asa, nu s-ar zice, hai sus, sus, sa te vedem mai bine.
- Merg pe 17…, imi raspunse Mia, ridicandu-se de pe canapea, schitand un zambet jenat. Dupa trupul subtire, mai mult de baiat, cu umeri ceva mai lati decat soldurile si sanii mici cu sfarcuri obraznic de intariti, nu i-am dat nici 16. Dar oricum arata super, mai ales ca avea si o fata de smechera pe care sclipeau niste ochi caprui. Unduindu-se incet se apropie de Nelu, fara sa incerce insa sa-si acopere goliciunile mai mult decat apetisante.
- Va rog si eu Domnu’ Marius … ! a intervenit si ea desfacandu-si usor picioarele, atat cat sa-i se vada buzele carnoase ale pizdei din smocul mic de flocii castanii. Pustoica era buna tare, iar Goguta al meu prinsese viata, simtind cum imi umfla blugi mulati pe corp. Miscarea se pare ca nu a trecut neobservata de Mia.
- Nu stiu …, Nelu trebuia sa-mi spuna …, nu asa se procedeaza, am inceput si eu sa-o las mai moale.
- Stim, eu am gresit, astazi am scapat de prostul ala de ginerica si am vrut sa o mai facem odata, ca dupa aia ma asez la casa mea.
- Pe dracu, o arzoaica ca tine !
- Va rog sa ne iertati … si brusc pustoaica mi-a sarit de gat, lipindu-se de mine, apasandu-ma cu bazinul pe prohabul care a dat sa explodeze.
- Asa ca ne iertati, va rog eu …, se mai pisici ea, iar Nelu, care si el incepuse sa se relaxeze imi facu cu ochiul.
- Sa vedem cum putem sa ne impacam ? am mai facut-o eu pe moralistul, dar deja ii luasem bucile la pipait, iar apoi le-am despicat cautandu-i cu degetele gaoaza stramta a curului, pe care Mia si-l impingea la inaintare.
Ghicindu-mi intentiile Nelu rase si-i aplica si el o palma grea peste buci.
- Stai fa, du-te sa faci un dus, cat Domnu’ Marius se face lejer si bem un pahar de impacare. Mia nu s-a mai lasat rugata si a fugit sprintara spre baie, iar Nelu a luat de pe masa sticla de tarie, pe care abia atunci am zarit-o si-a umplut doua pahare.
- Noroc sefu, o sa va placa, e buna rau !
- Noroc, vom vedea, acum ma duc si eu sa-ma clatesc putin si sa-mi curat pula, astazi nu am apucat sa fac dus.
- Nu-i cazul, gagica e fara ifose, fututa mai mult pe malul garlei si prin balarii, buna rau la posta, este moarta dupa muie cu un pic de branzica, se misca ca o nebuna cand simte gustul adevarat de pula.
- Nebunule de cand o futi ?
- De mai putin de un an, este sora mai mica a unui coleg de scoala. Ala a invatat-o cu pula cand avea vreo 13-14 ani sau chiar mai devreme, ca au dormit mereu in acelasi pat si o fac si acum mai mereu. Mama ei stie, la inceput i-a lasat, a zis mai bine cu fratele, decat cu nu stiu ce golan din sat. Cand a vrut sa-i desparta nu au mai vrut ei, le placea prea mult unul de altul, asa ca pana la urma a convins-o sa se marite, amenitandu-i ca-i va da in gat. La inceput fratiorul o punea sa-i faca numai cate o laba, apoi a obisnuit-o cu samanta, a pus-o sa-i curete cu limba pula dupa ce ii facea laba, dupa aceea i-a dat-o si la muie. El a invatat-o curva muista, s-ar fute numai la cioc, dar stie sa faca si o laba meserie, mai ceva decat un futai, mulge toata samanta din tine dupa ce ti-o freaca si mai mult de jumatate de ceas. Mai tarziu fratele a obisnuit-o si la cur, dar numai la cur, ca de e frate si nu vrea sa-si lase samanta in pizda ei. Acolo a luat-o mult mai tarziu de la prostu cu care acum se marita, dupa aia m-am bagat si eu. Mi-a dat-o intr-o seara frate-su dupa ce a pierdut la barbut, iar in vara asta i-am tras-o mereu cand mergeam in gasca la scaldat, eu cu Mia, iar fratele ei cu sora lu’ ginerica si aia o curva clasa intai.
- Ma dar cum le stii tu pe toate astea ?
- De la ea, dar si de la sor-mea.
- Cum de la sor-ta ?
- Ea e mai mare de cat mine cu patru ani, acum este maritata, are si un copiil dar pana atunci ea m-a invatat cei pizda si e buna tare si la buci. Acum o facem rar ca nu mai locuieste la noi in sat.
- Nu sunteti normali !
- De ce Domnu’ Marius, futaiul e futai oricum, iar in familie e sigur si curat.
- Bai, chiar asa Mia este curata, ca nu am prezervative la mine ?
- Se poate sefu, e cu analizele la zi, ca doar se marita. Acum poate imi dati si mie hainele, mata inca esti imbracat si eu in pula goala.
- Ti-o fi rusine ?
- Nu, dar va las singur cu Mia.
- Dar de ce, nu cred ca te-ai desertat si nu vreau ca din cauza mea sa te doara coaiele sau sa faci laba prin curte, iar fetita sunt sigur ca tine la doua pule.
- Fara probleme, cred ca abia asteapta, nici nu spera la asa cadou inainte de nunta, mata sa vrei in trei.
- Nici o problema, am ras eu in timp ce m-am dezbracat la repezeala, mangaindu-mi pula gata de atac, iar Nelu a mai turnat un rand de bautura ca sa cinsteasca intelegerea.
- Pune un pahar plin si pentru gagica. Baiatul s-a executat si-a apoi a inceput sa-si maseze pula care i-se blegise dupa atatea emotii.
- Hai ma freac-o bine, asa beleste-o, beleste-o ca lumea, ca avem ce fute, am ras eu, dand pe gat si al doilea pahar.
- Mata nu ai nevoie dupa cat o vad de tare, imi replica el, dupa care si-a flecmat de cateva ori capul pulii, continund sa si-o frece tacticos.
In sfarsit reveni si Mia.
- Hai fa putoare, ce dracu ai facut atat ?
- Ei si tu acum, uite m-am ras la pizda.
- Bea fa si tu un pahar si apoi baga muie, daca o iei pana la coaie sa-ti rupa amigdalele poate primesti si limbi la pizda.
- Dar tu ce mai cauti aici ?
- Taci fa din gura…, a apostrofat-o Nelu, … o sa ai parte si de pula mea, iar apoi i-a ars cateva palme zdravene peste buci, a apucat-o cu o mana de par si cu celalalta a lovit-o peste picioare asezand-o pe genunchi in fata mea.
- Asa fa, intai curat-o ca lumea lu’ Domnu’ Nelu !
Mia se conforma razand, mi-a apucat pula cu o mana, a mirosit-o putin…
- Ah, da e buna …,
- Iti place fa ?
- Daaa…, ce bine miroase…, daaa…, si are flocii rasi, nu parosi ca voi taranilor.., apoi mi-a belit-o incet, dezvelind tot capul pulii. Si-a umezit in gura un deget, pe care l-a plimbat pe sub capul pulii adunand urme de branzica de sub preput, apoi si-a bagat iar degetul in gura sugandu-l cu pofta.
- Ah ce branzica, putina, dar buna …
Scurt a flecmat de cateva ori direct pe capul pulii si a inceput sa-l curete cu limba prin prejur, inclusiv pe preputul bine belit, apoi pe despicatura capului.
Din cand in cand se oprea si-si plimba cu pofta limba pe buze, flecma din nou si continua sa-mi curete capul pulii cu limba. Dupa accea a coborat de a lungul pulii, lingandu-ma pe venele umflate de excitare, ajungand pana pe coaie, pe care le-a supt pe rand. Cu o mana mi-a facut semn sa ma cracanez mai mult, atat cat sa intre cu capul intre picioare si mi-a lins prelung gaoaza curului, alternand cu impunsaturi de limba, apoi a revenit din nou la coie si in lungul pulii, iar la sfarsit m-a lins iar in jurul capului pulii. Simteam ca-mi tremura picioarele de excitare, nici o gagica, cat de meseriasa ar fi fost nu reusise sa-mi toaleteze asa de bine, in aceiasi repriza, pula, coaiele si gaura curului. Cand credeam ca nu voi mai rezista fara sa ejaculez ca un adolescent cacacios, Mia s-a r...



    Login