Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCADOUL DE NUNTA (partea a II-a)
Autor : saqqqara - 2013-01-12
Citita de 27889 ori - Nota 8.35 (79 voturi)
........................................................ Eu mi-am proptit mainile de o parte si de alta umerilor ei si sprijinindu-ma de marginea canapelei, am inceput sa o fut adanc in gura, din care se scurgeau siroaie de bale.
Si nebunia abia incepuse.
I-am aplicat muie in pozitia cracanat deasupra capului numai scurt timp, repede am simtit ca ma dor picioarele, asa ca m-am ridicat, dandu-i si lui Mia o scurta pauza. Scapata din gura de stransoarea pulii, tusii de cateva ori.
- Ce fa te-ai inecat cu pula ?
- Pe dracu, n-am luat in muie asa o pula groasa pana acum, raspunse ea asezandu-se in cur pe canapea.
- Zau, hai ca abia te-ai obisnuit cu ea…, i-am spus eu in timp ce m-am culcat cu spatele pe canapea, bine cracit cu un picior comod asezat pe spatar si cu pula ridicata ca un par si belindu-i tacticos capul. Mia a prins imediat miscarea, s-a asezat intre cracii mei, continund ea sa mi-o ia la laba.
- Asa fa beleste-o tare, asaaa… hai, asaaa… , bine, asaa..., dar nu numai cu manuta, pune si ciocul la treaba … am indemnat-o eu.
Nelu, care asista incantat, facand la randul lui o laba ca sa-si aduca pula la forma maxima, a simtit nevoia sa-mi sara in ajutor, ridicand-o pe Mia de ceafa.
- Fa ce faci, stai capra, misca, misca curul mai sus si baga muie, curva puturoasa te-ai si molesit, i-a pula la cioc …, a indemnat-o el si cu cateva palme peste buci.
Pustoaica fara sa ezite, unduindu-si soldurile mici s-a pus pe pozitie intre cracii mei. Intai m-a lins pe pula, mi-a belit-o de mai multe ori, intinzandu-mi ata pulii pana la refuz.
- Ahhh…, ce bine o lucrezi …, asaaa fa beleste-o bine …, am gemut eu de placere. Apoi Mia a luat-o iara intre buze, a supt capul pulii, dupa care si-a infipt-o mai mult de jumatate in gura. Am reactionat imediat cu o contra puternica bagandu-i toata scula in cioc, pana la coie. Dupa aceea am tinut-o de cap si cu miscari sacadate, saltand puternic din bazin, i-am administrat inca o serie de futaiuri la gurita, intrerupte din cand in cand de cateva secunde de respiratie. Tipa chiar se misca extraordinar si o simteam ca-mi raspunde plina de placere, dornica sa inghita toata pula si zambindu-mi in scurtele clipe de ragaz. Fetita arata grozav, chiar daca fata i-se inrosise de efort, iar din gura ii siroiau bale. Nelu se juca in timpul asta cu degetele cand in gaoaza, cand in pizda, pregatindu-le pentru ce o sa urmeze. Dupa cateva minute bune am tras-o spre mine pe Mia, i-am framantat mamelele mici, ciupindu-i sfarcurile erecte.
- Ahhh …, strangele mai tare…, asaaa…, si a venit cu capul spre gura mea, sarutandu-ma lung, cu limba cautand sa se joace cu limba mea, excitandu-ma o data in plus.
- Vreau sa-ti bagi pula in mine. Hai fute-ma, fute-ma unde vrei tu ! Fara alt comentariu eu am tras-o dintre craci.
- Hai hopa sus fetita, ce zici sa-ti trag curul tau mic in teapa, am anuntat-o eu ce va urma.
Mia imi zambi afirmativ, si-a dus doua degete la gura, umplandu-le cu bale, apoi si le-a bagat in cur, infigandu-le pana la refuz cu rotiri lente.
- Ahhh … daaa … si curuletul meu vrea sa-ti cunoasca pula! a gemut de cateva ori lingandu-si degetele cu care isi pregatea gaoaza.
- Daaa …, buuun…, repeta mereu, continuand inca de doua-trei ori figura cu degetele cand in gurita, cand in gaoaza.
- Iti place nebunatico, o vrei la buci!
- Daaaa …, gaurica mea abia asteapta o pula groasa si luuunga ca asta …,
- Iti rup curul cu ea… ! si chiar asa, la ce cur mic avea pustoica imi faceam ceva probleme, mai ales ca pula mea are un cap noduros, foarte poeminent, care a speriat pe unele tipe cand am vrut sa-l bag in curul lor.
- N-as zice…, gungurii insa ea razand in timp ce din nou imi belea cu tandrete pula, de cateva ori sarutand-o sau dandu-i limbi si alitand-o, evident excitata sa-o simta in ea.
- Ahhh ce scumpa esti…, in continuare mangaindu-ma si sarutandu-ma pe pula, … te vreau in mine iubita mea, sa vedem ce buna poti fi, rupe-mi curuletul ...
«…Si cand te gandesti ca peste o saptamana asa o bunaciune nesatula de pula se marita cu un bleg, nu cred ca va avea parte mult timp de ea…», am reflectat eu, fara sa pot ascunde un zambet parsiv, «… tot o sa pun pula pe tine si dupa aia curva mica…». Fara sa stie ce gandeam Mia rase si ea spre mine:
- Raule imi vrei gaurica asta, …, si scurt isi intoarse curul spre mine tragandu-se cu mainile de buci, aratandu-mi rozeta deja binisor dilatata.
- Faina, gata joaca, hai fa sa-ti sparg gaoaza!
- Zau, am sa-ti rup pula cu menghina curului, mai chicoti Mia golaneste si sprintena m-a calarit cu fata spre mine, m-a sarutat din nou, s-a intors spre pula a flecmat-o de cateva ori, dupa care a inceput sa se lase pe vine si mi-a apucat pula cu una din maini.
- Lasa-ma pe mine…, ahhh …ce pula buna ai …, a mai belit-o de cateva ori, apoi si-a frecat-o pe despicatura bucilor, …daaa…, ce bine o simt…, si-a dus-o la gaoaza, apoi s-a lasat incet, s-a mai ridicat de cateva ori, apoi a potrivit la gaoaza capul pulii, lasandu-se incet in jos …,
- Ahhh, auuu…, ce groasa e, ahhh…, daaa… ! gemu ea in timp ce monstrul meu noduros incepea sa-i intre in cur.
- Hai fa, ia-o acum toata in buci, sa-o simti ca lumea …, si zvagnind din bazin i-am dat o contra puternica infigandu-i toata pula in cur, am simtit cum mi-se lipesc coiele de bucile ei.
- Auuu…., ce tare … !
- Ce fa te doare… ? Lasa ca-ti trece…, haaai salta in pula …, i-am raspuns continuand sa-i dau contre si plesnind-o peste buci, … hai salta, salta in pula mea, nu sta.
- Auuu…, nu, da…, ce groasa e, daaa…, asaaa…, daaa…, ce bine m-ai umplut…., bolborosea ea muscandu-si buzele, dar totodata se apleca spre pieptul meu si sprijnindu-se cu mainile pe umeri a inceput intai incet, apoi din ce in ce mai repede sa-si salte curul in pula, dand semne ca se obisnuieste foarte repede cu dimensiunile mari ale pulii mele.
- Ahhha…, daaa …, ce bine eee…, fute-ma asaa…, daaa… !
De cateva ori, la miscari mai bruste pula ii mai iesea din cur.
- Tine fa bine carma intre buci, ce pula mea faci…, iar ea repede si-o potrivea la loc in gaurica, continund sa se miste frenetic. Ritmic strangea tare din gaoaza belindu-mi pula aproape dureros, dar atat de placut, iar eu o plesneam mereu peste buci.
- Auuu… daaa…, arde-ma asaaa…, !
- Iti place putoare, hai misca curul, asaaa fa …, salta in pula mea mai tare, ce pula mea … sa simti ca te fut, iar raspunsurile ei veneau mereu cu contractii dure ale sfincterului, incat credeam ca-mi va rupe pula.
Dupa o serie cu ea asezata calare peste mine am rostogolit-o cu spatele pe covor, i-am desfacut mult craci, tragandu-i curul in sus.
- Hai fa sa-ti vad rozeta… Gagica tremurand de excitare isi propti soldurile cu mainile, ridicandu-si bazinul si oferindu-mi gaoaza pentru inca o repriza.
- Hai baga-ti pula, haaai…, haaaai infige-o, numai pot..., o mai vreau toata in cur. De data asta la cat era de dilatata gaoaza, pula mi-a intrat pana la coaie dintr-o miscare, pompand-o fara mila, iar Mia a gemut scurt :
- Auuu…daaa, ce bineee o simt, daaa…, asa adanc, adanc, daaa…, asaaa… ! in timpul asta se zbatea sub mine intr-un orgasm prelungit, gafaind sau tipand de placere, balbaind mereu printre gemete:
- Fute-ma…asaaa… fute-ma…., daaa…., ahhh…, ce bineee…., ce pula buna ai…ahhh…ce bine !
Dar nu dupa multa vreme, am simtit cum seva vrea sa-mi explodeze din pula.
- Sosesc…, am gemut scurt.
- Hai umple-mi curul !
Nu aveam nevoie de nici un indemn si dupa cateva miscari rapide si scurte am simtit cum imi tasneste sperma din pula. Mi-am scos-o incet din gaoaza, iar ultimile jeturi cleioase de seva au stropit bucile Miei care tremura de placerea ultimului orgasm. Gagica s-a mangaiat intre buci adunand sperma cu degetele si apoi si le-a lins cu pofta.
- Super bunaaa… !
- Ti-a placut fa ?
- Ihhhi…, bigui ea in timp ce isi sugea degetele naclaite cu malahie.
Obosit eu ma lungisem rascacarat pe un fotoliu mangaindu-mi pula devenita semierecta.
- Sa va fie de bine sefu’…, rase Nelu care fusese pana atunci numai spectator, … hai fa sa-ti dau si portia de la mine.
- Esti nebun sunt rupta, ma ustura curu’.
- Dar mingeagul nu te frige ? Hai capra sa te fut ca pe catele !
- Ce pula pizdii mele, nu ai si tu rabdare !
- Lasa fa ca ai fost snur la posta si cu patru si tot nu te saturai de pula sau te pastrezi pentru frate-tu, dar ala te fute doar la cur.
- Porcule, nu visezi decat pizda ! Daca vrei intai linge aici, rase Mia, aratandu-si pizda, … zi ca nu-ti place… si se trase de buzele pizdii intre care se ivea un lindic obraznic.
- Curva nesatula, ii replica Nelu.
Eu priveam amuzat preludiul celor doi si excitat am inceput sa-mi fac o laba linistita.
- Hai pupa aici pasarica ! desfacandu-si si mai mult pizda, lovindu-se usor cu palma peste ea sau tragandu-se de buze ca sa i-o vedem in toata splendoarea pizda rosie si suculenta, … hai zi ca nu-ti place, baga-ti limba aici …,
- Sictir, pasarica…, auzi sefu’ ce zice, asta-i pizda de curva !
- Daca nu-ti place am cui s-o dau, labagiule!
- Ce pula mea, i-a treci aici… si Nelu o impinse pe canapea, … stai sa vad cu ce te lauzi intre craci, hai sus cu ei, cracaneaza-i, cracaneaza-i bine, asa putoare. Apoi ii baga doua degete in pizda si incepu sa-o frece rapid. Mia raspundea cu unduiri de solduri, in timp ce se freca pe mamele. Fara sa intarzie prea mult Nelu si-a bagat capul intre cracii ei si-a tras o serie rapida de limbi, din cand in cand ciupind-o cu dintii de lindic.
- Ahhh…, daaa…, asaaa, vezi ce buna e…, gemea Mia dand semene ca se apropie deja de un alt orgasm.
- E bine fa… ?
- Nu te opri, asaa…, mai vreau…, daaa … !
- Hai lasa ce vrei tu …, eu vreau sa te fut acum! replica Nelu plesnind-o peste fata…, hai cum ti-am spus sa stai ? … capra, curu’ sus si bine cracanata !
- Bulangiule ! raspunse ea, facand pe suparata, dar executandu-se si-a proptit mainile de manerul canapelei. Nelu o plesni iara de cateva ori peste buci, apoi ii baga doua degete in pizda umeda, a forat-o cu ele un timp, facand-o pe Mia sa-si tresalte bucile.
- Asa fa te vreau…, apoi si-a belit de cateva ori pula.
- Daca vrei sa ma futi, fute-ma, il indemna Mia.
- O vrei fa ?
- Haaai, ce pula mea, ca de ce am pizda, s-o futi, fute-o! il mai intarata Mia la misto.
Nelu o mai plezni de cateva ori cu pula peste craci si buci, se aseza in spatele ei si apucand-o strans de sale si-a infipt toata pula in pizda, dintr-o miscare, incepand sa pompeze la greu in ea. Mia si-a cabrat tot corpul, saltandu-si curul la inaintare si tipa scurt :
- Asaaa…, daaa…, fute-ma …, daaa…ahhh…daaa…, eee bineee, daaa, vrei sa ma futi, fute-ma asa … ! totodata i-a raspuns si cu alte contre puternice, fiindu-mi clar ca dorea sa fie patrunsa brutal si cat mai adanc.
Rezistam cu greu sa vad cum cele doua trupuri tinere si foarte frumoase se contopeau cu furie. Intai mi-am accelerat ritmul cu care imi luam pula la laba, dar pana la urma nu am mai putut sta de o parte. M-am ridicat din fotoliu si m-am dus in fata lui Mia, care asa cum statea cu capul rezemat de manerul canapelei nu a fost greu sa-i potivesc pula in fata gurii.
- Hai fa ciocul mare, baga muie, sa simti doua pule in tine ! am mai pesnit-o cu...



    Login