Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCADOUL DE 15 ANI(continuare fireasca!)
Autor : valerspin - 2012-11-08
Citita de 14693 ori - Nota 8.75 (71 voturi)
Cadou la 15 ani(continuare fireasca!)
Pe usa de la 42 intrase un novice de 15 ani, nebotezat in ale femeilor si acum iesea, mandru, un ditamai masculul cu un bagaj impresionant de cunostinte. Topaind de fericire am zburat cele doua etaje spre camera noastra, nici nu ma gandisem daca mama se intorsese, caci nu aveam cheia. Norocul mi-a suras inca odata caci am intrat fara probleme, chiar m-am dat autoritar “certandu-mi” mama ca sta cu usa neincuiata.
Ia te uita cine ma ia la rost! Dar unde mi-ai umblat pana acum, golanasule de m-ai lasat singura si dezorientata?
Mami, da-mi ceva sa mananc, orice si apoi o sa iti povestesc, ca am destule de spus!
Am infulecat cateva sandwich-uri la repezeala, mi se facuse o foame teribila de la atata sex si m-am asezat apoi pe fotoliu, iar mama a venit cu doua berici reci si dupa ce am ciocnit ne-am urat cat mai multa fericire de acest nivel. Hotelul x era de 3 stele si in camera era un singur fotoliu, asa ca mami s-a asezat langa mine pe marginea lui. Era imbracata doar cu halatul de baie si in orice pozitie s-ar fi asezat, ceva s-ar fi itit de sub halat si… mergea sigur cu bere rece. Deja niste sani obraznici si o splendoare de picioare dezgolite ma faceau sa uit ca sant ale lui mami. Piei ispita! Usor de zis!
Ei, ia spune cum a fost, ai stat cam mult si eram ingrijorata! Chiar eram hotarata sa cobor pana la dama respective sa vad daca esti in regula, dar iata, poate nu ar fi fost tocmai bine!
Asa este mami, numai ca a fost asa de bine ca greu mi-a venit sa plec, dar gandul ca ai sa te ingrijorezi pt mine m-a ajutat sa pot veni asa cum ai vazut. Pai cum sa fie, sunt in al 9-lea cer si nu-mi vine sa cred ca ceea ce s-a intamplat este aievea si nu am visat! Iti multumesc tare mult ca te-ai gandit la asa o surpriza , caci astfel mi s-a intamplat acest lucru , practice e imposibil de uitat vreodata!
Hai, dragule, nu ma mai fierbe atata si spune-mi odata despre cum a fost! Nu te mai juca atata cu mine, doar sunt femeie si deci foarte curioasa, insista mami jucandu-se cu degetele in parul meu.
Mami, doamna aia care m-a invitat la ea in camera, ma primit complet goala , doar cu un prosop pe cap, care arata ca tocmai iesise de la baie si nu s-a jenat deloc sa stea astfel in fata mea, ba dimpotriva, m-a si trimis sa ma dezbrac si sa fac repede un dus, eu fiind cam transpirat pt ca ma grabisem sa ajung. Cand am revenit eram totusi cu pantalonii pe mine, nu aveam atata tupeu sa ies gol, dar doamna a fost foarte autoritara si a trebuit sa ma execut imediat.
O, pai cine se crede cucoana de imi oblige ingerasul sa se dezbrace cu de-a sila, las ca o sa-I zic eu! Ma necajit zambind mami.
Ei nu ca nu m-a silit, doar mi-a dat curaj si chiar a fost mai lejer si parka nu mai eram asa agitate. Mi-a laudat ce a vazut, apoi, am baut un suc, timp in care ea a baut, cred ca wisky dupa care s-a asezat exact asa ca tine pe marginea fotoliului punandu-si un picior peste picioarele mele. Era asa de calda si asa de bine , dupa care mi-a tras capul peste sanii ei, deasemeni fierbinti si crede-ma nu am rezistat tentatiei de a-I saruta un pic. Nu stiu de ce dar sanii ma excita infiorator la o femeie.
In timpul asta ochii erau cufundati in cei mai apropiati sani la cel moment si cred ca despre ei vorbeam, iar mami nu a schitat nici-un gest de acoperire a lor, asa ca mi-am vazut de povestit.
I-a facut placere si mi-a intors capul spre ea, sarutandu-ma pe gura, dar nu cum stiam eu ci mi-a sarutat mai intai buza apoi a plimbat limba pe amandoua buzele mele dupa care mi-a bagat-o in gura incet si adanc. Oau si acum ma excita, cand iti povestesc!
Adica cum, asa? Ma intreaba mami si imi ridica fata spre ea, apoi sarutandu-ma pe gura! M-am speriat si am incercat sa ma opun, dar limba mamei era deja in gura la mine si am retrait si mai intens ceea ce simtisem cu doamna aceea, dar de data asta era cu totul altceva. Eram pe spate din toate punctele de vedere. Mi se sculase par si mama era aproape peste mine in timp ce ma innebunea cu limba ei . Sanii iesisera complet din halat dand navala peste pieptul meu dezgolit. Fiind fierbinti s-au lipit de pielea mea si m-au facut sa tremur de placere. Nu stiam ca sa fac, de opus nu eram in stare asa ca am lasat lucrurile sa mearga de la sine.
Ei, cum e, am inteles bine ce ai povestit sau pricep greu?
Da, ce te-ai inrosit asa, doar suntem singuri si, din cate imi aduc aminte am fost si goi pe plaja! Ai redevenit dintr’odata rusinos? Deci nu o sa-mi mai povestesti in continuare?
Incapabil sa vorbesc am luat berea si am supt-o pana la fund, dupa care am scuturat din cap gemand,:visez?
Nu dragule, cadoul meu pt tine nu putea sa fie atat de simplu, plaja de nudism si gata. Ea a fost doar preludiu la ceea ce eu iti pregatesc de ceva timp. Un cadou special pt tine. Deocamdata mai da-mi cateva detalii din experienta traita cu acea doamna.
Bine, dar o sa imi arati de fiecare data cum ai inteles? Am intrebat eu naiv.
De ce nu, te deranjeaza? Crezi ca mie mi-a fost usor ca m-ai lasat singura pe plaja cu atatea priviri pofticioase care ma urmareau tot timpul? Si apoi curiozitatea pt ce ai facut cu acea femeie, mai ales ca a fost prima data , nu a insemnat nimic pentru mine, asa crezi? Zi mai departe si lasa-ma pe mine sa fac ce cred eu ca trebuie.
Pai, dupa ce m-a excitat la culme cu limba in gura, mi-a luat pe rand lobii urechilor si mi i-a supt , dupa care mi-a pus sanii la gura sa-I ling si sa ii sug. Asta mi-a facut mare placere si i-am molfait si i-am supt pana cand am simtit ca era sa cada de pe fotoliu, drept urmare m-a tras in pat unde am continuat sa fac acelasi lucru, dar mai comod si mai bine. Am avut si o initiative proprie si am coborat mai jos , unde ma astepta ceva cum doar in reviste si pe net vazusem, dar niciodata nu am simtit ce am simtit cand am pus mana acolo. Era asa fierbinte si pufoasa ca imi venea sa o mananc cu gura. Dar doamna mi-a explicat ce sa fac si am reusit in oarecare masura sa o satisfac.
Adica ce ti-a spus sa faci?
Pai sa nu ma reped si sa incep sa ling mai intai labiile ,apoi sa ling si sa sug clitorisul, dupa care sa bag limba inauntru asa cum mi-a aratat ea cu limba in gura. Cred ca m-am descurcat binisor ca am simtit-o cum freamata si a inceput sa se impinga spre limba mea ca sa i-o bag mai adanc, ceea ce iarasi mi-a placut.
Vai, dar ce bine poti sa descrii, aproape ca ma vad acolo, langa voi si salivez deja de ceea ce imi spui. Continua, continua ca-mi place mult.
Nu ti-am spus, acu daca tot vorbim deschis, pe plaja cand am uns-o cu crema pe spate, am insistat mai mult pe fese, caci erau foarte frumos bombate si chiar am simtit cum ii place sa I le masez, ea strangand din ele in semn de aprobare. Acum, cand tocmai o inebunisem cu limba acolo jos…
Adica in pizda vrei sa zici, nu te jena!
Da, asa e, cand ii bagam cat se poate de adanc limba in pizda , mi-a venit idea sa imi strecor mainile sub buci si sa o ling in pizda tinand-o astfel. I-a placut mult si am plusat cu un deget, pe care dupa ce l-am uns un pic cu ce era umed la pizda I l-am infipt intre buci si am auzit-o cum a gemut de placere. Mai departe i-am indesat si limba si degetul intr-un ritm care a facut-o sa aiba un orgasm complet. Apoi m-a luat si m-a sarutat cu multa apasare pe gura, ne-am dus la dus si ne-am spalat reciproc. Ea a insistat mai mult si apoi fara sa opreasca apa s-a pus in genunchi si a inceput sa ma spele pe…
Pula, asa ii zice, a completat repede mama.
Da, sa o spele cu limba, apoi sa o ia incet , putin cata putin in gura. Cu limba ii tot facea rotocoale de imi venea sa urlu de fericire , apoi a inghitit-o toata de ii simteam gatul in varf si a inceput sa suga, pana cand nu am mai putut, simteam ca o sa o stropesc in gura cat de curand, am vrut sa o scot, dar m-a tinut de fund si astfel mi-am dat drumul in gura ei. Cam asta a fost la dus. Ne-am intors in camera si m-a asezat iarasi pe fotoliu si a inceput din nou sa o linga, pana s-a facut iarasi tare. Atunci, a plecat repede la baie si s-a intors cu un gel, cu care a uns-o bine pe toata lungimea, dupa care intorcandu-se cu spatele, s-a uns cu gelul si intre bucile ei frumoase. S-a asezat cu palmele pe marginea fotoliului si a asteptat ca eu sa pricep ce urmeaza. Mi-a spus doar sa intru usor si nu brusc. Am intrat asa cum a spus, cate putin si incet, pana am bagat-o toata, iar ea s-a impins ca sa se asigure ca nu a mai ramas ceva de bagat. Apoi ce a urmat a fost de vis, caci o tineam de buci si le mai si desfaceam impingandu-ma cat mai adanc, cred ca un sfert de ora a durat pana mi-a venit iara sa fac. M-a simtit si mi-a strigat sa fac inauntru, sa nu o scot. Chiar asa am si facut si cred ca si ea a avut un alt orgasm ca tremuram amandoi de efort si placere.. cam asta a fost, in plus m-a invitat sa merg pe la ea de cate ori am pofta.
Si ce ai de gand, crezi ca o sa te descurci?
Pai la cum am facut fata, eu cred ca da. Acum stiu cum e!
Nu la asta ma refeream, ca nu i-ai face fata, ci la ceva in plus, daca te descurci.
Adica, nu inteleg, ce anume in plus?
Pai la ce mi-ai povestit tu de o ora cu lux de amanunte, crezi ca eu mai sunt buna de ceva, mai ales ca te-am asteptat de atata timp sa avem aceasta discutie si nu numai, in plus ca ti-am promis un cadou special si a venit timpul sa-l primesti.
In secunda urmatoare, s-a ridicat de pe marginea de fotoliu si halatul a cazut jos ,in fata mea ramanand o superba femeie goala, pe care orbit fiind, nu puteam sa o vad altfel decat cea mai frumoasa femeie pe care mi-o puteam dori vreodata. Spun asta si ca urmare a tensiunii ce ma cuprinsese in timp ce povesteam. O priveam si eram cu gura cascata iar in pantaloni se simtea cum crapa cusaturile de tare ce mi se intarise.
Ai de gand sa ramai acolo priponit in fotoliu sau te ridici?
Am tasnit ca blegul in sus si am luat-o in brate, umpland-o cu sarutari. Gafaiam si o strangeam la piept, apoi am sarutat-o cu patima pe gura, inodandu-ne limbile prin guri si frecandu-ne corpurile. Cu o mana m-a desfacut la pantaloni si cu un picior i-a tras in jos, de chiloti m-am ocupat eu. In doi timpi intre picioarele ei se indesa fara sa patrunda o pula tanara , tare si fierbinte. Ne-am indreptat spre pat si a venit peste mine. S-a asezat peste pula astfel incat sa fie lipita de abdomen si a inceput sa o frece cu pizda ei calda. mainele mele erau pline de sanii ei pe care ii mangaiam si ii strangeam de sfarcurile tari .S-a aplecat astfel incat sa imi vina in dreptul gurii, eu abia asteptam sa ii primesc in gura si sa ii sug cu nesat. Intre timp frecusul pizdei pe pula mea nu a incetat nici-o clipa. Eram nebun de dorinta si o doream ingrozitor de mult. Am inceput sa ma imping din fund pt a-I da de inteles,dar fara succes. A continuat sa mi-o frece, iar la un mome...



    Login