Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Când va afla
Autor : tarfacur - 2021-11-09
Citita de 13269 ori - Nota 3.02 (42 voturi)
Eram la aniversarea unui coleg de facultate. Pe măsura ce se lasa seara, toate prietenele mele au plecat acasă, rămânând doar eu cu încă 4 băieți acasă la colegul sărbătorit. Nu aveam motiv sa plec, ma simțeam bine. Băusem suficient cat sa fiu destul de amețită și dezinhibata, toată casa lui era la dispoziția noastră, astfel ca la un moment dat ma trezesc in brațele unui tip bine făcut ce îmi șoptește la urechi sa-mi dau chiloți jos.
Purtam o rochița cu bretele, lejera, de vara cu niște sandale cu toc și parul desfăcut.
- Haide, se vede ca îți dorești sa fii admirata, îmi spune el. Da-ti chiloți jos și urca-te pe masa sa dansezi!
Fără sa obiectez ceva fac ceea ce îmi zice și le atrag atenția și celorlalți. Începând sa se excite cu toții, încep sa se adune in jurul meu și sa ma atingă peste tot.
- Vai, ce pizda uda și frumoasa are, zice unul! Ia zi, vrei sa ne fii curva in noaptea asta?
- Mi-ar plăcea, le răspund. Dar eu trebuie sa fiu tratată ca o târfă ordinara, ca o sclava. Credeți ca puteți sa ma satisfaceți toți 4 in noaptea asta?
Fără sa ezite, m-au dat jos de pe masa, m-au tarat de par pana pe o canapea și au început sa ma tragă de haine, de sfârcuri, sa-mi bage mâna la pizda, sa ma lege de mâini...
- Așa îți place ție, tarfo? O sa te futem in toate găurile pana o sa plângi!
Așa ca s-au apucat de treaba. Ma aruncau de la unul la altul in timp ce ma plesneau peste fata și peste cur. Apoi m-au pus capra pe canapea și unul a început sa ma futa in pizda, iar altul in gura.
Între timp, sărbătoritul a adus o cutie plină de jucarii sexuale. Mi s-au înmuiat picioarele când am văzut ce are acolo! Dar îmi plăcea, gemeam și ceream sa fiu torturata și fututa!
Primul orgasm a fost atunci când mi-au pus o pompa peste păsărica. Ma uitam cum se umflau labiile și cat de plăcută era orice atingere! Mi-au prins clești pe sfarcuri și m-au biciuit pana s-au înroșit sânii! Ah, cat îmi place sa fiu torturata!
Când sărbătoritul a vrut sa imi bage pula in cur, mi-a fost ușor teama și m-am ferit. (Oricât de mult ma fut, in cur nu am încercat de multe ori) Apoi m-am trezit luată la palme peste fata și trântită pe masa. Mi-a mai lipit câteva palme la cur și apoi a băgat un vibrator imens in anusul meu. Am simțit ca îmi crapă curul! Apoi a mai luat unul și mai mare și l-a înfipt in pizda. M-a pus in genunchi și m-a futut in gura pana și-a dat drumul direct pe gâtul meu. Apoi le-a spus celorlalți:
- Vreau ca voi sa ii umpleti curul cu sloboz și la final sa ii infige...



    Login