Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBun ramas,dragostea mea!
Autor : firefox198 - 2012-05-23
Citita de 5656 ori - Nota 8.31 (29 voturi)
Te cunosc de foarte mult timp. Esti omul care mi-a oferit tot ce mi-am dorit,fara sa-mi ceri nimic inapoi.
Eram doar o copila cand te-am cunoscut,abia ce implinisem 17 ani. Pentru mine erai de neatins,mereu sobru si mandru,nu te uitai la mine decat in treacat. Si-mi era asa o ciuda pe mine cand vedeam ca nu pot sa-ti atrag atentia... Pana intr-o zi,la exact 3 luni de la prima vedere,te-am prins ca ma priveai din spatele salii. M-am inrosit toata la gandul ca poate chiar ma priveai pe mine,ma analizai,ma vedeai ca pe o femeie si nu ca o copila prostuta.
Din momentul ala zilele au trecut foarte greu,te vedeam foarte rar,si foarte putin.
Din fericire anturajul imi permitea sa stau pe langa tine,sa iti pot admira pe furis ochii albastri ca cerul,gura care promitea asa de multe... Postura ta emana siguranta,farmec,putere...m-ai naucit de la prima privire.
Voiam atat de mult sa te cunosc incat ma fastaceam imediat cand imi adresai cate o intrebare sau o gluma. Nu reuseam decat sa rosesc si sa cobor ochii in pamant,gandindu-ma ce mica si prostuta trebuie sa-ti par.
De ziua ta te-ai intors catre mine si mi-ai spus "Iti fac cinste cu o cafea de ziua mea?" Nu-mi venea sa cred! Mie?! M-am balbait mai ceva ca Dezbracatu' si am rosit pana in varful urechilor : "Nu cred ca pot,nu am cum sa intarzii acasa." Ai zambit frumos, "Nu dureaza mult,promit!" si mi-ai facut din ochi strengareste. M-am topit instant pe scaun...nu reuseam sa mai respir normal.
Cand s-a terminat totul si am iesit pe usa,m-ai tras de mana si mi-ai soptit "Hai cu mine,nu-ti fac niciun rau,nu mananc oameni." M-am impiedicat de propriile picioare si te-am urmat stanjenita,stiind ca toata lumea ne priveste cum plecam unul langa altul,tinandu-ne de mana. Si totusi ma simteam bine,mandra oarecum,ca am reusit sa te fac sa ma observi.
Ajunsi la masina,mi-ai deschis galant portiera,si am urcat timida,constienta de mine,incercand sa ma restrang cat mai mult pe scaunul din dreapta. Te-ai asezat comod,si m-ai privit,iti simteam ochii cum ma ard pe obraji. Am inghitit in gol cand ti-am simtit mana pe mana mea,fierbinte si sigura "Unde vrei sa mergem?" Mi-am ridicat ochii si am soptit ca merg oriunde,nu conteaza.
Parfumul tau ma intoxica,miroseai atat de bine,abia ma retineam sa nu-mi lipesc nasul de tine, tentata la fel ca un catel cand ii arati o friptura bine facuta.
Tot drumul te-am privit cu coada ochiului,nu ma puteam abtine,erai asa frumos...
Doamne ce vie e amintirea acum,parca ar fi fost ieri!
Fara sa realizez cand a trecut timpul,m-am trezit in cafenea,asezata fata in fata cu tine. Tot incercai sa-mi explici ceva,dar eu nu auzeam nimic,eram pierduta in albastrul ochilor tai. Probabil ti-ai dat seama ca nu sunt normala,caci ti-ai pus o mana pe piciorul meu,care a luat foc instantaneu "Esti aici cu mine sau ai plecat deja?" Imediat mi-am revenit din vis,si m-a pufnit rasul,nestiind ce sa-ti raspund,cum sa-ti spun ca in mintea mea deja ma sarutai si ma strangeai in brate. "Da,sigur ca sunt aici,de ce?"
"Mi s-a parut ca privesti prin mine,si nu de alta dar nu vreau sa plec de aici gaurit." Alt hohot de ras mi-a iesit,si ai ras si tu,aveai o voce minunata,iar rasul tau era ca un pansament pe sufletul meu atat de insetat de tine.
"Haide,sa mergem,deja a trecut o ora." Am sarit ca arsa,uitasem complet de toate,trebuia sa fiu acasa,altfel mama o sa intre la banuieli urate.
"Te rog,du-ma acasa,nu vreau sa-ti fac probleme." "Tu,mie? Poate eu,tie. "
"Oricum ar fi,nu vreau probleme,da? Hai sa mergem!"
Cu surprindere am vazut ca stiai unde locuiesc,nimeni din anturaj nu stia asta.
Ai oprit masina,si in semi-intunericul ce ne inconjura erai si mai frumos decat te stiam. "Si nu ai uitat nimic,colega?" "Ce?",zic eu cu uimire. "Pai,ti-am zis ca e ziua mea azi,si nu mi-ai spus La Multi Ani deloc. Incep sa cred ca nu-ti place compania mea,si vrei sa scapi de mine."
"Aaa,nu am uitat,doar ca un banal La Multi Ani e prea putin daca nu e insotit si de altceva mai insemnat",spun cu regret,nu-ti luasem nimic si ma simteam prost din cauza asta.
"Dar ai putea sa-mai dai si altceva. Doar sa vrei,eu nu te oblig." Imediat m-am umplut de indignare,cum iti puteai permite sa faci glume de genul asta cu mine?! "Imi pare rau,nu sunt genul care pica de la prima incercare",ti-am zis cu raceala. Dar obrajii imi erau rosii de nervi,si pulsul foarte ridicat. Imi venea sa te plesnesc.
"Vai,m-ai inteles gresit. Nu ca nu mi-ar fi placut sa pici in seara asta,dar nu ma astept la rezultatul asta in curand oricum. Voiam doar un pupic."
A,un pupic...acum eram rosie de rusine,imi imaginasem cu totul altceva,si m-am suparat degeaba pe tine. Dorinta luase locul indignarii,si fara sa ma gandesc prea mult m-am intins spre tine si te-am muscat de buza de jos,in sfarsit aveam ocazia sa-ti gust buzele pe care le visam si noaptea.
Ti-ai tinut respiratia,probabil de surpriza,dar m-ai sarutat tandru,simplu,prinzand cu o mana fata mea,iar cu cealalta mana mea stanga. "Doamne cat mi-am dorit sa te sarut,de cand te-am vazut mi-ai starnit pofta de tine." Cuvintele tale,printre sarutari,m-au facut sa ametesc,sa uit unde sunt,cum ma numesc,de ce respir. In secunda aia fatidica m-am indragostit iremediabil de tine.
Si atunci a inceput declinul m...



    Login