Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBudapesta - cuplul fara inhibitii
Autor : Romanasul - 2022-02-14
Citita de 9224 ori - Nota 7.60 (65 voturi)
Experienta din Iasi cu un cuplu disponibil m-a facut sa fiu mai atent la oportunitatile bisexuale si astfel am devenit interesat de transexuale si cupluri.

Drumurile m-au dus in Budapesta, probabil capitala sexului de calitate din Europa. Eram in zona centrala, intr-un club in care veneau oameni disponibili pentru fantezii sexuale diverse. Il gasisem pe net si nu aveam nimic de pierdut ca sa il incerc.

In club nu parea nimic iesit din comun, nefiind cu streaptese sau alte nebunii (cum imi imaginam). Fel de fel de persoane, cupluri, pe la mese, toti scanand miscarile celorlalti.

Imi atrage atentia o tipa tunsa scurt, la vreo 40 de ani, blonda pentru ca avea un trup perfect clepsidra: sanii generosi, talia ingusta, iar fundul mare. Langa ea era un tip inalt si slabut, simpatic, de seama ei.
Nu am indraznit in niciun fel, nefiind vorbitor de maghiara. Tipul a sesizat ca ma uit la ei si cand revin de la toaleta ma trezesc cu ei la masa mea.

Ii salut usor timorat, facem cunostinta, si constatam ca doar ea putea vorbi engleza.
Imi spun ca le place de mine, ma intreaba daca stiu specificul localului, raspund afirmativ. Am baut ceva impreuna timp in care el era pervers cu ea, atingand-o lasciv si masandu-si pula erecta prin pantaloni.

El ii spune ceva, apoi ea imi zice sa mergem la ei. Accept fara echivoc!
Ajunsi acolo mergem fiecare la baie, iar apoi ne punem in pat. Ii explic faptul ca lipsa de experienta isi spune cuvantul si sa ia ei initiativa.

Incepe tipul sa o sarute pe buze, apoi pe sani, timp in care ea imi face semn inspre celalalt san. Sfarcurile devin erectile si se simt dulci pe limbile noastre calde. Ma trage inspre ea si incepem sa ne sarutam, ea preluand initiativa cu limba ei in gura mea si sugandu-mi usor limba. Se simt pulile noastre erecte pe pielea ei si coboara inspre a mea incepand sa ma sarute pe corp, pe piept, in timp ce el o mangaia. Coboara cu sarutarile si incepe sa imi linga pula usor, timp in care el merge in spatele ei si incepe sa ii linga pizda.
Tipa zvacneste in timp ce incepe sa o suga, sa imi linga coaiele.
La un moment dat el vine in dreptul ei si incepe sa o sarute, pula mea fiind prinsa la mijloc. Incepe si el sa o suga, iar pe ea o chem alaturi de mine.

Pula lui e tare, are circa 20 cm si arata delicios! O ling usor, pe cap, apoi cobor inspre coaie si incep sa o sug usor la indicatiile ei. Gura mi se umple pentru prima oara, iar pula mea zvacneste de excitare. Ea revine la mine si incepe sa o suga.

Ne infierbantam atat de tare incat trec cu ea in 69, iar el incepe sa o penetreze capra, scotand-o din cand in cand si bag...



    Login