Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Bisexuala la 18 ani
Autor : bloo60 - 2009-04-22
Citita de 5439 ori - Nota 5.50 (4 voturi)
E prima mea fantezie asa ca fiti blanzi :D

Am ştiut atunci când a fost de 18 am avut o exhibitionist brâu în mine când am fost la un barbeque de familie şi prins unchiul meu de adaptare lui Dick greu în faţa mea în timp ce îmbujorare volei de apă în timpul unui meci. I-am spus că a trebuit să merg la baie şi a dat seama când am închide uşa cum am pornit a fost adus şi eu la primul meu orgasm. A fost aproape de accident ca nu am dat seama că a continua pentru a atinge uşor clitoris mi-ar face mai mult decât mă faci să mă simt bine.

Am luat câteva minute pentru a prinde-mi suflu ca am fost surprins de către mea fiind copleşit Niciodata n-am stiut ca am putut simţi că excitat sexual. Când am regrupat după masa de prânz pentru a juca din nou, am facut anumite unchiul meu şi am fost în aceeaşi echipă şi "din greşeală" întâlnit cu el cu sâni şi fundul meu de mai multe ori înainte de a ieşi şi jogged la baie unde am fost adus anumite el însuşi off ca am facut mai devreme.

În timpul aceleiaşi vara am început în sos stricte, care dezvăluie mai multe haine de când m-am dus pe datele şi asigurându-vă că baieti i-am dat un solid bucatica din mea 5'7 "103 lire organismul de mai multe ori. Chiar dacă eu sunt subţiri am fost binecuvântaţi cu "C" ceaşcă ţâţe şi au sfarcurile că întotdeauna par a fi emoţionat şi poking afară.

Am făcut sex în jur de 10 de ori, înainte de toate acestea au avut loc, dar a realizat cea mai mare parte a mea entuziasm a venit de la activarea pe băieţi şi ştiind că a vrut ca eu şi s-au de gând să cum că noaptea cu mine sau nu. Am ajuns în sfârşit tupeul de a cere Ron, care a luat-ma de mai multe ori pentru a lua la titele mele dupa ce l-am supt de pe cocosel pentru puţin timp. Am fost jenat, aşa că am pretins a fi beat, dar el a fost bucuros să spray cum peste tot şi de a ajuta la titele mele freci în sfarcurile mele.

Am avut un orgasm in timp ce el rubbed capul pe cocosel pe biberon şi moaned care a iubit-mea "uriaşă nips." Data viitoare când Ron ales m-am întrebat dacă am putea merge la locul său şi ia devine masturbai reciproc şi a se vedea care a venit prima. E uşor de acord şi am ajuns să fac asta, până când nici unul dintre noi ar putea să-l mai şi a pus-mă în faţa lui dormitor oglinda si a venit in parul meu.

Am venit atât de greu în timp ce el a tras de păr şi a privit-mi-ne în oglinda pe care mi-o pizda-am strans el a trebuit să oprească în mişcare de un minut. A venit la mine înainte de facultate şi am început să datand din nou. M-am dus la un club cu o prietena de-a mea care am prins-ma uitam prin jilţ usa la baie in oglinda, atunci când ea a pretins de a stabili o machiaj.

Mi-am păsărică ud imediat ştiind ea a incercat sa-l vezi, aşa că am alene toyed cu clit prin intermediul meu curat tăiat părul pubic. Am ajuns cu un orgasm cu ochii pe ei şi la scurt timp după ce am plecat. Într-o masina am luat-o biberon şi ea a pretins ca a fost in stare de soc. I-am spus "te-am văzut ochii pe mine şi-ar putea ajuta, dar cum pentru ochii tăi." Ea a negat-o, până când i-am spus am fost simple, dar ar placea sa o vad goala ca m-am gandit ca are un fund frumos cu puternice picioare. Ea nu a spus un cuvânt pentru restul de plimbare si m-am gandit ca ar termina prietenia noastra.

Staci ma invitat şi a intrat în sus. Eu a urmat-o. M-am uitat la ea, la o fustă scurtă puternic picioare şi au văzut că era poartă un şir curea care complimented ei rotunjite, puternic fund. S-a oprit din partea de sus a scărilor şi ma întrebat dacă am uita la nimic. "Eu sunt obtinerea umed uita la picioarele dvs. de mare şi de fund", am răspuns. Ea mi-a spus sa-si dea o fâşie arată şi apoi ea mi-ar da instrucţiuni înainte de activarea muzica pentru mine.

Eu am dansat şi încet luat de pe un singur post, la un moment dat a fost şi înainte de înmuiere am scos-mi sutien bikini sau lenjerie de corp. Ea mi-a spus de a dovedi că mi-a placut-o si nu a fost doar o vampă şi, practic, am porumbel pe pat pentru a mânca în timp ce clit digitaţie ei dragoste gaura. Ea grinded o păsărică pe fata mea si a venit peste tot limbă mea înainte de exigenţi am pus un biberon in gura. Ea a supt de mine şi de biţi este greu şi când a atins clit mea cu ea, am ajuns degetul peste tot, şi a fost prefăcut.

Ea ma întrebat dacă aş fi vrut să merg afară sâcâială baieti cu ea în seara următoare şi am fost de acord şi a recunoscut cum am cum greu ca o şicana decât cu cele mai multe dintre bărbaţi. Ea a căzut de acord că acesta a fost la fel pentru ea. La 5'10 "şi 125 de lire cu" C "ceaşcă ţâţe care sunt la fel de ferm am stiut ca a mea ne-am fi nici o problema sâcâială baieti.

Am fost la un bar am avut niciodată nu a fost de a îmbrăcat ca pedant fete care au avut fuste care au un dram prea scurt ca noi am fost încercarea de a fi drăguţ. Am jucat biliard deci toată lumea are mare opiniile noastre fundurile în timp ce am jucat. Repede, doi tipi in jur de 30 de ani a venit şi ne-a atacat la un joc pentru un ulcior de bere. Am fost de acord.

Ei ne bate şi ne jucat din nou şi şi-a pierdut-o înainte de a face o echipa de pe fiecare fata si baiat. Am jucat şi a flirtat şi pentru o perioada de timp înainte de acord să mă întorc la Tim e loc pentru o altă rundă de băuturi. Am pornit de t.v. şi a făcut pentru o vreme, până când am ştiut că ele au fost atât de mâncărime cum. Ne-am oferit sa ma culc cu ei, dacă acestea ne-a spus lor fantezii. Acestea au fost reticente in fata unul de celălalt, dar noi le-a spus: sex a fost în joc &#351...



    Login