Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBefore real exam
Autor : elenadd - 2018-01-01
Citita de 7947 ori - Nota 7.62 (29 voturi)
Invățam intens pentru examenul care urma sa vina peste doua saptamani la filozofie. Fusese o perioada aglomerata si simțeam ca deja incep sa clachez. Seara, undeva in jurul orei 22, o sun pe Simona, colega mea de la facultate. Eram speriata si agitata ca as putea sa pic examenul iar Simona s a oferit sa mi lămurească orice aspect. Mi am tras rapid un hanorac, mi am luat toate cursurile si in mai putin de 10 minute am ajuns la ea. Bat la usa si mi deschide un domn bine facut, la vreo 55 de ani aproximativ.
-buna seara, Intra te rog.
-Ă,buna seara. Am venit la Simona. Ne pregătim intens de examenul la filozofie.
-da, m a anunțat. Intra, te rog. E in dus acum. Iti fac un ceai pana termina ea.
Cornel, căci asa se numea tatăl Simonei, era un barbat foarte interesant. Nu l cunoscusem pana acum ptr ca era de mult timp plecat in Spania cu soția sa. Din cauza unor probleme personale s a intors pentru câteva luni in România dar urma sa plece înapoi. Am discutat despre politica, religie, sex si vocabularul lui imi excita sinapsele. Se vedea ca era un barbat trecut prin scoli, educat si cunoștea detalii despre absolut orice. Intr un moment, i am mulțumit pentru conversatie si m am retras cu Simona in camera ei. Am uitat sa Menționez ca eu si Simona ne plăceam foarte mult. De altfel, femeie sau barbat daca erai, nu aveai cum sa nu fii excitata la vederea corpului Simonei. Tânara, zvelta, cu picioarele lungi si subțiri, cu sâni mici si rotunzi parca mereu excitați. Am lasat notițele deoparte si am inceput sa ne sărutam pasional. Încet, ne lingeam buzele una celeilalte, ne masăm sanii excitați. I am ridicat usor tricoul si am inceput sa i ling țațele si sa i mângâi păsărica. Abia asteptam sa ma lase sa i ling pizda. Cand fac asta, ma relaxez total. Ma excita sa i desfac labiile si sa mi strecor limba înăuntrul ei, sa ling frenetic tot ce mi iese in cale, sa i simt gustul. Si ling, ling, ling, mușc încet clitorisul si ma bucur s o aud gemand.
-simo, pune te capra. Vreau sa te ling in funduleț.
Executa imediat, ii desfac funduletul încet si ma apăs tare in interiorul ei. Scuip acolo si ling ca o nebuna. Imi place mirosul si gustul. Introduc doua degete in fundul ei si ma primește rapid. O ling de la pizda pana la fund si mi place extrem de tare. Sunt excitata maxim cand fac asta.
-fetelor, V am adus cate un energizant sa aveți spor la invatat.
In secunda doi, Cornel, era deja in camera, cu ochii mari, ramas total blocat la vederea noastra.
-tati, nu pot sa explic ce vezi acum dar nu te supara pe noi. Am vrut doar sa mai uitam de stres.
Situația in sine pe cat de penibila era, pe atat de tare ma excita.
-Cornel, stiu ca esti însurat dar uite cat e de buna fiica ta. Nu ai vrea s o futi nici macar putin?
-tati, promit ca asta rămâne intre noi. Mama nu va afla niciodata. E o data si gata.
Simona se îndreaptă încet către Cornel. Se asaza in genunchi, ii trage pantalonii scurti de treining si scoate din chiloți o pula groasa, carnoasa, umeda cu un cap de mi lasa gura apa de pofta sa l ating. Se bate cu pula lui taica su peste fata, o adulmeca si o miroase. Cornel se pune in poziție de șezut pe canapea si fiica sa începe sa i ia la supt pula. Pe mine ma trage ferm de par si începe sa ma sărute. Imi linge si mi suge limba in timp ce mi freacă pizda.
-treci pe gura mea, M. Lasa ma sa ti gust pizda asta frumoasa a ta. Freac o de fata mea.
Imi poziționez pizda direct pe gura lui si ma mișc înainte si înapoi excitata tot mai mult si de zgârieturile pe care mi le cauza barba lui.
-ah, gata, gata ca mi dau drumul si e prea devreme.
-treci si suge o. Vreau sa te vad cat de bine sugi pula.
Simona s a dat la o parte si a inceput sa se mângâie singura in timp ce admira tabloul urmator: m am pus in genunchi, am lasat sa mi curgă saliva pe pula lui Cornel si dupa am băgat o pe toata in gat. O simțeam bine de tot. Învățasem sa fac deepthroat si era fenomenal. Gemetele lui ma înmuiau. Doream neaparat sa ma fut cu omul asta. Dintr o mișcare rapid m a aruncat pe burta direct in pat.
-sa va vad pe amândouă căprițe una lângă cealalta.
A inceput sa ne lingă curuletul pe rând la amândouă. Cand m a simțit umeda bine s a pus pe pozitii. Simona ii ținea pula lu taica su si o fixa pe funduletul meu. Am simțit cum imi umple curul o ditamai pula groasa. Imi place sexul anal, ma înnebunește.
-fute ma, Cornel. Asa, asa, fute ma mai tare. Fute ma ca nu mai pot de plăcere. Da mi tare sa rupi curul in mine
Cuvintele mele il întărâtau si mai tare pentru ca cu cat țipăm cu atat ritmul devenea tot mai rapid. S a pus apoi pe spate iar eu m am asezat ca pe un scăunel direct in pula lui. In timp ce ma futea in pizda, Simona stătea capra si mi dădea limbi puternice.
-Ahh da, da, linge mi pizda, asa linge o bine, scuipa pe ea, bagă mi un deget in cur, bagă l.
Cu pula n pizda si doua degete in cur am reusit sa mi dau drumul. Orgasmul venea in valuri si mi s a părut c a durat câteva minute
-e rândul tau, sim...



    Login