Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

barbatii porci iar femeile scroafe 1
Autor : Daia_mica - 2011-02-28
Citita de 14304 ori - Nota 7.45 (22 voturi)
Aceasta poveste este adevarata 100%, si incerc sa re reproduc cateva din faptele care ma-u marcat in mod placut, cat mai exact... demult am vrut sa public aceasta intamplare... dar din pacate nu prea am talent deloc de scriitor, dar din lipsa de ocupatie m-am decis sa o fac, probabil ca or sa existe multe critici, din punct de vedere gramatical sau al coerentei.... dar sincer mi se falfaie :) nu sunt un intelectual am o scoala profesionala facuta :p.(numele personajelor sunt fictive, la fel ca si locurile mai jos trecute)
Era sambata dimineatza in luna lu august, Jiji deabia facuse ochi, se ridica din pat, era aproape bezna din cauza jaluzelelor trase, dar totusi se putea distinge ca afara e un soare puternic, ridica jaluzelele si lumina soarelui invadeaza camera, el inchide putin ochii ca sa se obisnuiasca cu lumina apoi se indreapta in bucatarie sa isi prepare nelipsita cafea de dimineatza, odata preparata cafeaua se aseaza la masa si isi aprinde o tigare, apoi sorbeste zgomotos din cana de cafea, si scoase un ahh... satisfacut de savoarea ei, in timp ce sorbea a doua oara aude melodia telefonului cu sonorul dat la maxim, (Nokia tones original),aproape ca se inneaca cu cafeaua care aluneca in timpul ala in esofag, mormaie un^ cine mortii masi e ?^ si se ridica sa raspunda.
Buna dimineatza iubitule! te-ai sculat? se aude vocea destul de stridenta pentru dimineatza, a prietenei sale.
Mi sa sculat pula.... ca eu inca nu ma-m trezit!
Vai dar ce porcos vorbeste iubitul meu de dimineatza! cumva a avut cosmaruri in noaptea asta?
Nu... dar mam trezit singur si asa reactionez cand ma treazesc fara tine langa mine(minte el)
Dar ce frumos ma minti..... merci oricum..... apropo... te-am sunat sa sti ca ti-am lasat de mancare in figider, pentru azi la pranz, iar pt seara a zis ca vine varmea la tine si iti pregateste ea ceva, ca si ea e singura in weckendul asta, eu sunt in gara acum, astept trenul, a si sa imi multumesti ca nu te-am trezit ca sa ma conduci.
Draga mea iti sunt profund recunoscator, cand te intorci am o surpriza pt tine.... o sa te pun capra!
Ha ha ha ai vrea tu, hai pa ca a venit trenul.
Pa draga mea!
Arunca telefonul pe masa si isi reia bautul cafelei, observa ca tigarea se fumase mai mult de jumate singura asa ca isi aprinde alta, incepe sa isi vina in simtiri, uitase ca prietena lui trebuia sa plece la Milano cu munca in weckendul asta, si deja gandurile ii zbura sa profite ca e liber, si sa gaseasca ceva de futut, dar ... na o sa vina si verisoara prietenei lui, Gina, asa ca nu o sa aibe la dispozitie decat noaptea cand va pleca acasa la ea, deci ii mi ramane doar noaptea si avea de gand sa iasa in discoteca..... sau sa o cheme pe Mia sa ii faca o muie si sa ii dea vreo doua numere.... (Mia e o prietena de familie), dar nu stia daca e barbatusu e acasa sau la munca....
Jiji e in relatii foarte bune cu iubita lui, se inteleg de minune in toate.... dar numai la un lucru nu se inteleg... la sex, mai exact faceau dragoste cam odata pe saptamana cateotada si mai rar, iar lui nu ii ajungea si deaceia mai cauta si alte optiuni (asta nu e o scuza tot un porc e :D)
Dupa ce isi termina de baut cafeaua intra sa faca un dus, apoi isi ia o pereche de boxeri albi pe el se pune in pat si isi deschide laptopul, vede telefonul ca licureste, se uita si vede ca avea o chemata pierduta, era Gina, imediat ii vine in gand, doar nu o pune dracu sa vina la ora asta, ca nu avea chef, o suna..
Bha... muie de ce nu raspunzi, ori erai cu alta si o inselai pe varmea?
Nu.... eram su dus... ma spalam la coaie.
Dobitoc mai esti! Ha ha ha... in loc sa profiti ca esti singur acasa...
Sti bancul cu visine?
Nu... uimestema!
Cand visine sugi pula?
Ha hahahaha rase ea cu pofta. Tot nebun ai ramas, vezi ca in 5 minute plec de acasa..... sper sa ai ceva bere prin frigider, ca am chef de baut, da nu o bere vreau sa ma imbat calumea.
Ihi.... si varta zicea ca vi sa imi faci de mancare..... ce omenoasa esti!
N-o mai suge.... daca am chef fac... daca nu te scot la o saorma si am scapat de tine, hihih
Ok... hai miscati fundul incoace!
Ii se sculase pula in timp ce vorbea la telefon cu Gina, amundoi aveau un raport de foarte buna prietenie, amundoi se simteau bine unul in prezenta celuilalt, ei ii placea la nebunie sa bea cu el, defapt doar cu el se imbata si facea showuri, era innebunit dupa corpul ei, in special de fundul ei, si nu numai era si foarte frumoasa, era bruneta, ochi albastrii, 1,62 si 60 de kg, sani de marimea a doui pumni perfecti rotunzi cu sfarcurile mereu atintete in sus, si un fund perfect putin mai mare ca media, dar apetisant..... cand se imbraca in pantaloni mulati te baga pur si simplu in boala.
Se aude soneria, se uita pe vizor, era Gina, ii deschide, il pupa pe amundoi obraji apoi se arunca pe canapeaua din sufragerie zicand:
E doar 10 juma si afara mori de cald
Ihi... doar e vara... sau inca nu sti ca vara e cald si iarna e frig.
Ha ha ha rase ea prefacut, ce destepti esti..... mai bine ai aduce o bere in pula mea... decat sa imi dai explicatii din astea de 2 bani.
Trecusera mai bine de o ora de cand Gina era la el, terminasera a doua bere, Gina se vedea ca e putin pilita, Jiji isi propusese sa incerce incet incet sa ii propuna un futai, dar se gandi.. ca daca o sa faca pe nebuna... si apoi sa se strice raporturile intre ei.... dar imediat ii vine scuza precum ca era baut si el doar glumise... La un moment dat Gina se duse la baie... si de la baie se intoarse in chiloti si sutien, Jiji incearca cu greu sa nu ramana cu privirea atintita la formele ei, la un moment dat ii zice!
Pai daca stai asa dezbracata mi se scoala pula.
Da nu sunt curioasa... si tu esti doar in boxeri, si nu ti-am mai zis nimik.... asa ca nu o mai suge, suntem in secolul 21 iar barbatul e egal cu femeia.
Da da... vreti egalitate doar cand vreti voi!
Amin... si ridica sticla in sus dand pe gat, restul de bere ce mai ramasese in sticla... apoi zise alta la rand.
Dupa ce jiji mai adusese inca un rand de bere... o intreaba:
Auzi... da face treaba buna Gica ala al tau?
Face pe dracu.... e mai tot timpul plecat in curse, iar cand este da de cateva ori din cur, termina si apoi il ia somnu.
Nu e bine deloc asa.... pai ai de gand sa il lasi?
Ma-m gandit.... dar nu il las.... imi e bine cu el... doar din punctul asta de vedere nu imi place, si apoi cand am pofta de sex ma multumesc si cu masturbarea
Sa imi bag pula... si eu sunt la fel ca tine...
Dar lai inselat vreodata?
Ihi...
Eram sigur... cu cine cand?
Ramane intre noi.... ok?
Sigur ca da...
Pai l-am inselat din curiozitate.... sti ca am fost virgina cand lam cunoscut pe el.... si era curioasa sa vad cum e cu altu... a fost asa si asa.... tot pula mica ca si gicu o avea... a rezistat putin mai mult... dar nu prea imi place de fata lui... asa ca mam futut doar odata cu el
Pai cine e?
Pai nu ai de unde sa il cunosti.... e un doctor dentist... mi-am albit dintii la el odata, si gratis ha haha ha
Ce curva esti!
Dar tu... sa nu imi zici ca esti usa de biserica si nu ai inselato pe varmea... ca nu te cred
Tu crezi ca sunt prost sa iti zic tie... ca tu apoi sa ii zici ei!
Ce esti muie.... crezi ca eu ii zic, mai bin...



    Login