Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBaiatul de la tara (Poveste reala)
Autor : Zzzandreiz - 2020-07-05
Citita de 6498 ori - Nota 8.16 (32 voturi)
Buna, dragilor! Nu v-am mai scris demult. Am trecut prin intamplari banale, dar ultima cred ca merita scrisa. Acum cateva zile m-am intors de la tara de la bunicii mei. Mi-am luat cateva zile libere, iar cum la oraș este foarte cald, am decis sa trec pe la ei sa ii vad, sa mai stau cu ei si sa ma bucur de racoarea de la țară, mai ales cea de seara.
La vreo doua zile dupa ce am ajuns, nu mai aveam tigari si nimic de rontait, asa ca m-am dus la magazinul din sat pentru cumparaturi. In fata magazinului era un adolescent. Initial am crezut ca este fata pentru ca avea plete pana la nivelul pometilor si nici pic de mustata sau barba, slabut la corp si cu pielea deschisa la culoare, fina si fara par, dar după o a doua privire am observat ca este baiat. M-a salutat, cu o voce necoapta de baietandru, cum fac de obicei oamenii din mediul rural, mi-am facut cumparaturile si am plecat spre casa. Nimic iesit din comun. Am continuat sa merg la magazin si in zilele urmatoare, ba pentru una, ba pentru alta. Mai mereu el era acolo si ma saluta. Nu era avut, se vedea pe el, dar era ingrijit si bine crescut de parinti. Mereu plecam cu sacoșa plina, iar el se uita. Mi s-a făcut mila de el intr-o zi si l-am intrebat daca vrea o inghetata. Mi-a spus ca mai bine ar merge o bere rece pe caldura asta. Il intreb cati ani are, imi spune ca 18. I-am cumparat o bere, a luat-o multumindu-mi si m-a intrebat daca vreau sa ma petreaca pana acasa. Am fost de acord si am plecat cu el. Pe drum am vorbit mai multe, am aflat ca locuia langa magazin, acesta fiind si motivul pentru care il gasesc mereu acolo. Mi-am adus aminte atunci de el cand era mic, il stiam, doar ca nu il mai vazusem de ceva timp, iar el crescuse. Il vedeam mereu pe ulita cand se juca sau cand mergeam cu bunicii mei in vizita la ai lui. M-a întrebat daca ies pe seara si i-am raspuns ca da, luandu-ne la revedere.
Se inserase asa ca am pornit pe ulita spre magazin. Era acolo. L-am intrebat daca vrea să bea bere, ca fac eu cinste. A fost de acord, am luat berile si am plecat amandoi spre un loc de la marginea satului unde a zis el ca putem sa stam. Ajungem acolo, era un loc retras. Ne punem sa ne bem berile si sa vorbim. Am ras mult, mi-a povestit tot felul de chestii printre care si ca ai lui sunt plecati in strainatate sa munceasca, iar el sta cu bunicii lui. După vreo doua beri, ne ducem să urinam. Eu ma duc la un copac, iar el, intentionat cred, la un metru in dreapta mea. Isi da pantalonii jos pana la genunchi si incepe sa faca. Nu mai era soarele pe cer, dar era lumina suficienta sa vad ca avea fundul foarte fin, fara pic de par si cu o forma putin bombat obraznica. Intoarce capul si ma surprinde cu privirea spre fundul lui, iar cand ridic ochii, observ ca se uita la pula mea. Apoi se intoarce si el cu pula spre mine scuturand-o. M-am facut ca nu am observat în timp ce ma incheieam la pantaloni. Am mers din nou lângă busteanul pe care stateam rezemati si am continuat sa bem bere.
Ne luaseram cu alte povesti. El era ametit bine de acum, dar nici eu nu eram mai departe. Si in timp ce vorbeam imi cere de nicaieri sa ii mai arat o data pula. Ma fac ca nu am inteles intrebarea, asa ca o repeta. Il intreb de ce si imi spune ca vrea sa vada daca am capul ca al lui. I-am spus ca este aproape intuneric si ca nu se vede nimic, dar a insistat. M-am deschis la pantaloni, am tras chilotii in jos si am scos-o. S-a apropiat cu capul de ea. Ii simteam respiratia pe burta. Pana sa apuc sa il intreb daca este suficient cat a vazut, simt un sarut pe capul pulii, urmat prindere a capusorului intre buze. Nu am zis nimic, anticipam ce urmeaza si oricum imi placea de el. L-am prins de cap, l-am tras si l-am sarutat. I-am zis sa mergem undeva mai retras. Chiar daca era intuneric, nu voiam sa ma trezesc cu vreun spectator. Am intrat prin gardul unei gospodarii parasite. Mi-am dat pantalonii jos, iar el s-a lasat pe vine. A inceput sa ma suga. Dupa trei beri nimic nu se compară cu un oral facut de un baiat. Si ma sugea cu o pofta, era demential. M-am pus peste el din picioare si i-am spus sa imi ia coaiele in gura. Mi-am frecat pula si coaiele de fata lui. M-a lins si m-a supt de m-a innebunit. I-am spus sa se ridice in picioare si sa isi dea pantalonii jos. M-am lasat pe vine si i-am luat pula în gura. Era atat de fin în zona pulii, fara par, era o placere. Ii simteam pe buze si pe limba forma capului super umflat. Avea un cap de iti vine sa il sugi cum il vezi. Ii prind coapsele cu mainile si incep sa ma imping cu capul spre pula lui, luand-o pe toata in gura pana in gat, uneori tinandu-mi buzele pe baza pulii lui cu scula toata in gura pret de cateva secunde. Il simt cum tremura putin, moment in care ma imping tare cu gura in pula lui. Jeturile de sperma incep sa curga in gatul meu. Pula ii pulsa in timp ce ultimele picaturi ieseau din gaura afundata in capul pulii. Continui sa trag din ea, iar cu degetele o masam de la baza spre cap. I se lasa in gura mea, o mai sug si o sarut putin si ma ridic. Isi cere scuze de la mine, dar i-am spus ca nu are de ce. Mi-a plăcut. Se ofera sa ma suga si el sa imi dau drumul, dar i-am spus ca trebuie sa mergem spre casa, sa nu isi faca ai lui griji.
Plecam spre casa. Incerca sa gaseasca un subiect de discutie, era cam rusinat. Dar ii dadeam curs si intretinem discutia. Ajuns in poarta bunicilor, imi cere numarul de telefon. I l-am dat si ne-am urat noapte buna. M-am spalat, am fumat o tigara si m-am bagat in pat. Inca simteam gustul spermei lui in gura. Cand aproape sa adorm, suna telefonul. Era el. Ma intreaba ce fac, ii raspund, apoi imi spune sa ma duc la el. L-am intrebat de ce, dar tot insista sa ma duc fără sa raspunda. Mi-a spus sa nu ma duc pe la intrarea din fata, ci pe la cea din spate. In spatele casei lor incepea campul, dar trecea si o ulita pe acolo.
M-am îmbracat si am plecat. Ajung in spatele gospodariei lui, moment in care o poarta se deschide usor. Intru si era el. Ma prinde de mana si mergem in liniste pana la geamul camerei lui. Intram pe geam, apoi se dezbraca. Imi spune sa ma dezbrac si eu. Imi dau hainele jos, apoi vine si ma ia în brate, incepand sa ne sarutam. Gura ii mirosea si putin a tarie, cred ca a mai adaugat ceva alcool sa isi faca curaj. Avea buzele moi si pielea foarte fina. Trupul foarte feminin si catifelat. Pulile noastre sculate se atingeau in timp ce ne sarutam cu pofta. Ma aplec sa imi iau hainele sa le las intr-un loc unde sa stiu de ele, si simt mirosul de sapun in zona pulii lui. Nu rezist si incep sa ol sug. Dupa cateva du-te vino, il imping usor pe pat cu fundul in sus. Ma bag cu nasul in fundul lui si incep sa il ling in cur, bagand si limba in el si rotind-o. Avea un cur fin, moale, curat, o placere sa il lingi si sa il saruti. Si in timp ce il lingeam imi spune sa ma ridic pe perna langa el. Ma asez langa el, il sarut pe gat, iar el cu mana imi aseaza pula la gaura lui. O udasem putin, ma asteptam sa intre greu, dar eu sunt rabdator. Cand se impinge spre mine putin, intrase jumatate de pula. A mea nu e chiar mica, asa ca pun mana sa verific. Intrase usor jumatate de pula in curul lui. Atunci am inteles ca nu este prima data la el. Si am inceput sa ma imping in el pana a intrat toata. Am inceput sa il sarut si să il fut. Gemea usor. Ii f...



    Login